kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.260
- Πόντοι
- 456
Σιγά μην είναι και Π.Ο.Π ρε τύπε....
Τελευταία τροποποίηση:
Σιγά μην είναι και Π.Ο.Π ρε τύπε....
2005Το bou από το 2000 δεν είναι?
Θυμάμαι τότε ήταν στην Λιοσίων,από Ασπρόπυργο εξοδούχοι πηγαίναμε πρώτα εκεί για κατάθεση και μετά έξοδο με κοπέλες κτλ....
Μύκονο πάνε στις αρχές τύπε.. μετά αφού βρουν το μαλάκα πάνε πιο χαλαρά..Δεν έγραψα εγώ τίποτα για ινδάλματα. Για θέματα καριέρας ήταν η συζήτηση. Και μαλιστα καριερας πορνοσταρ. Οποτε τι ηθικη και πρασινα αλογα ; Ο καθενας κανει τις επιλογες του. Μπορεί κάποιοι να την εκτιμούσαν περισσότερο αν είχε επιλέξει μια διαδρομή πιο politically correct πουτανας οπως το 99% των ελληνιδων σελμπριτουδων (βιζιτα σε κλειστα κυκλωματα και μετα τυλιγμα εφοπλιστη , καμια εκπομπουλα στην τιβι και καλοκαιρια στη Μυκονο) αλλά γιατι μας ενδιαφερει αυτο ; Περαν του οτι ειμαστε στο bou , οχι και εκκλησια και μαλλον δε μας παιρνει να μιλαμε για ηθικη .
Κατα τ' αλλα δε διαφωνω, για την κοκα κολα υμών την επιούσιαν εργάζεται η κοπέλα. Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.
Δεν είμαι σίγουρος τύπε μουΚοκκορι κάνει?
Και με Χρήστο Χολίδη, εντάξει τι ήθελε να την παρει παρθένα ο Θεοδωρίδης Στρωμένο το εργαλείοΔούκισσα καλοπέρασε πρώτα με Νίνο και μετά πήγε στον φραγκάτο
Χοχλιούς δε τρώτε αν δεν βρεθεί, βροχή δεν αναμένεται οπότε για κάντε πως έρχεστε να με γαμησετε........Όχι,θα τον πάρω να στον φέρω πεσκέσι....
Μετά αφου φάμε χοχλιούς,θα σε γαμήσουμε φιλικά.
κοκκορι ειναι το κοκορετσι τυπεΔεν είμαι σίγουρος τύπε μου
Κάτι έχω ακούσει για μπεκους ..
Λένε επίσης ότι τρελαίνεται για κοκορέτσι...
Όταν θα κλείσεις ραντεβού και θα πάς μόλις τελειώσεις το ραντεβού θα σου δώσουν τωρινέςΠαιζουν καπου τωρινές φωτο της;
Σόρρυ κιόλας αλλά από τη στιγμή που άνοιξε το thread έχετε γράψει 19 σελίδες για τη Τζούλια. Μόνο και μόνο από αυτό δείξατε για ποιο λόγο πρέπει να χρεώνει 300αρια την ώρα και όχι λιγότερο. Έχει γίνει τόσος ντόρος για το τίποτα
Παίζει Αλεξανδράκη ή κάνεις πλάκα;Το πμ είναι μόνο για την Τζούλια κ την αδερφή της κ την ξαδέρφη της την Αλεξανδράκη
Κι εγώ που νόμιζα ότι τα κοκορέτσια είναι οι μπεκοι τύπε..κοκκορι ειναι το κοκορετσι τυπε
Ναι τύπε άνοιξε το σύνδεσμο στο πρώτο μήνυμα...Παιζουν καπου τωρινές φωτο της;
Η φαντασιωση οτι γαμησες μια πασιγνωστη η κατι παρεμφερες εχει μεγαλη αξια για καποιους..
Τύπε απλά κάνει γκελ το θέμα γι αυτό έχει τόση συμμετοχή... Όλοι τον έχουν παίξει με τη Τζούλια..Σόρρυ κιόλας αλλά από τη στιγμή που άνοιξε το thread έχετε γράψει 19 σελίδες για τη Τζούλια. Μόνο και μόνο από αυτό δείξατε για ποιο λόγο πρέπει να χρεώνει 300αρια την ώρα και όχι λιγότερο. Έχει γίνει τόσος ντόρος για το τίποτα
Με όλες αυτές, η δε Βενέτη είναι καύλα και τώραΜε Βίνα Ασίκη, Λίλα Καφαντάρη, Τέτα Ντούζου, Νανά Βενέτη, Βάσια Παναγοπούλου, Ισμήνη Καλεση, Γκέλη Γαβριήλ, Λίντα Γιγα και άλλες που δεν θυμάμαι τώρα