Νέα

Καίτη Φίνου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Brolly
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Το ποτό καταστρέφει μυαλά, συκώτια, σχέσεις, αλλά ΠΟΤΕ δεν σε παχαίνει. Το 90% των αλκοολικών άλλωστε έχει πρόβλημα με το στομάχι και τρώει ελάχιστα. Κάθε (λειτουργικός) αλκοολικός το έχει ζήσει αυτό...
Κανεις λαθος τυπε, το ποτό παχαινει και πολυ μαλιστα

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
Περασμένα μεγαλεία...
Σε αυτην την παλια που ακολουθει ειναι μαλιστα χωρις ρετους

Συνημμένα

• 18268300_1512733208737771_2423932497250566625_n.jpg
    18268300_1512733208737771_2423932497250566625_n.jpg
    28,9 KB · Εμφανίσεις: 202

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
Με δύο μακροσκελείς αναρτήσεις της στο instagram η Καίτη Φίνου περιέγραψε με λεπτομέρειες την επί μήνες ερωτική διεκδίκησή της, πριν από 30 χρόνια, από έναν Έλληνα πλούσιο επιχειρηματία με τον οποίο τελικά δεν απέκτησε δεσμό.

Η ίδια γράφει: «Ανέβασα αυτή τη φώτο γιατί θέλω να εξηγήσω για ποιον λόγο δεν πιστεύω την κατηγορία πως όλες οι γυναίκες στον χώρο του θεάματος,μπορεί να τους κάνουν δωράκια (Ε όχι την Φερράρι) χωρίς να είναι και απαραίτητο να ξαπλώσουν σε κρεββάτι.
Θα σας πω μια μικρή δική μου ιστορία.
Ελεύθερη λίγο πριν τα 30 άρχισε να με φλερτάρει γνωστός επιχειρηματίας. Δεν ήμουν έτοιμη για σχέση και του το είπα. Με πολλή ευγένεια μου απάντησε πως έχει υπομονή, να κάνουμε παρέα, να βγαίνουμε έξω και δεν θα αγγίξει ούτε το μικρό μου δαχτυλάκι.
Με πολύ ευγενικούς και αναγνωρίσιμους ανθρώπους αποτελούνταν η παρέα του. Αρχίσαμε να βγαίνουμε.
Εδώ πάλι στο Δελφινάριο δούλευα. Κι επειδή δεν μπορούσα να πηγαίνω στην θάλασσα (ήταν βρώμικες τότε οι κοντινές παραλίες) έμενα στο ξενοδοχείο Χανδρής για να κάνω τα μπάνια μου στην πισίνα. Λοιπόν αυτός ο άνθρωπος δεν με ακούμπησε ποτέ ούτε το χέρι δεν μου έπιασε, έλεγε να στέλνω την μικρή μου αδελφή την Γιάννα με ταξί σπίτι του,έβγαινε κάποιος από τους σωματοφύλακές του και έδινε στην αδελφή μου ένα πακέτο με κάποιο δώρο κάθε φορά για να μου το φέρει.
Όταν δεν είχα θέατρο περνούσε με το αυτοκίνητό του(πάντα με συνοδεία δεύτερο αυτοκίνητο) κατέβαινε κάποιος σωματοφύλακας και έλεγε στην ρεσεψιόν να με ειδοποιήσουν να κατέβω. Ο ίδιος δεν είχε μπει ούτε μέχρι την πόρτα της εισόδου. Κοσμήματα, αυτοκίνητα,ρούχα,όλα μου τα έστελνε με άλλους. Εγώ πάλι δεν μπορούσα με τίποτα να σκεφτώ να κάνω σχέση μαζί του. Δεν μου έκανε αυτό το κλικ που λέμε.
Πέρασαν 2 μήνες κι ένα βράδυ μετά τα μπουζούκια μου λέει αυτό που δεν ήθελα ν’ακούσω: έλα από το σπίτι μου να σου δείξω κάτι. Άρχισα ν’αγωνιώ γιατί μόνη σε δωμάτιο πρώτη φορά θα βρισκόμουν μαζί του.
Μπήκα σπίτι του με πήγε στην κρεβατοκάμαρα, εγώ στάθηκα όρθια κάτω από την κάσα και τον είδα ν’ανοίγει ένα συρτάρι και να βγάζει ένα κουτάκι. Το ανοίγει και είχε μέσα ένα μονόπετρο. Εγώ αμίλητη, ψιλοτρομαγμένη,τον ακούω να μου λέει:νομίζω ότι σου έδωσα τον χρόνο να νοιώσεις κάτι. Η αρραβωνιαζόμαστε και μένεις από τώρα μαζί μου η φεύγεις και ούτε καλησπέρα. Είχα μείνει άφωνη με την τόσο απότομη κι απόλυτη συμπεριφορά του. Ψελλίζοντας του απάντησα πως δεν μπορώ ακόμα να κάνω σχέση…
Έφυγα που λέτε, παγωμένη, φοβισμένη. Περίμενα ξημερώματα στην παραλιακή για ταξί μόνη μου. Έφτασα στο δωμάτιό μου ξάπλωσα με τα ρούχα στο κρεββάτι κι έκλαιγα ανακουφισμένη που πέρασε ανώδυνα αυτή η περιπέτεια. Από τότε όταν ακούω να λένε η τάδε κοιμήθηκε με τον δείνα για να πετύχει να αναδειχθεί, όχι ότι δεν το πιστεύω, απλά δεν βάζω το χέρι μου στο ευαγγέλιο γιατί κάνεις μας δεν γνωρίζει τι «συμφωνία» μπορεί να υπάρχει μεταξύ δύο ανθρώπων που απλά εμφανίζονται δημόσια χωρίς να έχουν παραδεχτεί σχέση. Αυτά από ένα μικρό και κρυφό κομμάτι της ζωής μου. Να έχετε όμορφη μέρα».

:2funny:

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
Με δύο μακροσκελείς αναρτήσεις της στο instagram η Καίτη Φίνου περιέγραψε με λεπτομέρειες την επί μήνες ερωτική διεκδίκησή της, πριν από 30 χρόνια, από έναν Έλληνα πλούσιο επιχειρηματία με τον οποίο τελικά δεν απέκτησε δεσμό.

Η ίδια γράφει: «Ανέβασα αυτή τη φώτο γιατί θέλω να εξηγήσω για ποιον λόγο δεν πιστεύω την κατηγορία πως όλες οι γυναίκες στον χώρο του θεάματος,μπορεί να τους κάνουν δωράκια (Ε όχι την Φερράρι) χωρίς να είναι και απαραίτητο να ξαπλώσουν σε κρεββάτι.
Ελεύθερη λίγο πριν τα 30 άρχισε να με φλερτάρει γνωστός επιχειρηματίας. Δεν ήμουν έτοιμη για σχέση και του το είπα. Με πολλή ευγένεια μου απάντησε πως έχει υπομονή, να κάνουμε παρέα, να βγαίνουμε έξω και δεν θα αγγίξει ούτε το μικρό μου δαχτυλάκι.
Με πολύ ευγενικούς και αναγνωρίσιμους ανθρώπους αποτελούνταν η παρέα του. Αρχίσαμε να βγαίνουμε.
Εδώ πάλι στο Δελφινάριο δούλευα. Κι επειδή δεν μπορούσα να πηγαίνω στην θάλασσα (ήταν βρώμικες τότε οι κοντινές παραλίες) έμενα στο ξενοδοχείο Χανδρής για να κάνω τα μπάνια μου στην πισίνα. Λοιπόν αυτός ο άνθρωπος δεν με ακούμπησε ποτέ ούτε το χέρι δεν μου έπιασε, έλεγε να στέλνω την μικρή μου αδελφή την Γιάννα με ταξί σπίτι του,έβγαινε κάποιος από τους σωματοφύλακές του και έδινε στην αδελφή μου ένα πακέτο με κάποιο δώρο κάθε φορά για να μου το φέρει.
Όταν δεν είχα θέατρο περνούσε με το αυτοκίνητό του(πάντα με συνοδεία δεύτερο αυτοκίνητο) κατέβαινε κάποιος σωματοφύλακας και έλεγε στην ρεσεψιόν να με ειδοποιήσουν να κατέβω. Ο ίδιος δεν είχε μπει ούτε μέχρι την πόρτα της εισόδου. Κοσμήματα, αυτοκίνητα,ρούχα,όλα μου τα έστελνε με άλλους. Εγώ πάλι δεν μπορούσα με τίποτα να σκεφτώ να κάνω σχέση μαζί του. Δεν μου έκανε αυτό το κλικ που λέμε.
Πέρασαν 2 μήνες κι ένα βράδυ μετά τα μπουζούκια μου λέει αυτό που δεν ήθελα ν’ακούσω: έλα από το σπίτι μου να σου δείξω κάτι. Άρχισα ν’αγωνιώ γιατί μόνη σε δωμάτιο πρώτη φορά θα βρισκόμουν μαζί του.
Μπήκα σπίτι του με πήγε στην κρεβατοκάμαρα, εγώ στάθηκα όρθια κάτω από την κάσα και τον είδα ν’ανοίγει ένα συρτάρι και να βγάζει ένα κουτάκι. Το ανοίγει και είχε μέσα ένα μονόπετρο. Εγώ αμίλητη, ψιλοτρομαγμένη,τον ακούω να μου λέει:νομίζω ότι σου έδωσα τον χρόνο να νοιώσεις κάτι. Η αρραβωνιαζόμαστε και μένεις από τώρα μαζί μου η φεύγεις και ούτε καλησπέρα. Είχα μείνει άφωνη με την τόσο απότομη κι απόλυτη συμπεριφορά του. Ψελλίζοντας του απάντησα πως δεν μπορώ ακόμα να κάνω σχέση…
Έφυγα που λέτε, παγωμένη, φοβισμένη. Περίμενα ξημερώματα στην παραλιακή για ταξί μόνη μου. Έφτασα στο δωμάτιό μου ξάπλωσα με τα ρούχα στο κρεββάτι κι έκλαιγα ανακουφισμένη που πέρασε ανώδυνα αυτή η περιπέτεια. Από τότε όταν ακούω να λένε η τάδε κοιμήθηκε με τον δείνα για να πετύχει να αναδειχθεί, όχι ότι δεν το πιστεύω, απλά δεν βάζω το χέρι μου στο ευαγγέλιο γιατί κάνεις μας δεν γνωρίζει τι «συμφωνία» μπορεί να υπάρχει μεταξύ δύο ανθρώπων που απλά εμφανίζονται δημόσια χωρίς να έχουν παραδεχτεί σχέση. Αυτά από ένα μικρό και κρυφό κομμάτι της ζωής μου. Να έχετε όμορφη μέρα».

