οχισυγχώρεσε με τον ανόητο.
θαυμαστής του Καβάφη?
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
οχισυγχώρεσε με τον ανόητο.
θαυμαστής του Καβάφη?
Αυτοs δεν πηγαινε με το καλαμι......Του το φερνανε απ την Ιχθυοσκαλατυπε σαν τον εισοδηματια δεν εχει ;)
Αυτοs δεν πηγαινε με το καλαμι......Του το φερνανε απ την Ιχθυοσκαλα![]()
λιγο χωριατισσες εννοεις;σαπιες εντελως ειναι οι τσεχες![]()
κι απ αυτολιγο χωριατισσες εννοεις;
Τι υποσχεσεις μαν;οτι δεν θα γαμας ποτε γιατι θα χουν πονοκεφαλο;οτι θα θες να δουλευεις σαν σκυλος για να εχουν λουι βιτον τσαντα;ή οτι θα τρως πιτογυρα και γκουντις και μετα τον γαμο;
Αν σε ενδιαφέρει ο προορισμός, πας κατευθείαν στα μπουρδέλα![]()
ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ξέρω επίσης περίπτωση φίλου , τα έχει με Ελληνίδα γνωστή και αυτή και κατά 95 τοις εκατό δεν το έχουν κάνει , σχέση πάνω από 5 χρόνια , σε ερώτηση στην κοπέλα για γενικά σχέσεις , απαντά πως αν δεν περάσουν 3 χρόνια πρώτα σχέσης δεν πρέπει να γίνει τίποτα ..
Την περιπτωση απλα να σε δουλευει ο φιλος και η φιλη του την εχεις σκεφτει??
Οσες σχεσεις εκανα στο 4-5 ραντεβου εγινε το μοιραιο, ουτε μετα απο εναν μηνα ουτε μετα απο 5 μηνες.
Μια γυναικα που δεν σε γουσταρει δεν θα ξαναδεχτει να βγει μαζι σου 2η φορα.
Αν μεχρι το 4-5 ραντεβου δεν παρεις εστω φιλι τοτε κατι την φρεαναρει η σε δουλευει στο τελος θα παρεις το μπουλο .
![]()
![]()
λατρεύω Τσέχες πουτανάρες !!!
Έχεις πιάσει το νόημα δικέ μου! Συμφωνώ και εγώ 1.000% μαζί σου! Πολύ αέρα τους έχουμε δώσει και το παίζουν ντίβες...Μαγκες μην ασχολιστε με τις ελληνιδες..δεν βγαζει πουθενα ολη αυτη η διαδικασια...αδιαφορια και παλι αδιαφορια μεχρι να συμμορφοθουν
Έχεις πιάσει το νόημα δικέ μου! Συμφωνώ και εγώ 1.000% μαζί σου! Πολύ αέρα τους έχουμε δώσει και το παίζουν ντίβες...
Σωστός......πολύ σωστός........Μαγκες μην ασχολιστε με τις ελληνιδες..δεν βγαζει πουθενα ολη αυτη η διαδικασια...αδιαφορια και παλι αδιαφορια μεχρι να συμμορφοθουν
Δυστυχώς πάντα ήταν......και όπως λες συνεχίζουν να είναι......πολύ δύσκολα θα αλλάξουν.... :SΕιναι υπερεκτιμημενες και κομπλεξικες !!!![]()
Μαγκες μην ασχολιστε με τις ελληνιδες..δεν βγαζει πουθενα ολη αυτη η διαδικασια...αδιαφορια και παλι αδιαφορια μεχρι να συμμορφοθουν
Την περιπτωση απλα να σε δουλευει ο φιλος και η φιλη του την εχεις σκεφτει??
Οσες σχεσεις εκανα στο 4-5 ραντεβου εγινε το μοιραιο, ουτε μετα απο εναν μηνα ουτε μετα απο 5 μηνες.
Μια γυναικα που δεν σε γουσταρει δεν θα ξαναδεχτει να βγει μαζι σου 2η φορα.
Αν μεχρι το 4-5 ραντεβου δεν παρεις εστω φιλι τοτε κατι την φρεαναρει η σε δουλευει στο τελος θα παρεις το μπουλο .