Νέα

Κάλεσμα πρώην εφέδρων καταδρομέων και πεζοναυτών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 126
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Πού ρε μπάρμπα κ δεν το βρίσκω;;; :rolleyes:

Μπαρμπα? :knuppel:

[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=ODbYkmLpZMQ&feature=related[/video[/video]]

Απο το 7.20 ως το 8.10 λεει για το σκηνικο πανω στην βραχονησιδα, οτι τα τουρκικα ελικοπτερα πεταγαν πανω απο την βραχονησιδα στα 5 μετρα απο τα κεφαλια τους, καταλαβαν οτι ειχαν παει εκει για να πεθανουν και αρχισαν να γραφουν μηνυματα στα ρουχα, στις αρβυλες, οπου μπορουσαν, ετσι ωστε αν βρισκανε κατι απο αυτους να ειχε κατι η οικογενεια τους. Σαν να μην εφτανε αυτο οταν πηραν εντολη να μαζεψουν την σημαια και να φυγουν ενιωσαν ατιμασμενοι γιατι εμαθαν να υπερασπιζονται την σημαια με την ζωη τους και οχι να την μαζευουν και να φευγουν. Την σημαια που εσυ εβαλες σφυροδρεπανο πανω :birdman:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μπαρμπα? :knuppel:

[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=ODbYkmLpZMQ&feature=related[/video[/video]]

Απο το 7.20 ως το 8.10 λεει για το σκηνικο πανω στην βραχονησιδα, οτι τα τουρκικα ελικοπτερα πεταγαν πανω απο την βραχονησιδα στα 5 μετρα απο τα κεφαλια τους, καταλαβαν οτι ειχαν παει εκει για να πεθανουν και αρχισαν να γραφουν μηνυματα στα ρουχα, στις αρβυλες, οπου μπορουσαν, ετσι ωστε αν βρισκανε κατι απο αυτους να ειχε κατι η οικογενεια τους. Σαν να μην εφτανε αυτο οταν πηραν εντολη να μαζεψουν την σημαια και να φυγουν ενιωσαν ατιμασμενοι γιατι εμαθαν να υπερασπιζονται την σημαια με την ζωη τους και οχι να την μαζευουν και να φευγουν. Την σημαια που εσυ εβαλες σφυροδρεπανο πανω :birdman:
Γιατί με σφυροδρέπανο πάλι σημαία δεν είναι,αλλάζει κάτι;;; :cheesy:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Γιατί με σφυροδρέπανο πάλι σημαία δεν είναι,αλλάζει κάτι;;; :cheesy:

Αλλαζουν ολα :birdman:

Αυτο ειναι ενα αλλο θεμα ομως, το δικο μας ειναι αν θεωρεις εσυ αυτους τους ανθρωπους αξιους σεβασμου ή οχι. Δες ολο το βιντεακι.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Αυτο ειναι ενα αλλο θεμα ομως, το δικο μας ειναι αν θεωρεις εσυ αυτους τους ανθρωπους αξιους σεβασμου ή οχι. Δες ολο το βιντεακι.
Τίποτα δεν αλλάζει,ένα κομμάτι πανί παραμένει.
Θύματα προπαγάνδας είναι,νομίζουν θα πεθάνουν για κάτι ιερό αλλά ουσιαστικά πεθαίνεις για το τίποτα,για να μην αλλάξουν τα αφεντικά σου,να συνεχίσουν να είναι έλληνες.

Επισκέπτης

Άξιοι σεβασμού,ναι.Τα υπόλοιπα περί σημαιών που ορκίστηκαν να προστατεύουν κτλ ,υπερβολές.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Θύματα προπαγάνδας είναι,νομίζουν θα πεθάνουν για κάτι ιερό αλλά ουσιαστικά πεθαίνεις για το τίποτα,για να μην αλλάξουν τα αφεντικά σου,να συνεχίσουν να είναι έλληνες.

Άξιοι σεβασμού,ναι.Τα υπόλοιπα περί σημαιών που ορκίστηκαν να προστατεύουν κτλ ,υπερβολές.

Κατ αρχην δεν ειναι ενα κομματι πανι, ειναι ενα κομματι πανι που συμβολιζει κατι. Δεν θα μπω στην διαδικασια να βρω ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο, θα πω μονο οτι αυτος που ειναι ετοιμος να πεθανει για αυτα που πιστευει (στην περιπτωση μας το απεδειξε κιολας), ειναι αξιος σεβασμου τουλαχιστον.

