Νέα

Καλλιθέα: Έβγαλαν στο «κλαρί» 14χρονη έναντι 80 ευρώ την ώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Gauntlet
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
οι ερευνες δεν αφορανε την οικονομια αφορανε στους οικους ανοχης που ειναι νομιμοι

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
πριν  ενα μηνα εκανε ερευνα η γερμανικη εφημεριδα   Bild    και  λεει οτι η ελληνες κινουνται    στα σεντοναι περισσοτερο απο καθε  ευρωπαιο   οι ελληνες κινουνται 164   φορες το χρονο   δευτεροι η ιταλλοι με 121  φορες το χρονο    117  φορες οι γερμανοι     94 φορες οι ολλανδοι και 92 οι αγγλοι     ο καλυτερος μηνας για γαμησια ειναι ο μαιος και     ο χειρποτερος μηνας για σεξ στην γερμανια ειναι  ο φεβρουαριος      

Εννοείται ότι η φυλή δεν έχει σχέση με τη συχνότητα στο σεξ.
Άμα εκεί στην Bild δεν είχαν γκόμενα τη χούφτα τους,θα το γνώριζαν.

Όσο για κάποια προηγούμενα Post.
Και εγώ έχω δει 14χρονα που έχουν βγάλει στήθος,έχουν κορμοστασιά,αλλά στη φάτσα φαίνονται ότι είναι παιδια.

Και σε παραλία/πισίνα έχω δει τέτοιας ηλικίας κορίτσια που είπα,αυτό όταν μεγαλώσει θα γίνει super τούμπανο,αλλά φαίνεται ότι πρόκειται για παιδί..

Όταν έμενα Αθήνα έχω πετύχει και εγώ γυφτάκια να το δίνουν χύμα από δω και από κει.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
υπαρχει και μια αλλη ερευνα   της  πελαγιας   μανικα   με ονομα   city  Momenti  

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
αυτο με τα γυφτακια ειναι γνωστο φαινομενο που τα βαζουν στο  κλαρι  και αν δει καποιος κοπελα που μοιαζει για μικρη  δεν την γαμαει καλυτερα 

PANOS 07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2016
Κριτικές
10
Like
403
Πόντοι
290
Εννοείται ότι η φυλή δεν έχει σχέση με τη συχνότητα στο σεξ.
Άμα εκεί στην Bild δεν είχαν γκόμενα τη χούφτα τους,θα το γνώριζαν.

Όσο για κάποια προηγούμενα Post.
Και εγώ έχω δει 14χρονα που έχουν βγάλει στήθος,έχουν κορμοστασιά,αλλά στη φάτσα φαίνονται ότι είναι παιδια.

Και σε παραλία/πισίνα έχω δει τέτοιας ηλικίας κορίτσια που είπα,αυτό όταν μεγαλώσει θα γίνει super τούμπανο,αλλά φαίνεται ότι πρόκειται για παιδί..

Όταν έμενα Αθήνα έχω πετύχει και εγώ γυφτάκια να το δίνουν χύμα από δω και από κει.

Πριν κάνα μήνα πήγα στο ξενοδοχείο το Bill.
Μπαίνουμε μέσα με το πρόσωπο από την μπροστινή είσοδο,προχωράμε στη ρεσεψιόν και περιμένοντας κλειδιά και όλα τα σχετικά τί σκάει δεξιά μας,από την πίσω είσοδο δηλαδή;
Ένας παππούς με ένα γυφτοπιτσιρίκι που ζήτημα είναι αν ήταν 15 χρόνων!!!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
υπαρχει και μια αλλη ερευνα   της  πελαγιας   μανικα   με ονομα   city  Momenti  
Μια ερευνα της Φωφης Κουλομαρίας σε βγάζει τελείως μαλάκα.Αυτή γιατί δεν την λες;  :uglystupid:
Ενα λινκ απο αυτες τις παπαριές που λες θα βάλεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom