cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.487
- Πόντοι
- 3.556
Αλίκη Καμινελη?Τετα Σχοινακη?
Αλίκη Καμινελη?Τετα Σχοινακη?
Είναι ιός χειρότερος κι από την ιφλουεντζα ο επισκεπτισμοςμαν μου ασχετο σορρυ
θυμικα ενα τυπο-μελος που εβριζε τους επισκεπτες οπου εγραφε μετα ανοιξε και νημα "επισκεπτες γαμιεστε" κατι τετοιο...
και καπου ειδα οτι εφαγε μπαν και ειναι επισκεπτης και αυτος τωρα
39 είναι για την ακρίβεια, 1985 γεννηθείσα.
Πάντως ξέρω άτομο εδώ μέσα, που πρέπει να ανήκει στο 0,1% των πλουσιότερων στην χώρα, μόνο πολύωρα κάνει αυτός (κριτικές ΔΕΝ γράφει ποτέ), κυρίως από γραφεία παίρνει, σπάνια καμία πολύ καλή ανεξάρτητη, κι από κει και πέρα, έχει προφανώς άκρες και πρόσβαση, εκεί που ΔΕΝ είχαμε ούτε και θα έχουμε οι υπόλοιποι.
1991..Πεζικαριος 1ος ΛοχοςΠολύ παλιά λες...
H εξωτερική ομορφιά είναι δυνατή επιταγή στη ζωή αλλά έχει και δύο minuses. Σου πέφτει στα χέρια όταν είσαι μικρός, οπότε λείπει η εμπειρία ζωής (για να τη χειριστείς) και κρατάει σχετικά λίγο, οπότε πρέπει να την αξιοποιήσεις in due time.
Βετα Μπετινη?Αλίκη Καμινελη?
Πολύ χοντρή ρε μανΒετα Μπετινη?
γνωμη μου οτι δεν αξιζει τον κοπο καν αδερφε,να στο πω χυμα,καλυτερα φατα σε σουβλακια!Μου έρχεται να την κλείσω μόνο και μόνο να πω ότι έχω γαμησεθ πλεη μεητ
Χάχα χαχα σόρυ μαν..ξενέρωσα που το στειλα..Θεός σχωρεστην κι όλαΠολύ χοντρή ρε μαν
γιατι το σουβλακι ειναι φθηνοτερογνωμη μου οτι δεν αξιζει τον κοπο καν αδερφε,να στο πω χυμα,καλυτερα φατα σε σουβλακια!
Slow the candlelight..I am cumming in dry (ξεροχύνω) γιατί πλάκωσαν οι αγγλόφωνοι μύστες του bou όπως βλέπουμε στα ανωτέρω κογιότ, thus I cut (κόβω) να ανέβει η ταρίφα της, αυτοί είναι fat wallets (πορτοφόλια χοντρά)
εκει ξερεις τι θα παρεις κ θα πιασει κ τοπο τουλαχιστογιατι το σουβλακι ειναι φθηνοτερο
μας παίρνει και μας καραπαίρνει να κάνουμε οποιαδήποτε κριτική σε ένα τσόκαρο με χαμηλό επίπεδο νοημοσύνης, ηθικής και απουσία οράματος. Ειδικά με την προβολή της ως αμφιλεγόμενο ίνδαλμα που επηρρέασε αρνητικά πολλές επίδοξες μιμήτριες.
Εξαρτάται βέβαια για το τι εννοεί ο καθένας ίνδαλμα έτσι; Όπως το γράφεις μάλλον συσχετίζεις την επιτυχία με τα λεφτά. Συνηθισμένο, πολυπληθές αλλά...ρηχό.
