Νέα

Ιστορική αλλαγή στην Προεδρία της Αργεντινής...προς τα δεξιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diomides
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
και στη δικιά μας χώρα γιατί υπάρχει 30% ανεργία?
πρίν τη οικονομική κρίση η ανεργία ήταν στο 8% τώρα είναι στο 30% δηλαδή μέσα σε δύο χρόνια ο κόσμος είπε δε γαμιέται ας γίνω τεμπέλης και άνεργος?
για να μην μιλήσουμε πόσοι στη χώρα μας που κάποιοι αδυνατούν να έχουν σίτιση και στέγαση δηλαδή μια αξιοπρεπή διαβίωση

Δεν μας νοιάζει η ανεργία.
Οι συντάξεις μόνο μην κοπούν και αναγκαστουν να δουλέψουν οι ρέμπελοι γιοι κόρες και εγγονια που τις τρώνε

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Δεν μας νοιάζει η ανεργία.
Οι συντάξεις μόνο μην κοπούν και αναγκαστουν να δουλέψουν οι ρέμπελοι γιοι κόρες και εγγονια που τις τρώνε

Σου εύχομαι να μείνεις άνεργος και να σε δουλεύω και από πάνω  :hi:. Ε ρε κάτι γέλια που θα ρίξεις... Όπως μαζί τα φάγαμε έτσι και τα γέλια μαζί θα τα ρίξουμε, don't worry...

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Σου εύχομαι να μείνεις άνεργος και να σε δουλεύω και από πάνω  :hi:. Ε ρε κάτι γέλια που θα ρίξεις... Όπως μαζί τα φάγαμε έτσι και τα γέλια μαζί θα τα ρίξουμε, don't worry...

Καθόλου worry.
A, και το να βρεις δουλεια δεν εχει να κάνει με ευχές και κατάρες.
Εχει να κάνει με προσόντα και όρεξη για δουλειά

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Αν ειναι σαν και την δικια μας δεξια που χανει στις εσωκομματικες.γ@ματα, θα προτεινα στους αργεντινους να πανε σε προωρες πριν ειναι αργα. :grin:

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Καθόλου worry.
A, και το να βρεις δουλεια δεν εχει να κάνει με ευχές και κατάρες.
Εχει να κάνει με προσόντα και όρεξη για δουλειά

Το ίδιο μου έλεγε ένας μαλάκας γιατρός που έφτιαξε κέντρο αποκατάστασης και πλέον δηλώνει πρόεδρος αντί για γιατρός. Α και θέλει εργαζόμενους να του δουλεύουν τζάμπα, χώρια που είχε κάτι εκατομμύρια στην άκρη για να το ξεκινήσει αλλά δεν βαριέσαι, προσόντα και όρεξη για δουλειά να έχεις, το ότι είχε ήδη ένα κάρο χρήματα με το που ξεκίνησε να δουλεύει για να στήσει κάτι δικό του άσχετο. Και αντί ο μαλάκας ο κομπλεξικός να κοιτάει να χαρεί αυτά που έχει μου την έλεγε εμένα τον άνεργο, προσπαθώντας να με πείσει να του δουλεύω τζάμπα. Γιατί πάνω από όλα προσόντα και όρεξη.... μαλακίες τούμπανα, να έχεις ήδη λεφτά γνωριμίες και να πατάς επί πτωμάτων στην ανάγκη είναι η συνταγή. Άντε γιατί την έχω σιχαθεί αυτή την καραμέλα, είναι η πιο υποκριτική κουβέντα του καπιταλισμού.
Α και θες να ακούσεις πιο ήταν το παράπονο του προέδρου με τις αξιοκρατικές ευαισθησίες, ότι δεν τον πήραν στο δημόσιο γιατί άκουσον άκουσον δεν υπάρχει αξιοκρατία! Αυτό ήταν το όνειρό του να μπει στο δημόσιο και η άτιμη αναξιοκρατία του το χάλασε. Σε αφήνω λοιπόν, πες και άλλα για προσόντα και όρεξη για δουλειά και κάποιοι δεν έχουν και για αυτό μένουν άνεργοι. Να μου το πεις για την Γερμανία με 4,5% ανεργία και υπερπροσφορά εργασίας σε ένα βαθμό μπορεί να ισχύει, στην Ελλάδα όχι.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Το ίδιο μου έλεγε ένας μαλάκας γιατρός που έφτιαξε κέντρο αποκατάστασης και πλέον δηλώνει πρόεδρος αντί για γιατρός. Α και θέλει εργαζόμενους να του δουλεύουν τζάμπα, χώρια που είχε κάτι εκατομμύρια στην άκρη για να το ξεκινήσει αλλά δεν βαριέσαι, προσόντα και όρεξη για δουλειά να έχεις, το ότι είχε ήδη ένα κάρο χρήματα με το που ξεκίνησε να δουλεύει για να στήσει κάτι δικό του άσχετο. Και αντί ο μαλάκας ο κομπλεξικός να κοιτάει να χαρεί αυτά που έχει μου την έλεγε εμένα τον άνεργο, προσπαθώντας να με πείσει να του δουλεύω τζάμπα. Γιατί πάνω από όλα προσόντα και όρεξη.... μαλακίες τούμπανα, να έχεις ήδη λεφτά γνωριμίες και να πατάς επί πτωμάτων στην ανάγκη είναι η συνταγή. Άντε γιατί την έχω σιχαθεί αυτή την καραμέλα, είναι η πιο υποκριτική κουβέντα του καπιταλισμού.
Α και θες να ακούσεις πιο ήταν το παράπονο του προέδρου με τις αξιοκρατικές ευαισθησίες, ότι δεν τον πήραν στο δημόσιο γιατί άκουσον άκουσον δεν υπάρχει αξιοκρατία! Αυτό ήταν το όνειρό του να μπει στο δημόσιο και η άτιμη αναξιοκρατία του το χάλασε. Σε αφήνω λοιπόν, πες και άλλα για προσόντα και όρεξη για δουλειά και κάποιοι δεν έχουν και για αυτό μένουν άνεργοι. Να μου το πεις για την Γερμανία με 4,5% ανεργία και υπερπροσφορά εργασίας σε ένα βαθμό μπορεί να ισχύει, στην Ελλάδα όχι.
επειδη οι μυθοι καλο ειναι να καταριπτονται..στην Γερμανια η ανεργια,αν συμπεριλαβεις στους ανεργους αυτους που δουλευουν -2 φορες το μηνα,ξεπερνα το 30%
γιατι νομιζετε εσεις οτι υπαρχει εργασια
απλα τα εχω ξαναπει το σοτσιαλ ,δηλ το επιδομα μονιμης ανεργιας,δηλ σαν ταμειο αποριας,ας πουμε ειναι για 4 μελη οικογενεια γυρω στα 1200-1500ε αναλογα το κρατιδθο
οι ανω των 50 ειναι κατα μεγαλυτερο βαθμο ανεργοι
οποτε μην παραμυθιαζεστε
δεν υπαρχει κανενα πετυχημενο μοντελο απασχολησης κι εργασιας στην ΕΕ γενικα
απλα υπαρχει πολυ ισχυρο κοινωνικο κρατος ,που στις αλλες χωρες του νοτου ειναι απων

