P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 218
- Πόντοι
- 346
αυτο ξαναπες το
χαιρομαι να μιλαω με ακομπλεξαριστες γυναικες
κι εγω!
αυτο ξαναπες το
χαιρομαι να μιλαω με ακομπλεξαριστες γυναικες
κοντολογις αυτη η απωθηση των ενστικτων μαζι με το αισθημα ντροπης την οδηγησαν για πολλα χρονια στην αδρανεια μεχρις οτου ενα αλλο κλικ να της βγαλει την σεξουαλικοτητα που καταπιεζε και σαν αλλος πικεριστης να τα γαμησει ολα
Τώρα η pentagiotissa είναι γυναίκα η καμμιά αδελφή που το παίζει γυναίκα;χαχααχ η ζωη ειναι μικρη γεροντα!
Τώρα το είδα. Πρώτη επαφή με το σεξ. Όσο και αν φανεί ψέμμα, πρώτη γλυκειά ανάμνηση που να αφορά το σεξ, ήταν όταν ήμουν 6 χρόνων, καλοκαίρι πριν πάω στο δημοτικό. Είχαμε ένα εξοχικό, στη Ραφήνα, όπου πηγαίναμε τα καλοκαίρια για διακοπές. Κοντά εκεί, είχε και μια θεία μου, και με την κόρη της, και ξαδέρφη μου, είχαν έρθει να μας επισκεφθούν.
Η ξαδέρφη ήταν κατά 2 χρόνια μεγαλύτερη, σαν τον αδερφό μου, με τον οποίο έπαιζε συνέχεια.
Τότε στην Ραφήνα, στο δάσος πάνω από το νεκροταφειο, υπήρχε ένα καταφύγιο, που είχε κατασκευαστεί από τους Γερμανούς την εποχή της κατοχής. Εκεί πηγαίναμε συνήθως και παίζαμε.
Δεν θυμάμαι πως, και ποιος έκανε την αρχή, αλλά σε κάποια φάση βρεθήκαμε, εγώ από τη μια μεριά, ο αδερφός μου από την άλλη, και η ξαδέρφη στην μέση, με καταβασμενη την κυλοτα, ξαπλωμένοι μέσα στο καταφύγιο, και εγώ να τρίβω το τσουτσουνακι μου πάνω στο μπούτι της ενώ ο αδερφός μου και αυτή, παίζανε ο ένας με τα γεννητικά όργανα του άλλου.
Ειμουνα σε μια γλυκειά αποχαυνωση, που φυσικά δεν ήξερα απο που προερχόταν, που όμως δεν κράτησε πολύ, μόνο λίγα λεπτά, γιατί ήρθε ο παππούς μου, που μόλις είδε το σκηνικό, πήρε ένα κλαδι από κάτω, και αρχισε να μας κυνηγάει βρίζοντας.
Αυτή ήταν η πρώτη μου επαφή με το σεξ, όποιος θέλει το πιστεύει.
Γεννημένος για sexΤώρα το είδα. Πρώτη επαφή με το σεξ. Όσο και αν φανεί ψέμμα, πρώτη γλυκειά ανάμνηση που να αφορά το σεξ, ήταν όταν ήμουν 6 χρόνων, καλοκαίρι πριν πάω στο δημοτικό. Είχαμε ένα εξοχικό, στη Ραφήνα, όπου πηγαίναμε τα καλοκαίρια για διακοπές. Κοντά εκεί, είχε και μια θεία μου, και με την κόρη της, και ξαδέρφη μου, είχαν έρθει να μας επισκεφθούν.
Η ξαδέρφη ήταν κατά 2 χρόνια μεγαλύτερη, σαν τον αδερφό μου, με τον οποίο έπαιζε συνέχεια.
Τότε στην Ραφήνα, στο δάσος πάνω από το νεκροταφειο, υπήρχε ένα καταφύγιο, που είχε κατασκευαστεί από τους Γερμανούς την εποχή της κατοχής. Εκεί πηγαίναμε συνήθως και παίζαμε.
