Νέα

Κ. Καραμανλής ο νεώτερος, θύμα ή θύτης;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα memos@n
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
κ μονο το γεγονος οτι η μιση Ελλαδα ακομα εχει ηρωα αναν ανθρωπο

Συμφωνω με όσα λές, και ειδικά με την τελευταία φράση σου σχετικά με το επίθετο

Απλά δε νομιζω οτι η μιση Ελλαδα ασχολειται καν με το μαλακα, πόσο μάλλον τον εχει ήρωα. Με το αγόρι αυτο ασχολούνται μόνο τα κομματόσκυλα της ΝΔ που έμειναν απ'εξω επι σαμαρά και τωρα προσπαθούνε να στοιχηθουν πισω απο τον κουρασμένο ελπιζοντας να παρουνε την κουτάλα.

Οσοι πιστευουν οτι ο κωστακης ηταν θυμα συνομωσιας, το εχουν κάψει και αξίζουν τον οικτο μας

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
βεβαια

γι αυτο τον διαδεχθηκε ο ικανος και επιτυχημενος

Μαλλον κάποιο πρόβλημα έχεις και εμφανίζεις ανικανότητα λογικής σκέψης, συνδέοντας την αξια του βλακόμουτρου που αγαπας με το ποιος πηρε την κουτάλα μετά απο αυτόν. Ο κωστακης ήταν και παραμένει φυσικά, ένας κακομαθημένος τεμπέλης και τίποτα περισσοτερο

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Ο λαος αυτος, της μιζεριας, της ανατολιτικης αραβικης κουλτουρας, θα εχει παντα αυτο π αξιζει

προς το παρων μεινετε στην φτωχεια των 400ευρω γιατι λεφτα υπαρχουν...

Το θελετε δεν το θελετε, το δεχεστε δεν το δεχεστε ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ μεσα σ οποια λαθη εκανε ηταν ο μοναδικος ελληνας πολιτικος που υψωσε αναστημα στα σχεδια των μασονων, τολμησε ν ασκησει βετο στους ξυπολυτους σκοπιανους, καθως και να στραφει προς τον βλαδιμηρο..Κατι βεβαια που δεν αρεσε στα αμερικανακια και τα γερμανακια...

που σ αυτη την περιπτωση ευρωαλβανοι θα βλεπατε μνημονιο με κυαλια...

και βεβαια στο τελευταιο debate μιλησε οπως παντα ειλικρινα για δυσκολα χρονια ενω ο χτικιαρης διπλα του μιλουσε για Δανια του Νοτου

ηξερε οτι ετσι δεν θα εκλεγει, και δεν ηθελε στην τελικη να εκλεγει ωστε να σταυρωσει τους Ελληνες

οσο για τα μετρα που δεν πηρε, αν τολμαγε να κοψει εστω και 5 ευρω απο τους κοπριτες με τους φραπεδες, το ξεκουμπωτο πουκαμισο με την κοιλαρα και το νυχακι θα τον ειχαν καψει οπως οι ρουμανοι τον δρακουλα..

Γι αυτο λεμε ρε ευρωαλβανοι οτι ειστε αξιοι της φτωχειας σας...οχι ολοι..αλλα μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Μαλλον κάποιο πρόβλημα έχεις και εμφανίζεις ανικανότητα λογικής σκέψης, συνδέοντας την αξια του βλακόμουτρου που αγαπας με το ποιος πηρε την κουτάλα μετά απο αυτόν. Ο κωστακης ήταν και παραμένει φυσικά, ένας κακομαθημένος τεμπέλης και τίποτα περισσοτερο

ρε στοκε ας πουμε οτι ο κωστακης ηταν χαλιας...μυρωδιας

γι αυτο εσυ και πολλοι αλλοι τον στειιλατε στο χρονοντουλαπο...

και τον διαδεχθηκε το καλυτερο..το 45% ετσι εκρινε..

γιατι δεν αντεχατε την πολιτικη του..

μεινετε τωρα προσκυνημενοι για 70 χρονια

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
foufoutos το έχεις κάψει αγόρι μου. Μαλλον απο σαλονίκη κρατά η σκούφια σου, και κρίνοντας απο τα -τε που βαζεις σε καθε πρόταση, εισαι κάπου εκτος ελλάδας και παριστάνεις κάτι που δεν είσαι.

Ο κωστάκης, το τεμπελόσκυλο με το σωστό επώνυμο, υπήρξε καταστροφικός για τη χώρα με βάση τους αριθμους, την (ανύπαρκτη) ποιότητα των συνεργατών του και την αδυναμία του να ελέγξει εστω το παραμικρό. Ουτε για σουβλατζής δεν κανει το παλικάρι.

τα σεναρια που εσυ πιστεύεις μόνο γέλιο προκαλούνε, ουτε καν οίκτο για την πάρτη σου.

Κατσε φαε κανα σουβλάκι καλύτερα, ασε τις συνομωσίες για το καφενείο όταν παίζεις ξερή

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Βρε τον ήρωα που έκλεισε νύχτα τη Βουλή κι έκανε προεκλογική εμφάνιση ανάμεσα σε απανθρακωμένα παιδιά.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

ρε υπερστοκε αυτος την κοπανησε κανοντας εκλογες

αφησε ελλειμμα 15% 36 δις 

γυφτουλες που τολματε ακομα θρασιμια

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16

Απάντησα σε άλλο ποστ σου, πριν δω το μεγαλείο σκέψης σου που αντικατοπτρίζεται στο κείμενο που παραθέτω

Κάποιο πρόβλημα έχεις, και μάλλον δε διορθώνεται. Αυτό που πρέπει να καταλάβεις, αλλα δε μπορεις (κανεις δε λέει οτι δεν εισαι έξυπνος, άλλο τι εσυ πιστεύεις) ειναι οτι το βλακόμουτρο αυτό ειναι υπεύθυνο για την καταστροφή της οικονομίας.

Ο αλήτης αυτός έκαψε την ελλάδα, έφαγε τα λεφτά του ταμείου για τους πυρόπληκτους, διόρισε στο δημόσιο όλα τα κομματόσκυλα που μπορουσε - και εδωσε εντολή στους καραγκιόζηδες που ειχε για συνεργάτες να μην τον ενοχλούν. Αλογοσκούφης, πολύδωρας, παυλόπουλος, ρουσόπουλος (γιος ταχυδρόμου), σπηλιωτόπουλος...τι να θυμηθουμε.

το μουνι αυτό στέρησε απο τις ερχόμενες γενιές να δουν την πάρνηθα, τον υμμητό, την πεντέλη με δάσος. Δε μιλάμε για την πελοπονησο (τους αγόρασε όλους με 3000 ευρώ ανα καμμένο μέλος οικογένειας)

Εν πάσει περιπτώσει, θα ήθελα να σου θυμίσω οτι το τεμπελόσκυλο που υπερασπίζεσαι οδήγησε το κόμμα του στη μεγαλύτερη πανωλεθρία - με άλλα λόγια το βλακόμουτρο πηρε τον πούλο.

Πιστευε ο,τι γουσταρεις φιλαράκο, στ'αρχίδια μου. Μόνο μη σταματας να ποστάρεις γιατί εχεις πλάκα. Γελοιε

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Απάντησα σε άλλο ποστ σου, πριν δω το μεγαλείο σκέψης σου που αντικατοπτρίζεται στο κείμενο που παραθέτω

Κάποιο πρόβλημα έχεις, και μάλλον δε διορθώνεται. Αυτό που πρέπει να καταλάβεις, αλλα δε μπορεις (κανεις δε λέει οτι δεν εισαι έξυπνος, άλλο τι εσυ πιστεύεις) ειναι οτι το [size=30pt]βλακόμουτρο αυτό ειναι υπεύθυνο για την καταστροφή της οικονομίας. [/size]

Εν πάσει περιπτώσει, θα ήθελα να σου θυμίσω οτι το τεμπελόσκυλο που υπερασπίζεσαι οδήγησε το κόμμα του στη μεγαλύτερη πανωλεθρία - με άλλα λόγια το βλακόμουτρο πηρε τον πούλο.

Πιστευε ο,τι γουσταρεις φιλαράκο, στ'αρχίδια μου. Μόνο μη σταματας να ποστάρεις γιατί εχεις πλάκα

O καραμανλης ειναι υπευθυνος για την καταστροφη της οικονομιας ή για τις φωτιες οπου μια εστια αναβε ανα 30 λεπτα:;;;;

H επιπολαιοτητα της σκεψης σας ειναι τ κατι αλλο...

τιποτα δεν ειναι τυχαιο..

ουτε η καταντια σας....

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ο φουφου και οι διαφοροι φουφουτηδες νομιζουν οτι μπορουν επ απειρον να κοροιδευουν το κοσμο

τα γεγονοτα βγαινουν σιγα σιγα

ουτε τα μνημονια φταινε

ουτε ρωσοι και κινεζοι μοιραζαν ευρωπουλα

ουτε το αρθρο 86 φταιει

συγκεκριμενος ανθρωπος φταιει

κουρασμενος το ονομα του

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
εσυ πασοκοσκυλο του 2% δες αυτο

URL]]

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
O καραμανλης ειναι υπευθυνος για την καταστροφη της οικονομιας:;;;;

H επιπολαιοτητα της σκεψης σας ειναι τ κατι αλλο...

τιποτα δεν ειναι τυχαιο..

ουτε η καταντια σας....

Αποφεύγεις να σχολιάσεις τα περι θεσσαλονίκης και εκτος Ελλάδας, άρα και στα 2 είχα δίκιο.

Κοιτα, επειδή δεν εχω χρόνο να μιλαω με αμόρφωτους, κατσε δες κάποια βασικά νούμερα πριν αναλάβει το βλακόμουτρο και μετά. Δε με ενδιαφέρει να σε πεισω.

Αν μιλάς για κατάντια, δες στον καθρέφτη - ίδιος μαλάκας θα εισαι και αύριο. Και θα πρέπει να ζήσεις με αυτό. Αυτό ειναι κατάντια.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Αποφεύγεις να σχολιάσεις τα περι θεσσαλονίκης και εκτος Ελλάδας, άρα και στα 2 είχα δίκιο.

Κοιτα, επειδή δεν εχω χρόνο να μιλαω με αμόρφωτους, κατσε δες κάποια βασικά νούμερα πριν αναλάβει το βλακόμουτρο και μετά. Δε με ενδιαφέρει να σε πεισω.

Αν μιλάς για κατάντια, δες στον καθρέφτη - ίδιος μαλάκας θα εισαι και αύριο. Και θα πρέπει να ζήσεις με αυτό. Αυτό ειναι κατάντια.

ξερεις κατι;;;

σε γραφω στ αρχιδια μου..ανθρωπο που δεν αναφερει καν την λεξη ΠΑΣΟΚ για την καταντια της χωρας και τα ριχνει ολα στον καραμανλη μονο στα σοβαρα μπορεις να τον παρεις..

εγω μπορει να ειμαι μαλακας..εσυ ομως εισαι μεγαλυτερος

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
ξερεις κατι;;;

σε γραφω στ αρχιδια μου..ανθρωπο που δεν αναφερει καν την λεξη ΠΑΣΟΚ για την καταντια της χωρας και τα ριχνει ολα στον καραμανλη μονο στα σοβαρα μπορεις να τον παρεις..

Δες αν εχεις χρόνο κατι βρισιες που αντάλλαξα με το εμμισθο κομματόσκυλο του πασοκ που τρολλάρει εδω μεσα με την Ελληνική σημαία σαν avatar.

Ο καραμανλης έκαψε την πατρίδα μου, αυτό δε συγχωρείται με τίποτα. Ο αλήτης.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ξερεις κατι;;;

ρε παπαρα 5.5% αναπτυξη αφησε το πασοκ το 2003

3.3 % ελλειμμα

χρεος κατω απο 100% που και αυτο ειναι κατω απο το 110% που αφησε ο δρακουλας, με ολυμπιακους αγωνες, εισοδο στο ευρω

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Δες αν εχεις χρόνο κατι βρισιες που αντάλλαξα με το εμμισθο κομματόσκυλο του πασοκ που τρολλάρει εδω μεσα με την Ελληνική σημαία σαν avatar.

Ο καραμανλης έκαψε την πατρίδα μου, αυτό δε συγχωρείται με τίποτα. Ο αλήτης.

καλα τα δεντρα και τα κουκουναρια μαστορα, να κανουμε και κανα πικνικ, αλλα καποιοι αλλοι ειχαν πριν καψει το ελληνικο κρατος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom