kritwn99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.512
- Πόντοι
- 3.172
Καθημαγμένη από ουσίες κ καταχρήσεις, άβυζη και σκελετωμένη.. απολειφάδι του εαυτού της...
Προδιαγεγραμμένη κατηφόρα δυστυχώς.Η εθισμένη στην ηρωίνη και κοκαΐνη Ιουλία θα καταλήξει σίγουρα στο Μεταξουργείο γιατί δεν θα μπορεί να βγάλει τα λεφτά της δόσης της. Φυσικά είναι τεράστιες οι ευθύνες αυτών που την πλασάρουν και αυτών που πάνε μαζί της ξέροντας ότι έχει γίνει ένα φυτό πρεζόνι !
Συμφωνω…. Αλλά και ως γυναίκα κριμα!! Μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες στα καλά τηςΠροδιαγεγραμμένη κατηφόρα δυστυχώς.
Κρίμα όμως ως άνθρωπος. Όχι γιατί είναι επώνυμη, ως άνθρωπος ξαναγράφω.
Εμπρός καλοί μου ήρωεςΕτοιμη η καρτελα της για τα κομμαντα που θα τολμησουν.
παντως ο ψινακης ειναι παμπλουτος απο την οικογενεια του ( μεγαλοβιομηχανοι στις φιλιππινες ) και κανει την πλακα του ασχολουμενος αρχικα με την σοουμπιζνα και μετα με την πολιτικη ...δεν εχει αναγκη κανενανΔεν καταλαβαίνω που την είδατε την κατάντια βρε παιδιά. Δηλαδή πριν ήταν καλύτερα που είχε για κολλητούς τον Ηλία Ψινάκη και τον Μένιο Φουρθιώτη; Απο αυτούς είμαστε κλάσεις ανώτεροι και το ξέρει και η ίδια , για αυτό και ήρθε κοντά μας. Είναι μια τεράστια αναβάθμιση, μια νέα καριέρα ξεκινάει. Την καλωσορίζουμε λοιπόν, είναι τιμή μας να φιλοξενούμε και διασημότητες .
Περιμένουμε να φτιάξει προφίλ να τα λέμε εδώ καθημερινά, έχω πολλά να την ρωτήσω. Θέλω να της πάρω κανονική συνέντευξη, η οποία να μεταδοθεί σε live streaming στο bou . Έτσι θα κερδίσουμε και οι δύο. Εκείνη θα βγάλει και άλλα λεφτά (στόχος ειναι τα λεφτά οπως ειναι γνωστό ) και εγώ θα βγω επιτέλους στο γυαλί και θα με μάθει όλη η Ελλάδα και πιθανώς μετά απο αυτό να με πάρει μαζί της στο εξωτερικό να ζήσουμε ευτυχισμένοι μακριά απο ολους και απο ολα. Απο λεφτά να φάνε και οι κότες, οπότε ο δρόμος ειναι ορθάνοιχτος.
Εσεις που λετε οτι δεν εχει ταλεντο ρε κουφαλες
Άνοιξε πλέον και καρτέλλα στο Bou...Είναι αλήθεια ή είναι καμιά φόλα αστραπιαία;