Νέα

Κ. Καραμανλής ο νεώτερος, θύμα ή θύτης;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα memos@n
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
και δε μιλαμε βεβαια, πως ακομη και τα πολυκαταστηματα τα οποια αντεξαν απο την θεσμικη επιθεση, τελικα καηκαν απο "γνωστους αγγνωστους" (κατι συμπτωσεις ομως ε?) ωστε να ανοιξει ο δρομος για τις γνωστες πολυεθνικες που εχουν πλεον καταλαβει την Ελληνικη αγορα και την οριζουν πληρως!

εγινε η θεσμικη επιθεση υποτιθεται μετα το 81 αντεξαν απο αυτη

και καηκαν απο τους γνωστους αγνωστους το 1980

:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ρε παπαζολ μην μας πρηζεις τα παπαρια!..θα πρεπει να κανουμε να παντα φραγκοδιφραγκα επειδη δεν εχεις ανοιξει ενα βιβλιο?

ΜΠορει να χαλας 15000 ευρω σαν χωρα για να εισαγει αγαθα και να εχεις κερδος 10000 ευρω επειδη εξαγεις αυτοκινητα (πχ)...ναι μεν εχεις ελλειματικο εμπορικο ισοζυγιο αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν εισαι βοιομηχανικη εξαγωγικη χωρα...συγχρονο παραδειγμα (ιταλια)...
Όταν εξάγεις ακριβότερα προϊόντα κ εισάγεις φθηνότερα πρέπει να σαι βλαξ στα οικονομικά για να μπει η χώρα μέσα. :idiot:

Το ίδιο όταν δεν έχεις κ παραγωγή σε βασικά αγαθά,έλεος δηλαδή(εξαίρεση αν δεν το επιτρέπει η περιοχή)...... :uglystupid:

Αλλά αν αυτό που λες συμβαίνει Ιταλία ο Καβαλιέρε είναι για τα μπάζα,μόνο στο γαμήσι έχει το μυαλό του.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τεράστια ευθύνη έχει ο Καραμανλής.Εδώ τα όρια είναι δυσχερή γιατί υπάρχουν τα δικαιώματα των neocons.Το αξίωμα των neocons είναι στο παπάρι μου αν πουλάω μούσι αυτό είναι δικαίωμά μου αφού εμένα ψηφίζουνε.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Καλά μιλάμε μαλάκας έμεινα....και καλά πώς κλείσαν;;;άντε ο νόμος αύξησης του φόρου επηρέασε αυτούς δεν επηρέασες τους ξένους;;;

ενταξει ρε παπαζολ..τυχαια και ο συγκεκριμενος κλαδος οπως και οι υπολοιποι κλεισανε μετα το 80.. :2funny:

Επισκέπτης
ενταξει ρε παπαζολ..τυχαια και ο συγκεκριμενος κλαδος οπως και οι υπολοιποι κλεισανε μετα το 80.. :2funny:
Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο ή όχι....που το αποδίδεις πες,στην αύξηση φόρων;;;
Εεε γιατί φταίει το ΠΑΣΟΚ δηλαδή που μόλις την έπεσε στους βιομήχανους αυτοί σηκώθηκαν κ πήραν τα μαγαζάκια τους έξω;;;

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Όταν εξάγεις ακριβότερα προϊόντα κ εισάγεις φθηνότερα πρέπει να σαι βλαξ στα οικονομικά για να μπει η χώρα μέσα. :idiot:

Το ίδιο όταν δεν έχεις κ παραγωγή σε βασικά αγαθά,έλεος δηλαδή(εξαίρεση αν δεν το επιτρέπει η περιοχή)...... :uglystupid:

Αλλά αν αυτό που λες συμβαίνει Ιταλία ο Καβαλιέρε είναι για τα μπάζα,μόνο στο γαμήσι έχει το μυαλό του.

ΡΕ παπαζολ εισαι τελειος μαλακας...παραδειγμα  εφερα λεγοντας "αγαθα" των 15000 και "αυτοκινητο" των 10000...για να δειξω οτι ειναι δυνατον να εχεις ελλειματικο εμπορικο ισοζυγιο και να εισαι εξαγωγιμη βοιομηχανικη...χωρα..

Αυτο που σου λεω για ιταλια συμβαινει ...και δεν χρειζεται να στο πω διοτι ο προυπολογισμος της ιταλιας οπως ειπαν ολα τα καναλια ειναι ελλειματικος (οχι μονο λογο καβαλιερε διοτι το μοντελο αναπτυξης ειναι επιλογη ενος συστηματος εξουσιας που συμπεριλαμβανει και τις αντιπολιτευσεις του παρελθοντος αλλα και τις κυβερνησεις του παρελθοντος) αλλα συνεχιζει να εξαγει ΦΙΑΤ...

απο εδω και περα δεν απανταω στα αυτονοητα ...και εαν λες μια μαλακια ...θα την αφηνω ασχολιαστη..

Επισκέπτης
Τον ρώτησα κ γω αλλά μου κάνει ναζάκια.....
ΡΕ παπαζολ εισαι τελειος μαλακας...παραδειγμα  εφερα λεγοντας "αγαθα" των 15000 και "αυτοκινητο" των 10000...για να δειξω οτι ειναι δυνατον να εχεις ελλειματικο εμπορικο ισοζυγιο και να εισαι εξαγωγιμη βοιομηχανικη...χωρα..

Αυτο που σου λεω για ιταλια συμβαινει ...και δεν χρειζεται να στο πω διοτι ο προυπολογισμος της ιταλιας οπως ειπαν ολα τα καναλια ειναι ελλειματικος (οχι μονο λογο καβαλιερε διοτι το μοντελο αναπτυξης ειναι επιλογη ενος συστηματος εξουσιας που συμπεριλαμβανει και τις αντιπολιτευσεις του παρελθοντος αλλα και τις κυβερνησεις του παρελθοντος) αλλα συνεχιζει να εξαγει ΦΙΑΤ...

απο εδω και περα δεν απανταω στα αυτονοητα ...και εαν λες μια μαλακια ...θα την αφηνω ασχολιαστη..
Όχι αλοίμονο δεν φταίει ο Καβαλιέρε για την οικονομική κατάσταση Ιταλίας.....φταίει κ ο καπιταλισμός από την φύση του!!!! :grin:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο ή όχι....που το αποδίδεις πες,στην αύξηση φόρων;;;
Εεε γιατί φταίει το ΠΑΣΟΚ δηλαδή που μόλις την έπεσε στους βιομήχανους αυτοί σηκώθηκαν κ πήραν τα μαγαζάκια τους έξω;;;

1.Εαν ειχες ΕΣΥ μια εταιρια και σου ελεγε η μια χωρα εγω σε φορολογω με 10% στα κερδη σου και η αλλη σου ελεγε σε φορολογω με 45%...τι θα εκανε? θα περναγε απο το μυαλο σου να μεταφερεις την εδρα της εταιριας σου?

2. Εαν εισαι περιζητιτος επαγγελματιας και σου πει μια εταιρια σου δινω 5000 ευρω και η αλλη σου κανει προσφορα 9000 ευρω...εσυ που θα πας?

ΑΠαντησε μου σε παρακαλω...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Τον ρώτησα κ γω αλλά μου κάνει ναζάκια.....Όχι αλοίμονο δεν φταίει ο Καβαλιέρε για την οικονομική κατάσταση Ιταλίας.....φταίει κ ο καπιταλισμός από την φύση του!!!! :grin:

εαν φταιει ο καπιταλισμος απο την φυση του τοτε γιατι η γερμανια εχει περασει στο συνταγμα της νομοθεσια για ετησιους ισοσκελισμενους προυπολογισμους?

Παλι το πουλι σου πιανεις? :2funny:

Επισκέπτης
1.Εαν ειχες ΕΣΥ μια εταιρια και σου ελεγε η μια χωρα εγω σε φορολογω με 10% στα κερδη σου και η αλλη σου ελεγε σε φορολογω με 45%...τι θα εκανε? θα περναγε απο το μυαλο σου να μεταφερεις την εδρα της εταιριας σου?

2. Εαν εισαι περιζητιτος επαγγελματιας και σου πει μια εταιρια σου δινω 5000 ευρω και η αλλη σου κανει προσφορα 9000 ευρω...εσυ που θα πας?

Όχι εσύ θα μου απαντήσεις πως θα δώσει η εργοδοσία βασικό μισθό καλό(5000e που είπες) για να ζει ο κάθε εργάτης άνετα κ ωραία(που μου τα ζάλισες 2 μέρες τώρα τα παπάρια).