η επανεμφάνιση της θυμίζει ολίγον ξεπεσμένο αστήρ σε τουρ επαρχιακών σκυλάδικων μπας και ρεφάρει τίποτε μέχρι το τέλος του χρόνου
εξαρταται την περιοχη και την τοποθεσια αν εχει γατες παρε αφοβα αλλιως δωστα στην τζουλιαεκει ξερεις τι θα παρεις κ θα πιασει κ τοπο τουλαχιστο
νομιζω χανεις το νοημα,if everything fails θα στραφω στη σιγουρη επιλογη της προβατινας που εχω κ καιρο!εξαρταται την περιοχη και την τοποθεσια αν εχει γατες παρε αφοβα αλλιως δωστα στην τζουλια
η ηθική πάντα είναι στην εξίσωση. Ακόμη και στο bou και στα ιδρύματα, τα μέτρα και το ζύγι αλλάζουν μόνο. Και το πεζοδρόμιο ακόμη έχει τη δική του ηθική.Δεν έγραψα εγώ τίποτα για ινδάλματα. Για θέματα καριέρας ήταν η συζήτηση. Και μαλιστα καριερας πορνοσταρ. Οποτε τι ηθικη και πρασινα αλογα ; Ο καθενας κανει τις επιλογες του. Μπορεί κάποιοι να την εκτιμούσαν περισσότερο αν είχε επιλέξει μια διαδρομή πιο politically correct πουτανας οπως το 99% των ελληνιδων σελμπριτουδων (βιζιτα σε κλειστα κυκλωματα και μετα τυλιγμα εφοπλιστη , καμια εκπομπουλα στην τιβι και καλοκαιρια στη Μυκονο) αλλά γιατι μας ενδιαφερει αυτο ; Περαν του οτι ειμαστε στο bou , οχι και εκκλησια και μαλλον δε μας παιρνει να μιλαμε για ηθικη .
Κατα τ' αλλα δε διαφωνω, για την κοκα κολα υμών την επιούσιαν εργάζεται η κοπέλα. Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.
Δεν θελουν ολοι τα ιδια, μπορει να σκυλοβαριοτανεΗ Τζουλια ειναι η ζωντανή απόδειξη οτι οσο κουκλα/κουκλος και να εισαι αν δεν εχεις 10 δράμια μυαλο θα σε φαει η μαρμαγκα.
Το ακριβως αντίθετο παράδειγμα απο την Τζουλια ειναι η Δούκισσα Νομικου που ενω ειναι υποδεέστερη εμφανισιακά σε σχεση με Τζουλια επειδη ειχε αρκετο μυαλο και μόρφωση κατάφερε να διπλαρώσει φραγκατο γονο, να κανει τα παιδια της και να περναει αραχτή στην βιλαρα της την ζωη της.
Λάθος....Δεν θελουν ολοι τα ιδια, μπορει να σκυλοβαριοτανε
Ο μεσος Αμερικανος μια χαρα μπορει να βγαζει τα προς το ζην αλλα παει και σκοτωνεται στο Ιρακ
Και εμενα με γουσταραν γκομενες με προικα καλο σπιτι κλπ αλλα αν ακολουθουσα αυτο τον δρομο θα ημουν δυστυχισμενος
Βιζιτακι στην Θεσσαλονικη ομορφο και με καποιους χιλιαδες ακολουθους στο ig, παιζει σε ψιλοστενο κυκλο που προσφατα ανακαλυψα. Δεν θα μπορουσε να διπλαρωσει φραγκατο μπουλη?
Aν έχει βγάλει φήμη βιζιτογκόμενας του insta στην πόλη όχι εύκολα γιατί (ακόμα κι αν ο μπούλης το καταπιέι) το περιβάλλον του θα αντιδράσει. Αν θέλεις να ανέβεις κοινωνικά μέσω της ομορφιάς θέλει φειδώ η χρήση της, να τη δίνεις στοχευμένα στους λίγους που μπορούν να σε ανεβάσουν ουσιαστικά. Αν τη μοιράζεις χωρίς μέτρο στη πλέμπα με insta, ΟF κλπ. ευτελίζεται το προϊόν.Βιζιτακι στην Θεσσαλονικη ομορφο και με καποιους χιλιαδες ακολουθους στο ig, παιζει σε ψιλοστενο κυκλο που προσφατα ανακαλυψα. Δεν θα μπορουσε να διπλαρωσει φραγκατο μπουλη?