Νέα

Καλαματιανες γυναικες. Γιατί τόσο απρόσιτες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gunnar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 228
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Εγω βγηκα, διασκεδασα, γνωρισα γυναικες, πηρα τηλεφωνα. :)

Εσεις παιδια προσπαθειτε να δικαιολογησετε στον εαυτο σας οτι ηταν καλυτερα μεσα.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εγω βγηκα, διασκεδασα, γνωρισα γυναικες, πηρα τηλεφωνα. :)

Εσεις παιδια προσπαθειτε να δικαιολογησετε στον εαυτο σας οτι ηταν καλυτερα μεσα.
Και εγω βγηκα Δουκα,πηγα στο Καπανδριτι για να ριξω με τη καινουρια καραμπινα.Περασα πολύ ωραια.

partizanos50

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες δεν υπάρχει Καλαματιανή η Θεσσαλονικιά.Οι Ελεϊνίδες είναι μια κατηγορία μόνες τους.Ο μόνος που καλύπτει τις ανασφάλειες είναι ο Hondos center.Δε χρειάζονται αναλύσεις,μια ματια΄το πως κυκλοφορούνε και στέκονται έξω τα λέει όλα.Έίναι τόσο κρύες και ανέραστες που δε σου κάνει κέφι να τους την πέσεις.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Μάγκες δεν υπάρχει Καλαματιανή η Θεσσαλονικιά.Οι Ελεϊνίδες είναι μια κατηγορία μόνες τους.Ο μόνος που καλύπτει τις ανασφάλειες είναι ο Hondos center.Δε χρειάζονται αναλύσεις,μια ματια΄το πως κυκλοφορούνε και στέκονται έξω τα λέει όλα.Έίναι τόσο κρύες και ανέραστες που δε σου κάνει κέφι να τους την πέσεις.

σωστοτατος  :hi: :rockon:

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306

Από το στόμα μου το πήρες.

Το πρόβλημα με τις Ελλεεινίδες δεν είναι η δυσκολία τους, αλλά ότι αυτή δεν αντιπροσωπεύει κάποια, αντάξια, ποιότητα.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Από το στόμα μου το πήρες.

Το πρόβλημα με τις Ελλεεινίδες δεν είναι η δυσκολία τους, αλλά ότι αυτή δεν αντιπροσωπεύει κάποια, αντάξια, ποιότητα.
Τη ποια;Πιστευουν ότι αμα τη εμφανισει τους δικαιούνται όλα τα καλα του κοσμου.Και μολις δε τα καταφερνουν να πραγματοποιησουν τα ονειρα τους τρελαίνονται.

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Η Λιλα Κυριαζοπούλου καλαματιανή ειναι πάντως!

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Τη ποια;Πιστευουν ότι αμα τη εμφανισει τους δικαιούνται όλα τα καλα του κοσμου.Και μολις δε τα καταφερνουν να πραγματοποιησουν τα ονειρα τους τρελαίνονται.

Αναφερόμουν, πολύ ευγενικά, στη πλήρη έλλειψη ποιότητας που το μέσο θηλυκό που ζει στο Ελλαδιστάν παρουσιάζει...

OP
OP
Gunnar

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Αναφερόμουν, πολύ ευγενικά, στη πλήρη έλλειψη ποιότητας που το μέσο θηλυκό που ζει στο Ελλαδιστάν παρουσιάζει...
Καλά μην τρελαίνομαι ότι έχουν και καμία ποιότητα οι Έλληνες άντρες!  Απο τους χειρότερους είναι πνευματικά...

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Καλά μην τρελαίνομαι ότι έχουν και καμία ποιότητα οι Έλληνες άντρες!  Απο τους χειρότερους είναι πνευματικά...

Αναφερόμουν μόνο στις γυναίκες...

Ας πούμε όμως πως και οι δύο αξίζουν ο ένας τον άλλον.

OP
OP
Gunnar

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Αναφερόμουν μόνο στις γυναίκες...

Ας πούμε όμως πως και οι δύο αξίζουν ο ένας τον άλλον.
Κάπως έτσι...και να ξέρεις πως αυτοί που πηδανε πολύ, ειδικά στην επαρχία, είναι οι πιο θρασείς και απαιδευτοι!

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Κάπως έτσι...και να ξέρεις πως αυτοί που πηδανε πολύ, ειδικά στην επαρχία, είναι οι πιο θρασείς και απαιδευτοι!

Δε με εκπλήσει διόλου...

Εδώ μιλάμε πως πολλές κοπέλες ψήφισαν το Τσίπρα γιατί θεωρείται όμορφος.
Ας μην αναφερθεί ότι οι περισσότερες αν και δεν έχουν πιάσει Παπαδιαμάντη ή έστω Ξενόπουλο μάθανε απέξω το 50 αποχρώσεις του γκρι...
Γενικά η Ελληνίδα είναι όσο προβλέψιμη κι ο Έλληνας.

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Ξεκινήστε με αυτό το βιβλίο του Σπύρου Κόντη :erection:

Συνημμένα

• C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_Pos_20na_20exete_20opoia_20gynaika_
    C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_Pos_20na_20exete_20opoia_20gynaika_
    70,2 KB · Εμφανίσεις: 113

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Τα ειχα προσφατα με μια Αθηναια με καταγωγη απο Καλαματα! Μου ζαλισε τα αρχιδια!!! Ολα την πειραζανε! Γκρινια , ζηλεια!!! κτλ....

Ο ορισμος της σιχαμερης ελλεηνιδας που δεν εχει να προσφερει κατι παραπανω απο το μουνι της!!!

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Άρα να εστιάζαμε σε Ελληνίδες της αλλοδαπής, ή σε αλλοδαπές πλέον;

Ειλικρινές ερώτημα.

Το απευθύνω μόνο σε εσένα. (Πριν πεταχτούν άλλοι και αρχίσουν...)

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Άρα να εστιάζαμε σε Ελληνίδες της αλλοδαπής, ή σε αλλοδαπές πλέον;

Ειλικρινές ερώτημα.

Το απευθύνω μόνο σε εσένα. (Πριν πεταχτούν άλλοι και αρχίσουν...)

:hi: σας ευχαριστώ για την προτροπή!

Δε ξέρω...

Το θέμα είναι τι κουλτούρα έχει η γυναίκα, άμα είναι στην αλλοδαπή, και στην κατάλληλη αλλοδαπή, και η κοινότητα δεν είναι δυνατή τότε δε θα διαφέρει ιδιαίτερα από τις αλλοδαπές. Γενικά θα έλεγα να εστιάζουμε στις πιο ασφαλές επιλογές βάσει κουλτούρας, δυστυχώς για τους νεώτερους η ελληνική είναι από τις χειρότερες (υπάρχουν και οι αγλλοσαξωνικές και οι γερμανικές κουλτούρες των γυναικών) σκέφτομαι μάλλον την αλλοδαπή αλλά δε κλείνω καμία πόρτα. Γενικά πρέπει να έχουμε ανοικτές τις επιλογές μας για το άν τύχει κάτι.

Δε μπορώ να βοηθήσω παραπάνω δυστυχώς.  :(

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Και τώρα τον παίζεις στο bou και στο fb... Άρα τα ίδια με τους υπόλοιπους είσαι και εσύ....

Εχω κανει πανω απο 20 σχεσεις στη ζωη μου. Καμια δεν ηταν απο φβ και ιντερνετ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom