Happyfucker35
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2024
- Like
- 45
- Πόντοι
- 0
Εδώ πληρώνουμε την εμπειρία ότι πήγαμε με την Τζούλια αλεξανδρατου διάσημη κλπ. Δεν αξίζει τα λεφτά της σε καμία περίπτωση αλλά πουλάει όνομα.
Ηλικία 30 χρονών. Και εγώ είμαι ακόμα αγέννητος......μαγκα μου αυτα τα λενε νωριτερα
Καυλωσες τότε με τη σαμπάνια?Οχι ρε παιδιά,39 είναι,εδω εγώ ειμαι 30,και πήγαινα σχολείο το 2010 οταν είχε βγει το βίντεο με τη σαμπάνια. Το συζητάγανε τα παιδια στο σχολειο
Οχι,τι να καυλώσω,που έβαλε το μπουκάλι; Αλλά το θυμάμαι και τότε που το είδα το βιντεοΚαυλωσες τότε με τη σαμπάνια?
Κρίμα εμείς καυλωσαμε όλοιΟχι,τι να καυλώσω,που έβαλε το μπουκάλι; Αλλά το θυμάμαι και τότε που το είδα το βιντεο
Εμένα τι να με μαράνει αλάνι μου; Η εμπορική πολιτική της Τζούλιας;45αρες χωρισμένες έχουν of. Η Τζούλια σε μάρανε? Η άλλη χωρισμένη με παιδιά και την έχουν μουρλανει στην παρτούζα.
Όχι περίμενε να έρθει και η ΝτούβληΝα πάρω Μπαρμπι και Τζουλια μπορω ;
790 ευρω.
Καλά και το ύψος και το βάρος ανάποδα τα έχει. Μάλλον λιαρδα το συμπλήρωσε το προφίλ.Γράφει 30, γιατί πρέπει να συνεχίσει την ένδοξη παράδοση των ψευδών στοιχείων από όλους τους εμπλεκόμενους. 29 έπρεπε να γράψει.
Οσα ειπες εγω δινω 150. Να πληρωθει και το brand name.Με κώλο και ακά τελειωτικό φλόκια γαργάρα, δίνω μέχρι 100.
Οι πουτανες πανε με τα σκυλισια χρονια.Αυτή δεν κοντεύει τα 40;
Τι 30 γράφει στην αγγελία;
Περισσοτερο θεμα πάντως εγινε αυτό με τη σαμπάνια,παρά αυτό με τους μαύρους(απο το σχολείο είχα μάθει και για αυτό το βίντεο)
οι δυο πιστολιες με καταποση??1 πιστόλια στα 350