alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
πρωτη φορα τα ακουω,μονο στην σφαιρα της φαντασιας γινονται αυτα!εχω ανατριχιασει με αυτα που γραφονται
πρωτη φορα τα ακουω,μονο στην σφαιρα της φαντασιας γινονται αυτα!εχω ανατριχιασει με αυτα που γραφονται
εχω πεσει απο τα συννεφα σε τι κοσμο ζωπρωτη φορα τα ακουω,μονο στην σφαιρα της φαντασιας γινονται αυτα!
Πνεύμα και ηθικη αγαπητε. Πνεύμα και ηθική !εχω πεσει απο τα συννεφα σε τι κοσμο ζω
Καλά θα περάσεις ;)εχω κλεισει μαζι της θα δοκιμασω και θα πω τη γνωμη μου
λαθος...www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=129949]http://www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=129949[/url]Τηλεφωνάκι της κ@ύλας πού θα βρούμε; Πάω να στείλω pm και μου βγάζει ότι ο χρήστης jolie23 δεν υπάρχει...
Καλημέρα και σ' ευχαριστώ, αλλά... σε αυτό στέλνω και δεν...
στειλε στο μαιλ,που φαινεται.Καλημέρα και σ' ευχαριστώ, αλλά... σε αυτό στέλνω και δεν...
Το έκανα ήδη, αν είναι αληθινό... Οψόμεθα. Σ' ευχαριστώ και πάλι.στειλε στο μαιλ,που φαινεται.
απο οτι θυμαμαι,εχει αλλαξει αριθμο.Έχει εδώ στο thread της ένα τηλέφωνο στην πρώτη σελίδα, αλλά είναι από το 2013, οπότε δεν το ρισκάρω, μπορεί να έχει αλλάξει... Θα περιμένω.
Έχει εδώ στο thread της ένα τηλέφωνο στην πρώτη σελίδα, αλλά είναι από το 2013, οπότε δεν το ρισκάρω, μπορεί να έχει αλλάξει... Θα περιμένω.
ωραια τα πηγαμε για extaball..
παμε τωρα να της την πεσουμε για κωλο στα 100..
για να δουμε.. θα λυγισει?
how much goes the fuck?
It is very bad attitude to talk to a client like this.
συμφωνούμε απόλυταΤα χειλάκια της Τζολί τέλεια για πίπα υγρή και βαθιά
Κορμάκι όπως μου αρέσει, πετίτ και στενό μουνάκι