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Όχι εσύ θα μου απαντήσεις πως θα δώσει η εργοδοσία βασικό μισθό καλό(5000e που είπες) για να ζει ο κάθε εργάτης άνετα κ ωραία(που μου τα ζάλισες 2 μέρες τώρα τα παπάρια).

ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ...ΟΠΟΤΕ

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
Και ξαφνικά, αρχίζουν να βγαίνουν στη φόρα ειδήσεις και ντοκουμέντα για εναν πόλεμο που δεχόταν ο πρ.πρωθυπουργός...

μαθαίνουμε οτι οι μεγάλες πυρκαγιές και τα επεισόδια του Δεκεμβρη του '08 ήταν σχεδιασμένα και κατευθυνόμενα,

μαθαίνουμε πως η κυβερνηση παρακολουθειτο απο την Αμ.πρεσβεία

μαθαίνουμε πως υπήρξε απόπειρα δολοφονιας του Καραμανλή

και ξαφνικά out of the blue "αυτοκτονει" ενας εκ των φρουρών του...

Εκ του αποτελέσματος (του ΓΑΠ δηλαδη) φαίνεται πως οντως υπήρχαν καποιοι που ευνοήθηκαν απο την παραίτηση του Καραμανλή και φαινεται πως μεχρι και ο ιδιος ο Τσαντ εβγαλε πολλα δις στις πλατες μας και της χωρας.

Τι λετε? ποια η αποψη σας? ας κανουμε μια πολιτισμένη (οπως παντα) χωρις εμπαθειες και βρισιες (αυτοννοητο εδω) κουβέντα για το θέμα.

παρακαλούνται τα αριστερομαλάκια του σαϊτ να μη μας πούνε παλι για τον εμφύλιο και την πηγάδα. Σε λίγο θα γραφετε για το μελιγαλά στην ημερήσια ενημέρωση για στούντιο....ημαρτον  :birdman:
ξεκαθαρα θυμα ο χοντρος
φατε τζεφρυ τωρα και χρεοκωπια!

Επισκέπτης
ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ...ΟΠΟΤΕ

Καθόλου άλλο θέμα,είναι προφανές ότι η εργοδοσία δεν δέχεται να πέσει το κέρδος της είτε πάει σε φόρους είτε σε μισθούς.

Οπότε η παπαριά σου που μου τα έπρηζες 2 μέρες τώρα μόλις γκρεμίστηκε.....sorry baby!!!! :-* :-* :-*

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Καθόλου άλλο θέμα,είναι προφανές ότι η εργοδοσία δεν δέχεται να πέσει το κέρδος της είτε πάει σε φόρους είτε σε μισθούς.

Οπότε η παπαριά σου που μου τα έπρηζες 2 μέρες τώρα μόλις γκρεμίστηκε.....sorry baby!!!! :-* :-* :-*

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΖΟΛ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ασφαλως και ενας επιχειρηματιας θα οπως καθε ανθρωπος θα κοιταξει το συμφερον του και θα παει σε ενα κρατος που θα φορολογειτε πιο λιγο

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ομως πηγαινοντας για τα πολλα χανει τα λιγα που ειναι το 10% των φορων απο τα καθαρα κερδη του επιχειρηματια...και ανεβαινει και ο δεικτης ανεργειας μιας και οι εργατες δεν μπορουν να ακουθησουν την εταιρια σε μια αλλη χωρα....ΟΠοτε καλο θα ειναι το κρατος να μην αυξανει υπερμετρα τους φορους για να προσελκυει επενδυσεις...και να αυξανει η απασχοληση...(Παραδειγμα οι εταιριες κλωστουφαντουργιας εχουν παει σε βουλγαρια διοτι φορολογει με 10%)..

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ασφαλως και ενας εργαζομενος θα οπως καθε ανθρωπος θα κοιταξει το συμφερον του και θα παει σε μια εταιρια που θα τους δωσει τα πιο πολλα λεφτα

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:EINAI ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΤΗ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΚΕΡΔΟΣ...Εαν το παιζει για χαρη του ποπολου "κομμουνιστης"...φευγουν οι εταιριες και εχεις σαν την ελλαδα του σημερα 25% ανεργεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom