foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
Σιγα τον καραγκιόζη. Αποτυχημένος, επικίνδυνος, ανικανος.
βεβαια
γι αυτο τον διαδεχθηκε ο ικανος και επιτυχημενος
Σιγα τον καραγκιόζη. Αποτυχημένος, επικίνδυνος, ανικανος.
δεν χρειαζονται πολλες αναλυσεις
130% χρεος
15% ελλειμμα
κ μονο το γεγονος οτι η μιση Ελλαδα ακομα εχει ηρωα αναν ανθρωπο
βεβαια
γι αυτο τον διαδεχθηκε ο ικανος και επιτυχημενος
Μιλάνε όλοι μιλάν κι οι κωλοι
Μαλλον κάποιο πρόβλημα έχεις και εμφανίζεις ανικανότητα λογικής σκέψης, συνδέοντας την αξια του βλακόμουτρου που αγαπας με το ποιος πηρε την κουτάλα μετά απο αυτόν. Ο κωστακης ήταν και παραμένει φυσικά, ένας κακομαθημένος τεμπέλης και τίποτα περισσοτερο
τολμησε ν ασκησει βετο στους ξυπολυτους σκοπιανους,
ρε στοκε ας πουμε οτι ο κωστακης ηταν χαλιας...μυρωδιας
γι αυτο εσυ και πολλοι αλλοι τον στειιλατε στο χρονοντουλαπο...
και τον διαδεχθηκε το καλυτερο..το 45% ετσι εκρινε..
γιατι δεν αντεχατε την πολιτικη του..
μεινετε τωρα προσκυνημενοι για 70 χρονια
ρε στοκε ας πουμε οτι ο κωστακης ηταν χαλιας...μυρωδιας
γι αυτο εσυ και πολλοι αλλοι τον στειιλατε στο χρονοντουλαπο...
και τον διαδεχθηκε το καλυτερο..το 45% ετσι εκρινε..
γιατι δεν αντεχατε την πολιτικη του..
μεινετε τωρα προσκυνημενοι για 70 χρονια
Απάντησα σε άλλο ποστ σου, πριν δω το μεγαλείο σκέψης σου που αντικατοπτρίζεται στο κείμενο που παραθέτω
Κάποιο πρόβλημα έχεις, και μάλλον δε διορθώνεται. Αυτό που πρέπει να καταλάβεις, αλλα δε μπορεις (κανεις δε λέει οτι δεν εισαι έξυπνος, άλλο τι εσυ πιστεύεις) ειναι οτι το [size=30pt]βλακόμουτρο αυτό ειναι υπεύθυνο για την καταστροφή της οικονομίας. [/size]
Εν πάσει περιπτώσει, θα ήθελα να σου θυμίσω οτι το τεμπελόσκυλο που υπερασπίζεσαι οδήγησε το κόμμα του στη μεγαλύτερη πανωλεθρία - με άλλα λόγια το βλακόμουτρο πηρε τον πούλο.
Πιστευε ο,τι γουσταρεις φιλαράκο, στ'αρχίδια μου. Μόνο μη σταματας να ποστάρεις γιατί εχεις πλάκα
O καραμανλης ειναι υπευθυνος για την καταστροφη της οικονομιας:;;;;
H επιπολαιοτητα της σκεψης σας ειναι τ κατι αλλο...
τιποτα δεν ειναι τυχαιο..
ουτε η καταντια σας....
Αποφεύγεις να σχολιάσεις τα περι θεσσαλονίκης και εκτος Ελλάδας, άρα και στα 2 είχα δίκιο.
Κοιτα, επειδή δεν εχω χρόνο να μιλαω με αμόρφωτους, κατσε δες κάποια βασικά νούμερα πριν αναλάβει το βλακόμουτρο και μετά. Δε με ενδιαφέρει να σε πεισω.
Αν μιλάς για κατάντια, δες στον καθρέφτη - ίδιος μαλάκας θα εισαι και αύριο. Και θα πρέπει να ζήσεις με αυτό. Αυτό ειναι κατάντια.
ξερεις κατι;;;
σε γραφω στ αρχιδια μου..ανθρωπο που δεν αναφερει καν την λεξη ΠΑΣΟΚ για την καταντια της χωρας και τα ριχνει ολα στον καραμανλη μονο στα σοβαρα μπορεις να τον παρεις..
εγω μπορει να ειμαι μαλακας..εσυ ομως εισαι μεγαλυτερος
ξερεις κατι;;;
σε γραφω στ αρχιδια μου..ανθρωπο που δεν αναφερει καν την λεξη ΠΑΣΟΚ για την καταντια της χωρας και τα ριχνει ολα στον καραμανλη μονο στα σοβαρα μπορεις να τον παρεις..
εγω μπορει να ειμαι μαλακας..εσυ ομως εισαι μεγαλυτερος
Δες αν εχεις χρόνο κατι βρισιες που αντάλλαξα με το εμμισθο κομματόσκυλο του πασοκ που τρολλάρει εδω μεσα με την Ελληνική σημαία σαν avatar.
Ο καραμανλης έκαψε την πατρίδα μου, αυτό δε συγχωρείται με τίποτα. Ο αλήτης.