aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ρε τυπε μικρος εβλεπες ψαλτη;;how much goes the fuck?
ρε τυπε μικρος εβλεπες ψαλτη;;how much goes the fuck?
ναι τυπε και το πρωτο καμακιρε τυπε μικρος εβλεπες ψαλτη;;
ναι τυπε και το πρωτο καμακι
Δεν έχω ιδίαν άποψη κι ούτε πρόκειται να αποκτήσω, πρώτον διότι απέχω του αθλήματος εδώ και κάποιους μήνες και δεύτερον διότι αν το ξανάρχιζα θα προτιμούσα Ελληνίδες, όπως όλα τα τελευταία χρόνια, αλλά:
Ακόμα και στα 100 (το 200 δεν το συζητάω, ήταν εξωπραγματικό!) που έπεσε με τα χίλια ζόρια, χωρίς anal και με το extraball διαπραγματεύσιμο δεν νομίζω πως μας κάνει χάρη, μάλλον εμείς της κάνουμε.
Δεν βλέπω και καμία "θεά" στις φωτός. Ένα ομορφούλικο, άβυζο, κοντοπούτανο Ρουμανάκι βλέπω.
Έπίσης με τα ίδια χρήματα άλλες αλλοδαπές, του ιδίου σωματοτύπου (και 10 πόντους ψηλότερες!) προσφέρουν δίωρο, πίσω πόρτα και απεριόριστες εκτονώσεις.
Όταν το καταλάβει κι αυτή πως αυτό είναι το σωστό deal, θα έχει σοβαρές προοπτικές "καριέρας". Αλλιώς θα αρκείται στις "αρπαχτές".
Θα μου πεις τί ψάχνω τώρα όταν υπάρχουν "καμένοι" που δίνουν 200-250 ευρώ σε απίστευτες φόλες σιτιτουρίστριες...
μιλάς για την Άντζελα γιατρέ;
Δεν σκοπεύω να προμοτάρω καμία. Για όποια κατάλαβε ο καθένας συνεπώς.
Το θέμα είναι πως και το κοριτσάκι ΤΟΣΑ πρέπει να ζητάει. Βέβαια βέβαια αν βρίσκει περισσότερα, καλά κάνει...
Δεν έχω ιδίαν άποψη κι ούτε πρόκειται να αποκτήσω, πρώτον διότι απέχω του αθλήματος εδώ και κάποιους μήνες και δεύτερον διότι αν το ξανάρχιζα θα προτιμούσα Ελληνίδες, όπως όλα τα τελευταία χρόνια, αλλά:
Ακόμα και στα 100 (το 200 δεν το συζητάω, ήταν εξωπραγματικό!) που έπεσε με τα χίλια ζόρια, χωρίς anal και με το extraball διαπραγματεύσιμο δεν νομίζω πως μας κάνει χάρη, μάλλον εμείς της κάνουμε.
Δεν βλέπω και καμία "θεά" στις φωτός. Ένα ομορφούλικο, άβυζο, κοντοπούτανο Ρουμανάκι βλέπω.
Έπίσης με τα ίδια χρήματα άλλες αλλοδαπές, του ιδίου σωματοτύπου (και 10 πόντους ψηλότερες!) προσφέρουν δίωρο, πίσω πόρτα και απεριόριστες εκτονώσεις.
Όταν το καταλάβει κι αυτή πως αυτό είναι το σωστό deal, θα έχει σοβαρές προοπτικές "καριέρας". Αλλιώς θα αρκείται στις "αρπαχτές".
Θα μου πεις τί ψάχνω τώρα όταν υπάρχουν "καμένοι" που δίνουν 200-250 ευρώ σε απίστευτες φόλες σιτιτουρίστριες...
βρε φίλε όταν σε ακούω να μιλάς έτσι , στο παρελθόντα χρόνο...αν το ξανάρχιζα κλπ.,.................με ρίχνεις ψυχολογικά .....
Ίσως η οικονομική κρίση μας έκανε και κάποιο καλό. Το να επενεξετάσουμε αξίες και προτεραιότητες...
kalimera!!!!!!!!!i'm coming back....... ;)
Καλά μωρέ, δεν έχω διακόψει και τίποτα χρόνια, κάτι μήνες απέχω.
Απλά είχα νοιώσει "κορεσμό" και, παρά την προσεκτική επιλογή που μπορούσα να κάνω λόγω προηγηθείσης πείρας και κυρίως λόγω καλής πληροφόρησης, ένοιωθα πως η κάθε φορά ήταν ίδια με τις προηγούμενες, άρα μάλλον άσκοπη φασαρία και ξόδεμα.
Το θέμα είναι να κάνεις κάτι επειδή όντως σου αρέσει ή το έχεις ανάγκη, όχι από συνήθεια.
Α! Και κάτι ακόμα (που θα στεναχωρήσει πολλούς, ιδίως τα "εργαζόμενα κορίτσια").
Μετά από πολλά χρόνια έφτασα στο συμπέρασμα πως το σεξ (ιδίως το σκέτο, χωρίς συναίσθημα ακόμα και όχι πληρωμένο) είναι μάλλον υπερεκτιμημένο! (Κι αυτό το λέει κάποιος χορτασμένος, όχι κάποιος στερημένος)
Όπως ήταν μέχρι πρό τινος και πολλά άλλα. Τα ακριβά ρούχα, σπίτια, αυτοκίνητα κλπ
Ίσως η οικονομική κρίση μας έκανε και κάποιο καλό. Το να επανεξετάσουμε αξίες και προτεραιότητες...
it seems too tight... :o
Και το πληρωμενο sex ηταν και αυτο μερος του life style την πρωτη 10ετια του 2000.To να δινεις 350 και 400 για μια ωρα ηταν περισσοτερο η μαγκια και οχι η πουτανα που πηδαγες.Τωρα ειναι μπαναλ για να μην πω τιποτε χειροτερο.Οσες το καταλαβουν θα επιβιωσουνΌπως ήταν μέχρι πρό τινος και πολλά άλλα. Τα ακριβά ρούχα, σπίτια, αυτοκίνητα κλπ
Ίσως η οικονομική κρίση μας έκανε και κάποιο καλό. Το να επανεξετάσουμε αξίες και προτεραιότητες...
Από δίπλα κάποιος ανέφερε ότι το κορίτσι είναι στάνταρ τσιγκανάκι..
Αν ξέρει κάποιος ας δώσει τα φώτα του.. (δεν είμαι ρατσιστής αλλά όλα έχουν τα όρια τους.. )
Μα νομίζω ότι είναι εμφανές από τις φωτό ότι είναι τσιγκανοπούλα (άντε 99%, δεν την έχω συναντήσει).Από δίπλα κάποιος ανέφερε ότι το κορίτσι είναι στάνταρ τσιγκανάκι..
Αν ξέρει κάποιος ας δώσει τα φώτα του.. (δεν είμαι ρατσιστής αλλά όλα έχουν τα όρια τους.. )