anexelektos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 207
- Πόντοι
- 286
Τα ωραιότερα καλλιστεία του κόσμου! Διαγωνισμός ομορφιάς miss οπισθια
Κι εγω μαζι σου Μητσακο μου !!!! Μακαρι να γινοντουσαν κι εδω τετοιου ειδους καλλιστεια , αλλα δεν μας βλεπω να γινομαστε ποτε Χιλη :- :- :-τις περναγα ολες ένα γλειφοκωλι στο casting
Κι εγω μαζι σου Μητσακο μου !!!! Μακαρι να γινοντουσαν κι εδω τετοιου ειδους καλλιστεια , αλλα δεν μας βλεπω να γινομαστε ποτε Χιλη :- :- :-
Ασε που η Χιλη εχει τρελα κωλαρια για φιναλιστ , εμεις δεν εχουμε τοσο δυνατα κωλια σαν και της Χιλης
τις περναγα ολες ένα γλειφοκωλι στο casting
Κι εγω της κανω τρελο γλειφοκωλι της φιλης μας , της εκλεισα ραντεβου την προηγουμενη βδομαδα και βρεθηκαμε και ξεσκιστηκαμε ασχημα για μιαμιση ωρα σε χοτελι στο κεντρο , εχω παθει εξαρτηση με τον κωλο αυτοκαι η άλλη η φιλη μας εχει κωλαρα όμως !! την εχω γλειψει καλα τη σουφρα της
Κι εγω της κανω τρελο γλειφοκωλι της φιλης μας , της εκλεισα ραντεβου την προηγουμενη βδομαδα και βρεθηκαμε και ξεσκιστηκαμε ασχημα για μιαμιση ωρα σε χοτελι στο κεντρο , εχω παθει εξαρτηση με τον κωλο αυτο
Μονοδρομος οπως ακριβως το ειπες , τωρα πια δεν υπαρχει επιστροφη , τωρα πια κολλησα και δεν υπαρχει ουτε επιστροφη ουτε γυρισμος , φαντασου εχω ηδη κανει 2 ραντεβου και παω για το 3ο , εχω εθιστει με τον κωλο αυτον τελος .πω πω πω πω πω πω τετοια να ακουω !!! μαλλον η επιλογη αυτή είναι μονόδρομος δε την χορταίνεις αλλιως