Νέα

Καλατράβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

duros

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
34
Πόντοι
1
Κατ αρχην, ειμαι Ολυμπιακος. Και φανατικος μαλιστα. Πιστευω ομως ουι η παραχωρηση της εκτασης του καραισκακη στον Κοκκαλη ειναι χαριστικη με τον τροπο που εγινε. Αν αυτο θεωρειται θεμιτο στο ονομα της περιφημης αναπτυξης του "ελληνικου ποδοσφαιρου" να το χεσω. Αν οι αλλες παε κανουν γηπεδο με αντιστοιχους ορους στ ονομα της "ισονομιας" επισης να το χεσω. Η τοποθετηση μου ( επι της αρχης αφορα τη σχεση κρατους και ( των ) παε. Θεωρω οτι οι παε λειτουργουν αισχρα και νταβατζιλιδικα και αρμεγοντας το δημοσιο , εκμεταλευομενες τις πελατειακες σχεσεις των ιδιοκτητων τους με το κρατος.
Μεσα σ αυτο το πλαισιο θεωρω οτι ουτως η αλλως τα ποσά που εισπρατει το κρατος για ενοικιο του (πολυ μεγαλης αξιας ) Οακα , ειναι μικρο.
Η πλακα ειναι οτι το κρατος ετοιμαζεται να "χαρισει", "δωρισει" εκτασεις και σε παο-αεκ. Το οακα λοιπον οταν κι αυτοι πανε στα δικα τους γηπεδα θα μεινει χωρις το -μικρο, επιμενω- υφισταμενο εσοδο του, με αποτελεσμα να ρημαξει κι αυτο σιγα σιγα

duros

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
34
Πόντοι
1
Η λογικη μου ειναι η εξης. Αν εγω νοικιαζω ενα μαγαζι που η πραγματικη αξια του ενοικιου του ειναι 10 ευρω και εγω το νοικιαζω 3, σιγουρα δεν το παραταω. Θα ειμαι κοροιδο να παω ν αγορασω αλλο μαγαζι στην πραγματικη αξια του. Κραταω τα λεφτα που προοριζονται για την αγορα και τα κανω κατι πιο επικερδες
( Εκτός αν μου το 'χαρισουνε)

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κατ αρχην, ειμαι Ολυμπιακος. Και φανατικος μαλιστα. Πιστευω ομως ουι η παραχωρηση της εκτασης του καραισκακη στον Κοκκαλη ειναι χαριστικη με τον τροπο που εγινε. Αν αυτο θεωρειται θεμιτο στο ονομα της περιφημης αναπτυξης του "ελληνικου ποδοσφαιρου" να το χεσω. Αν οι αλλες παε κανουν γηπεδο με αντιστοιχους ορους στ ονομα της "ισονομιας" επισης να το χεσω. Η τοποθετηση μου ( επι της αρχης αφορα τη σχεση κρατους και ( των ) παε. Θεωρω οτι οι παε λειτουργουν αισχρα και νταβατζιλιδικα και αρμεγοντας το δημοσιο , εκμεταλευομενες τις πελατειακες σχεσεις των ιδιοκτητων τους με το κρατος.

Συμφωνώ σχεδόν σε όλα μαζι σου.Δε ξέρω για τον ΠΑΟ αλλά εάν η ΑΕΚ δανειστεί χώρο για να φτιάξει το γήπεδο της,πρέπει κ ελπίζω ότι έτσι θα κάνει,να δώσει στο κράτος το χώρο της Φιλαδέλφειας.Μεσα σ αυτο το πλαισιο θεωρω οτι ουτως η αλλως τα ποσά που εισπρατει το κρατος για ενοικιο του (πολυ μεγαλης αξιας ) Οακα , ειναι μικρο.
Η πλακα ειναι οτι το κρατος ετοιμαζεται να "χαρισει", "δωρισει" εκτασεις και σε παο-αεκ. Το οακα λοιπον οταν κι αυτοι πανε στα δικα τους γηπεδα θα μεινει χωρις το -μικρο, επιμενω- υφισταμενο εσοδο του, με αποτελεσμα να ρημαξει κι αυτο σιγα σιγα

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Συμφωνώ σχεδόν σε όλα μαζι σου.Δε ξέρω για τον ΠΑΟ αλλά εάν η ΑΕΚ δανειστεί χώρο για να φτιάξει το γήπεδο της,πρέπει κ ελπίζω ότι έτσι θα κάνει,να δώσει στο κράτος το χώρο της Φιλαδέλφειας.

