apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Την ψήφο σας - όλοι στο Γιωτάκι - το πιο γλυκό μουτράκι
Την ψήφο σας - όλοι στο Γιωτάκι - το πιο γλυκό μουτράκι
τυπε δεν θυμαμαι να εχω κανει ποτε κολα-ζ με τον μπουμπουκοΜε πας μωρε Απολητε για να γελάμε, αλλά όλο με τον Πετρακη κωλοτριβεσαι και του μονταρεις φωτο με τον Μπουμπούκο
τυπε δεν θυμαμαι να εχω κανει ποτε κολα-ζ με τον μπουμπουκο
τυπε δεν θυμαμαι να εχω κανει ποτε κολα-ζ με τον μπουμπουκο
τυπε πεσαν κατι ψιλες και κανα δυο καντηλια......ψοφια πραματαμολις γυρισα και βρηκα θεμα
τι εγινε ρε τυπε πλακωθηκαν?
τυπε πεσαν κατι ψιλες και κανα δυο καντηλια......ψοφια πραματα
τυπε για σκασε λινκ γιατι δεν ξερω τι μου λεςΜου τα ξέρασε όλα η ρουφιάνα η Πετρούλα, την άγρια και μου τα είπε ΟΛΑ
Μην σφυρίζεις αδιάφορα, δεν τρέχει τίποτα γιατί δεν με πείραξε καθόλου.
Αλλά βρε μπαγάσα, δεν εχεις καθόλου αισθητική παιδεία, άθλιο ήταν το κολάζ σου. Τον Μπουμπούκο πιο μικροψωλο δεν μπορούσες να τον κάνεις (μάλλον φωτογραφισες την πραγματικότητα, μικροψωλος ειναι και στρακι)
υγ. Προσεχε τις ρουφιάνες τις φιλουνάδες σου, για έναν λουτσο τα ξερνάνε όλα
τυπε για σκασε λινκ γιατι δεν ξερω τι μου λες
δεν τοχω κανει εγω αυτο τυπε
τυπε δεν ντρεπομαι για τα εργα μουΚατω δεξιά εχεις βαλει και την υπογραφη σου.
Μην λες τιποτα, δεν με πειραξε, αλλά να προσεχεις τα στρακια μενα τα ξερνανε όλα
το μπουκαλι της σαμπανιας ποιος θα το κρυψει απο τον λιλα μεχρι να γινουν οι προποσεις?επισης θα παρακαλεσω τον φωτομοντερ του σαιτ απολυτο αλλα και τον ζωγραφο του σαιτ τζο να σχεδιασουν την επισημη αφισα του αγωνα μεχρι θανατου καθως και τους νικητες δαφνοστεφανωμενους ωσαν αρχαιοι ολυμπιονικες μετα την τιμηση τους απο την διευθυνση του σαιτ....
Μπορεί ο λίλας να είναι μεγάλη καταπιόνα, αλλά είναι ο μεγαλύτερος φιδέμπορας στο σάιτ οπότε έριξα για Γιώτα
Αληθεια η Γιώτα, γιατί δεν έκανε προφιλ στο Μπου;;;;;;;;;
Fιλουνάδα να φτιάξω κλώνο???