kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.419
- Πόντοι
- 3.506
Τυπε μου θα τον επαιζα για Στικουδαρα εδω,αλλα μου χαλαει την εικονα ο μουσατος μπουστης στην μεση,και ο Λιλας αριστερα
Τυπε μου θα τον επαιζα για Στικουδαρα εδω,αλλα μου χαλαει την εικονα ο μουσατος μπουστης στην μεση,και ο Λιλας αριστερα
για δροσερος φαινεται τυπε μπορει τα φαινομενα να απατουνΟ Πιτσι καμία σχέση. Είναι straight pride, δικός μας
Τύπε φέτο βάλανε 2 αγόρια, ε έπρεπε να βάλουν και 2 κορίτσιαΤυπε μου θα τον επαιζα για Στικουδαρα εδω,αλλα μου χαλαει την εικονα ο μουσατος μπουστης στην μεση,και ο Λιλας αριστερα
FixedΤυπε μου θα τον επαιζα για Στικουδαρα εδω,αλλα μου χαλαει την εικονα ο μουσατος μπουστης στην μεση,και ο Λιλας αριστερα
Ααααυτος εισαι αδερφε,α ρε Κατεριναρα
https://glance.gr/wp-content/uploads/2022/10/j2usstikoudi-1068x601-1.jpgΒάλτε ρε μαλακες τίποτα για μας στους δρομους
Τυπε σωστός έβαλες για όλα τα γουστα
Τον παιζω για την πορνοσταρ Στικουδη αλυπητα
Κάθε πέρυσι και καλύτερα τυπεΤύπε φέτο βάλανε 2 αγόρια, ε έπρεπε να βάλουν και 2 κορίτσια
Στηρίζω ... να ξαναμπούνε ... encore encoreΚάθε πέρυσι και καλύτερα τυπε
Ανεπανάληπτες μαλακιεςΚάθε πέρυσι και καλύτερα τυπε
Τι ν τουτο παλι γαμω την πουτανα μου ρε τυπεΠλημμύρησε η οθόνη από το λίπος τυποι
Δεν σου αρέσουν οι ιπποπόταμοι τυπεΤι ν τουτο παλι γαμω την πουτανα μου ρε τυπε
Τυπε μου δειξε ελεος,εφαγα αργα για βραδινο και δεν εχω χωνεψει ακομαΔεν σου αρέσουν οι ιπποπόταμοι τυπε
Αυριο μπορει να το μετανιωσω και να πω οχι, τωρα που την εχω ακουσει και ειμαι μποσικος, θα πω οτι... με λεφτα το συζηταω.Έμπαινε κανένας εδώ- με αυτοκτονικές τάσεις-στη Μπέσυ Αργυράκη??
Custom made string ? αυτό θα κάνει μια περιουσίαΔεν σου αρέσουν οι ιπποπόταμοι τυπε