LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Toυλάχιστον έτσι όπως είναι τώρα έχω λόγο να τα φάωμου κανες τα μουτρα κρεας τωρα!
Toυλάχιστον έτσι όπως είναι τώρα έχω λόγο να τα φάωμου κανες τα μουτρα κρεας τωρα!
[glow=red,2,300][size=17pt][size=35pt]ενα[/size] θρεντ βρηκα[/size][/glow] κι εγω που μπορω να λεω τα δικα μου! ξου ξου απο δω λεμε!
Toυλάχιστον έτσι όπως είναι τώρα έχω λόγο να τα φάω
καλά παιδάκι μου δεν τρως αυγά????????????/
πώς γίνεται???
δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή χωρίς αυγά
οπως κι η αγαμία.*....ολα ειναι θεμα συνηθειας...
ξερεις πώς στοιβαζονται οι κοτες? σε ποσο παναθλιες συνθηκες αναγκαζονται να επιβιωνουν? συν οτι ΟΛΑ τα αρσενικα θανατωνονται-αλεθονται ζωντανα.. :'( :'( :-
*μ'αρεσαν πολυ τα αυγα. αλλα ολα ειναι θεμα συνηθειας...
Αλεθονται ? Τι λες ρε, σταρι ειναι ?
Εγω τις δικες μου τις εχω ελευθερες. Εχεις φαει αυγο απο αλανιαρα κοτα ?
άμα μου τα στέλνουν από το χωριό νταξ δηλαδίς?
ναι απο το χωριο, οταν ζουσαν οι γονεις της μητερας μου! γαμάτα ηταν, αλλα ακομα θυμαμαι το σοκ οταν στραγγαλισε την κοτα μπροστα μου!Αλεθονται ? Τι λες ρε, σταρι ειναι ?
Εγω τις δικες μου τις εχω ελευθερες. Εχεις φαει αυγο απο αλανιαρα κοτα ?
προφανως.οπως κι η αγαμία.
ελα ρε..Αλεθονται ? Τι λες ρε, σταρι ειναι ?
αν το παρουμε καθαρα υπολογιστικα, ειναι εκμεταλλευση ζωων. εκτος αυτου, μετα τις σκοτωνουν για να τις φανε? αν οχι, ορμα!
οτι πρεπει για τις ιωσεις..ποτέ δε μου άρεσε η υπερβολή
αλλά το κοτόπουλο στη σούβλα μιαμμμμμ
τώρα σε λίγο πάω να προλάβω τον κυριούλη λέμεεεεεε
ελα ρε..
προφανως εννοει τις βιομηχανοποιημενες..
ναι αλεθονται..για τροφη..οπως & τα ψαρια για ιχθυαλευρα..τιποτε δεν πηγαινει χαμενο..εξαλλου τα εγκλειστα κοτοπουλα,απο την τρελλα τους,την πεφτουν στα πλεον αδυναμα & τα τρωνε κανονικα..
οποιος εχει δει ντοκυμαντερ ΞΕΡΕΙ τι λεω..
ποτέ δε μου άρεσε η υπερβολή
ελα ρε..
προφανως εννοει τις βιομηχανοποιημενες..
ναι αλεθονται..για τροφη..οπως & τα ψαρια για ιχθυαλευρα..τιποτε δεν πηγαινει χαμενο..εξαλλου τα εγκλειστα κοτοπουλα,απο την τρελλα τους,την πεφτουν στα πλεον αδυναμα & τα τρωνε κανονικα..
οποιος εχει δει ντοκυμαντερ ΞΕΡΕΙ τι λεω..
ε ναι..ΞΕΡΩ ρε παιχτη..λες να μην εχω φαει ελευθερας???ακομη & αυτα που πουλανε σαν βιολογικα στα σουπερ μαρκετ,ειναι 10 φορες καλυτερα απο θεμα γευσεως..Στα ελευθερας ειναι πιο σκληρο αλλα πιο νοστημο.
οτι πρεπει για τις ιωσεις..
με τοσα αντιβιοτικα που τα ταϊζουν γλυτωνεις & την εποχιακη γριππη..
δηλαδης???εγω παρολο που ειμαι ετσι οπως ειμαι
Το εχω ακουσει αυτο, αλλα δεν το ειχω δει. Και να σε συμπληρωσω οτι το κρεας των εγκλειστων κοτοπουλων δεν εχει καμια σχεση με τα ελευθερας βοσκης. Στα ελευθερας ειναι πιο σκληρο αλλα πιο νοστημο.
εγω παρολο που [glow=red,2,300]ειμαι ετσι οπως ειμαι[/glow], εχω να αρρωστησω (καλα οχι απλα να τρεχει η μυτη μου και να γκρινιαζω ολη την ωρα) πολυυυυυυυυυυυυυυυυ καιρο!