curie29
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 54
- Πόντοι
- 16
πηγε κ αυτη στο ιδιο γραφειο με τη ντανιελλα?καλα ας παρουν 150 αρχιδια
τηην βγάλανε φαίνεται ...
..αφου δεν την προλαβες στα 20...Ρε θα τρελαθουμε??Εγω την ειχα παρει περυσι με 100ευρω την ωρα,και τωρα το πηγε 150??ΕΛΕΟΣ!!
Κε τέ λα πόνγκο, κε τέ λα πόνγκο, κε τε λα πόνγκο ντε λα πόνγκο για.......
Άντε και καλά καρναβάλια........
Το να δώσεις 200 για μια 40+ είναι απλά αστείο. Με 200 παίρνεις μιλφ που σου έρχεται με τρελλή όρεξη για πήδημα και σου κάθεται δε ξέρω και γω πόσες ώρες. Αυτή ΑΝ σου κάτσει ν έρθει μ όρεξη είναι καλή δε λέω αλλά είναι ΛΟΤΤΟ να σου κάτσει κάτι τέτοιο και φυσικά ΔΕΝ λέει για 200 ευρώπουλαΚε τέ λα πόνγκο, κε τέ λα πόνγκο, κε τε λα πόνγκο ντε λα πόνγκο για.......
Άντε και καλά καρναβάλια........
...σωστος..ειδικα ηλικιες 30-35,και ελληνιδες,παιζουν στο 100αρικο και γινεται ροντεο...Το να δώσεις 200 για μια 40+ είναι απλά αστείο. Με 200 παίρνεις μιλφ που σου έρχεται με τρελλή όρεξη για πήδημα και σου κάθεται δε ξέρω και γω πόσες ώρες. Αυτή ΑΝ σου κάτσει ν έρθει μ όρεξη είναι καλή δε λέω αλλά είναι ΛΟΤΤΟ να σου κάτσει κάτι τέτοιο και φυσικά ΔΕΝ λέει για 200 ευρώπουλα
θ ακριβηνε το service του αυτοκινητου της..αλλαξε ονομα,ανεβασε κ ενα 100σταρικο την τιμη..σου λεει οτι κοροιδα τσιμπησω
θ ακριβηνε το service του αυτοκινητου της..
Το να δώσεις 200 για μια 40+ είναι απλά αστείο. Με 200 παίρνεις μιλφ που σου έρχεται με τρελλή όρεξη για πήδημα και σου κάθεται δε ξέρω και γω πόσες ώρες. Αυτή ΑΝ σου κάτσει ν έρθει μ όρεξη είναι καλή δε λέω αλλά είναι ΛΟΤΤΟ να σου κάτσει κάτι τέτοιο και φυσικά ΔΕΝ λέει για 200 ευρώπουλα
ήταν και πιό μικρή τότε... και πιο αδύνατη...Ρε Παικτες με 20 την περναμε στην Φωκαιας η κανω λαθος ?