alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Η ψυχασθενεια καθολου συμβολικη.καποια πραγματα ειναι και συμβολικα λεω εγω τωρα
Η ψυχασθενεια καθολου συμβολικη.καποια πραγματα ειναι και συμβολικα λεω εγω τωρα
Ο Εντουροποιο μελος του σαη ειναι ο τζεϊσον αντιγονη?
τι εμμονή είναι αυτή μωρή καρ@@@λα με τον εντούρο.Παλληκάρια σφάζονται στα πόδια σου εσύ εκεί:enduro,enduro,enduroΟ Εντουρο
φωτιά-κρεμάλα και τσεκούρι σε όλα αυτά τα παράσιτα.Εκδικάστηκε η υπόθεση του Jason-Αντιγόνη που θεωρεί εαυτόν ουδέτερου φύλου και θέλει να διαγράψει το φύλο του !! Σε λίγες μέρες αναμένεται η απόφαση. Για πείτε άποψη...Παρακμή στο όνομα της δημοκρατίας και της ελευθερίας ?
[URL unfurl="true"]http://news247.gr/eidiseis/koinonia/sto-dikasthrio-to-jason-antigonh-synodeia-valianatoy-gia-thn-diagrafh-fuloy.4917407.html[/url]
καποια πραγματα ειναι και συμβολικα λεω εγω τωρα
Η αριστερα της Ελλάδας νομίζει οτι με το νόμο που εφερε θα κερδίσει τους γκει αφιλούς δίφυλους τριφίλους ( εντως και εκτως γλάστρας ) και λοιπές ομάδες. Ταυτοχρονα ελληνοποιείται καθε Αφρικανό και Ασιάτη μια και στερεύουν τα ελληνικα ψηφαλακια.ξεχναει ομως οτι ολοι αυτα τα τζιχαντια που κουβαλάει πρωτα αυτούς σφάζουν . Τα ατομα με διαφορετική σεξουαλικότητα γιαυτο τρέχουν προς αλλού ψηφίζοντας ακόμα και χρυση αυγή .
Kαμια γενετικη ανωμαλια δεν εχει ο νεαρος αυτος. Απλως ειναι βλαμμενος.φωτιά-κρεμάλα και τσεκούρι σε όλα αυτά τα παράσιτα.
πουστρονόμοι απο πουστρονομοθέτες για ανθρώπινα όντα με γενετικές ανωμαλίες.
για όλους αυτούς ο μόνος που έχει το δικαίωμα σε παγκόσμιο επίπεδο, το κύρος και την σοβαρότητα να νομοθετη είναι ο παμμέγιστος κιμ γιονγκ ουν.
τυπε οΜαλακας2Αλεκος2 ξερεις τι πιπες θα του εκανε του Τζεησον Αντιγονη;
Ο Εντουρο
Με το να τον αποκαλεις βλαμενο προσβαλεις τους βλαμενους αυτος ειναι χειροτεροςKαμια γενετικη ανωμαλια δεν εχει ο νεαρος αυτος. Απλως ειναι βλαμμενος.
Με το να το αποκαλεις βλαμενο προσβαλεις τους βλαμενους αυτο ειναι χειροτερος
εδω η φωτο δεν ειναι ολοκληρη τυποι,το μισο κεφαλι λειπει :S :S :S