apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δεν κανει κωλο η τερεζα τυπεΔοκίμασε την βραζιλιάνα Τερέζα , Κολωνού 47 όροφος τρίτη βάρδια.Νομίζω θα ικανοποιήσει την καλτίλα σου
δεν κανει κωλο η τερεζα τυπεΔοκίμασε την βραζιλιάνα Τερέζα , Κολωνού 47 όροφος τρίτη βάρδια.Νομίζω θα ικανοποιήσει την καλτίλα σου
Μπα,μάλλον σκέφτεται με τον κώλο και πληκτρολογεί με τα πόδια.εχει χαλασει το πληκτρολογιο του τυπε :S
Δεν θυμάμαι αν το ανακοινώνει αλλά σίγουρα κάνει .Γεια σου αναμένουμε κριτική ξεχαρβαλωμένης πίσω νριπα
εχει χαλασει το πληκτρολογιο του τυπε :S
δεν κανει κωλο η τερεζα τυπε
δεν εχει λεφτα ο ανθρωπας να αγορασει τυπεΤυπε ποσα χρονια τωρα ειναι χαλασμενο το πληκτρολογιο του γειασου
Κι εγω αυτην την εντυπωση εχω τυπε.
αμα ακοθσετε για καμια πισω ντριπα σαν χωνι
και να δεχετε ολα τα μηκη μποθντζων χωρισ γκρινιεσ
γιρω στο 9,99 εθρω
στειλτε μεροσ και πωσ λεγετε να παμε να ριξοθμε κανα μποθντζον και εμεισ λιγακι! :S :S
πολεσ λενε καμω απο μπροσ πισω πλαγια δεξια αριστερα πανω κατω διαγωνιωσ μεσα εξω καθετωσ οριζοντιωσ λιγο πιο κατω
πισω ντριπα μπροσ ντριπα αγκαποτα με γκαποτα χινεισ στο στομα κανω γαργαρα καμω ριζογαλο γαλακτομπορεκο καμω καφε
αλλαζω αμορτισερ κλπ
αλλα αμα το βαλεισ λιγακι πισω ντριπα αρχιζει η γρινια
-οχι τοσο πολι !!εχεισ μονο 26 sec να χινεισ τον εχεισ μεγκαλο τον εχεισ μακρι τον εχεισ τετραγωνο τον εχεισ ετσι αλιωσ σκληρο μαλακο
σοθ τα καμοθν τσοθρεκι και στο τελοσ πεφτει και δεν σηκωνετε οθτε με γερανο!
και μετα σοθ λενε
-ααααααααα σοθ επεσε τωρα περασε η ωρα πρεπει να φιγω!
γιαφτο μονο σε πισω ντριπεσ ποθ εχοθν γινει χωνι και δεν γκρινιαζοθν !!
τύπε ξέρω πολλές αλλά ξεκινάν απ τα 10 ευρώ :S
Ελα ρε δεν το ηξερα. Σε εχει κερασει βραζιλιανικο κουλουρι δηλαδη; Το συνοδεψε και με μερεντα;
Τυπε ποσα χρονια τωρα ειναι χαλασμενο το πληκτρολογιο του γειασου
Κι εγω αυτην την εντυπωση εχω τυπε.
Τυπε ο γειασου μονο με 9.99 περναει στο δωματιο, τα 1 σεντ που γλυτωνει τα αποταμιευει κομματι κομματι για να παρει καποια στιγμη πληκτρολογιο.
μοθ ειπε οτι δε καμει απο πισω ντριπα!μονο χισιμο μαπαΔοκίμασε την βραζιλιάνα Τερέζα , Κολωνού 47 όροφος τρίτη βάρδια.Νομίζω θα ικανοποιήσει την καλτίλα σου
μια νεαρη γυφτοπουλα τυπε?βρηκα ντριπα στη καλλεργη 33 το βραδι !!
ολα μεσα χωραει τα παντα!οση ωρα θεσ!
μπραβο τυπεβρηκα ντριπα στη καλλεργη 33 το βραδι !!
ολα μεσα χωραει τα παντα!οση ωρα θεσ!
ολες τις ξερεις ?μια νεαρη γυφτοπουλα τυπε?
ολες τις ξερεις ?
δεν σου ξεφευγει τιποτα
δεν σου ξεφευγει τιποτα
χμμμ>??μια νεαρη γυφτοπουλα τυπε?
χμμμ>??
τωρα ποθ το λεσ ξεχασα να ρωτησω αμα ινε απο την Τσιγκανία!!!
παντωσ εχει κατι το μαβριδερο αλλα οχι απο αφρικη σαν να εχει κατσει πολι ωρα στο σολαριοθμ χωρισ πετσετα
παντωσ καμει πολι καλο προγραμα με πισω ντριπα και αλλα
θα τη ρωτησω την επομενη φορα απο ποθθενε ερχετε!
εχει χαλασει το πληκτρολογιο του τυπε :S