Την Κυριακή που θα το σηκώσουμε θα εμφανιστεί
Ολα τα αριστερακια ετσι ειναι θελουν να ναρκισευονται γραφωντας
παπαριες φιλοσοφικες μολις φανε το πρωτο γιαουρτομα εξαφανιζονται.
Αγωνιστες του κωλου παρασιτουν παντα εκ του ασφαλους.
Την Κυριακή που θα το σηκώσουμε θα εμφανιστεί
Ολα τα αριστερακια ετσι ειναι θελουν να ναρκισευονται γραφωντας
παπαριες φιλοσοφικες μολις φανε το πρωτο γιαουρτομα εξαφανιζονται.
Αγωνιστες του κωλου παρασιτουν παντα εκ του ασφαλους.
Δε καταλαβαίνω, εγώ απλά σχολιάζω ότι ο περσόνας ενώ ήταν απαξιωτικός και προσβλητικός στις συζητήσεις με τα άλλα μέλη τον πείραξε που βγαίνει ο πιο μαλάκας εδώ μέσα κα αποχώρησε, στα αρχίδια μας, τώρα κάθεται και τα διαβάζει αυτά που γράφουμε και σχεδιάζει την επιστροφή του θα φοράει και τη μάσκα του VΑλλο να σε προσβαλει καποιος απο κοντα και αλλο απο εδω μεσα
Μακάρι..γιατί είναι cult προσωπικότητες και οι 2 και τους γουστάρω.Θα ξαναγράψει, κι ο ένας κι ο άλλος
Μακάρι..γιατί είναι cult προσωπικότητες και οι 2 και τους γουστάρω.
Έχεις πάρει πρέφα ότι εξαιτίας σου δε γράφει πια ένα μέλος;
και λεγαμε γιατι μας τρωνε ταρχιδια μας τοσο καιρο...
και λεγαμε γιατι μας τρωνε ταρχιδια μας τοσο καιρο...
Όλοι όσοι κράζουν θα φάνε τα άπλυτα αρχίδια τους αν μπει μια ψηφοφορία του τύπου "Επιθυμείτε την επιστροφή του Πλέζουρα και του Περσόνα στο site" με μοναδικές επιλογές ΝΑΙ και ΟΧΙ..
Τι ποιημα...φρασολογια ειναι αυτη?????...αυτα γραφεις και μου θυμισες να παω να τα πλυνω!!!!!!!Όλοι όσοι κράζουν θα φάνε τα άπλυτα αρχίδια τους αν μπει μια ψηφοφορία του τύπου "Επιθυμείτε την επιστροφή του Πλέζουρα και του Περσόνα στο site" με μοναδικές επιλογές ΝΑΙ και ΟΧΙ..
Όλοι όσοι κράζουν θα φάνε τα άπλυτα αρχίδια τους αν μπει μια ψηφοφορία του τύπου "Επιθυμείτε την επιστροφή του Πλέζουρα και του Περσόνα στο site" με μοναδικές επιλογές ΝΑΙ και ΟΧΙ..
+1σε μενα
+10στο μποντο
Τι ποιημα...φρασολογια ειναι αυτη?????...αυτα γραφεις και μου θυμισες να παω να τα πλυνω!!!!!!!