Νέα

Kαλημέρα, κύριοι μια απορία μου...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MIKELLE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MIKELLE

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Έχω την εξής διαφωνία με την κοπέλα μου... μετά που θα χύσω και ξαναεισχωρήσω μέσα της αν δεν τον έχω πλύνω...κινδυνεύω να γίνω μπαμπας???? :'(  (Υ.Γ.σας ευχαριστώ προκαταβολικά!)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το πολύ σε 5'(λεπτά) το σπερμα πεθαίνει,όταν εκτεθεί στην ατμόσφαιρα. :)

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Υπαρχει ο κινδυνος. Βεβαια.
Προσεξε ομως, γιατι η απορια σου μπορει να μην ειναι σοβαρη ωστε να πας σε γιατρο και να ρωτησεις, που ειναι και το πιο σωστο, με αποτελεσμα να ακουσεις ενα σωρο αποψεις.
Ρωτα ομως ενα γυναικολογο, ή βαλε την κοπελα σου να τηλεφωνησει στο δικο της. Ειναι κατι πολυ απλο και θα το μαθεις απο εγκυρο στομμα.

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
H μαλακια να γινεις μπαμπμας μπορει να γινει κ χωρις να μπεις ξεσκουφωτος και χωρις να χυσεις μεσα της!Απλα κοιτα να μην ειναι η καταλληλη μερα του κυκλου!
Λοιπον παρκαρετον καλα χυσε στον κωλο της ή στην κοιλια (κοπελα σου δεν ειναι γιαυτο μην την χυσεις σε κανα προσωπο εκτος αν το γουσταρει) και μετα ξαναβαλτον!
Εγω παντος με τη δικια μου κοπελα χυνω μεσα της τις μη περιεργες μερες κου κυκλου της εδω και 2 χρονια!
Μπαμπας δεν γινεσαι τοσο ευκολα!!!

Επισκέπτης
kaiaphas τα ίδια έλεγε κι ενας φίλος μου,και τώρα έχει ένα πανέμορφο αγοράκι!!!Ασε δεν είναι ρίσκα αυτά.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.120
Πόντοι
12.056
Kαι εγω προσεχα και τωρα εχω 2 αγορακια :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

OP
OP
M

MIKELLE

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Σιγά ρε φίλε μην πάρω τέτοιο ρίσκο!!!! δεν τρελάθηκα ακόμα!!!

Επισκέπτης
Έχω την εξής διαφωνία με την κοπέλα μου... μετά που θα χύσω και ξαναεισχωρήσω μέσα της αν δεν τον έχω πλύνω...κινδυνεύω να γίνω μπαμπας???? :'(  (Υ.Γ.σας ευχαριστώ προκαταβολικά!)

Οχι, αλλα αν δεν τον πλυνεις υπαρχει πιθανοτητα να σου μεγαλωσουν τα αυτιά

OP
OP
M

MIKELLE

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
RAVENM πόσο χρονών είσαι?

OP
OP
M

MIKELLE

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
darkside & gobr σας ευχαριστώ!

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
kaiaphas τα ίδια έλεγε κι ενας φίλος μου,και τώρα έχει ένα πανέμορφο αγοράκι!!!Ασε δεν είναι ρίσκα αυτά.
Δεν παιρνω ρισκα ρε μαγκες!Απλα ειμαι ενημερωμενος αρκετα περι κυκλου και οωρηξιας!Κσι γιαυτο δεν εχει κατσει κανα παιδι!

Να χαιρεσται τα παιδακια σας!

Alekosatbourdela

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Παιδια εγω ειμαι 24 χρονών και εχω να πώ οτι 1 φορα μόνο έχυσα μέσα και αυτο απο ατύχημα και μετα μου έλεγε οτι έχει καθυστέρηση..ειδα τον κοσμο με αλλο μάτι...ασε ρε φίλε τι λές τώρα λίγες είναι αυτές που προσπαθούν να σου φορτώσουνε παιδι και μέτα να τις πληρώνεις?Φανταζομαι όλοι ξέρετε απο έναν που την έπαθε έτσι

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Μαλλον ειμαι φαουλ!Εγω παντως γουσταρω να χυνω παντα μεσα!Αν γινω μπαμπας Θα διξει!Σχεδον με ολους τις γκομενες το κανω αυτο!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Οι καριόλες κάνουν σα τρελές για να γκαστρωθούν... τους έχετε εμπιστοσύνη όταν σας λένε πότε είναι οι μέρες τους και πότε όχι; Αυτές είναι ικανές να βγάλουν τα χύσια από την καπότα και να τα βάλουν στο μουνί τους "για να αποκτήσουν ένα παιδάκι"  :crazy:

OP
OP
M

MIKELLE

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Για αυτό ακριβώς ρωτάω, αν τις τα πετάξω στην κοιλιά και ξαναμπώ υπάρχει πιθανότητα να ακούσω κλάμα μωρού???

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Πεταξου μεχρι το μπανιο ρε παιδακι μου πλυντον και ξαναβαλτον ρε παιδακι μου στην τελικη!!!!!!

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Ο Todok τα ειπε ολα !
Ειναι ομολογουμενως καργιολες οι γυναικες >:(
Θελει πολυ προσοχη !!!!!

Επισκέπτης
Για αυτό ακριβώς ρωτάω, αν τις τα πετάξω στην κοιλιά και ξαναμπώ υπάρχει πιθανότητα να ακούσω κλάμα μωρού???

Μονο αν εχεις τη συνηθεια να την πηδας σε μαιευτηριο.
Παντως απο οτι ξερω το σπερμα δεν αντεχει πολυ ωρα εξω απο το φυσιολογικο "περιβαλλον". Αλλα καλυτερα να παρεις γνωμη απο ειδικο φιλε, μπορει να τραβιεσαι ασχημα μετα...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ρε παιδες συγνωμη κιολλας αλλα τι μαλακιες συζηταμε
τι το δυσκολο ειναι να τον πλυνει το παληκαρι,και στο κατω κατω υγιεινη ειναι