Νέα

Καλή Σαρακοστή Αδέλφια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alfa291
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 868
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
A

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
486
Πόντοι
36
Λογικά ναι, αφού κάποιες φορές φέρνει σε ψαρίλα...

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
800
Πόντοι
656
τη μανα σου και να ξερα Τσιπρα ποιος την γαμαει λένε   :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ελπίζω το επόμενο σουξέ να πιάσει και τα παιδιά του  :rockon: :rockon: :rockon:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Ασχετος ο τιτλος του νηματοθετη μαλακια και το τραγουδι τελικα,αν και στη αρχη το πανε καλα  :grin: στο τελος το χαλανε..

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.462
Πόντοι
6.955
Σχετικά με το τίτλο ¨Καλή Σαρακοστή"..........σας λέω τι μου θύμισε γεγονός πέρα για πέρα αληθινό.
1997 πηγαίνω στο φροντιστήριο Δ Δέσμης Φλωρόπουλος στην πλατεία Κάνιγκος διότι έδινα πανελλήνιες για δεύτερη φορά και μια μέρα μετά το μάθημα πάω στην οδό φυλής να γαμήσω.. μόλις είχα αρχίσει να γαμάω τότε 18 ετών.
είμαι μέσα στο μπουρδέλο και μπαίνει ενας γέρος πολύ γέρος όμως....ρωτάει την τσατσα εαν είναι η ΤΑΔΕ στο μπουρδέλο. Οχι του απαντάει η γριά τσατσά θα είναι απο την επόμενη εβδομάδα.
Ο γέρος δεν έκατε να πηδήξει και φεύγοντας  ευχήθηκε στην τσατσά ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!!!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Σχετικά με το τίτλο ¨Καλή Σαρακοστή"..........σας λέω τι μου θύμισε γεγονός πέρα για πέρα αληθινό.
1997 πηγαίνω στο φροντιστήριο Δ Δέσμης Φλωρόπουλος στην πλατεία Κάνιγκος διότι έδινα πανελλήνιες για δεύτερη φορά και μια μέρα μετά το μάθημα πάω στην οδό φυλής να γαμήσω.. μόλις είχα αρχίσει να γαμάω τότε 18 ετών.
είμαι μέσα στο μπουρδέλο και μπαίνει ενας γέρος πολύ γέρος όμως....ρωτάει την τσατσα εαν είναι η ΤΑΔΕ στο μπουρδέλο. Οχι του απαντάει η γριά τσατσά θα είναι απο την επόμενη εβδομάδα.
Ο γέρος δεν έκατε να πηδήξει και φεύγοντας  ευχήθηκε στην τσατσά ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!!!
Ελα ρε!!!!Κοιτα κάτι πράγματα!!!!!!!!

:jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom