Νέα

Jailbreak?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nimertis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Να κάνω jailbreak στο αιφόνι ή μπα?  :think:

Ας βοηθήσει κανείς  :-*

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
γιατί; δεν είσαι ευχαριστημένη με τους περιορισμούς της apple;

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
μη το σκέφτεσαι... γίνετε άλλο κινητό... έχει πολλά πλεονεκτήματα... installous4 (τα πάντα τσάμπα) και iblacklist το καλύτερο για εμάς τους πουτανιάριδες με γκόμενα... 2 από τα παραδείγματα... αν ψάξεις θα βρεις και άλλα πολλά... εγώ σου είπα τις πρώτες κινήσεις!!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Να κάνω jailbreak στο αιφόνι ή μπα?  :think:

Ας βοηθήσει κανείς  :-*

Μιλας με κωδικους, Για καν'το πιο
URL]]

OP
OP
nimertis

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
μη το σκέφτεσαι... γίνετε άλλο κινητό... έχει πολλά πλεονεκτήματα... installous4 (τα πάντα τσάμπα) και iblacklist το καλύτερο για εμάς τους πουτανιάριδες με γκόμενα... 2 από τα παραδείγματα... αν ψάξεις θα βρεις και άλλα πολλά... εγώ σου είπα τις πρώτες κινήσεις!!

δεν είμαι πουτανιάρΗΣ αλλά ευχαριστώ!  :2funny:

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
δεν είμαι πουτανιάρΗΣ αλλά ευχαριστώ!  :2funny:

εσύ εκεί κόλλησες? χαχαχαχα... αυτό που είπα ότι θα έχεις όλες τις εφαρμογές του app store τσάμπα δεν το πρόσεξες καν? χαχαχαχχα πλάκα κάνω.... ψάξτο λίγο ακόμα και θα δεις ότι αξίζει...

OP
OP
nimertis

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
:think:

Ε?

Σ'αρεσει ο Λιανος?

Ποιος είναι αυτός?  :think:

εσύ εκεί κόλλησες? χαχαχαχα... αυτό που είπα ότι θα έχεις όλες τις εφαρμογές του app store τσάμπα δεν το πρόσεξες καν? χαχαχαχχα πλάκα κάνω.... ψάξτο λίγο ακόμα και θα δεις ότι αξίζει...
Ok,το ερευνώ το θέμα ευχαριστώ :)
Υπάρχει κάποιο θέμα στο κινητό μετά? Μπορεί να ''κολλήσει'' ας πούμε?

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
Ποιος είναι αυτός?  :think:
Ok,το ερευνώ το θέμα ευχαριστώ :)
Υπάρχει κάποιο θέμα στο κινητό μετά? Μπορεί να ''κολλήσει'' ας πούμε?

κάποιοι λένε ότι μπορεί να κολλήσει και ότι το έχουν πάθει... εμένα δουλεύει άψογα και είμαι πολύ ικανοποιημένος... τώρα δεν ξέρω...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εγω εχω κανει σε 2 δικα μου Jailbreak και σε 5-6 φιλων μου κανενα δεν εχει κολησει.Παιζει ρολο να κανεις την διαδικασια ακριβως οπως στην περιγραφουν,καθως και να κατεβασεις την σωστη unlocked firmware.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Νομιζω υπαρχει πλεον ετοιμο αναλογα την εκδοση λογισμικου με το πατημα ενος πληκτρου απο το νετ
Το θεμα ειναι η παραμετροποιηση του καθως πρεπει να την κανεις μονη σου....

Εμπα εδω και ρωτα

xristos350

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
10
Like
298
Πόντοι
1.510
Να κανεις με κλειστα ματια!ποιο iphone εχεις και σε τι ios εισαι?το jailbreak δεν γινεται για να κατεβαζεις δωρεαν εφαρμογες που στο appstore θελουν πληρωμη,κυριως γινεται για να μπορεις να το στησεις οπως θες και να προσθεσεις προγραμματα τα οποια σου κανουν πιο ευκολη την χρηση και πιο λειτουργικο το τηλεφωνο σου!ουτε με την εγγυηση θα εχεις καποιο προβλημα γιατι με ενα restore το τηλ.γινεται και παλι καινουργιο χωρις να φαινεται απολυτως τιποτα!για μενα καντο ανετα&αν θες καμια βοηθεια εδω ειμαστε

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
Να κανεις με κλειστα ματια!ποιο iphone εχεις και σε τι ios εισαι?το jailbreak δεν γινεται για να κατεβαζεις δωρεαν εφαρμογες που στο appstore θελουν πληρωμη,κυριως γινεται για να μπορεις να το στησεις οπως θες και να προσθεσεις προγραμματα τα οποια σου κανουν πιο ευκολη την χρηση και πιο λειτουργικο το τηλεφωνο σου!ουτε με την εγγυηση θα εχεις καποιο προβλημα γιατι με ενα restore το τηλ.γινεται και παλι καινουργιο χωρις να φαινεται απολυτως τιποτα!για μενα καντο ανετα&αν θες καμια βοηθεια εδω ειμαστε

το σωστό αυτό είναι, ότι δεν το κάνουμε jailbreak για δωρεάν εφαρμογές... αλλά ποιος έχει το μέλι στο δάχτυλο και δεν το γλείφει?

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Μονο θετικα εχει το jailbreak ...
Απλα καμια φορα κολλαει λιγο η αργει....σπανια ομως και το θεωρω λογικο...
Βεβαια παιζει ρολο και το ποσες εφαρμογες και μαλακιουλες εχεις εγκατεστημενες στο κινητο...

OP
OP
nimertis

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Γειά σας!

Έκανα jailbreak στο 3gs μου,κατέβασα κάποιες εφαρμογές και έκανα την ανοησία να συνδέσω το Iphone στον υπολογιστή
και αυτές χάθηκαν.

Αν θέλω να προσθέσω εφαρμογές από το itunes αυτό θα γίνεται? Τι πρέπει να κάνω?

HELP

:uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom