enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.789
- Πόντοι
- 3.656
εχουμε τηλεφωνο του μουνετου τυπε;
ο γερος θα χαλαγε την ερωτικη ατμοσφαιρα της καφετεριας
Πρέπει να βάλουν ταμπέλακι.,
Πόσων χρονών θεωρείσαι γέρος κύριοι για να ξέρω
Ας μας πει κάποιος το ονομάζεται του μαγαζιού να πάω με 10 γέρους και ένα δικηγόρο
Εγώ σίγουρα
Θα κατέβω Αθήνα για Χριστούγεννα..
Όποιος θέλει μού λέει να πάμε παρέα να πιούμε ένα εσπρέσσο.
Τι χαζομάρες λες ....στέκουν αυτά που λες ....αμα ενας νεαρος παει στα ΚΑΠΗ που κανει εκδρομες, θα το δεχτουν? προφανως οχι.
καλα εκανε ο μαγαζατορας τοτε
Ποιο μαγαζί ήταν τελικά?
Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα(όχι Ρουμανιες Βουλγαρίες) δεν έχουν βασικό 670 ευρώ ούτε μισθούς πείνας,οπότε πληρώνουν και 15 και 20 ευρώ το σουβλάκι..μια χαρά τύπε, χόρτασες με 6 ευρώ σε τέτοιους καιρούς...
σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαική χώρα δεν σε έφταναν 15....μην το λες ούτε του παππά
Τύπε μου μια χαρά είμαστε αναλογικά πάντα.Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα(όχι Ρουμανιες Βουλγαρίες) δεν έχουν βασικό 670 ευρώ ούτε μισθούς πείνας,οπότε πληρώνουν και 15 και 20 ευρώ το σουβλάκι..
τύπε πρέπει να σου καταδείξω τη μαλακία που "εκφώνησες" ή καταλαβαίνεις από μόνος σου κι απλώς θες να κάνεις εντύπωση?αμα ενας νεαρος παει στα ΚΑΠΗ που κανει εκδρομες, θα το δεχτουν? προφανως οχι.
καλα εκανε ο μαγαζατορας τοτε
Προφανώς δεν έχεις προσέξει ότι κατά καιρούς τα ΚΑΠΗ έχουν ενδιαφέρουσες προτάσεις...δεν περιλαμβάνεται Μύκονος εκεί αλλά αν π.χ.προκυψει μια Τήνος ανάβεις ένα κερί στην Παναγία της Τήνου και μετά με πλοιάριο πας μια βόλτα στην κοντινή Μύκονο.τύπε πρέπει να σου καταδείξω τη μαλακία που "εκφώνησες" ή καταλαβαίνεις από μόνος σου κι απλώς θες να κάνεις εντύπωση?
Δεν ξέρω ποιοι είναι ποιο μαλακες οι άνω των 75 η ή κάτω των 25..εχουμε κάθε λογής ρατσισμό έχουμε και με την ηλικία τωρα... υπάρχουν βέβαια καφέ που συχνάζουν νεολαίοι μόνο όπως και καφενεία που πάνε πιο ηλικιωμένοι και παίζουν και κανα χαρτάκι... αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι έχουν δικαίωμα να μην δεχτούν πελάτη από τη στιγμή που θα καθίσει χωρίς πρόβλημα και θα πληρώσει κανονικά... πολύ απαξιωτικό για ανθρώπους που έχουν προσφέρει τα πάντα στα παιδια τους και στην κοινωνία (στις περισσοτερες των περιπτωσεων)
Oυτε κατα διανοια φιλε να υπαρχει τεοιος νομος που λεει ο φιλος σου. Η''πορτα'' απαγορευεται απο τον Α.Κ. και εχει να κανει με την προσβολη προσωπικοτητας. Τωρα αν ερθει να κατσει καποιος καταφανως βρωμιαρης μεθυσμενος η ενοχλητικος τοτε μπορεις να φωναξεις την αστυνομια και να μην του επιτρεψεις να κατσει αλλα αυτο ειναι κατι αλλο.Στο Μοναστηρακι συνηθιζουν το μεσημερι να βαζουν σερβιτσια επανω στα εξωτερικα τραπεζια ντεμεκ οτι ειναι μονο για φαγητο κατι που φυσικα απαγορευεται μιλαμε για μαγαζια που εχουν αδεια καφετεριας. Πηγα να κατσω μια φορα και μου λενε ειναι μονο για φαγητο αν θες καφε μεσα. Ζηταω υπευθυνο και του εξηγω το ποιημα και παραλληλα του λεω καλω τωρα την αστυνομια. Αλλαξε σταση μου ειπε καθηστε οπου θελετε και κερασμενο οτι παρετε.Φυσικα δεν δεχθηκα το κερασμα αλλα καταλαβε οτι αυτα δεν περνανε οπου ναναι,απλα ο περισσοτερος κοσμος δεν θελει να χαλαστει και φευγει. Ειναι λάθος ομως.Σύμφωνα με φίλο που διατηρεί κατάστημα εστίασης μου έχει πει πως έχει ψηφιστεί νόμος το 2004 αν θυμάμαι καλά, που λέει ότι αν θες έχεις το δικαίωμα να μην σερβίρεις κάποιον που έχει κάτσει στο μαγαζί σου.
Τώρα στο δια ταύτα, φαίνεται αν πρέπει να κάτσεις κάπου ή όχι. Κι εγώ έχω παέι σε μαγαζιά που με το τρόπο τους θέλαν να μου πουν έλα ψηλέ πάρε το πούλο όπως είσαι από εδώ. Είχα νευριάσει άπειρα αλλά τώρα καταλαβαίνω πως δεν κολλάνε κάποια πράγματα όπως και να το κάνουμε.
Τώρα στη Νέα Σμύρνη τι τυρομάγαζο μπορεί να ήταν και τι γέρος πήγε; Κατά 99% δίκιο ο γέρων είχε πιστεύω
Σβυστο αυτο που εγραψες εκτιθεσαι αδελφε. Θεωρειται οικιακο ασυλο οπως λες μονο οταν ειναι κλειστο και ειναι μεσα ο ιδιοκτητης, οταν ειναι ανοικτο αποτελει δημοσιο χωρο και η αστυνομια εισερχεται ελευθερα μην γραφετε οτι ναναι.αγραφος νομος εχεις δικαιωμα ομως να μην εξυπηρετησεις .,το καθε καταστημα θεωρειτε οικιακο- οικογενειακο ασυλο για αυτο και η αστυνομια για να εισελθει χρειαζεται εισαγγελικη εντολη