kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.427
- Πόντοι
- 3.506
Τυπε μου θα τον επαιζα για Στικουδαρα εδω,αλλα μου χαλαει την εικονα ο μουσατος μπουστης στην μεση,και ο Λιλας αριστερα
Τυπε μου θα τον επαιζα για Στικουδαρα εδω,αλλα μου χαλαει την εικονα ο μουσατος μπουστης στην μεση,και ο Λιλας αριστερα
για δροσερος φαινεται τυπεΟ Πιτσι καμία σχέση. Είναι straight pride, δικός μας
Τύπε φέτο βάλανε 2 αγόρια, ε έπρεπε να βάλουν και 2 κορίτσιαΤυπε μου θα τον επαιζα για Στικουδαρα εδω,αλλα μου χαλαει την εικονα ο μουσατος μπουστης στην μεση,και ο Λιλας αριστερα![]()
![]()
![]()
FixedΤυπε μου θα τον επαιζα για Στικουδαρα εδω,αλλα μου χαλαει την εικονα ο μουσατος μπουστης στην μεση,και ο Λιλας αριστερα![]()
![]()
![]()
https://glance.gr/wp-content/uploads/2022/10/j2usstikoudi-1068x601-1.jpgΒάλτε ρε μαλακες τίποτα για μας στους δρομους
Τυπε σωστός έβαλες για όλα τα γουστα
Τον παιζω για την πορνοσταρ Στικουδη αλυπητα
Κάθε πέρυσι και καλύτερα τυπεΤύπε φέτο βάλανε 2 αγόρια, ε έπρεπε να βάλουν και 2 κορίτσια![]()
Στηρίζω ... να ξαναμπούνε ... encore encoreΚάθε πέρυσι και καλύτερα τυπε
![]()
![]()
Ανεπανάληπτες μαλακιεςΚάθε πέρυσι και καλύτερα τυπε
![]()
![]()
Τι ν τουτο παλι γαμω την πουτανα μου ρε τυπεΠλημμύρησε η οθόνη από το λίπος τυποι
![]()
Δεν σου αρέσουν οι ιπποπόταμοι τυπεΤι ν τουτο παλι γαμω την πουτανα μου ρε τυπε![]()
![]()
![]()
Τυπε μου δειξε ελεος,εφαγα αργα για βραδινο και δεν εχω χωνεψει ακομαΔεν σου αρέσουν οι ιπποπόταμοι τυπε
![]()
Αυριο μπορει να το μετανιωσω και να πω οχι, τωρα που την εχω ακουσει και ειμαι μποσικος, θα πω οτι... με λεφτα το συζηταω.Έμπαινε κανένας εδώ- με αυτοκτονικές τάσεις-στη Μπέσυ Αργυράκη??![]()
Custom made string ?Δεν σου αρέσουν οι ιπποπόταμοι τυπε
![]()