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
φίλε μου και εγώ γαυρος είμαι και νομίζω ότι όλες οι ομάδες να φτίαξουν γήπεδα να πηγαίνουμε να βλέπουμε μπάλα, και όχι στα κοτέτσια που υπάρχουν τώρα για γήπεδα ;)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Αν δεν κάνω λάθος, στους Ολυμπιακούς του Sydney, το 70% των εγκαταστάσεων ήταν λυόμενες. Στήθηκαν, έγιναν οι αγώνες, ξεστήθηκαν και μεταφέρθηκαν αλλού. Κόστος ελάχιστο σε σχέση με τους δικούς μας. Εμάς μας έφαγαν τα μεγαλεία.

αυτό είναι μόνο?

google it να δεις τι είναι πλέον το Sydney Stadium.

Επισκέπτης
Μάγκες,χθες ήμουν στο ΟΑΚΑ(γνωστός Αεκτζής γαρ)κ αντίκρυσα το θεϊκό:ως γνωστόν έριξε γερή μπόρα χθες & όπως δεν το περιμέναμε από πουθενά αρχίζαμε να βρεχόμαστε.Η θέση μου είναι στο άων διάζωμα,οπότε λέω ότι είχα την πολυτέλεια της κάλυψης από το 8ο( κ καλά θαύμα),τη στέγη Καλατράβα.Μάγκες διαψεύστηκα.Ο ΚΑΛΑΤΡΑΒΑ ΣΤΑΖΕΙ!!!!!!!!!!!!Καλά ακούσατε η στέγη Καλατράβα στάζει σε πάρα πλλά σημεία.Οι κόποι του Ελληνικού λαού(αυτού του μαλάκα)είναι δεκάδες τρύπες στη στέγη,για να μην πω μια τρύπα στο νερό.Φάε Έλληνα τις μαλακίες της Γιάννας κ του κάθε μαλάκα που μας ξεζούμισαν όλους για μια μαλακία που επιπλέον είναι κ κακοτεχνία.ΕΛΕΟΣΣΣΣ :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:

άσε μεγάλε,  και όλοι  μεις που είμασταν στην "9"  (ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΓΑΡ) , πολύ μέσα από το πάνω διάζωμα - σειρά 32, πάλι πατσούρα γίναμε....

ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΔΥΟ  (2) :

1.  Τα δοκάρια που στηρίζουν την θύρα οκτώ (8) έσταζαν κανονικά, για να μην πω ότι έτρεχαν κανονικά (όλα αυτά σε κάποια συγκεκριμένα σημεία- όχι σε όλο το μήκος του δοκαριου ). Φανταστείτε αυτά τα δοκάρια την διάβρωση που θα έχουν στο πέρασμα των καιρών.

2.   Τα πανώ που είχαν κρεμάσει κάποιοι συναγωνιστές ΑΕΚτζήδες από την 8, είχαν ήδη βραχεί και από τον αέρα που φυσούσε, έρχονταν όλο το νερό (από τα πανώ) σαν μια δεύτερη επιπλέον βροχή προς τα πάνω μας. Αυτό χρονικά έγινε από το 15-40 λεπτό του παιχνιδιού, τότε που  φυσούσε υπερβολικά δηλαδή ΄(γιατί στο Β΄μέρος ο αέρας κ η βροχή περιορίστηκαν αισθητά).
Παρόλα τα παρακάλια μας να μαζευτούν τα πανώ, κάποιοι είχαν το μυαλό πάνω από το κεφάλι. Τι να τους πείς τώρα......

Μακάρι να βρέχει έτσι κ στο Καραισκάκη μεθαύριο (κ σε βροχή κ σε γκόλ)......

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΣΤΑΥΡΑΚΑ...Το τσουνάμι έρχεται...για όλους.

manolo82

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες οι μισοι πολιτικοι της χωρας μας επρεπε να ειναι στη φυλακη..Μην το ψαχνετε..Και τα στοιχεια τα αποδεικνυουν τα λεγομενα μου...

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Παιδες οι μισοι πολιτικοι της χωρας μας επρεπε να ειναι στη φυλακη..Μην το ψαχνετε..Και τα στοιχεια τα αποδεικνυουν τα λεγομενα μου...

Οχι πρωτα να φανε το ξυλο της αρκουδας και μετα ας πανε με την "ησυχια" τους στον Κορυδαλλο :cussing:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Επειδη εισαι σε αυτη τη χωρα να χαιρεσαι που βρεχοσουνα μονο και δεν επεσε ολη η στεγη στα κεφαλια σας. Παλι καλα να λες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom