stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Ο περσονας μαλλον θα αποχωρησει και αυτοςαν ήταν ο πλέζουρας θα είχε double score
ο περσόνας σίγησε?
Ο περσονας μαλλον θα αποχωρησει και αυτοςαν ήταν ο πλέζουρας θα είχε double score
ο περσόνας σίγησε?
Ο περσονας μαλλον θα αποχωρησει και αυτος
Γαμώ τις φάσειςΟ περσονας μαλλον θα αποχωρησει και αυτος
Ναι τουλαχιστον οχι σαν τον γεωργιου που λεει τι μια μερα αποχορω και την αλλη κανει εκπομπηΚαι θα επιστρέψει μετά από 1-2 μήνες.Συνηθισμένη τακτική.
Ο περσονας μαλλον θα αποχωρησει και αυτος
μπα εγώ τον πιστεύω.. μετά από 2+ χρόνια στο σάιτ είπε να δει και λίγο κόσμο, μήπως και άλλαξε τίποταΚαι θα επιστρέψει μετά από 1-2 μήνες.Συνηθισμένη τακτική.
μπα μην το λες ... και αυτό το έκανεΝαι τουλαχιστον οχι σαν τον γεωργιου που λεει τι μια μερα αποχορω και την αλλη κανει εκπομπη
Τι λες ρε ? Εδω θα γηνει απονομη ,θα φυγει κιολας? απαπασυμπέρασμα: το πουστρόπαπο και τα μάτια σας τομάρια μην μας φύγει και αυτός
καιρό σκέφτομαι να πάψω ν ασχολούμαι με τα καθιζήματα της ελληνικής κοινωνίας.
οπότε νομίζω ότι η συγκεκριμένη ψηφοφορία αποτελεί τον τίτλο τιμής βάσει του οποίου οφείλω να τιμήσω την ποιότητα και το μεγαλείο των μελών του σάιτ μας και να αποχωρήσω.
εύχομαι σε όλους εις κατώτερα αν και δε νομίζω ότι χρειάζονται τέτοια ευχή. βγάζουν τον καλύτερό τους καθιζηματία
Υ.Γ.
θα πάω να παρηγορήσω τη σάβρα και τον πλέζουρα.
βρε λιγουρι τον φορουμ τα ιδια ελεγες και οταν σε ειχανε μιουταρει πιο παλια..τα ξεχασες??
που ελεγες ''διπλα ψιλικο'' το μπουρδελα??
να πας στο διαολο και να μην ξαναρθεις παλιο σαχλαμαρα
ρε παιδιά τι εγινε εχοθν φιγει καποια μελη απο το σαιτ?
τι σινεβει πεστε μοθ και μενα δεν εχω καταλαβει?
τσακωθηκατε μεταξθ σασ?
και ο πλεασοθρ γκινερ γιατι γραφετε θεοσ σχωρεστ ον ?επαθε τιποτα ο ανθρωποσ σοβαρο? :S
τι σιμβαινει σε αθτη τη κοινωνια?
και ο πλεασοθρ γκινερ γιατι γραφετε θεοσ σχωρεστ ον ?επαθε τιποτα ο ανθρωποσ σοβαρο? :S
τι σιμβαινει σε αθτη τη κοινωνια?
αντε γαμισοθ ρε μονι!
Περσονα δεν βλέπεις τυπε?το χαλκινο στον ραφμαν.
το χρυσο στον πορνοπαππο.
ο αλλος που λεει για καθηζιματα βολευτικε στο αργυρο του μεταλιο και εκραξε..
και μετα σου λενε υγεια και αθλητισμος.οχι κυριε μου.θα παρεις το αργυρο σου και θα ριξεις την μαλακια σου με χαμογελο και ευγενεια.
Περσονα δεν βλέπεις τυπε?
Σου έχω ετοιμάσει την ΒΡΑΒΕΥΣΗ...
Θα στην στείλω με p.m
αντε γαμισοθ ρε μονι!
να τον παιξεισ στο γκωλο σοθ βαθεια !