Νέα

Και ύστερα ήρθε το σεξ !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Δούλευα επι 11 ώρες συνέχεια !!!

Βγήκα έξω κατά τις 8:30 με το ρωσάκι μου και φάγαμε ένα υπέροχο γεύμα στο Βαρούλκο !!

Γυρίσαμε σπίτι μου και γαμιόμασταν επί 2  ώρες σαν να μην υπήρχε αύριο λες και περνάγαμε μια γεροντική εφηβεία ( εγώ  τουλάχιστον ).

Το ρωσάκι μου ξεράθηκε στον ύπνο και εμένα με έπιασαν οι συνήθεις υπαρξιακές μου φαγούρες !!!

Τον χρόνο  υπαρξιακής φαγούρας τη μετράω σε μονάδες Langavulin.  4 langavulin είναι περίπου 1 ώρα.

Κάπου εκεί,  το αλκοόλ και η παντελής έλλειψη επιθυμίας για οτιδήποτε λόγω απόλυτου κορεσμού, με γύριζε στην αρχή της μεγίστης των επιθυμίων.  Του σέξ.

Μμμ πως ήταν αυτή η αρχή ???  Η στιγμή που ανακαλύπτεις το σεξ !!!

Ξεκινάω εγώ και όσοι γουστάρουν το ταξίδι με ακολουθούν !!!

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Ημουν τότε κάτι λιγότερο από 10 ετών αν θυμάμαι καλά πήγαινα στη Τετάρτη δημοτικού.

Και τα πράγματα που τότε εξίταραν τη φαντασία μου ήταν τα παιχνίδια, τα άγρια ζώα, και τα γλυκά.

Οι προφανούς για εμένα ενδιαφέροντος  ερωτήσεις μου προς τους τότε ‘μεγάλους’  του τύπου πιο είναι πιο δυνατό ζώο το λιοντάρι η η αρκούδα, και πιο θα νίκαγε αν πάλευαν μεταξύ τους, άφηναν τους ‘’μεγάλους’ παγερά αδιάφορους, όταν δεν τους προκαλούσαν γέλια.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Τη ίδια στιγμή εμένα αυτή τους η στάση μου προκαλούσε απορία.

Οπως επίσης απορία μου προκαλούσε το τι τους άρεσε από αυτό το ελεεινό πικρό  κίτρινο υγρό που το έλεγαν ουίσκι και το έπιναν με τις ώρες ( ε και να ήξερα τι θα επακολουθούσε ??!! ).

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Τι αρέσει λοιπόν στους ανθρώπους ?? Τι τους έλκει ??

Νομίζω ότι η στιγμή που ανακαλύπτεις την έλξη σου προς το άλλο φύλλο είναι σημαδιακή για τη ζωή σου.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Πρέπει να ήταν προς τα μέσα τέλη  του ΜΑΗ, το βράδι κάποιας γιορτής όπου το έθιμο ήθελε να βάζουν μεγάλες φωτιές στις γειτονιές που μεγάλωσα ( πράγμα άγνωστο σήμερα στην Αθήνα ),  και να καίνε τα στεφάνια από λουλούδια της πρωτομαγιάς που είχαν εν τω μεταξύ ξεραθεί.

Το έθιμο ήθελε τότε τους  έφηβους –  τα μεγάλα παιδιά αγόρια και κορίτσια να πηδάνε πάνω από τις φωτιές.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Εγώ μαζί με άλλα μικρά παιδάκια καθόμουν σταυροπόδι δίπλα στις φωτιές και τους χάζευα.

Και τότε θυμάμαι που για πρώτη φορά για ένα ανεξήγητο για εμένα λόγο έβλεπα τα πόδια των κοριτσιών να φωτίζονται φευγαλέα από τη φωτιά ψηλά κάτω από τις φούστες τους καθώς πηδούσαν τις φωτιές.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Και αυτό το θέαμα για ένα ανεξήγητο λόγο μου άρεσε, μου άρεσε με ένα τρόπο έντονο αλλά και ενοχλητικό συνάμα μια και προκαλούσε ένα ‘’ ασυνήθιστο στρίμωγμα’’ ανάμεσα στα δικά μου πόδια.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Μου άρεσε με ένα  καινούργιο πρωτόγνωρο τρόπο πολύ διαφορετικό από αυτό που μου άρεσαν οι σοκολάτες τα παγωτά και τα παιχνίδια.

Τόσο εκείνη τη στιγμή όσο και αργότερα είχα μείνει έκθαμβος.

Είχα ανακαλύψει κάτι πιο ενδιαφέρον από τα παιχνίδια.

Μα είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοιο πράγμα ??  Αναρωτιόμουν !! Μμμ μάλλον όχι  !!

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Πολύ αργότερα κατάλαβα ότι ακόμη και αυτό που είχα μόλις ανακαλύψει ένα είδος παιχνιδιού είναι απλά είναι λίγο αλλιώτικο.

Ηταν η αρχή ενός πολύ μεγάλου και ιδιαίτερου ταξιδιού.

Ισως του σημαντικότερου και συναρπαστικότερου ταξιδιού στη ζωή του ανθρώπου μαζί με το ταξίδι της γνώσης !!

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Εδώ τελειώνει η δική μου αφήγηση !!  :hi:

Οσοι ''πιστοί'' προσέλθετε !!  :hi: :hi:

Με τη δική σας εμπειρία !!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.750
Πόντοι
2.356
Εδώ τελειώνει η δική μου αφήγηση !!

Οσοι ''πιστοί'' προσέλθετε !!

Με τη δική σας εμπειρία !!
θα κανω σπαμ αλλα γιατι γραφεις 5-10-500 απανωτα μηνυματα και δε κανεις εντιτ το αρχικο? ελπιζω να μην φτασεις να γραφεις ενα γραμμα ανα μηνυμα :Ρ

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
θα κανω σπαμ αλλα γιατι γραφεις 5-10-500 απανωτα μηνυματα και δε κανεις εντιτ το αρχικο? ελπιζω να μην φτασεις να γραφεις ενα γραμμα ανα μηνυμα :Ρ

Συνήθως δεν γράφω έτσι αν δείς άλλα posts μου.

Αντιθέτως σεντόνια γράφω !!

Αλλά όταν γράφεις χωρίς ειρμό ( μετά απο 4 langavulin ) απλά αδειάζεις το κεφάλι σου στο post για να μην το ξεχάσεις !! :grin: :grin:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Πρέπει να ήταν προς τα μέσα τέλη  του ΜΑΗ, το βράδι κάποιας γιορτής όπου το έθιμο ήθελε να βάζουν μεγάλες φωτιές στις γειτονιές που μεγάλωσα ( πράγμα άγνωστο σήμερα στην Αθήνα ),  και να καίνε τα στεφάνια από λουλούδια της πρωτομαγιάς που είχαν εν τω μεταξύ ξεραθεί.

24 Ιουνίου, του Άη Γιάννη του Κλήδονα.

Γιορτάζεται σε πολλές γειτονιές της Αθήνας:

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

Ευχαριστώ για την επισήμανση !!! :hi: :hi:

Έπεσα εξω περίπου ένα μήνα !! :2funny: :2funny:

Φταίει μάλλον το lagavulin !!! :grin: :grin:

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
εγω εχω αναμνησεις παιδικες που ειναι τοσο αλλοκοτες που πλεον σκεφτομαι μηπως κ τα γεννησε η φαντασια μ αλλα αμ δε..
θυμαμαι παιδι δημοτικου το σχολειο μ να ειναι διπλα σε μια οικοδομη και οι τοιχοι τους απηχαν ουτε μετρο και βλεπαμε παντα κατι περιεργοι τυποι να περναν απο κει μεσα κ να χανονται..ποτε δεν ειχα τολμησει να περασω γτ ξεραμε οτι εκει ηταν στεκι ναρκομανων..πολλες φορες τη νυχτα φαντασιωνομουν οτι με τραβαει ενας ναρκομανης εκει μεσα με κρατα αιχμαλωτη και με παρενοχλει..ω τι ηδονικο σεναριο κι ας ημουν σε μονοψηφια ηλικια..

ενα βραδυ ξυπνησα απτα ουρλιαχτα στο δρομο πηγα να βγω απτο δωματιο μ να δω τι συμβαινει ειδα οτι κοσμος ειχε βγει στο δρομο αλλα δε με αφησαν οι γονεις μ να βγω..αργοτερα ακουσα οτι ενας ναρκομανης εσερνε μια κοπελα απτα μαλλια ισως πορνη..για πολλα βραδια εκτοτε εγινε αυτο η φαντασιωση μου..πορνη ετων 9 λολλλ

Μεγαλωνοντας θυμαμαι να εξερευνω το σωμα μ με τις φιλες μου, να ακουμπαει η μια το αιδοιο της αλλης κ θυμαμαι ποσο ωραια ενιωθα..ακομα κ φιλια διναμε το βλεπαμε σαν παιχνιδι δε ξεραμε τι ειναι αυτο ..

Και πιο μετα ακομη θυμαμαι διακοπες στο χωριο για πασχα στο σπιτι της γειτωνισας εγω η ξαδερφη μ κ η κορη της γειτωνισας να κανουμε το ιδιο..ηταν τοσο αθωο..μεχρι π μας ειδε η μανα της ειδοποιησε τους δικους μ κ φυγαμε αρον αρον για τη πολη τοτε ηταν π ενιωσα πρωτη φορα ντροπη..που καταλαβα οτι δεν εκανα κατι σωστο..και εκτοτε δε το ξανακανα..

εφτασα να παω 18 και να εχω τη πρωτη μου σεξουαλικη  επαφη για να αρχισω να αυνανιζομαι ξανα..το ειχα ξεχασει για χρονια..

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
οι ιστοριες της πενταγιο αν ειναι αληθινες που επιτρεψτε μου να μην πιστευω οτι διαβαζω οχι γιατι ειμαι κακοπιστος αλλα παντα εχω τις επιφυλλαξεις μου θα προσεφερε πολλες παρατηρησεις απο εναν ψυχιατρο ψυχολογο οσων αφορα τη μετεπειτα πορεια της σαν ενηλικη γυναικα

κοντολογις αυτη η απωθηση των ενστικτων μαζι με το αισθημα ντροπης την οδηγησαν για πολλα χρονια στην αδρανεια μεχρις οτου ενα αλλο κλικ να της βγαλει την σεξουαλικοτητα που καταπιεζε και σαν αλλος πικεριστης να τα γαμησει ολα

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
οι ιστοριες της πενταγιο αν ειναι αληθινες που επιτρεψτε μου να μην πιστευω οτι διαβαζω οχι γιατι ειμαι κακοπιστος αλλα παντα εχω τις επιφυλλαξεις μου θα προσεφερε πολλες παρατηρησεις απο εναν ψυχιατρο ψυχολογο ωσον αφορα τη μετεπειτα πορεια της σαν ενηλικη γυναικα

κοντολογις αυτη η απωθηση των ενστικτων μαζι με το αισθημα ντροπης την οδηγησαν για πολλα χρονια στην αδρανεια μεχρις οτου ενα αλλο κλικ να της βγαλει την σεξουαλικοτητα που καταπιεζε και σαν αλλος πικεριστης να τα γαμησει ολα

χαχααχ η ζωη ειναι μικρη γεροντα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom