Λοιπον καλεμερα σας, ειμαι εδο στο σαιτ ετουτο μελος πανω απο εναμιση χρονο δεν εγραψα κατι ποτε διστυχος.ειμαι απο επαρχια οπως καταλαβενεται και δεν μπορω να ασκησω το σπορ τακτικα εδω αλλα τωρα ειχα ερθει για μια βδομαδουλα οποτε..... ας μπω στο ψητο πηρα μια κοπελα ονοματι βικη ελεγε πως ειναι 19 εγω την εκανα γυρω στα 23 απο σωμα ειχε μερικα κιλακια και κιλιτσα 1.60 ηταν καστανοξανθη με κανονικο στηθος ξεκινουσε με 100 + 20 το καθε εξτρα αστα να πανε μου βγηκε 160 αλλα...καλη συμετοχη στο σεχ κανει τα παντα και δεν βαριεται και κανει και πολυ ωραιο γλυφοκολι συνεχισα παλι απο το ιδιο γραφειο με καποια σαμανθα η οποια.. 1.70 αδυνατη μαυρο μακρυ μαλλι τατουαζ πανω απο τον κολαρακο ωραιο μωρο... αλλα στο κρεβατι χαλια... ενω ειχε πει πως κανει τα παντα εκανε μονο ακαποτη πιπα και πολυ στενο μουνι χαλια τζαμπα τα γιουρα αλλα επεμενα παλι στο ιδιο γραφειο και στην σαντρα... ξανθο μαλλακι κοντουλα μετριο προς κανονικο στηθος ωραιο προγραμα και καβλιαρα αλλα βιαζοτανε λιγο αυτα που λετε παντος εχω να πω οτι κυκλοφορει πολυ σαβουρα και οι τιμες ειναι πολυ υψηλες αυτα καλη σας μερα και κουραγιο στον αγωνα!