Νέα

Κακοποίηση ζώων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

shamanshaolin

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ντροπή σου πρόλαβα και το έκανα παράθεση πριν το τροποποιήσεις :uglystupid:

Αν αυτό που παρέθεσε ο kosnik26 τελικά ισχύει τότε πρφοφανώς μας δουλεύεις ψιλό γαζί Ρόδινη καμμιά κακιά αδελφή θα είσαι που σπάς πλάκα που ασχολούνται μαζί σου.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.454
Πόντοι
12.756
Ναι σπασε εσυ πλακα τωρα :idiot:

πεσε εσυ απο το μπαλκονι να σκασεις και να ανοιξεις στα τεσσερα , να σε δει το γατακι για να δει τι θα παθει αν πεσει , οποτε και να μην το κανει  ;)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.454
Πόντοι
12.756
Αν αυτό που παρέθεσε ο kosnik26 τελικά ισχύει τότε πρφοφανώς μας δουλεύεις ψιλό γαζί Ρόδινη καμμιά κακιά αδελφή θα είσαι που σπάς πλάκα που ασχολούνται μαζί σου.

Ο Kosnik λεει μονο αληθειες  :)

Ροδίνη

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Αυτο που εγραψε ο κοσνικ 26 ειναι παραθεση σε κατι που εγραψα εγω
και πηγε απο κατω και το αλλαξε οποτε δε δεχομαι απο σενα τετοιου ειδους
παρατηρησεις με την ιδια λογικη και εσυ μπορει να εισαι αδερφη η οποιος αλλος

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Πού είσαι εσύ κούκλα;

Ροδίνη

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
πεσε εσυ απο το μπαλκονι να σκασεις και να ανοιξεις στα τεσσερα , να σε δει το γατακι για να δει τι θα παθει αν πεσει , οποτε και να μην το κανει  ;)
Να πεσεις εσυ απο το μπαλκονι και να σκασεις σα το καρπουζι κατω.

shamanshaolin

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0

Αν έτσι είναι τότε πάω πάσο, αν όμως εσύ είσαι cg και δεν αλιεύεις πελατεία από εδώ μέσα, δεν βάζεις φωτό σου, δεν σε ξέρει κανένας και χάνεις το χρόνο σου χωρίς νόημα τρολλάροντας σ'ενα θέμα που αφορά μόνο την κακοποίηση ζώων πως να σε πιστέψει κάποιος όταν λες ότι ο kosnik πήγε από κάτω και το άλλαξε;Εκτός αν κι' αν είσαι ο kosnik26 και σπας πλάκα με όλους και όλες εδώ μέσα!

Ροδίνη

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Αν έτσι είναι τότε πάω πάσο, αν όμως εσύ είσαι cg και δεν αλιεύεις πελατεία από εδώ μέσα, δεν βάζεις φωτό σου, δεν σε ξέρει κανένας και χάνεις το χρόνο σου χωρίς νόημα τρολλάροντας σ'ενα θέμα που αφορά μόνο την κακοποίηση ζώων πως να σε πιστέψει κάποιος όταν λες ότι ο kosnik πήγε από κάτω και το άλλαξε;Εκτός αν κι' αν είσαι ο kosnik26 και σπας πλάκα με όλους και όλες εδώ μέσα!
Εγω δε τρολαρω και οποιος εχει αποδειξη πως εγραψα τετοιο ποστ
να τη παρουσιασει τωρα!
το θεμα αυτο δεν εχει καμια σχεση με οποιο ρολο παιζω εδω μεσα και δε θα επιτρεψω σε κανενα να με προσβαλλει
για κανενα λογο!

Ροδίνη

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Το σε ποιο θα δειξω τη φωτο μου ειναι δικος μου λογαριασμος και οχι δικος σου!Και εγω δε τρολαρω εδω εσυ μου
αρχισες τη προσωπικη επιθεση οχι εγω σε σενα!

Επισκέπτης
Το σε ποιο θα δειξω τη φωτο μου ειναι δικος μου λογαριασμος και οχι δικος σου!Και εγω δε τρολαρω εδω εσυ μου

Το γατι μαλλον θ΄αργισει να πεσει. Δε βαζεις καμια φωτογραφια σου να  :bigdick: μεχρι ν΄αποφασισει το γατι αν θα ..... ή οχι.

shamanshaolin

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0

Δεν έχω απολύτως καμία διάθεση να σου επιτεθώ. Μόνο αν ήμουν άντρας ίσως να είχα "άλλου" είδους επιθετικές διθέσεις προς εσένα :zfuck:Aν όμως ήσουν πραγματική call girl δεν θα είχες δουλειά τούτες τις μέρες; Kάποιος από εδώ μέσα δεν θα σε είχε γνωρίσει εξ επαφής; Αφού λοιπόν παριστάνεις την call girl ενώ προφανέστατα δεν είσαι τότε γιατί να λέει ψέματα ο κοσνικ κι' όχι εσύ δηλαδή;

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
Δεν έχω απολύτως καμία διάθεση να σου επιτεθώ. Μόνο αν ήμουν άντρας ίσως να είχα "άλλου" είδους επιθετικές διθέσεις προς εσένα :zfuck:Aν όμως ήσουν πραγματική call girl δεν θα είχες δουλειά τούτες τις μέρες; Kάποιος από εδώ μέσα δεν θα σε είχε γνωρίσει εξ επαφής; Αφού λοιπόν παριστάνεις την call girl ενώ προφανέστατα δεν είσαι τότε γιατί να λέει ψέματα ο κοσνικ κι' όχι εσύ δηλαδή;
γιατι ο βαυταχος ειναι μαλακας  :idiot:

Επισκέπτης
Μαλωνει με τον εαυτο της? 
  ειμαστε και  :offtopic:  ρε γμτ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom