Νέα

Και όμως θα γίνει: Γιορτή Κάνναβης στο Σύνταγμα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα salonikios21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 421
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπερ η κατα της νομιμοποιησης της κανναβης

• Υπέρ

Ψήφοι: 79 59,8%
  • Κατά

Ψήφοι: 30 22,7%
  • Δεν μ' ενδιαφερει.

Ψήφοι: 23 17,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    132

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Να σημειωσω, οτι η χρηση κάνναβης ειναι ΝΟΜΙΜΗ για τους τοξικομανείς.
ΠΑΡΑΝΟΜΗ ειναι μονο για τους μη τοξικομανείς.
Αυτο και αν ειναι για να κοπανας το κεφαλι σου στον τοιχο.Εχω ομως την εντυπωση οτι η κατοχη δεν ειναι παρανομη,απο καποια ποσοτητα και κατω δηλαδη θεωρειτε κατοχη.
Αλλα το θεμα ειναι φιλοσοφικο και οχι νομικο...δεν συμφωνεις οτι υπαρχουν ελευθερα εκει εξω αλλα 10 νακρωτικα που προκαλουν την ιδια αποχαυνωση και σωματικη βλαβη με την καναβη?Θα θεωρουσες λογικο να απαγορευσουν το αλκοολ?Τα τσιγαρα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Την υποκρισια της δηθεν κινδυνολογιας απο τους ιδιους που ταιζουν τα 16χρονά τους μπυρες για να γινουν αντρες νωριτερα προσπαθει να δειξει ρε κακομοιρη, ενω την ιδια ωρα σκιζουν τα σουτιεν τους για την κακια κανναβη που καιει τους εγκεφαλους των παιδιων μας. Αλλα που να το καταλαβεις. Ειναι τοσο εκκωφαντικη η δικη σου υποκρισια που προσπαθεις να στρεβλωσεις καθε τι που γραφεται και συγκρουεται με τα στερεότυπά σου, που δεν παιρνεις χαμπαρι τιποτα. Ή παιρνεις? Εισαι απλα τρολ τυπε?
Και εγω εξακολουθω να απορω.
Θα ησουν ευτυχης εαν ο 16χρονος γιος σου εκανε χρηση κάνναβης?
Την θεωρεις απoλυτως ασφαλη?
Θεωρεις οτι θα του εκανε καλο?
Τι?
Ή απλως θα ελεγες μεσα σου "ειναι υποκριτικο να ανησυχω, αφου μπορει να πιει και αλκοολ"?
Δεν σε πιανω ρε φιλε καθολου.
Αμπελοφιλοσοφιες.
Οσο γι αυτο το υφακι "ειστε αρτηριοσκληρωτικοι και λετε ό,τι λεει η γιαγια σας" το αφηνω ασχολιαστο.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Άσε τις δραμαμίνες...δεν θα σε πιάσουν...προς το παρόν τσίμπα ένα link σοβαρό ..

μόνο μια έρευνα απο τις πολλές και πάλι καληνύχτα
Τελεια, αν ξερεις αγγλικα επιπεδου παραπανω απο google translate, καταρριπτεις μονος σου τις γενικολογες παπαριες που εγραφες πριν. Αυτο μου δινει το τεραστιο προνομιο να μην ξανασχοληθω με την παρτη σου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Ενας εμπορος ναρκωτικων παντως, ακριβως αυτο το επιχειρημα θα ειχε.
"Παρε κανναβη ρε παιδι μου, εδω επιτρεπεται το αλκοολ, ειναι υποκριτικο να φοβομαστε την κανναβη".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Αυτο και αν ειναι για να κοπανας το κεφαλι σου στον τοιχο.Εχω ομως την εντυπωση οτι η κατοχη δεν ειναι παρανομη,απο καποια ποσοτητα και κατω δηλαδη θεωρειτε κατοχη.
Αλλα το θεμα ειναι φιλοσοφικο και οχι νομικο...δεν συμφωνεις οτι υπαρχουν ελευθερα εκει εξω αλλα 10 νακρωτικα που προκαλουν την ιδια αποχαυνωση και σωματικη βλαβη με την καναβη?Θα θεωρουσες λογικο να απαγορευσουν το αλκοολ?Τα τσιγαρα?
Και η ελαχιστη κατοχη ειναι παρανομη. Ακομη και τριμματα.

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
Και εγω εξακολουθω να απορω.
Θα ησουν ευτυχης εαν ο 16χρονος γιος σου εκανε χρηση κάνναβης?
Την θεωρεις απoλυτως ασφαλη?
Θεωρεις οτι θα του εκανε καλο?

Τι?
Ή απλως θα ελεγες μεσα σουτ "ειναι υποκριτικο να ανησυχω, αφου μπορει να πιει και αλκοολ"?
Δεν σε πιανω ρε φιλε καθολου.
Αμπελοφιλοσοφιες.
Οσο γι αυτο το υφακι "ειστε αρτηριοσκληρωτικοι και λετε ό,τι λεει η γιαγια σας" το αφηνω ασχολιαστο.

Εσύ θα ήσουν ευτυχής αν ο 16χρονος υιός σου έπινε ουίσκια ή κάπνιζε τσιγάρα; Σίγουρα όχι. Κάθε γονιός ανησυχεί όταν το παιδί ανακαλύπτει και πειραματίζεται. Το θέμα είναι να υπάρχει σωστή ενημέρωση για την επικινδυνότητα και τις βλάβες που προκαλεί κάθε ουσία.

gorginos

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Τελεια, αν ξερεις αγγλικα επιπεδου παραπανω απο google translate, καταρριπτεις μονος σου τις γενικολογες παπαριες που εγραφες πριν. Αυτο μου δινει το τεραστιο προνομιο να μην ξανασχοληθω με την παρτη σου.

Exposure to cannabinoids in adolescence confers a higher risk for psychosis outcomes in later life and the risk is dose-related. Individuals with polymorphisms of COMT and AKT1 genes may be at increased risk for psychotic disorders in association with cannabinoids, as are individuals with a family history of psychotic disorders or a history of childhood trauma. The relationship between cannabis and schizophrenia fulfills many but not all of the standard criteria for causality, including temporality, biological gradient, biological plausibility, experimental evidence, consistency, and coherence. At the present time, the evidence indicates that cannabis may be a component cause in the emergence of psychosis, and this warrants serious consideration from the point of view of public health policy.

Τα αγγλικά μου είναι σε πολύ καλο επίπεδο...πες μου τί δεν καταλαβαίνεις να στο μεταφράσω....

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
Διωκεται μονο για τους μη τοξικομανείς.

τι σημαίνει αυτό; δηλαδή κάποιος που πιαστεί με φούντα θα πρέπει να δηλώσει τοξικομανής για να μη διωχθεί; Και τι ορίζει την τοξικομανία;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Εσύ θα ήσουν ευτυχής αν ο 16χρονος υιός σου έπινε ουίσκια ή κάπνιζε τσιγάρα; Σίγουρα όχι. Κάθε γονιός ανησυχεί όταν το παιδί ανακαλύπτει και πειραματίζεται. Το θέμα είναι να υπάρχει σωστή ενημέρωση για την επικινδυνότητα και τις βλάβες που προκαλεί κάθε ουσία.
Επισης δεν θα ημουν ευτυχης αν μαθαινα οτι κανει σουζες στην παραλιακη με 200 χιλιομετρα, αλλά αυτο δεν ειναι λογος να μην ανησυχω για την κανναβη. Τι ειδους επιχειρηματα ειναι αυτα που λετε?
Επειδη υπαρχουν αλλοι δεκα κινδυνοι, αδιαφορουμε για τον καθενα ξεχωριστα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Και το κατω κατω ΟΧΙ, με την κανναβη να ΜΗΝ πειραματιστει.
Τι ειδους πειραμα ειναι αυτο δηλαδη και σε τι προκειται να καταληξει?

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
Ενας εμπορος ναρκωτικων παντως, ακριβως αυτο το επιχειρημα θα ειχε.
"Παρε κανναβη ρε παιδι μου, εδω επιτρεπεται το αλκοολ, ειναι υποκριτικο να φοβομαστε την κανναβη".

Εσείς οι δεξιοί ώρες ώρες εκφράζετε έναν λαϊκισμό και τσουβάλιασμα,άλλο πράμα. Βούτυρο στο ψωμί κάθε προοδευτικού-φιλελεύθερου ανθρώπου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
τι σημαίνει αυτό; δηλαδή κάποιος που πιαστεί με φούντα θα πρέπει να δηλώσει τοξικομανής για να μη διωχθεί; Και τι ορίζει την τοξικομανία;
Η πραγματογνωμοσυνη που εχει γινει απο γιατρο.
Δηλωνεις τοξικομανης, σε εξεταζει γιατρος, σε κρινει τοξικομανη, απαλλάσσεσαι.
Και μετα αν την εχεις μαζι σου, σε πιανουν και σε αφηνουν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
Και το κατω κατω ΟΧΙ, με την κανναβη να ΜΗΝ πειραματιστει.
Τι ειδους πειραμα ειναι αυτο δηλαδη και σε τι προκειται να καταληξει?

εγώ πάντως θα προτιμούσα ο υιός μου να πειραματίζεσαι με τσιγάρα και οινοπνεύματα ξενυχτώντας σε club που παίζει ο παντελίδης, να οδηγεί χωρίς δίπλωμα και να γαμάει χωρίς προφύλαξη. ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΜΩΣ ΜΗ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΧΑΣΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΕΖΑΚΙ!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
εγώ πάντως θα προτιμούσα ο υιός μου να πειραματίζεσαι με τσιγάρα και οινοπνεύματα ξενυχτώντας σε club που παίζει ο παντελίδης, να οδηγεί χωρίς δίπλωμα και να γαμάει χωρίς προφύλαξη. ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΜΩΣ ΜΗ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΧΑΣΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΕΖΑΚΙ!
Εχω ηδη απαντησει στο ανυπαρκτο αυτο επιχειρημα.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Αλεξ μιλαμε για διαφορετικα πραγματα.Ειναι αλλο θεμα το τι θα αφηνες το παιδι σου να κανει και ποσο θα το περιοριζες και αλλο θεμα το αν κατι να ειναι παρανομο η νομιμο.Εγω δε θα ηθελα το παιδι μου επισης να παει σε μπουρδελα αλλα δεν θα πω οτι πρεπει η πορνεια να ειναι παρανωμη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Αλεξ μιλαμε για διαφορετικα πραγματα.Ειναι αλλο θεμα το τι θα αφηνες το παιδι σου να κανει και ποσο θα το περιοριζες και αλλο θεμα το αν κατι να ειναι παρανομο η νομιμο.Εγω δε θα ηθελα το παιδι μου επισης να παει σε μπουρδελα αλλα δεν θα πω οτι πρεπει η πορνεια να ειναι παρανωμη.
Eνταξει παιδια, καλό κάνει η κάνναβη, να επιτραπεί. Χέστε με τωρα. Νισάφι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom