Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.867
- Πόντοι
- 6.536
Δεν πείθεις.....μου ειχε προταθει , αλλα δεν ειχα λυγίσει
Δεν πείθεις.....μου ειχε προταθει , αλλα δεν ειχα λυγίσει
Ηθελα να ηξερα ποιος θα την πατήσει και θα πληρώσει να γαμησι αυτο το προβληματικο ατομο που ειναι 40 παρα, αβυζι και καχεκτικια συν το οτι ειναι πιο κρυα και απο πτωμα!
Ηθελα να ηξερα ποιος θα την πατήσει και θα πληρώσει να γαμησι αυτο το προβληματικο ατομο που ειναι 40 παρα, αβυζι και καχεκτικια συν το οτι ειναι πιο κρυα και απο πτωμα!
Θα την απαξιωσουν και θα πανε μεταξουργειο διοτι δεν γαμανε οτι και οτιΗθελα να ηξερα ποιος θα την πατήσει και θα πληρώσει να γαμησι αυτο το προβληματικο ατομο που ειναι 40 παρα, αβυζι και καχεκτικια συν το οτι ειναι πιο κρυα και απο πτωμα!
Αιδώς Αργείοι.....αφού τα θεωρείτε λίγα κανένα πρόβλημα. Από αύριο ανεβαίνουμε στα 500! αν είναι και αυτά λίγα πάμε στο χιλιάρικο...
Εμείς θα σου πούμε. Εαν δεχόμασταν κρατήσεις, θα είχε μόνο από σήμερα κλεισμένο ολόκληρο τον επόμενο μήνα χωρίς κενό! Μιλάμε για ένα Είδωλο μια οχι και τόσο μακρινής εποχής. Όσοι την ξέρουν, είναι πιστόλι στο κρεβάτι.Ηθελα να ηξερα ποιος θα την πατήσει και θα πληρώσει να γαμησι αυτο το προβληματικο ατομο που ειναι 40 παρα, αβυζι και καχεκτικια συν το οτι ειναι πιο κρυα και απο πτωμα!
Ανταλλακτικά από ανακύκλωση Νεόκτιστα Ασπροπύργου στον καταυλισμό....Εχουν "περαση" και ....χειροτερες εδω μεσα....Η Τζούλια τουλάχιστον έχει ένα όνομα...Μπαίνεις σε Φεράρι , έστω κι αν είναι για...ανταλλακτικά...!
ΡιβόλβερΕμείς θα σου πούμε. Εαν δεχόμασταν κρατήσεις, θα είχε μόνο από σήμερα κλεισμένο ολόκληρο τον επόμενο μήνα χωρίς κενό! Μιλάμε για ένα Είδωλο μια οχι και τόσο μακρινής εποχής. Όσοι την ξέρουν, είναι πιστόλι στο κρεβάτι.
Ωχ, ειχαμε τους μαλακες, τωρα θα εχουμε παραθεσεις νταβατζηδων με ναυαγια που χλευαζουν την ΤΖΟΥΛΙΑ οταν μετρανε τα κερματα για μεταξουργειοΕμείς θα σου πούμε. Εαν δεχόμασταν κρατήσεις, θα είχε μόνο από σήμερα κλεισμένο ολόκληρο τον επόμενο μήνα χωρίς κενό! Μιλάμε για ένα Είδωλο μια οχι και τόσο μακρινής εποχής. Όσοι την ξέρουν, είναι πιστόλι στο κρεβάτι.
Εμείς θα σου πούμε. Εαν δεχόμασταν κρατήσεις, θα είχε μόνο από σήμερα κλεισμένο ολόκληρο τον επόμενο μήνα χωρίς κενό! Μιλάμε για ένα Είδωλο μια οχι και τόσο μακρινής εποχής. Όσοι την ξέρουν, είναι πιστόλι στο κρεβάτι.
Ριβόλβερ
Ούστ ξεπλένηδες Αίσωποι,δουλεύετε τον κοσμάκη....
Εγώ ειλικρινά τρομοκρατήθηκα τώρα και πραγματικά θα ευχόμουν να ζω στην Αθήνα να την προλάβω απόψε στα 300!αφού τα θεωρείτε λίγα κανένα πρόβλημα. Από αύριο ανεβαίνουμε στα 500! αν είναι και αυτά λίγα πάμε στο χιλιάρικο...
Αυτό με τους μαλακες που μετράνε τα κέρματα για Μεταξουργείο, το ειπες πριν κανα μισάωρο!Ωχ, ειχαμε τους μαλακες, τωρα θα εχουμε παραθεσεις νταβατζηδων με ναυαγια που χλευαζουν την ΤΖΟΥΛΙΑ οταν μετρανε τα κερματα για μεταξουργειο
Φιλε, ξερουμε τι εστι η ΙΔΕΑ Τζουλια δεν σε χρειαζομαστε οπως δεν χρειαζομαστε και εκεινους που δεν θα την γαμουσαν και να τους παρακαλουσε
Ειναι πασιφανές.....Εγώ πραγματικά τρομοκρατήθηκα τώρα και πραγματικά θα ευχόμουν να ζω στην Αθήνα να την προλάβω απόψε στα 300!
ΥΓ: παω να πιω να πνίξω τον πόνο μου!
ΥΓ2: τρομερό και πανέξυπνο το μάρκετινγκ σας παιδιά !! Πρέπει να διδάσκεται στα πανεπιστήμια!!
Κονγκρατς!!!
Να του ριξω μια Καρλοτα να δει τι εστι πιστολι;Κρυπτονομισμα εγινε το κοριτσι
Εγώ πραγματικά τρομοκρατήθηκα τώρα και πραγματικά θα ευχόμουν να ζω στην Αθήνα να την προλάβω απόψε στα 300!
ΥΓ: παω να πιω να πνίξω τον πόνο μου!
ΥΓ2: τρομερό και πανέξυπνο το μάρκετινγκ σας παιδιά !! Πρέπει να διδάσκεται στα πανεπιστήμια!!
Κονγκρατς!!!