Νέα

Κακοποίηση ζώων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
Μάγκες,θέλω να ρωτήσω κάτι εσάς τους ζωόφιλους.

Περνάτε 1 ωραία μέρα έξω από 1 εργοστάσιο,και 1 σκυλί αρχίζει να σας γαυγίζει άγρια και να έρχεται προς το μέρος σας ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ....ως "ζωόφιλοι" τι θα κάνατε;;;;
τίποτα απόλυτος προχωράς σαν να μην είναι εκεί. Μου έτυχε και σε μένα σε 3 διαφορετικούς δρόμος και δεν μου έκαναν τίποτα παρά μόνο το ένα με πλησίασε και μύρισε το χέρι μου χωρίς να με πειράξει. Μόνο μην δείχνεις φόβο.

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
240
Πόντοι
36
Στον Ταύρο που πήγαινα για δουλειά υπάρχουν κοπάδια σκύλων σε εργοστάσια κτλ κτλ.

Μου την εχουν πέσει αγέλες πολλές φορές. Τη στιγμή που τα βλέπεις να πλησιάζουν γαυγίζοντας κάθεσαι κάτω (όπως καλή ώρα κάθονται τα αλβανά στην Θηβών το πρωί όταν ψάχνουν για μεροκάματο και τα φωνάζεις προς το μέρος σου. Σταματούν αμέσως και αρχίζουν όλα να κουνάνε ουρές, έρχονται κοντά σου σε μυρίζουν και την κάνουν αμέσως μερικά θελουν και χάδια, μετά μπορείς κάλλιστα να συνεχίσεις το δρόμο σου δεν σε βλέπουν ως απειλή.

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
32
Πόντοι
66
Στον Ταύρο που πήγαινα για δουλειά υπάρχουν κοπάδια σκύλων σε εργοστάσια κτλ κτλ.

Μου την εχουν πέσει αγέλες πολλές φορές. Τη στιγμή που τα βλέπεις να πλησιάζουν γαυγίζοντας κάθεσαι κάτω (όπως καλή ώρα κάθονται τα αλβανά στην Θηβών το πρωί όταν ψάχνουν για μεροκάματο και τα φωνάζεις προς το μέρος σου. Σταματούν αμέσως και αρχίζουν όλα να κουνάνε ουρές, έρχονται κοντά σου σε μυρίζουν και την κάνουν αμέσως μερικά θελουν και χάδια, μετά μπορείς κάλλιστα να συνεχίσεις το δρόμο σου δεν σε βλέπουν ως απειλή.

Το εχω ξανακουσει και απο αλλους  αυτο που καθεσαι κατω,λογικα θα εχει επιτυχια.παντως θελει ψυχραιμια.

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
240
Πόντοι
36
Τύπε έχει 100% επιτυχία όταν κάθεσαι το σκυλί βλέπει ότι είναι ανώτερος σου και πλησιάζει πλέον μόνο από περιέργεια. Ακόμα και αυτά που φοβούνται να σε πλησιάσουν πολλές φορές έρχονται κοντά σου. Το είχα ψάξει πολύ το θέμα γιατί πολύ παλιά είχα πολλά ντράβαλα με τέτοι κοπάδια να αλλάζω δρόμο σε τέτοια φάση.

Στη Δωρίδος στον Ταύρο εκεί που είναι τα ΕΛΤΑ τα κεντρικά που έχουν τα φορτηγά είχα τεράστιο πρόβλημα με τα αδέσποτα όταν περνουσα απέξω. Οταν το ξεκίνησα μου πήρε περίπου 3 μέρες μέχρι να με γνωρίσουν τα σκυλιά. Μετά περνούσα και κουνούσαν ουρές.

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
32
Πόντοι
66
Τύπε έχει 100% επιτυχία όταν κάθεσαι το σκυλί βλέπει ότι είναι ανώτερος σου και πλησιάζει πλέον μόνο από περιέργεια. Ακόμα και αυτά που φοβούνται να σε πλησιάσουν πολλές φορές έρχονται κοντά σου. Το είχα ψάξει πολύ το θέμα γιατί πολύ παλιά είχα πολλά ντράβαλα με τέτοι κοπάδια να αλλάζω δρόμο σε τέτοια φάση.

Στη Δωρίδος στον Ταύρο εκεί που είναι τα ΕΛΤΑ τα κεντρικά που έχουν τα φορτηγά είχα τεράστιο πρόβλημα με τα αδέσποτα όταν περνουσα απέξω. Οταν το ξεκίνησα μου πήρε περίπου 3 μέρες μέχρι να με γνωρίσουν τα σκυλιά. Μετά περνούσα και κουνούσαν ουρές.

:thumbsup:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Σιγα μην κατσω να ακουσω τις συμβουλες ενος φιδεμπορα!
Σε λιγο θα μας πεις να τους στησουμε και κωλο.  :P

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
240
Πόντοι
36
Τύπε μου φίδια πουλάω όχι σκύλους  :dancing:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
:pipa3:
...αν δεν πηδηξη την μαντρα, το γραφεις στα καμπανακια σου και συνεχιζεις.Αν βγη εξω και στην πεση του ριχνεις καμια κλωτσια αν σε περνει, αν δεν σε περνει το βαζεις στα ποδια.....αλλα πρεπει να αποφασισεις γρηγορα και σωστα....
εαν τρεξεις δεν θα σε προλαβει?
ο κεντερης εισαι ρε μεγαλε?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
και μεχρι χτες υπηρχαν μουνια που του εδιναν οδηγιες
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Δε μου ανοίγει, αλλά είχα μπει στο webwar2.
Ντάξει είχα φρικάρει, αλλά είμαι και περίεργη κι είχα διαβάσει άπειρα θέματα. Για το πώς να κάψεις γατάκια, πώς να τα κόψεις, οδηγίες για κάθε είδους βασανισμό σε γατόσκυλα και πάπιες νομίζω. ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.
Πραγματικά δεν πίστευες αυτά που διάβαζες. :S

Επισκέπτης
Δε μου ανοίγει, αλλά είχα μπει στο webwar2.
Ντάξει είχα φρικάρει, αλλά είμαι και περίεργη κι είχα διαβάσει άπειρα θέματα. Για το πώς να κάψεις γατάκια, πώς να τα κόψεις, οδηγίες για κάθε είδους βασανισμό σε γατόσκυλα και πάπιες νομίζω. ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.
Πραγματικά δεν πίστευες αυτά που διάβαζες. :S
μιλαμε για τρελη αρρωστια :new_shocked:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
μιλαμε για τρελη αρρωστια :new_shocked:

Ρε συ ντάξει, όσο και να τρολλάρεις, απλά δε γίνεται να τα γράφεις αυτά.
Το είχα κλείσει κι έκλαιγα μετά. :idiot:
Έκλεισε μετά από λίγες μέρες νομίζω, δε θυμάμαι. Και κλασικά το ξανάνοιξαν.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Να μην ανεβάσω φωτογραφία όπου στο μίξερ κάνουν πολτό ένα χάμστερ ε; :sunglasses:

Επισκέπτης
μα ακωμα και απο το τρολλαρισμα καταβαινεις πολλα για τον αλλον και τα συγκεκριμενα ατομα ειναι τρελα και επικινδυνα

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Πραγματικα ολοι στο webwar ειναι τοσο ανωμαλοι?  :jerking:

Τι ειχες δει δηλαδη?  :-

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
όσοι κακοποιούν ζώα