Νέα

Κακοποίηση ζώων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ειναι απλα συμβολικη η πραξη.
ΣΧΕΔΟΝ ολα τα ζωα. λες κι αν εμεναν εκει δε θα ειχαν ολα τρομερο τελος. εχεις δει πώς γδερνονται για τη γουνα τους? ενω ειναι ζωντανα?
ο εκτροφεας να πεθανει στην ψαθα, καθολου δε με ενδιαφερει. οσο πονο εχει προκαλεσει, καιρος να το φαει στη μαπα.

το υποκοριστικο 'ζωακια' προς τι? ξαφνικα λυπηθηκες που πεθαναν εκτος εκτροφειου?

μεγάλο μέρος από τα ζώα που "ελευθέρωσαν" οι "οικολόγοι" ήταν τα ζευγάρια αναπαραγωγής δηλαδή ζώα τα οποία προοριζόταν αποκλειστικα και μόνον για την γέννηση των νέων μίνκ τα οποία θα χρησιμοποιούσαν για παραγωγή των νεαρών που θα σφάζανε για γούνες... αυτά όταν γεράσουν και δεν αναπαράγονται πλέον τα σφάζουν για τροφή...

σε ότι αφορά το σφάξιμο στην πράξη δεν σφάζονται αλλά αναισθητοποιούνται με ηλεκτροσόκ γιατί η γούνα θα πρέπει να βγεί ολόκληρη και αν είναι δυνατόν χωρίς αίματα..
αυτά που βλέπεις στο Youtube είναι εικόνες από εκτροφεία της ασίας (κίνα) ...

αλήθεια έχεις δεί στα ιχθυοτροφεία πέστροφας που έχουν και υπαίθρια πρατήρια (στην ΕΟ Ιωαννίνων - Αντίρριου) με ενυδρεία που έχουν ζωντανές πέστροφες με ποιόν τρόπο τις καθαρίζουν?

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
ειναι απλα συμβολικη η πραξη.
ΣΧΕΔΟΝ ολα τα ζωα. λες κι αν εμεναν εκει δε θα ειχαν ολα τρομερο τελος. εχεις δει πώς γδερνονται για τη γουνα τους? ενω ειναι ζωντανα?
ο εκτροφεας να πεθανει στην ψαθα, καθολου δε με ενδιαφερει. οσο πονο εχει προκαλεσει, καιρος να το φαει στη μαπα.

το υποκοριστικο 'ζωακια' προς τι? ξαφνικα λυπηθηκες που πεθαναν εκτος εκτροφειου?

Εγώ συμφωνώ με την βέλβι ... Είναι απαράδεκτο να δημιουργούμε οργανωμένο τρόμο και πόνο για οποιοδήποτε όν ... Για σκεφθείτε να υπήρχε και μια ράτσα ζωής στη γη ανώτερη απο τον άνθρωπο και να υπέβαλλε σε εκτροφή , τους ανθρώπους , για το δέρμα τους ? Και εγώ τότε θα προτιμούσα να πεθάνω ελεύθερος , παρά μέσα στο εκτροφείο ...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αν σταματουσαν να ζητανε γουνεs ντε και ντε αυθεντικεs, θα σταματαγαν να υπαρχουν και οι διαφοροι εκτροφειs .....Και τα ζωακια θα ζουσαν

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εγώ συμφωνώ με την βέλβι ... Είναι απαράδεκτο να δημιουργούμε οργανωμένο τρόμο και πόνο για οποιοδήποτε όν ... Για σκεφθείτε να υπήρχε και μια ράτσα ζωής στη γη ανώτερη απο τον άνθρωπο και να υπέβαλλε σε εκτροφή , τους ανθρώπους , για το δέρμα τους ? Και εγώ τότε θα προτιμούσα να πεθάνω ελεύθερος , παρά μέσα στο εκτροφείο ...