και τι καταφερε ? Τωρα ζει στο σπιτι του ηθοποιου και περιμενει ελεημοσύνες. Αν το εδινε οπως η Μπαρμπα θα ειχε φτιαξει τωρα το κομποδεμα της ...  :grin:
Φτωχη πλην τιμια  :birdman:

Εγγρ.
6 Ιουν 2020
Like
185
Πόντοι
0
Πάντως,για να πω την αλήθεια,πιο πιστευτές είναι οι ιστορίες της καινούργιου από το στορι της φάλαινας

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Δεν ακούγεται απίθανη διερευνητική επένδυση από κολλημένο πλούσιο σε διάσημη ηθοποιό πριν τριάντα χρόνια. Βολεύτηκε η λαϊκή σταρ να παίρνει βαριά δώρα με ανοιχτό "ιπποτικό συμβόλαιο" μέχρι που ήρθε καταληκτική ημερομηνία όπου ο πυρφόρος αηδίασε από την ίδια του την μαλακία και της ζήτησε να εξηγηθεί. Τι να νιώσει το βλήμα από ιπποτισμό και στυλ του άσχετου αισθητικά με αυτήν τύπου που ήθελε σοβαρή σχέση. Πήρε τα δώρα και την έκανε.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
και τι καταφερε ? Τωρα ζει στο σπιτι του ηθοποιου και περιμενει ελεημοσύνες. Αν το εδινε οπως η Μπαρμπα θα ειχε φτιαξει τωρα το κομποδεμα της ... 
τα δωρακια ομως μια χαρα τα επαιρνε απ'τον επιχειρηματια..δεν μας ειπε αν τα επεστρεψε

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.872
Πόντοι
9.931

Την ευχαριστούμε που μας βοήθησε να καταλάβουμε πιο είναι το ποιον της, φουλ εκμεταλλεύτρια, εκμεταλλευτηκε εναν καψουρη για να αποκομίσει υλικά και χρηματικά οφέλη, ευτυχώς που κάποια στιγμη ο άνθρωπος ξύπνησε και την έστειλε. Μπορεί να μην ηταν πουτάνα στο κορμί, αλλά σίγουρα ήταν πουτάνα στην ψυχή.

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Την ευχαριστούμε που μας βοήθησε να καταλάβουμε πιο είναι το ποιον της, φουλ εκμεταλλεύτρια, εκμεταλλευτηκε εναν καψουρη για να αποκομίσει υλικά και χρηματικά οφέλη, ευτυχώς που κάποια στιγμη ο άνθρωπος ξύπνησε και την έστειλε. Μπορεί να μην ηταν πουτάνα στο κορμί, αλλά σίγουρα ήταν πουτάνα στην ψυχή.
Αυτό το συμπέρασμα έβγαλες εσυ;

OP
OP
B

Brolly

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2012
Like
156
Πόντοι
1
Καίτι Φίνου Nipple Slip στο Έλα Να Αγαπηθούμε Ντάρλινγκ, έχεις κανείς βίντεο απο αυτο το στιγμιότυπο;

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.368
Πόντοι
5.595
Στη δεκαετία του 80 θεωρουνταν ένα από τα σύμβολα του σεξ.

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.789
Πόντοι
456

Ούτε δόντια δεν έχει, όπως λέει.
Να τα βλέπουν αυτά κάποιες που σήμερα είναι ψηλά χωρίς όμως να έχουν εξασφαλίσει το μέλλον τους.

Μεγάλο ναυάγιο η Καίτη.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.315
Πόντοι
1.056
Τα social εχουν σωσει καποιες ψυχες...

Στον πουτσον μας για τα δοντια της φαλαινοφινου

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.368
Πόντοι
5.595

Δυστυχώς όταν ένας άνθρωπος βρίσκεται στις δόξες του, ξεχνάει ποιος ήταν, το πως να διαχειριστεί την κάθε του επιτυχία και τι μπορεί να δημιουργησει για να απορροφήσει την κάθοδο του όταν πρόκειται να έρθει.

Τελευταία τροποποίηση:

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.529
Πόντοι
3.556
Πρίν κάποια χρόνια όταν είχε γίνει χοντρή και δεν την έπαιρνε κανείς για δουλειά στην τηλεόραση φίλος μου είχε πει ότι έκανε βίζιτες σε κλειστό κύκλωμα και αν ήθελα να μου κανονίσει, αρχικά το σκέφτηκα για το παλμαρε αλλά δεν μπορούσα να αντέξω τόσο λίπος οπότε δεν πήγα ποτέ

matakiasman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2023
Like
4.446
Πόντοι
441
Ενας αλλα Λεων.....Δεν εχει πολυ καλη ποιοτητα...Εχει αρκετο διαφανο...

Συνημμένα

• 20240722_012932.mp4
    18,6 MB · Εμφανίσεις: 0

gidovoskos007

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2013
Like
524
Πόντοι
81
Ούτε δόντια δεν έχει, όπως λέει.
Να τα βλέπουν αυτά κάποιες που σήμερα είναι ψηλά χωρίς όμως να έχουν εξασφαλίσει το μέλλον τους.

Μεγάλο ναυάγιο η Καίτη.
Κρίμα πραγματικά, και δεν κάνει να κοροιιδεύετε γιατί κάρμα είναι και γυρίζει, πρόκειται για καλή ψυχή η Καίτη, δείτε και αυτο το μοντέλο παρόμοια περίπτωση, έπαιζε στη σειρά Baywatch και από μουνάρα κατήντησε ρακοσυλλέκτρια, κρίιμα πραγματικα, ο Θεός να βοηθάα Λόνι Γουίλσον: Μια ιστορία βγαλμένη από «στάχτες» - Το επιτυχημένο μοντέλο που έμεινε άστεγο

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.789
Πόντοι
456
Κρίμα πραγματικά, και δεν κάνει να κοροιιδεύετε γιατί κάρμα είναι και γυρίζει, πρόκειται για καλή ψυχή η Καίτη, δείτε και αυτο το μοντέλο παρόμοια περίπτωση, έπαιζε στη σειρά Baywatch και από μουνάρα κατήντησε ρακοσυλλέκτρια, κρίιμα πραγματικα, ο Θεός να βοηθάα Λόνι Γουίλσον: Μια ιστορία βγαλμένη από «στάχτες» - Το επιτυχημένο μοντέλο που έμεινε άστεγο

Επισήμανση λέγεται δεν λέγεται κοροϊδία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom