KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Δεν θέλει απλά,το κάνει κιόλας φίλε...Φάτε ρε εναν χλεμπονιάρη που θέλει να γαμήσει και την μουνάρα
Δεν θέλει απλά,το κάνει κιόλας φίλε...Φάτε ρε εναν χλεμπονιάρη που θέλει να γαμήσει και την μουνάρα
Σταμάτα κ εσύ ρε ωμέ ρεαλιστή,συζήτηση κάνουμε...πρωτον ο συγκεκριμενος "χλεμπονιαρης" με το στατους "καλου παιδιου"(για τα ματια του κοσμου προφανως), εκτος απο την κυρια του τοπικ εχει ξεκωλιασει και την μιση σοουμπιζ στην αμερικη οποτε οτι και να λεμε ειναι απλα για να το λεμε
απο εκει και περα απο την στιγμη που δεν την γαμαμε εμεις αδιαφορο αν την γαμαει ακομα και ο Ντανι Ντε Βιτο
πρωτον ο συγκεκριμενος "χλεμπονιαρης" με το στατους "καλου παιδιου"(για τα ματια του κοσμου προφανως), εκτος απο την κυρια του τοπικ εχει ξεκωλιασει και την μιση σοουμπιζ στην αμερικη οποτε οτι και να λεμε ειναι απλα για να το λεμε
απο εκει και περα απο την στιγμη που δεν την γαμαμε εμεις αδιαφορο αν την γαμαει ακομα και ο Ντανι Ντε Βιτο
Σταμάτα κ εσύ ρε ωμέ ρεαλιστή,συζήτηση κάνουμε...
και τον κουασιμόδο να προωθούσαν έτσι, τα ίδια θα έκανε.
Ελπίζω να αστειεύεσαι...παντως στην αμερικη υπαρχουν και οι αντιστοιχοι θηλυκοι Τιμπερλεικ που προωθουνται καργα χωρις να ειναι και τιποτα ιδιαιτερο...βλεπε την καθε Μιλα Κουνις και Νινα Ντομπρεβ
Κ μετά κατηγορείς εμάς τους υπόλοιπους που ασχολούμαστε με το ποιος την πηδάει...διπρόσωπε...τι να κανω ρε τυπε...αφου βλεπω αυτη την περηφανη τουρλωτη κωλαρα και κλαιω μονος μου :'(
Ελπίζω να αστειεύεσαι...
Κ μετά κατηγορείς εμάς τους υπόλοιπους που ασχολούμαστε με το ποιος την πηδάει...διπρόσωπε...
Το ειδαμε, στην επομενη δηλωση σου !!!οχι δεν μου αρεσει καθολου
Με ευλογημενη την του !!!οποιος και να πηδαει αυτο το τεμαχιο ειναι ενας ευλογημενος τυπος
Το ειδαμε, στην επομενη δηλωση σου !!!
Γραψε λαθος !!!Για την Kunis ελεγα οτι δεν μου αρεσει καθολου η Biel ειναι καυλαρα
Πέναλντυ μεν,επιτέλους διαφωνήσαμε δε...οχι δεν μου αρεσει καθολου
Τώρα μιλάς σωστά...οποιος και να πηδαει αυτο το τεμαχιο ειναι ενας ευλογημενος τυπος
Δεν ξερω !!!Αυτή δεν παίζει στο "The tall man" ??
και τί μας νοιάζει ρε που παίζει;Αυτή δεν παίζει στο "The tall man" ??