Έχει κανείς υλικό από την Καίτη; που θεωρώ ότι ήταν από τις ομορφότερες γυναίκες της δεκαετίας του 80, έχει βγάλει στο παρελθόν κάτι see-thrue φωτογραφίες, και είναι γυμνόστηθη σε μια σκηνή στην ταινία Oi epikindynoi (Mia diamartyria) (1983), επίσης κάπου διάβασα ότι έχει εμφανιστεί γυμνόστηθη στο θέατρο, στο Χαρέμι Γυναικών νομίζω, αν έχει κανείς ας ανεβάσει please.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καίτη Φίνου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Brolly
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 60
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 128496
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 30
- Like
- 887
- Πόντοι
- 326
Ωχ! Αμαν!
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Έχει κανείς υλικό από την Καίτη; που θεωρώ ότι ήταν από τις ομορφότερες γυναίκες της δεκαετίας του 80, έχει βγάλει στο παρελθόν κάτι see-thrue φωτογραφίες, και είναι γυμνόστηθη σε μια σκηνή στην ταινία Oi epikindynoi (Mia diamartyria) (1983), επίσης κάπου διάβασα ότι έχει εμφανιστεί γυμνόστηθη στο θέατρο, στο Χαρέμι Γυναικών νομίζω, αν έχει κανείς ας ανεβάσει please.
στην uncut κοπια που ειναι υπερσπανια πλεον
mpouzoklidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 27
- Πόντοι
- 96
την έχω κάνει μπανιστήρι πριν καμια 20ρια χρονια δυστυχώς δεν υπήρχαν κινητά και νυχτερινές κάμερες τότε για να έχω υλικό αλλα ήταν τρελό γκομενάκι τότε
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.336
- Πόντοι
- 5.435
που την έκανες μπανιστήρι ρε μλκ?την έχω κάνει μπανιστήρι πριν καμια 20ρια χρονια δυστυχώς δεν υπήρχαν κινητά και νυχτερινές κάμερες τότε για να έχω υλικό αλλα ήταν τρελό γκομενάκι τότε
mpouzoklidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 27
- Πόντοι
- 96
που την έκανες μπανιστήρι ρε μλκ?
δεν στο έχω πει ρε μαλακα στα Μέθανα ένα καλοκαίρι είχε έρθει με τον θίασο της σε ένα καλοκαιρινό σινεμά το ξενοδοχείο που εμενα έβλεπε στην πίσω μεριά του σινεμά την πήρα μάτι 2 φορες όταν άλλαζε και αυτήν και την Μαρία Βιδάλη
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
δεν στο έχω πει ρε μαλακα στα Μέθανα ένα καλοκαίρι είχε έρθει με τον θίασο της σε ένα καλοκαιρινό σινεμά το ξενοδοχείο που εμενα έβλεπε στην πίσω μεριά του σινεμά την πήρα μάτι 2 φορες όταν άλλαζε και αυτήν και την Μαρία Βιδάλη
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
τύπε έριξες καμιά παχιά τιμής ένεκεν ή έπεσες αμαχητί;δεν στο έχω πει ρε μαλακα στα Μέθανα ένα καλοκαίρι είχε έρθει με τον θίασο της σε ένα καλοκαιρινό σινεμά το ξενοδοχείο που εμενα έβλεπε στην πίσω μεριά του σινεμά την πήρα μάτι 2 φορες όταν άλλαζε και αυτήν και την Μαρία Βιδάλη
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τύπε έριξες καμιά παχιά τιμής ένεκεν ή έπεσες αμαχητί;
νερντακο εβγαλες καμια γκομενα στο γιουνι η ηταν ολες σαν γκοτζιλα κ την εβγαλες με λινουξ κ γιουτζιζ?
xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
το πιθανοτερο ειναι να ασπρισε το τοιχο του σινεματύπε έριξες καμιά παχιά τιμής ένεκεν ή έπεσες αμαχητί;
mpouzoklidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 27
- Πόντοι
- 96
τύπε έριξες καμιά παχιά τιμής ένεκεν ή έπεσες αμαχητί;
άσπρισα τον τοίχο δικέ μου κανονικότατα
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Εμενε στην περιοχη μου πριν τρια χρονια και την εβλεπα συχνα ....στο δρομο.... που πηγαινε τον σκυλο της βολτα! Καμμια σχεση..... με πριν εικοσι χρονια....μα καμμια σχεση....στην εμφανιση να ουμε!!!!
με πριν εικοσι χρονια....μα καμμια σχεση....στην εμφανιση να ουμε!!!!Εμενε στην περιοχη μου πριν τρια χρονια και την εβλεπα συχνα ....στο δρομο.... που πηγαινε τον σκυλο της βολτα! Καμμια σχεση..... με πριν εικοσι χρονια....μα καμμια σχεση....στην εμφανιση να ουμε!!!!
SpasmenoKaravi
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
SpasmenoKaravi
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013