Επισκέπτης
Εχείς την ευγενική καλοσύνη θα του πεις να φέρεις τον στόκο,ας είμαστε ευγενικοί!!!δηλαδη οταν θα θελησω να απευθυνθω στον εργατη μου θα πω
"φερε τον στοκος"?
"ποιο ειναι το χρωμα του στοκος"?
για διδαξε με!!!!
Εχείς την ευγενική καλοσύνη θα του πεις να φέρεις τον στόκο,ας είμαστε ευγενικοί!!!δηλαδη οταν θα θελησω να απευθυνθω στον εργατη μου θα πω
"φερε τον στοκος"?
"ποιο ειναι το χρωμα του στοκος"?
για διδαξε με!!!!
στον εργατη μου
και θες να μάθεις εσύ που είσαι τι;α εισαι τελειοσ χαζοσ μιλαμε!εχεισ τελειωσει σχολειο?η εισαι αθτοδιδακτοσ ?
ρε μαλακα κολλησε η βελονα;Ξεφυγε ο παπιας
ρε μαλακα κολλησε η βελονα;
O ΠΠ έχει το μεγαλύτερο fun club,ζηλεύω!!!ρε μαλακα κολλησε η βελονα;
ημουν φανατικος θαυμαστης της εκπομπης παρατραγουδαπου το βρηκες βρε??????????
το εψαχνα παρα πολυ καιρο!!!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Σαρεσε ο κατμαν τυπε?ημουν φανατικος θαυμαστης της εκπομπης παρατραγουδα
και θες να μάθεις εσύ που είσαι τι;
συνάδελφος του μπαμπινιώτη;
ή κανένας περίεργος, γιατί ξέρεις τι έπαθε η γάτα από την περιέργια.
την πούτσησε
πάλι με μικροπράγματα ασχολείσαι;(ή κανένας περίεργος, γιατί ξέρεις τι έπαθε η γάτα από την περιέργια.)
τι να πω βρε παιδί μοθ πια!
εισαι τελειωσ αγραμματοσ και διαμορφωνεισ και χαρακτηρεσ !!!
πωσ το σθχαινομαι αθτο το πραμα ! τσ τσ τσ τσ!
εισαι σθχαμεροσ πσσσσσσσσσσ!
αηδια !!
νταξ το γαμησες. μια χαρα ειναι οι αποψεις της.
α'ι'ντε μάλε...Πλάκα κάνεις έτσι;;Αυτή δεν έβγαινε και "μάλλωνε" τα μέλη που μιουτάρανε το λουκουμά λέγοντας ότι θα έπρεπε να ντρέπονται που σίγησαν το μέλος με τα περισσότερα ποστ εδω μέσα; Αυτοί δε γράφανε ότι "τώρα που σας πληκτρολογώ την έχω και μου κάνει πίπες"; Δεν τα ξεχνάμε αυτά Πώς λέγανε εκείνο το τραγούδι;ο ωραίος και η ωραία;ο καμένος και η καΗμένη
Ρε ουστ με τους πικραμένους λέμε.
ωπα... αυτά δεν τα ήξεραΠλάκα κάνεις έτσι;;Αυτή δεν έβγαινε και "μάλλωνε" τα μέλη που μιουτάρανε το λουκουμά λέγοντας ότι θα έπρεπε να ντρέπονται που σίγησαν το μέλος με τα περισσότερα ποστ εδω μέσα; Αυτοί δε γράφανε ότι "τώρα που σας πληκτρολογώ την έχω και μου κάνει πίπες"; Δεν τα ξεχνάμε αυτά Πώς λέγανε εκείνο το τραγούδι;ο ωραίος και η ωραία;ο καμένος και η καΗμένη
Πλάκα κάνεις έτσι;;Αυτή δεν έβγαινε και "μάλλωνε" τα μέλη που μιουτάρανε το λουκουμά λέγοντας ότι θα έπρεπε να ντρέπονται που σίγησαν το μέλος με τα περισσότερα ποστ εδω μέσα; Αυτοί δε γράφανε ότι "τώρα που σας πληκτρολογώ την έχω και μου κάνει πίπες"; Δεν τα ξεχνάμε αυτά Πώς λέγανε εκείνο το τραγούδι;ο ωραίος και η ωραία;ο καμένος και η καΗμένη
πάρτον τηλεφωνο να του πεις και ποιος εισαι ομως..ασε ρε φιλε μιλαμε για τρελο καψιμο το ατομακι...
εψαχνε την κοινωνικη καταξιωση και προβολη σε μπουρδελοσαιτ..και πουλαγε μουρη επειδη ειχε μερσεντες