Νέα

Καισαριανή : Φαλακρός «δράκος» κάρφωσε σύριγγα με σπέρμα στο πόδι 26χρονης περαστικής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DayStalker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.278
Πόντοι
4.546
Εγώ πάντως όταν ήμουν μικρός είχα ένα γνωστό που γέμιζε με σπέρμα νεροπίστολα και πήγαινε τα καλοκαίρια στις παραλίες και ψέκαζε κοπέλες :confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Παρακαλούνται οι επισκέπτες από τη ΓΑΔΑ να αποχωρήσουν άμεσα από το νήμα. Οποιαδήποτε ομοιότητα του δράστη με μέλη του bou είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Μακρυά από εμάς....:2funny:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ πάντως όταν ήμουν μικρός είχα ένα γνωστό που γέμιζε με σπέρμα νεροπίστολα και πήγαινε τα καλοκαίρια στις παραλίες και ψέκαζε κοπέλες :confused:
Ποιο μέλος είναι;

OP
OP
DayStalker

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.582
Πόντοι
2.306

Περάστε στον 6ο οροφο για μια ανωνυμη καταθεση , κυριε.

Εγγρ.
20 Απρ 2020
Like
150
Πόντοι
1
Θα μπορούσε να της τα πετάξει από το μπαλκόνι κατευθείαν από την πηγή. Η γκόμενα θα νόμιζε ότι την έχεσε περιστέρι και όχι οτι την έχυσε ψυχάκιας μέλος του bou.
τρελή πατέντα

Zeus07

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2020
Κριτικές
2
Like
589
Πόντοι
81
και μονο που το εκανε σε χωρο που βιντεοσκοπειται και μαλιστα η καμερα να τον κοιταει φατσα καρτα ο τυπος ειναι τερμα ηλιθιος
Από αυτά τα πράγματα θα τον πεις ηλιθιο ή το οτι βγηκε με μια σύριγγα με σπέρμα και τη κάρφωσε σε μια κοπέλα;;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.943
Πόντοι
2.606
Σπερματικό υγρό φαίνεται πως περιείχε η σύριγγα, με την οποία άγνωστος επιτέθηκε σε μία 26χρονη κοπέλα στην Καισαριανή, στη μέση ενός πεζοδρομίου, το βράδυ της περασμένης Τρίτης (29.08.23) .

Όπως φαίνεται στα παρακάτω φωτογραφικά καρέ, ο άγνωστος άνδρας ακολουθούσε την 26χρονη, η οποία περπατούσε μαζί με μία ακόμη γυναίκα σε πεζοδρόμιο της Καισαριανής και μάλιστα σε πολυσύχναστο σημείο.

Προσεγγίζοντάς την πολύ κοντά κι ενώ ήταν από πίσω της, της επιτέθηκε με τη σύριγγα, τρυπώντάς την ψηλά στο πόδι της, πάνω από το ρούχο, που φορούσε.

Στη συνέχεια, ο δράστης έγινε «καπνός».

Η 26χρονη κατήγγειλε την αδιανόητη επίθεση εις βάρος της δύο μέρες μετά και τώρα η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

Πηγή
Τύπε λες να πήγε να πάρει και το χάπι της επόμενης μέρας καλού κακού ;:confused:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.943
Πόντοι
2.606
Δε χρειάζεται. Έχουν εικόνα του από τις κάμερες. Σε 48 ώρες θα τον έχουν πιάσει . Βέβαια δεν ξέρω τι αποδείξεις μπορεί να υπάρχουν εφόσον η καταγγέλουσα πήγε στην Αστυνομία 2 μερες μετά την επίθεση. Μάλλον είναι δύσκολο να βρεθει DNA. Ελπίζω να έλαβε PREP.
Τώρα είναι αργά έχει μυρίσει τον κρίνο

• Χαχα
Αντιδράσεις: enduro

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Τύπε λες να πήγε να πάρει και το χάπι της επόμενης μέρας καλού κακού ;:confused:
Από αυτήν την καγκουροσαβουρα χάπι της επόμενης εβδομάδας χρειάζεται η κοπέλα για να είναι προστατευμένη ΚΑΙ ΑΝ...:confused:

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.178
Πόντοι
206
Σπερματικό υγρό φαίνεται πως περιείχε η σύριγγα, με την οποία άγνωστος επιτέθηκε σε μία 26χρονη κοπέλα στην Καισαριανή, στη μέση ενός πεζοδρομίου, το βράδυ της περασμένης Τρίτης (29.08.23) .

Όπως φαίνεται στα παρακάτω φωτογραφικά καρέ, ο άγνωστος άνδρας ακολουθούσε την 26χρονη, η οποία περπατούσε μαζί με μία ακόμη γυναίκα σε πεζοδρόμιο της Καισαριανής και μάλιστα σε πολυσύχναστο σημείο.

Προσεγγίζοντάς την πολύ κοντά κι ενώ ήταν από πίσω της, της επιτέθηκε με τη σύριγγα, τρυπώντάς την ψηλά στο πόδι της, πάνω από το ρούχο, που φορούσε.

Στη συνέχεια, ο δράστης έγινε «καπνός».

Η 26χρονη κατήγγειλε την αδιανόητη επίθεση εις βάρος της δύο μέρες μετά και τώρα η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

Πηγή
Ποιο μέλος του bou ειναι , ο ψυχακιας ;

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.862
Πόντοι
10.411
Παίζει ο ψυχανώμαλος να μας διαβάζει τώρα και να τον παίζει αβέρτα επειδή έγινε ''διασημότητα''
:jerking::jerking::jerking::jerking::jerking:

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.534
Πόντοι
456
Εγω εχω αλλο σεναριο..πηγε ο τυπος σε μπουρδελακι,μαζεψε χυσια απο μια καποτα οποτε μπορει αυριο μεθαυριο καποιος ασχετος να βρεθει μπλεγμενος

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Παίζει ο ψυχανώμαλος να μας διαβάζει τώρα και να τον παίζει αβέρτα επειδή έγινε ''διασημότητα''
:jerking::jerking::jerking::jerking::jerking:
Ας τον παίξει τώρα που προλαβαίνει γιατί σύντομα θα είναι σε κάνα κελλι με ..εκλεκτή παρέα.:zfuck::confused:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.943
Πόντοι
2.606

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.534
Πόντοι
456
Ασε που μπορει να θελει να μπλεξει καποιον συγκεκριμενο πχ συναδερφο,συγγενη ή φιλο.Εκανε παρτουζα μαζι του,πηρε τα χυσια και εκανε ο,τι εκανε.Το ερωτημα ειναι με ποιο κριτηριο διαλεξε την κοπελα.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ψυχικά ασταθή νεαρέ
nosokomia_dafni-620x330.jpg
Εφημερεύει

Τελευταία τροποποίηση:

Feet Lover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2022
Like
1.306
Πόντοι
201
Το ότι η άλλη πήγε ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ να το καταγγείλει κανείς δε θα το σχολιάσει;;;

Τι στον πούτσο συμβαίνει και όλες θυμούνται να καταγγείλουν μετά από μέρες, μήνες, χρόνια;

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.534
Πόντοι
456
Το ότι η άλλη πήγε ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ να το καταγγείλει κανείς δε θα το σχολιάσει;;;

Τι στον πούτσο συμβαίνει και όλες θυμούνται να καταγγείλουν μετά από μέρες, μήνες, χρόνια;
τι ωραιες ποδαρες!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom