geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.090
- Πόντοι
- 6.515
Οι επισκέπτες θα την γλυτώσουν?Τύπε μη γλείφεις.. δεν το γλυτώνεις το 1 μυριο για μπεκους.. εεε..για ψυχική οδύνη ήθελα να πω...
Οι επισκέπτες θα την γλυτώσουν?Τύπε μη γλείφεις.. δεν το γλυτώνεις το 1 μυριο για μπεκους.. εεε..για ψυχική οδύνη ήθελα να πω...
η τζουλια ειναι σοβαρό κοριτσι απλά ο κοσμος την κρινει επειδη γυρισε τσοντες σαν να ειναι καμια χαζή ενω ειναι το εντελως αντιθετο.Μια ακρως εξυπνη και ανώτερη γυναικα
Μην γλύφεις τύπε τη μηνησαρα δεν την γλυτώνειςη τζουλια ειναι σοβαρό κοριτσι απλά ο κοσμος την κρινει επειδη γυρισε τσοντες σαν να ειναι καμια χαζή ενω ειναι το εντελως αντιθετο.Μια ακρως εξυπνη και ανώτερη γυναικα
Μην γλύφεις τύπε τη μηνησαρα δεν την γλιτώνεις
Αυτό θα το κρίνει ο εισαγγελέας τύπεΝα ενημερωσω με την ευκαιρια και να δηλωσω υπευθυνα οτι :
εδω και 5 μέρες ο λογαριασμος μου ειχε χακαριστει και οτι εγραφε το νικ μου δεν αντιπροσωπευε τις ιδεες και τις απόψεις μου
μολις πριν απο λιγο απεκτησα ξανα τον ελεγχο του λογαριασμου μου
Νιπλης
Αυτό θα το κρίνει ο εισαγγελέας τύπε
Θα πας εσυ να βρεις μονος σου εισαγγελεα να το δηλωσεις????Εχω βρει ποιος ηταν πισω απο το χακάρισμα και ευχαρίστως να το δηλωσω στον εισαγγελέα
Θα πας εσυ να βρεις μονος σου εισαγγελεα να το δηλωσεις????
Αυτο να δω.......!!!!!
Να μας πεις ποτε να σου κανουμε τον επικηδειοΑν μου ζητηθει μόνο , για να βοηθησω στην έρευνα
καθαρος ουρανός ....Να μας πεις ποτε να σου κανουμε τον επικηδειο
Δυσκολο να τον δεις απο εκει που θα σε βαλουν.....καθαρος ουρανός ....
Να ξέρεις ότι εσύ και όσοι άλλοι βριζατε σε λίγο θα έχετε μεγάλο οικονομικό πρόβλημαΑν μου ζητηθει μόνο , για να βοηθησω στην έρευνα
Να ξέρεις ότι εσύ και όσοι άλλοι βριζατε σε λίγο θα έχετε μεγάλο οικονομικό πρόβλημα
Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος σε λίγο θα έχει όλα τα στοιχεία από της ip addressΔεν ημουν εγω φιλε μου , εχω ντοκουμέντα , αδιάσειστα στοιχεία
Και ομως το θυμάμαι,16 ημουν τότε,δεν θα έλεγα και τόσο μικρηΠου θυμάσαι το 1ο μνημόνιο εσύ καλέ μικρό κορίτσι;
Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος σε λίγο θα έχει όλα τα στοιχεία από της ip address
Και ομως το θυμάμαι,16 ημουν τότε,δεν θα έλεγα και τόσο μικρη