Xaramofais
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 2.759
- Πόντοι
- 441
ΚλαιωωωΘα της έστειλε μνμ λιγουργιάρικο ο Αναγούλας (Αναπούρνας) με πρόταση για Ιθάκη και σου λέει ευκαιρία θα δαγκώσω
ΚλαιωωωΘα της έστειλε μνμ λιγουργιάρικο ο Αναγούλας (Αναπούρνας) με πρόταση για Ιθάκη και σου λέει ευκαιρία θα δαγκώσω
Είναι μετοχή τύπε ανεβοκατεβαίνει
Το πως θαμωνες του μεταξουργειου, που περιμενουν να γαμησουν μαζι με τα πακια χλευαζουν την ΤΖΟΥΛΙΑ με ξεπερναει. Ενταξει, και αυτη γαμηθηκε ακαποτα με μαυρους πριν 10++ χρονια, αλλα αφου ακομα ζει, μαλλον δεν κολλησε εητζ
Με Βίνα Ασίκη, Λίλα Καφαντάρη, Τέτα Ντούζου, Νανά Βενέτη, Βάσια Παναγοπούλου, Ισμήνη Καλεση, Γκέλη Γαβριήλ, Λίντα Γιγα και άλλες που δεν θυμάμαι τώραΤυπε, άμα έχεις κάνει με Βινα Ασικη πες μας
ριχτην εδω και οταν συννενοηθεις την ριχνεις εκει που πρεπει ορεισιβιε κατσαπλια φιλε μουΜόλις γύρισα από συνεύρεση μαζί της ...μια ωρίτσα !
Θα ανεβάσω και κριτική αφού συνεννόηθω και με τον αντισθενη
Με παρακάλεσε η κοπέλα να μη γράψω κάποια πράγματαριχτην εδω και οταν συννενοηθεις την ριχνεις εκει που πρεπει ορεισιβιε κατσαπλια φιλε μου
μωρε αν δεν ειναι εμπολιαρα βενεζουαλη η απο τα υψιπεδα τον Ανδεων δεν πας εσυΜε παρακάλεσε η κοπέλα να μη γράψω κάποια πράγματα
πληρωνουμε αδρα για την ΙΔΕΑ Τζουλιαrelics
ξέρς ποιά ήμουνα γω;
...
με την καμία όμως...με τίποτα, θέλει και λεφτά το τσόκαρο
Πρασινη φαντα, σκοτωνει και τα πιο εξωτικα ΣΜΝΓια σιγουριά σε συνεύρεση με Τζούλια
δεν μιλάμε για το αν μίλφεψε... έχει γίνει σαν σκιάχτρο ρε! Πετσί κ κόκκαλο... Δεν βλέπεται!!Μαγκες, 600 σκαω ανετα για διωρο με την ΤΖΟΥΛΙΑ
Στα αρχιδια μου αν μιλφεψε μιλαμε για το ΙΝΔΑΛΜΑ που ολοι τον παιξαμε για παρτυ της
πες μας για την εμφάνιση τουλάχιστον...είναι ακόμα τόσο αδύνατη ή έβαλε κάνα κιλό?Με παρακάλεσε η κοπέλα να μη γράψω κάποια πράγματα
Διαφωνώ μαζί σου...δεν μιλάμε για το αν μίλφεψε... έχει γίνει σαν σκιάχτρο ρε! Πετσί κ κόκκαλο... Δεν βλέπεται!!
Μπορεί να της δώσεις κάνα δυνατό πιστόνιασμα και να κοπεί στη μέση...τόσο αδύνατη! Αφού απορώ που ζώντας στο νησί των ανέμων, παρέμεινε εκεί όλο το καλοκαίρι και δεν την πήρε ο αέρας να την μεταφέρει Πάρο, Νάξο... και πιο νότια!
Πέρα από την πλάκα...μάλλον για λύπηση είναι το κορίτσι παρά για βίζιτες! Εμένα προσωπικά...βλέποντας τις φωτό της, μόνο θλίψη ένιωθα!!
Αυτά...
για την ιδέα κι εσύ???Διαφωνώ μαζί σου...
Μόνο και μόνο για να διαβάσω κριτική που θα λέει η julia σε μέλος του. Bou.
Γάμησε με ρε τελευταίε
Μα είμαι μέλος του bouγια την ιδέα κι εσύ???