Για αυτο πριν αρχισουμε να λεμε παπαριες για τα ουκ, ας το σκεφτομαστε λιγο πρωτα :birdman:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Κατ αρχην δεν ειναι ενα κομματι πανι, ειναι ενα κομματι πανι που συμβολιζει κατι. Δεν θα μπω στην διαδικασια να βρω ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο, θα πω μονο οτι αυτος που ειναι ετοιμος να πεθανει για αυτα που πιστευει (στην περιπτωση μας το απεδειξε κιολας), ειναι αξιος σεβασμου τουλαχιστον.

Για αυτο πριν αρχισουμε να λεμε παπαριες για τα ουκ, ας το σκεφτομαστε λιγο πρωτα :birdman:
Για τον ψυχίατρο είναι κ όχι άξιος σεβασμού,μία πλύση έχει φάει,μία προπαγάνδα...είναι έτοιμος να πεθάνει για το τίποτα.

ή μάλλον για τα αφεντικά του πιο σωστά.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ρε μαλακιστηρι, τελειωσε τη ρημαδοσχολη σου πρωτα, πηγαινε φανταρος, πηγαινε να δουλεψεις και μετα λες τις αμπελοφυλοσοφιες σου  :s&m_2: αϊ σιχτιρ κουκουε του κωλου  :birdman:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Για τον ψυχίατρο είναι κ όχι άξιος σεβασμού,μία πλύση έχει φάει,μία προπαγάνδα...είναι έτοιμος να πεθάνει για το τίποτα.

ή μάλλον για τα αφεντικά του πιο σωστά.
Ρε πουστη εσενα επρεπε να εστελναν στα ιμια τοτε αντι για τα ουκ :2funny: Σε σκεφτομαι πως θα ησουν οταν θα σε σημαδευαν τα τουρκικα ελικοπτερα :2funny: :2funny: :2funny:

Εγώ το σκέφτηκα πάντως. :birdman:

Ξανασκεψου το :birdman:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ρε μαλακιστηρι, τελειωσε τη ρημαδοσχολη σου πρωτα, πηγαινε φανταρος, πηγαινε να δουλεψεις και μετα λες τις αμπελοφυλοσοφιες σου  :s&m_2: αϊ σιχτιρ κουκουε του κωλου  :birdman:
Δηλαδή μου λες πλαγίως να κλείσω τον λογαριασμό μου κ να τον ξανα ανοίξω όταν θα φτιάξω το δικό μου περίπτερο;;; :birdman: αυτό μου λες;;; :birdman:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ρε πουστη εσενα επρεπε να εστελναν στα ιμια τοτε αντι για τα ουκ :2funny: Σε σκεφτομαι πως θα ησουν οταν θα σε σημαδευαν τα τουρκικα ελικοπτερα :2funny: :2funny: :2funny:
Τα ΟΥΚ είναι εκεί από επιλογή τους.

Μια χαρά θα ήμουν κ όταν θα λαμβάναμε εντολή για υποχώρηση εκεί να δεις χαρές που θα κανά,πρώτος-πρώτος θα την κοπάναγα :rockon:!!!! :grin:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Δηλαδή μου λες πλαγίως να κλείσω τον λογαριασμό μου κ να τον ξανα ανοίξω όταν θα φτιάξω το δικό μου περίπτερο;;; :birdman: αυτό μου λες;;; :birdman:
λεω να μη λες μαλακιες και φιλοσοφιες του κωλου! :birdman: ζησε πρωτα και μετα μιλα για τη ζωη σου:birdman: εως οτου το κανεις δεν εχεις να μας πεις τιποτα με πιανεις? :birdman:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
λεω να μη λες μαλακιες και φιλοσοφιες του κωλου! :birdman: ζησε πρωτα και μετα μιλα για τη ζωη σου :birdman: εως οτου το κανεις δεν εχεις να μας πεις τιποτα με πιανεις? :birdman:
Πολύ ασχολείστε πάντως με το τίποτα... :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
απλα μας ζαλιζει τα @@ το τιποτα με τις μαλακιες του  :birdman: μη νομιζεις οτι υπαρχει εστω και ενας που σε παιρνει στα σοβαρα  :birdman:
Γιατί εσάς ποιος σας παίρνει στα σοβαρά;;;;επειδή χαίρεστε μεταξύ σας;;; :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom