You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Just the 2 of Us (2022)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 214
- Εμφανίσεις 19K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.257
- Πόντοι
- 1.106
Καλά ρε εμφανίστηκε χτες η προνοσταρ Αντονελα πήγε να της βγει το σουτιεν τα κωλομερια εξω κι εσύ στ αρχιδιας?
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.266
- Πόντοι
- 5.006
Καλά ρε εμφανίστηκε χτες η προνοσταρ Αντονελα πήγε να της βγει το σουτιεν τα κωλομερια εξω κι εσύ στ αρχιδιας?
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.928
- Πόντοι
- 10.411
Από την καύλα πάλι να φανταστώ κάνεις σαρδάμΚαλά ρε εμφανίστηκε χτες η προνοσταρ Αντονελα πήγε να της βγει το σουτιεν τα κωλομερια εξω κι εσύ στ αρχιδιας?
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.257
- Πόντοι
- 1.106
Τυπε έχω απασχολημένος το χέρι και μόνο στο όνομα τηςΑπό την καύλα πάλι να φανταστώ κάνεις σαρδάμ
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.257
- Πόντοι
- 1.106
ypotaktikos97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2023
- Κριτικές
- 24
- Like
- 7.871
- Πόντοι
- 3.446
Λουίζα
Ευτυχώς τελείωσε το μαρτύριο του.. Χτες ήταν πάλι τύφλα. ..
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.257
- Πόντοι
- 1.106
Αίσχος τον αδίκησε κατάφωρα η κριτική επιτροπηΛουίζα
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.257
- Πόντοι
- 1.106
Εκτός απο την επικη εμφανιση σημερα εκανε και μια επικη αναρτηση που μας εχει συνηθισει
"Καλημέρα σε όλους, κοιμήθηκα 3 ώρες, γιατί έχω πάρα πολύ δουλειά. Θέλω να ξεκαθαρίσω, προς αποφυγή οποίων παρεξηγήσεων ότι πραγματικά, δεν ανέβηκα στο σκηνή για εάν και μόνο λόγο. Είχα να κοιμηθώ πάνω από 24 ώρες, οι hackers πραγματικά, μου διέλυσαν το καινούργιο μου κινητό, και το κλείδωσαν και δεν υπάρχει καμιά δυνατότητα, να σώσω το παραμικρό !!! Όπως που είπαν απο την COSMOTE, τέτοιο ΕΠΙΠΕΔΟ χακαρισματος, εχουν δει μονο μια φορα, μιλαμε για χακαρισμα επιπεδου 5 κλικ πριν οι τυποι μπορεσουν να εισβαλουν στο Αμερικανικο Πεντάγωνο !!! Καταλαβαίνετε οτι δεν εκλεισα ματι , μεχρι να καταφερω να Βρω μεσω φιλου , τον Νο1 χακερ στην Ελλαδα, ο οποιος μπορει να χακαρει τα παντα. Αυτο ειχε σαν αποτελεσμα, η κουραση να με καταβαλει , και να ΜΗΝ μπορεσω να βγαλω , συνολικα και στα 2 τραγουδια το 100% απο αυτο που θα μπορουσα..."
"Καλημέρα σε όλους, κοιμήθηκα 3 ώρες, γιατί έχω πάρα πολύ δουλειά. Θέλω να ξεκαθαρίσω, προς αποφυγή οποίων παρεξηγήσεων ότι πραγματικά, δεν ανέβηκα στο σκηνή για εάν και μόνο λόγο. Είχα να κοιμηθώ πάνω από 24 ώρες, οι hackers πραγματικά, μου διέλυσαν το καινούργιο μου κινητό, και το κλείδωσαν και δεν υπάρχει καμιά δυνατότητα, να σώσω το παραμικρό !!! Όπως που είπαν απο την COSMOTE, τέτοιο ΕΠΙΠΕΔΟ χακαρισματος, εχουν δει μονο μια φορα, μιλαμε για χακαρισμα επιπεδου 5 κλικ πριν οι τυποι μπορεσουν να εισβαλουν στο Αμερικανικο Πεντάγωνο !!! Καταλαβαίνετε οτι δεν εκλεισα ματι , μεχρι να καταφερω να Βρω μεσω φιλου , τον Νο1 χακερ στην Ελλαδα, ο οποιος μπορει να χακαρει τα παντα. Αυτο ειχε σαν αποτελεσμα, η κουραση να με καταβαλει , και να ΜΗΝ μπορεσω να βγαλω , συνολικα και στα 2 τραγουδια το 100% απο αυτο που θα μπορουσα..."
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.487
- Πόντοι
- 3.556
Π
Πρέπει να είναι πολύ χαλασμένο αυτό που πίνει!Εκτός απο την επικη εμφανιση σημερα εκανε και μια επικη αναρτηση που μας εχει συνηθισει
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.257
- Πόντοι
- 1.106
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχει βγάλει και το χαρτι με τους στιχους
ypotaktikos97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2023
- Κριτικές
- 24
- Like
- 7.871
- Πόντοι
- 3.446
Φελίσια...
Σε λίγες μερες αρχίζει εκπομπη και θα ειναι με την Μαριάντα στο open... Προβλέπεται θερμό καλοκαίρι...
Σε λίγες μερες αρχίζει εκπομπη και θα ειναι με την Μαριάντα στο open... Προβλέπεται θερμό καλοκαίρι...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 43
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 336
- Εμφανίσεις
- 24K