ρε φίλε από αρχαιοτάτων χρόνων ο άνθρωπος κυνηγούσε για τροφή και έγδερνε ζώα για να χρησιμοποιήσει το δέρμα τους... δηλαδή θα πρέπει να ξαναβγούμε όλοι να κυνηγάμε για να έχουμε ρούχα και φαγητό?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αν σταματουσαν να ζητανε γουνεs ντε και ντε αυθεντικεs, θα σταματαγαν να υπαρχουν και οι διαφοροι εκτροφειs .....Και τα ζωακια θα ζουσαν

τα συγκεκριμένα ζωάκια δεν θα υπήρχαν κάν... υπάρχουν ελάχιστα στον κόσμο σε άγρια κατάσταση και τα "ευρωπαικά" συνήθως ζούν στην Σιβηρία ... για τα αμερικάνικα δεν ξέρω (πιθανόν να ζούνε στον καναδά)...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ρε φίλε από αρχαιοτάτων χρόνων ο άνθρωπος κυνηγούσε για τροφή και έγδερνε ζώα για να χρησιμοποιήσει το δέρμα τους... δηλαδή θα πρέπει να ξαναβγούμε όλοι να κυνηγάμε για να έχουμε ρούχα και φαγητό?

οχι δεν ειναι οικολογικο.... να τραφεις με ριζες αγριελιας και πευκο βρουγουνδιας χρυσε μου.. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΡΕ! ΚΑΤΩ ΟΙ ΣΤΑΝΕΣ ! αχαχαχαχαχαχαχα

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Προφανως δεν εχεις ζησει στην επαρχια για να δεις πως βγαινει το μεροκαματο. Απο αυτα τα εκτροφεια ζουνε οικογενειες.
Προσωπικα δε θα ηθελα να υπαρχουν εκτροφεια, αλλα εφοσον υπαρχει η ζητηση για γουνα, τι θες να γινει?
Να εξολοθρευσουν τα ελευθερα. Δυστυχως ειναι κατασταση μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.
Ζωακια τα ειπα γιατι ειναι μικρα, τι θες να τα πω? Ζωα?

ναι ειμαι απο ευρωστη οικογενεια απο το παρισι εγω και δεν ξερω.
ειναι οντως μπρος γκρεμος και πισω ρεμα. δεν ειπα το αντιθετο. κι επισης δεν ειπα οτι συμφωνω με την πραξη. δεν ειμαι σιγουρη ως προς τα θετικα κ τα αρνητικα. σιγουρα θελω να κλεισει.
θεμα προσφορας και ζητησης, ναι. αλλα αν το παμε αντιθετα? αν δεν υπαρχει αυτη η προσφορα? γινεται εγκλημα και πρεπει να σταματησει. υπαρχει στους ανθρωπους που εργαζονται εκει, η επιλογη. στα ζωα που βασανιζονται, αραγε υπαρχει?
ας ξεκινησουμε μια φορα απο εκει.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
τα συγκεκριμένα ζωάκια δεν θα υπήρχαν κάν... υπάρχουν ελάχιστα στον κόσμο σε άγρια κατάσταση και τα "ευρωπαικά" συνήθως ζούν στην Σιβηρία ... για τα αμερικάνικα δεν ξέρω (πιθανόν να ζούνε στον καναδά)...
Γι αυτο κι εγιναν .....ελαχιστα !!!!!!!!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
μεγάλο μέρος από τα ζώα που "ελευθέρωσαν" οι "οικολόγοι" ήταν τα ζευγάρια αναπαραγωγής δηλαδή ζώα τα οποία προοριζόταν αποκλειστικα και μόνον για την γέννηση των νέων μίνκ τα οποία θα χρησιμοποιούσαν για παραγωγή των νεαρών που θα σφάζανε για γούνες... αυτά όταν γεράσουν και δεν αναπαράγονται πλέον τα σφάζουν για τροφή...

σε ότι αφορά το σφάξιμο στην πράξη δεν σφάζονται αλλά αναισθητοποιούνται με ηλεκτροσόκ γιατί η γούνα θα πρέπει να βγεί ολόκληρη και αν είναι δυνατόν χωρίς αίματα..
αυτά που βλέπεις στο Youtube είναι εικόνες από εκτροφεία της ασίας (κίνα) ...

αλήθεια έχεις δεί στα ιχθυοτροφεία πέστροφας που έχουν και υπαίθρια πρατήρια (στην ΕΟ Ιωαννίνων - Αντίρριου) με ενυδρεία που έχουν ζωντανές πέστροφες με ποιόν τρόπο τις καθαρίζουν?

αρα τι μου λες? οτι πρεπει να τα θρεψω για να τα σκοτωσω αργοτερα με βαναυσο τροπο? και παλι δε θα σκοτωθουν? τι λες?

αναισθητοποιουνται με ηλεκτροσοκ στα γεννητικα οργανα οσο ακομα εχουν τις αισθησεις τους. το θεωρεις νορμαλ?

οχι δεν εχω δει..

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Η σάρκα ζώων που καταναλώνει σαν τροφή ο άνθρωπος είναι υπερβολικά μεγάλη ποσότητα . Εξ ου και τα γνωστά προβλήματα τγείας . Οι ζωικές πρωτείνες σε μεγάλο (όχι πλήρη) βαθμό μπορούν να αντικατασταθούν με φυτικές . Όσο για το δέρμα , υπάρχουν συνθετικά προιόντα , όπως είπε και ο πιο πάνω φίλος . Σημειωτέον ότι η εκτροφή των βασικών ζώων προς βρώση συμμετέχει στο φαινόμενο του θερμοκηπίου με 20% ...  

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
ειναι οντως μπρος γκρεμος και πισω ρεμα. δεν ειπα το αντιθετο. κι επισης δεν ειπα οτι συμφωνω με την πραξη. δεν ειμαι σιγουρη ως προς τα θετικα κ τα αρνητικα. σιγουρα θελω να κλεισει.
θεμα προσφορας και ζητησης, ναι. αλλα αν το παμε αντιθετα? αν δεν υπαρχει αυτη η προσφορα? γινεται εγκλημα και πρεπει να σταματησει. υπαρχει στους ανθρωπους που εργαζονται εκει, η επιλογη. στα ζωα που βασανιζονται, αραγε υπαρχει?

Ακου Παριζιανα. Επειδη δε ζουμε σε καποιο ιδεατο κοσμο ή στο κοσμο της bibibo, με το που κλεισεις τα ντοπια εκτροφεια, θα ανοιξουν στα Σκοπια ή στην Βουλγαρια εκτροφεια. Προσπαθησε να το δεις ρεαλιστικα το πραμα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Η σάρκα ζώων που καταναλώνει σαν τροφή ο άνθρωπος είναι υπερβολικά μεγάλη ποσότητα . Εξ ου και τα γνωστά προβλήματα τγείας . Οι ζωικές πρωτείνες σε μεγάλο (όχι πλήρη) βαθμό μπορούν να αντικατασταθούν με φυτικές . Όσο για το δέρμα , υπάρχουν συνθετικά προιόντα , όπως είπε και ο πιο πάνω φίλος . Σημειωτέον ότι η εκτροφή των βασικών ζώων προς βρώση συμμετέχει στο φαινόμενο του θερμοκηπίου με 20% ... 

Α γιαυτο η κυρα σουλα απο απεναντι αγορασε ενα σπιτι στην γατα της στην ανω τουμπα να μενει και αυτη καψερη η γατα να μην τη τρωνε τα κρυα ..

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ακου Παριζιανα. Επειδη δε ζουμε σε καποιο ιδεατο κοσμο ή στο κοσμο της bibibo, με το που κλεισεις τα ντοπια εκτροφεια, θα ανοιξουν στα Σκοπια ή στην Βουλγαρια εκτροφεια. Προσπαθησε να το δεις ρεαλιστικα το πραμα.

oποτε καλυτερα εντος ελλαδιτσας? δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου. παλευεις για να τα κλεισεις ολα.
η δικη σου πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη απο τη δικη μου.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

αν δεν υπάρχει αυτή η προσφορά οι καταναλωτές του προιόντος που λέγεται γούνα (και δεν είναι πάντα πλούσιοι όπως νομίζει το μυαλουδάκι σου) που είναι κύρια Ρώσσοι (εκεί ο χειμώνας δεν αστειεύεται) θα αναζητήσουν αλλού το προιόν ή ακόμη χειρότερα θα προσπαθήσουν να κατασκευάσουν τα ρούχα τους από ΑΠΕΙΡΩΣ χειρότερα για την υγεία του ανθρώπου αλλά και την φύση υλικά, όπως για παράδειγμα το φλις (το οποίο παρεπιμπτόντως είναι πλαστικό δηλαδή υπροποιόν πετρελαίου και παράγεται στην Κίνα από παλιά μπουκάλια PET δηλαδή αναψυκτικών)...

