PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 2.037
- Πόντοι
- 446
... και δηλώνει περήφανη ελληνίδα με καταγωγή από Χίο.
Οι Χιώτες άραγε όμως νιώθουν υπερήφανοι???
... και δηλώνει περήφανη ελληνίδα με καταγωγή από Χίο.
Όπως το βλέπει ο καθέναςΟι Χιώτες άραγε όμως νιώθουν υπερήφανοι???
Όπως το βλέπει ο καθένας
Μακάρι να περάσει κάνα τουρ να την ...κατουρισουμε να γουστάρει πριν το ξεκολοειναι με διαφορα η πιο βρωμιαρα (με την καλη εννοια) που εχει υπαρξει,ζει για ξεφτιλισμα
Νοικοκυρά δηλαδή.Η τύπισσα έχει κάνει σκηνή που γλύφει δημόσια χέστρα μαζί με μια άλλη και πρόσφατα σκηνή με κοπριά αγελάδων. Κουμπώνει χάπια για να μην πάθει τίποτα. Δυστυχώς στο instagram λέει πως δεν βιζιτάρει. Τελειωμένη λατρεμένη κατάσταση. Ήταν Αθήνα πάντως πρόσφατα και δηλώνει περήφανη ελληνίδα με καταγωγή από Χίο.
Mεγαλο χυσοδοχειοΝα και μερικές ππανέμορφες φωτογραφίες από το άγριο οργιάκι στην ταινία αυτή! Μπορώ να πω είναι καταπληκτική και .... κάπως ανώμαλη ...μιλάμε για πολύ καύλα!
πολύ ωραία η γκομενα που είχες... ναι την ξέρω και την Αννα...εχω και μερικές δικές της ταινίες...βασικά έχω μια μεγάλη συλλογή ταινιών από αρρωστημενα τσουλάκια διαφόρων ηλικιών...μαρέσουν πολύ...Δεν ξυρίζει και μασχάλη, ενώ έχει φετίχ να ρουφάει και μύξες. Γενικά δεν υπάρχει πραγματική σκηνή πέρα από κάτι τελειωμένες γερμανικές με σκατά. Είναι υποκατάστατα, το έχουν πει σε συνεντεύξεις. Η συγκεκριμένη το πουλάει έτσι ακραία για να βγάλει γρήγορα λεφτά. Τα κάνε μαζί με την Ann De Ville άλλο άρωστακι. Μου θυμίζει μία γκόμενα που κάποτε είχα βρει σε ένα underground club η Katsaros. Αυτή έκανε κυριολεκτικά τα πάντα και μία φορά ενώ μου είχε βάλει δάχτυλο στην πίπα και έχυσα τα ήπιε. Το θέμα είναι πως μου είχε βάλει και δάχτυλο και αφού έχυσα το έβγαλε και άρχισε να το γλείφει με μανία σαν να ήταν γρανίτα. Αυτή γενικά γούσταρε να γλείφει πόδια και να πίνει κάτουρα ενώ έλεγε "μάλιστα daddy".
Αρρωστημένα τσουλακια βλέπω...πολύ ωραία η γκομενα που είχες... ναι την ξέρω και την Αννα...εχω και μερικές δικές της ταινίες...βασικά έχω μια μεγάλη συλλογή ταινιών από αρρωστημενα τσουλάκια διαφόρων ηλικιών...μαρέσουν πολύ...
Αρρωστημένα τσουλακια βλέπω...
Δικό μας
Ευτυχώς είμαστε εμείς νορμαλ....άρα πρέπει να τσιμπαμε κάτι διαφορετικό να σπάζει η μονοτονια.... Τις νορμαλ δεν τις θέλω... βαριεμε αμέσως....Αρρωστημένα τσουλακια βλέπω...
Δικό μας παιδί!
Εδώ αδερφέ μου θα διαφωνήσω εγώ προσωπικά γτ αν ήμασταν νορμάλ κανονικά θα είχαμε κ πιο νορμάλ γούστα..ότι σοβαρόδειχνουμε κάποιοι δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει κ κάτι "σάπιο στο βασίλειο της Δανίας..."Ευτυχώς είμαστε εμείς νορμαλ....άρα πρέπει να τσιμπαμε κάτι διαφορετικό να σπάζει η μονοτονια.... Τις νορμαλ δεν τις θέλω... βαριεμε αμέσως....
Εννοω σαν ανθρώποι.... Αστο σεξ... χεχεχεχεχεΕδώ αδερφέ μου θα διαφωνήσω εγώ προσωπικά γτ αν ήμασταν νορμάλ κανονικά θα είχαμε κ πιο νορμάλ γούστα..ότι σοβαρόδειχνουμε κάποιοι δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει κ κάτι "σάπιο στο βασίλειο της Δανίας..."
Εννοω σαν ανθρώποι.... Αστο σεξ... χεχεχεχεχεΕδώ αδερφέ μου θα διαφωνήσω εγώ προσωπικά γτ αν ήμασταν νορμάλ κανονικά θα είχαμε κ πιο νορμάλ γούστα..ότι σοβαρόδειχνουμε κάποιοι δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει κ κάτι "σάπιο στο βασίλειο της Δανίας..."