Νέα

Just the 2 of Us (2022)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 214
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αιτία ώστε να καθίσεις να το παρακολουθήσεις και φέτο Σάββατο βράδυ

• Μπέσσυ Αργυράκη μέχρι ο ήλιος να γίνει πράσινος

• Βίκυ Κουλιανού μιλφάρα

• Μαυρίκιος Μαυρικίου-Ιλάειρα Ζήση - όπου γάμος και χαρά

• Τζένη Κατσίγιαννη και τα μυαλά στα κάγκελα

• Αφροδίτη Γεροκωνσταντή (Didi) - ενδείκνυται για σκληροπυρηνικούς π.χ. δικηγόρους

• Θέλξη μούνα

• Βολάνης λέμε και κλαίμε!

• Τα βυζιά της Μπακοδήμου

• Σύλλογος χαρτοπαικτικών λεσχών Θέμης Αδαμαντίδης

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.928
Πόντοι
10.411
H4KOk0b.gif

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.928
Πόντοι
10.411

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.257
Πόντοι
1.106
@ΑΝΤΖΕΛΟ τον παίζω για τις ρωγαααααρες της Μαριάντας και ψυνω τις μπουταρες της!!!:bigdick::bigdick::bigdick::bigdick:
Και αναλάβει θα ρίξω και ένα την Ιντερ για την ανωμαλια

thdrpls

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
393
Πόντοι
26
Δώστε τις ρώγες της Μαριάντας

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
7.871
Πόντοι
3.446
Λουίζα :smitten:

Ευτυχώς τελείωσε το μαρτύριο του.. Χτες ήταν πάλι τύφλα. ..:(

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.257
Πόντοι
1.106
Εκτός απο την επικη εμφανιση σημερα εκανε και μια επικη αναρτηση που μας εχει συνηθισει

"Καλημέρα σε όλους, κοιμήθηκα 3 ώρες, γιατί έχω πάρα πολύ δουλειά. Θέλω να ξεκαθαρίσω, προς αποφυγή οποίων παρεξηγήσεων ότι πραγματικά, δεν ανέβηκα στο σκηνή για εάν και μόνο λόγο. Είχα να κοιμηθώ πάνω από 24 ώρες, οι hackers πραγματικά, μου διέλυσαν το καινούργιο μου κινητό, και το κλείδωσαν και δεν υπάρχει καμιά δυνατότητα, να σώσω το παραμικρό !!! Όπως που είπαν απο την COSMOTE, τέτοιο ΕΠΙΠΕΔΟ χακαρισματος, εχουν δει μονο μια φορα, μιλαμε για χακαρισμα επιπεδου 5 κλικ πριν οι τυποι μπορεσουν να εισβαλουν στο Αμερικανικο Πεντάγωνο !!! Καταλαβαίνετε οτι δεν εκλεισα ματι , μεχρι να καταφερω να Βρω μεσω φιλου , τον Νο1 χακερ στην Ελλαδα, ο οποιος μπορει να χακαρει τα παντα. Αυτο ειχε σαν αποτελεσμα, η κουραση να με καταβαλει , και να ΜΗΝ μπορεσω να βγαλω , συνολικα και στα 2 τραγουδια το 100% απο αυτο που θα μπορουσα..."

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.487
Πόντοι
3.556
Π
Εκτός απο την επικη εμφανιση σημερα εκανε και μια επικη αναρτηση που μας εχει συνηθισει

"Καλημέρα σε όλους, κοιμήθηκα 3 ώρες, γιατί έχω πάρα πολύ δουλειά. Θέλω να ξεκαθαρίσω, προς αποφυγή οποίων παρεξηγήσεων ότι πραγματικά, δεν ανέβηκα στο σκηνή για εάν και μόνο λόγο. Είχα να κοιμηθώ πάνω από 24 ώρες, οι hackers πραγματικά, μου διέλυσαν το καινούργιο μου κινητό, και το κλείδωσαν και δεν υπάρχει καμιά δυνατότητα, να σώσω το παραμικρό !!! Όπως που είπαν απο την COSMOTE, τέτοιο ΕΠΙΠΕΔΟ χακαρισματος, εχουν δει μονο μια φορα, μιλαμε για χακαρισμα επιπεδου 5 κλικ πριν οι τυποι μπορεσουν να εισβαλουν στο Αμερικανικο Πεντάγωνο !!! Καταλαβαίνετε οτι δεν εκλεισα ματι , μεχρι να καταφερω να Βρω μεσω φιλου , τον Νο1 χακερ στην Ελλαδα, ο οποιος μπορει να χακαρει τα παντα. Αυτο ειχε σαν αποτελεσμα, η κουραση να με καταβαλει , και να ΜΗΝ μπορεσω να βγαλω , συνολικα και στα 2 τραγουδια το 100% απο αυτο που θα μπορουσα..."
Πρέπει να είναι πολύ χαλασμένο αυτό που πίνει!

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.257
Πόντοι
1.106
20230618_113827.jpg

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχει βγάλει και το χαρτι με τους στιχους

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
7.871
Πόντοι
3.446
Φελίσια... :smiling-face-with-heart-eyes:
Σε λίγες μερες αρχίζει εκπομπη και θα ειναι με την Μαριάντα στο open... Προβλέπεται θερμό καλοκαίρι...:bigdick:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom