arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
τυπε θα πηγαινα αλλα το ακυρωσα λογο κακοκαιριας.οχι τυπε
εσυ?
τυπε θα πηγαινα αλλα το ακυρωσα λογο κακοκαιριας.οχι τυπε
εσυ?
σιγουρα θα υπαρξει βιντεο ρε τυπερε βίντεο τουλάχιστον θα το τραβήξει κάποιος;
θέλουμε να πάρουμε μάτι και εμείς από το θέαμα.
τίποτα απόλυτος προχωράς σαν να μην είναι εκεί. Μου έτυχε και σε μένα σε 3 διαφορετικούς δρόμος και δεν μου έκαναν τίποτα παρά μόνο το ένα με πλησίασε και μύρισε το χέρι μου χωρίς να με πειράξει. Μόνο μην δείχνεις φόβο.Μάγκες,θέλω να ρωτήσω κάτι εσάς τους ζωόφιλους.
Περνάτε 1 ωραία μέρα έξω από 1 εργοστάσιο,και 1 σκυλί αρχίζει να σας γαυγίζει άγρια και να έρχεται προς το μέρος σας ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ....ως "ζωόφιλοι" τι θα κάνατε;;;;
Στον Ταύρο που πήγαινα για δουλειά υπάρχουν κοπάδια σκύλων σε εργοστάσια κτλ κτλ.
Μου την εχουν πέσει αγέλες πολλές φορές. Τη στιγμή που τα βλέπεις να πλησιάζουν γαυγίζοντας κάθεσαι κάτω (όπως καλή ώρα κάθονται τα αλβανά στην Θηβών το πρωί όταν ψάχνουν για μεροκάματο και τα φωνάζεις προς το μέρος σου. Σταματούν αμέσως και αρχίζουν όλα να κουνάνε ουρές, έρχονται κοντά σου σε μυρίζουν και την κάνουν αμέσως μερικά θελουν και χάδια, μετά μπορείς κάλλιστα να συνεχίσεις το δρόμο σου δεν σε βλέπουν ως απειλή.
Τύπε έχει 100% επιτυχία όταν κάθεσαι το σκυλί βλέπει ότι είναι ανώτερος σου και πλησιάζει πλέον μόνο από περιέργεια. Ακόμα και αυτά που φοβούνται να σε πλησιάσουν πολλές φορές έρχονται κοντά σου. Το είχα ψάξει πολύ το θέμα γιατί πολύ παλιά είχα πολλά ντράβαλα με τέτοι κοπάδια να αλλάζω δρόμο σε τέτοια φάση.
Στη Δωρίδος στον Ταύρο εκεί που είναι τα ΕΛΤΑ τα κεντρικά που έχουν τα φορτηγά είχα τεράστιο πρόβλημα με τα αδέσποτα όταν περνουσα απέξω. Οταν το ξεκίνησα μου πήρε περίπου 3 μέρες μέχρι να με γνωρίσουν τα σκυλιά. Μετά περνούσα και κουνούσαν ουρές.
Σιγα μην κατσω να ακουσω τις συμβουλες ενος φιδεμπορα!Τύπε έχει 100% επιτυχία όταν κάθεσαι το σκυλί βλέπει ότι είναι ανώτερος σου και πλησιάζει πλέον μόνο από περιέργεια. Ακόμα και αυτά που φοβούνται να σε πλησιάσουν πολλές φορές έρχονται κοντά σου. Το είχα ψάξει πολύ το θέμα γιατί πολύ παλιά είχα πολλά ντράβαλα με τέτοι κοπάδια να αλλάζω δρόμο σε τέτοια φάση.
Στη Δωρίδος στον Ταύρο εκεί που είναι τα ΕΛΤΑ τα κεντρικά που έχουν τα φορτηγά είχα τεράστιο πρόβλημα με τα αδέσποτα όταν περνουσα απέξω. Οταν το ξεκίνησα μου πήρε περίπου 3 μέρες μέχρι να με γνωρίσουν τα σκυλιά. Μετά περνούσα και κουνούσαν ουρές.
εαν τρεξεις δεν θα σε προλαβει?...αν δεν πηδηξη την μαντρα, το γραφεις στα καμπανακια σου και συνεχιζεις.Αν βγη εξω και στην πεση του ριχνεις καμια κλωτσια αν σε περνει, αν δεν σε περνει το βαζεις στα ποδια.....αλλα πρεπει να αποφασισεις γρηγορα και σωστα....
και μεχρι χτες υπηρχαν μουνια που του εδιναν οδηγιες
μιλαμε για τρελη αρρωστιαΔε μου ανοίγει, αλλά είχα μπει στο webwar2.
Ντάξει είχα φρικάρει, αλλά είμαι και περίεργη κι είχα διαβάσει άπειρα θέματα. Για το πώς να κάψεις γατάκια, πώς να τα κόψεις, οδηγίες για κάθε είδους βασανισμό σε γατόσκυλα και πάπιες νομίζω. ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.
Πραγματικά δεν πίστευες αυτά που διάβαζες. :S
μιλαμε για τρελη αρρωστια
Να μην ανεβάσω φωτογραφία όπου στο μίξερ κάνουν πολτό ένα χάμστερ ε;Ρε συ ντάξει, όσο και να τρολλάρεις, απλά δε γίνεται να τα γράφεις αυτά.
Το είχα κλείσει κι έκλαιγα μετά.
Έκλεισε μετά από λίγες μέρες νομίζω, δε θυμάμαι. Και κλασικά το ξανάνοιξαν.
μα ακωμα και απο το τρολλαρισμα καταβαινεις πολλα για τον αλλον και τα συγκεκριμενα ατομα ειναι τρελα και επικινδυναΡε συ ντάξει, όσο και να τρολλάρεις, απλά δε γίνεται να τα γράφεις αυτά.
Τι ειχες δει δηλαδη? :-Ρε συ ντάξει, όσο και να τρολλάρεις, απλά δε γίνεται να τα γράφεις αυτά.
Πολύ αρρώστια λέμε.Πραγματικα ολοι στο webwar ειναι τοσο ανωμαλοι?