καλά θα κάνουν λοιπόν οι οικολόγοι και οι φιλόζωοι να βάλουν λίγο το μυαλό τους να δουλέψει και αντί να κάνουν τέτοιες μαλακίες να φροντίσουν να στρέψουν την προσοχή του κόσμου στο ΠΩΣ θα γίνει η σωστότερη διαχείριση αυτών των ζώων (συνθήκες διαβίωσης, συνθήκες σφαγής) που στο κάτω κάτω της γραφής για τον σκοπό αυτόν εκτρέφονται (όπως και τα προβατάκια, οι γελαδίτσες , τα γουρουνάκια, τα κοτοπουλάκια, τα ψαράκια κλπ) να κυνηγήσουν τους μαλάκες που καλλιεργούν βαμβάκι (που για να γίνει θέλει ένα σκασμό νερό) και όλες τις μαλακίες που παράγονται από την σόγια που τρώνε οι χορτοφάγοι σαν και σένα και η οποία για να γίνει απαιτεί ένα σκασμό νερό και για την χάρη της οποίας έχει ξεριζωθεί μεγάλο μέρος από τα δάση του Αμαζόνιου...

frifrikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Κανείς -σχεδόν, φαντάζομαι- δε θέλει να κλείσουν. ΠΑΝΤΑ θα υπάρχει χ ρ ή σ η  των ζώων. Απλά, για το συγκεκριμένο θέμα, εφαρμογή τεκμηριωμένων επιστημονικά, 'ανθρωπιστικών' τρόπων θανάτωσης.
Κυνικά ευαίσθητος.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

είναι αλλο να μειώσεις την κατανάλωση ζωικών τροφών και άλλο να την αντικαταστήσεις.. μην νομίζεις η παραγωγή πρωτεινούχων φυτών (που είναι απαραίτητα για την διατροφή των θηλαστικών και του ανθρώπου) συμμετέχει κατά μεγαλύτερο ποσοστό στο φαινόμενο θερμοκηπίου διότι αφενός μεν απαιτεί ένα σκασμό νερό, αφετέρου δε απαιτεί τεράστιες εκτάσεις οι οποίες βρίσκονται μόνο με εκχέρσωση δασων...

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Όπως ακριβώς έκαναν και οι ναζί με τους Εβραίους . Στην αρχή σκέφθηκαν να τους μεταναστεύσουν βιαίως στην Αφρική , αλλά μετά λόγω ρεαλισμού (οικονομικό κόστος κλπ.) αποφάσισαν ότι τα Άουσβιτς , Νταχάου , Τρεπλίνα , κλπ. συμφέρουν περισσότερο ...
Λέω καθαρά ότι η συμπεριφορά που έχουμε απέναντι στα ζώα και η έλλειψη αναστολών για τις συμφορές και τον πόνο τους , οδηγεί και πηγαίνει παράλληλα και με ανοχή (ή και συνεργασία) στις συμφορές και τον πόνο και των διαφόρων συνανθρώπων μας ...

ionianman

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Σημειωτέον ότι η εκτροφή των βασικών ζώων προς βρώση συμμετέχει στο φαινόμενο του θερμοκηπίου με 20% ...  

Συμφωνώ και επαυξάνω. Είναι τοις πάσι γνωστό πλέον ότι οι ρύποι μεθανίου έχουν αυξηθεί κατά σχεδόν 400% τα τελευταία 20 χρόνια, εξαιτίας κυρίως την ραγδαίας αύξησης εκτροφής βοειδών. Για να μην μιλήσουμε καθόλου και για την ποιότητα κρέατος που τρώμε πια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom