greeklovems
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.458
- Πόντοι
- 1.191
Δεν είναι αλλά φαίνεται λίγοο πλαστικήΓια τραβελος μου κάνει
Πληρώνει κοινόχρηστα η τώρα που την μάθαμε στο bou. αρχίζει να ξεχρεωνει;δεν την ξερει ουτε ο διαχειριστης στην πολυκατοικια της
Τυπε δεν κινείσαι στις παρυφες;Εννοείται πως είναι διάσημη ινφλουενσερ και πολυ καλός χαρακτήρας. Με 12€ μπορείς να σου στείλει και βίντεο στο email από το my celebs αλλά υποψιάζομαι πως αν παραγγειλω το κείμενο 'καυλιαρηδες του bou παίξτε τον για τις βυζάρες μου" δεν θα μου το στείλουνΕίναι διάσημη σε κάτι η απλά τον έπαιξε με την πάρτη της κανας συναγωνιστής επειδή εστειλε "yasokokla" στο διαδικτυακό παραθύρι της;
Νικ , παραλιακή είναι αυτη ? σε ποιο σημειο ?Τυπε δεν κινείσαι στις παρυφες;Εννοείται πως είναι διάσημη ινφλουενσερ και πολυ καλός χαρακτήρας. Με 12€ μπορείς να σου στείλει και βίντεο στο email από το my celebs αλλά υποψιάζομαι πως αν παραγγειλω το κείμενο 'καυλιαρηδες του bobou παίξτε τον για τις βυζάρες μου" δεν θα μου το στείλουν
Τυπε αυτή τη στιγμή είναι στην παραλιακη της ΣαντορίνηςΝικ , παραλιακή είναι αυτη ? σε ποιο σημειο ?
Εντάξει κλαίω...Πληρώνει κοινόχρηστα η τώρα που την μάθαμε στο bou. αρχίζει να ξεχρεωνει;