Δεν θυμάμαι πως, και ποιος έκανε την αρχή, αλλά σε κάποια φάση βρεθήκαμε, εγώ από τη μια μεριά, ο αδερφός μου από την άλλη, και η ξαδέρφη στην μέση, με καταβασμενη την κυλοτα, ξαπλωμένοι μέσα στο καταφύγιο, και εγώ να τρίβω το τσουτσουνακι μου πάνω στο μπούτι της ενώ ο αδερφός μου και αυτή, παίζανε ο ένας με τα γεννητικά όργανα του άλλου.
Ειμουνα σε μια γλυκειά αποχαυνωση, που φυσικά δεν ήξερα απο που προερχόταν, που όμως δεν κράτησε πολύ, μόνο λίγα λεπτά, γιατί ήρθε ο παππούς μου, που μόλις είδε το σκηνικό, πήρε ένα κλαδι από κάτω, και αρχισε να μας κυνηγάει βρίζοντας.
Και η πρώτη τσόντα που είδα; "Η Αθήνα την νύχτα" η, "η Αθήνα μετά τα μεσάνυχτα" όπως μετονομάστηκε.Γεννημένος για sex
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Συμπάσχω και εσείς παρασυρθήκατε, όπως και εγώ ήμουν ένα αθώο παιδί έπαιζα μπάλα και έκανα ποδήλατο μέχρι που μια συμμαθήτρια μου στο Δημοτικό είχε την ιδέα να μου δείξει το μουνάκι τηςΚαι η πρώτη τσόντα που είδα; "Η Αθήνα την νύχτα" η, "η Αθήνα μετά τα μεσάνυχτα" όπως μετονομάστηκε.![]()
Συμπάσχω και εσείς παρασυρθήκατε, όπως και εγώ ήμουν ένα αθώο παιδί έπαιζα μπάλα και έκανα ποδήλατο μέχρι που μια συμμαθήτρια μου στο Δημοτικό είχε την ιδέα να μου δείξει το μουνάκι τηςαπό τότε έχασα κάθε έννοια της αθωότητας
![]()
Μπα μη το λες, εμένα μου είχαν τύχει κάτι καλές δασκάλες κυρίως ξένων γλωσσώνΠάντα ονειρευόμουν να με "αποπλανήσει" μια ωραία καθηγήτρια οπως αυτές στην αμερική !!![]()
Αλλά εμείς ολο κάτι μπουρούχες είχαμε !!
Μιλάμε για τεράστια αδικία !!!![]()
![]()
Μπα μη το λες, εμένα μου είχαν τύχει κάτι καλές δασκάλες κυρίως ξένων γλωσσών
με φουστίτσες και μπουτάκια, ακόμα τις θυμάμαι όταν καθόταν στην έδρα διδασκαλίας![]()
εγω εχω αναμνησεις παιδικες που ειναι τοσο αλλοκοτες που πλεον σκεφτομαι μηπως κ τα γεννησε η φαντασια μ αλλα αμ δε..
θυμαμαι παιδι δημοτικου το σχολειο μ να ειναι διπλα σε μια οικοδομη και οι τοιχοι τους απηχαν ουτε μετρο και βλεπαμε παντα κατι περιεργοι τυποι να περναν απο κει μεσα κ να χανονται..ποτε δεν ειχα τολμησει να περασω γτ ξεραμε οτι εκει ηταν στεκι ναρκομανων..πολλες φορες τη νυχτα φαντασιωνομουν οτι με τραβαει ενας ναρκομανης εκει μεσα με κρατα αιχμαλωτη και με παρενοχλει..ω τι ηδονικο σεναριο κι ας ημουν σε μονοψηφια ηλικια..
ενα βραδυ ξυπνησα απτα ουρλιαχτα στο δρομο πηγα να βγω απτο δωματιο μ να δω τι συμβαινει ειδα οτι κοσμος ειχε βγει στο δρομο αλλα δε με αφησαν οι γονεις μ να βγω..αργοτερα ακουσα οτι ενας ναρκομανης εσερνε μια κοπελα απτα μαλλια ισως πορνη..για πολλα βραδια εκτοτε εγινε αυτο η φαντασιωση μου..πορνη ετων 9 λολλλ
Μεγαλωνοντας θυμαμαι να εξερευνω το σωμα μ με τις φιλες μου, να ακουμπαει η μια το αιδοιο της αλλης κ θυμαμαι ποσο ωραια ενιωθα..ακομα κ φιλια διναμε το βλεπαμε σαν παιχνιδι δε ξεραμε τι ειναι αυτο ..
Και πιο μετα ακομη θυμαμαι διακοπες στο χωριο για πασχα στο σπιτι της γειτωνισας εγω η ξαδερφη μ κ η κορη της γειτωνισας να κανουμε το ιδιο..ηταν τοσο αθωο..μεχρι π μας ειδε η μανα της ειδοποιησε τους δικους μ κ φυγαμε αρον αρον για τη πολη τοτε ηταν π ενιωσα πρωτη φορα ντροπη..που καταλαβα οτι δεν εκανα κατι σωστο..και εκτοτε δε το ξανακανα..
εφτασα να παω 18 και να εχω τη πρωτη μου σεξουαλικη επαφη για να αρχισω να αυνανιζομαι ξανα..το ειχα ξεχασει για χρονια..
Τώρα το είδα. Πρώτη επαφή με το σεξ. Όσο και αν φανεί ψέμμα, πρώτη γλυκειά ανάμνηση που να αφορά το σεξ, ήταν όταν ήμουν 6 χρόνων, καλοκαίρι πριν πάω στο δημοτικό. Είχαμε ένα εξοχικό, στη Ραφήνα, όπου πηγαίναμε τα καλοκαίρια για διακοπές. Κοντά εκεί, είχε και μια θεία μου, και με την κόρη της, και ξαδέρφη μου, είχαν έρθει να μας επισκεφθούν.
Και η πρώτη τσόντα που είδα; "Η Αθήνα την νύχτα" η, "η Αθήνα μετά τα μεσάνυχτα" όπως μετονομάστηκε.![]()
Πρώτη τσόντα τρελή αποτυχία, με σημάδεψε νομίζω για μια ζωή.
Σε ένα χωριό της Λάρισας με όλη την οικογένεια βλέπαμε μια ταινία με ήρωα τον Οδυσσέα σε βιντεοκασέτα.
Με το που τελειώνει η ταινία, αλλά αμέσως, σπριντ του θείου μου να πατήσει το στοπ στο βίντεο (τηλεκοντρόλ εννοείται πάντα χαλασμένα).
Ρωτάω και εγώ, μικρό παιδάκι τότε 5 - 7 χρονών
--- τι έγινε θείο;
Και τι μου λέει ο μαλάκας,
--- πάτησα το στοπ για να μην αρχίσει η επόμενη ταινία
--- Τι ταινία έχει μετά θείο;
--- Ηρακλή μου λέει και χαζογελούσε (έχουν περάσει 30 χρόνια από τότε και έχω καταλάβει ότι ο συγκεκριμένος θείος μου δεν είναι δείγμα έξυπνου ανθρώπου ούτε καν μέσης αντίληψης αλλά τον αγαπώ πολύ ακόμη)
Τι ήταν να το πει, μπάνισα ποια ήταν η κασέτα εγώ και την επόμενη μέρα που ήταν όλοι στην δουλειά τους, παίρνω και την αδερφή μου την μικρή 1,5 χρόνο μικρότερη και λέω πάμε να δούμε Ηρακλή στην τηλεόραση!
Καθόμαστε λοιπόν πατάω το πλέι και αρχίσει μια τσόντα σε ένα σινεμά με 2 άτομα που ο άντρας πριν γαμήσει την γυναίκα ρίχνει και ένα κατούριμα έτσι για την πλάκα. Εκεί που αρχίζει το σεξ, μου λέει η αδερφή μου δεν μου αρέσει η ταινία και φεύγει. Εγώ που να πάω. Είχα μείνει με ανοιχτό το στόμα!
Πέρασε κάνα 15λεπτο σεξ και μπήκε μέσα η θεία μου φωνάζοντας και άρχισα να τρέχω!
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ωραία χρόνια