Νέα

J&G bar στην Πεύκη/Λυκόβριση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Τη Πολωνεζα εννοεις? με ξανθο μαλι κοντο σχετικα αβυζη αλλα με καλουτσικο κωλο?
Ναι αυτη τη Πολωνεζα μια φορα που ειχα παει τη μπαλαμουτιασα καλα και με ψιλοκαυλωσε , δεν λεει τιποτα απο κορμι αλλα μου φανηκε εκφυλη.Μου ειπε οτι μενει καπου στο κεντρο και δεν μιλησαμε ανοιχτα αν περνετε αλλα αφηνε υπονοουμενα.Εχει πολυ ωραια κωλαρα δεν ξερω αν τη δινει

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Ειναι ανοιχτο ακομα αυτο το κωλομπαρο ρε παιδια ? εχετε κανει καμμια εξορμιση τελευταια?

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
η ελεναρα την εκανε απο εκει....για καλογρεζα ;)....για μιλφ :pipa2: καταστασεις.....πλατεια παναιτωλιου ;)

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
η ελεναρα την εκανε απο εκει....για καλογρεζα ;)....για μιλφ :pipa2: καταστασεις.....πλατεια παναιτωλιου ;)
για δωσε στιγμα μεγαλε για καλογρεζα και πλ παναιτωλιου. Καιρος να βρω και τιποτα καινουργιο βαρεθηκα τα ιδια. Απ οτι ξερω παντως αυτο εκλεισε

Arrwstos

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεία σας μάγκες. Έχω μετακομίσει 1,5 χρόνο ένα στενό κάτω από το μαγαζί. Πιο πρίν έμενα κοντά στην περιοχή αλλά δεν το γνώριζα το μπαρ. Στην πραγματικότητα τα μάτια μου τα άνοιξε η κοπέλα μου που μετακομίσαμε μαζί και μου είπε πως είναι κωλόμπαρο. Από τότε όλο λέω να πάω αλλά θέλει κομαντική κίνηση...
Αξίζει; Από τι ώρα και μέτα;

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Γεία σας μάγκες. Έχω μετακομίσει 1,5 χρόνο ένα στενό κάτω από το μαγαζί. Πιο πρίν έμενα κοντά στην περιοχή αλλά δεν το γνώριζα το μπαρ. Στην πραγματικότητα τα μάτια μου τα άνοιξε η κοπέλα μου που μετακομίσαμε μαζί και μου είπε πως είναι κωλόμπαρο. Από τότε όλο λέω να πάω αλλά θέλει κομαντική κίνηση...
Αξίζει; Από τι ώρα και μέτα;

Αν ήμουν στη θέση σου.....θα ρώταγα πρώτα την κοπέλα μου! :)

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
μαλλον εκλεισε,αλλα δεν ειμαι σιγουρος

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
σπιτι που δε γαμας το ξεχνας μπιφτεκε...χαχαχαχαχαχα

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Πηγα προχτες εκει πολυ μιλφ αδελφε μου αλλα σε καλη κατασταση , καυλιαρες μου φανηκαν. Το μαγαζι δεν εχει καβατζα για καμμια  :pipa2:  απ οτι ειδα

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Στη Πευκη ξανανοιξε ρε παιδες?

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
ολα τα καλα εφυγαν για παναιτωλιο...την πλατεια ;)

Arrwstos

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα,

κανενα νεο απο το μαγαζι; τι παιζει τελευταια;

ευχαριστώ.

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
το μαγαζι ζει.....περασμα χτες και η κατασταση ιδια....κυριως ρουμουνες πιο πολυ για λατρεις πετιτ κορασιδων ενω υπαρχει και μια μιλφ για τους λατρεις.....χουφτωματα μονο αν και εχει πεσει πεινα και αναδουλεια οπως καταλαβαμε....τοση που ο ενας φιλος εβγαλε εξω ενα μικρο ρουμουνακι και με ενα εικοσαρικακι ''αδειασε'' στο λαρυγγακι της :pipa1:.....βεβαια δεν επιτρεπεται κατι τετοιο,αλλα το κοριτσι βγηκε να απαντησει στο κινητο της και ο κακος φιλος μου το εκμεταλλευτηκε και  :pipa1:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
στον δρόμο έγινε το συμβάν;

Stories