pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.322
- Πόντοι
- 3.556
Ματς Πράφιτ μανΜανει τολκς
Ματς Πράφιτ μανΜανει τολκς
Ο Καρανίκας τα χει 400 ... ο άλλος το λάλησεΓια φαρμακευτικούς λόγους ναι....πως τον κόβεις τον Καρανικα;Μήπως έχει....γλαύκωμα και την ψάχνει συνεχεια;
Toυ ματςΜατς Πράφιτ μαν
Μαλλον του δωσε ο Καρατετοιος να σκασει κανενα και τον πειραξεΟ Καρανίκας τα χει 400 ... ο άλλος το λάλησε
Θα τον πιάσουν και λιγούρες ... ευτυχώς υπάρχει το φουντ παςςToυ ματς
Μαλλον του δωσε ο Καρατετοιος να σκασει κανενα και τον πειραξε
Κλείνουν και τα δικαστήρια και ο αγαπημένος μας ποιονικολογος Αλέξης Κούγιας ( που πιθανοτατα έχει κρυφό λογαριασμό στο μπου) θα τη βγάλει αύριο στο γραφείο του η θα πάει να παίξει μπάλα στο 5 Χ 5
Eιρωνευεσαι ή ειναι η ιδεα μου?Να σε σημειωσω στη λιστα με τους υποπτουςΘα τον πιάσουν και λιγούρες ... ευτυχώς υπάρχει το φουντ παςς
Προς στιγμή νόμιζα στη λίστα Πέτσα και λέω τα κονομήσαμε δεν θα χρειαστεί να πάω στο ντράγκονςEιρωνευεσαι ή ειναι η ιδεα μου?Να σε σημειωσω στη λιστα με τους υποπτους
Ναι ρε τύπε που να τρέχεις τώρα Λαμία ... είναι και φωτιά τα διόδιαΟ Κούλης εκλεισε όλη την εθνική από τη Λαμία και κάτω, ρε τον πούστη τον ανώμαλο ,μόνο τα ασυνόδευτα ανήλικα το ενδιαφέρουν αυτον,τίποτα αλλο
Μα δεν κατάλαβες γιατί το έκανε ?Τυπε δε θέλω να πάω Λαμία αλλά σκέψου τα κορόιδα που νομίζουν ότι θα επιστρέψουν Αθήνα
του χρόνου πάλι κακοκαιρία...Aντε να ξεπουλησει ο κοσμακης,μην τις εχει στοκ τοσα χρονια.Σκουα-=ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μανει τολκς
Για τα πρόστιμα για αλυσίδες πρώτη η ΕΛΑΣ.Για τα πρόστιμα για αλυσίδες πρωτη η ελας.
Για να πιασουν ενα γυφτο πρεπει να οργανωσουν κανονικο πόλεμο
Αναμένουμε και το εμβόλιοΟι επόμενες δυο βδομάδες θα είναι δύσκολες