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
οσον αφορα την αργεντινη ,ενα εχω ν απροβλεψω
ηταν η μονη φυλη απο λατ αμερικη που δεν ειχαμε πουτανες στην ζυριχη
τωρα θα γεμισουμε
καλα σαραντα τους ευχομαι
το μονο παρηγορο,ειναι οτι δεν ειμαστε οι μονοι μαλακες εθελοδουλοι σαν λαος ,πλεον στο κοσμο
προσχωρησαν κι αυτοι!! :helpplea:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Εσύ ζητάς δουλειά ή θέλεις να γίνεις Πρόεδρος :think:
Οποιος δουλεύει το πέτυχε με λεφτά και γνωριμίες?

Πόσα ευρώ οριοθετείς το τζάμπα και ποια το προσόντα σου που να αιτιολογούν το παραπάνω από το ''τζάμπα''

Οπότε προτιμάς να ΑΠΑΙΤΕΙΣ εμείς που δουλεύουμε να επιδοτούμε συντάξεις για να μην πας σε δουλεια που σου ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ :new_shocked:

H μήπως έπρεπε ο γιατρός να μοιραστεί τα εκατομμύρια του μαζί σου αντί να τα επενδύσει στην δουλειά του ο σκατόψυχος αιμοδιψής παλιοκαπιτάλας?

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Εσύ ζητάς δουλειά ή θέλεις να γίνεις Πρόεδρος :think:
Οποιος δουλεύει το πέτυχε με λεφτά και γνωριμίες?

Πόσα ευρώ οριοθετείς το τζάμπα και ποια το προσόντα σου που να αιτιολογούν το παραπάνω από το ''τζάμπα''

Οπότε προτιμάς να ΑΠΑΙΤΕΙΣ εμείς που δουλεύουμε να επιδοτούμε συντάξεις για να μην πας σε δουλεια που σου ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ :new_shocked:

H μήπως έπρεπε ο γιατρός να μοιραστεί τα εκατομμύρια του μαζί σου αντί να τα επενδύσει στην δουλειά του ο σκατόψυχος αιμοδιψής παλιοκαπιτάλας?
υπαρχει κι η λυση να τους πληρωνει με καλο μισθο κ να βγαζει κι αυτος...
λεγεται σκανδιναυικο μοντελο

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Πώ ρε τύπε, κάτι παρέες που πας και κάνεις κι εσύ...

Αν μας έλεγες ότι είχε ρόλεξ, τζιπάκι Λέξους, και έκανε κλώνους στο μπου κομ θα γνωρίζαμε και για ποιον λες...

Μακριά από την συμμορία με τα άσπρα, αλλά και από αυτήν με τα μαύρα ράσα... Αυτό μόνο.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686

Από την Αργεντινή ξεκίνησε να πλουτίζει ο Ωνάσης .

Onassis-1932.jpg

Δεν είναι αρκετά γνωστό, αλλά το πρώτο του εκατομμύριο το έκανε
στην Αργεντινή με την εταιρεία τσιγάρων  Primeros .

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686

Με το νέο Πρόεδρο, θα απελευθερωθεί η επιχειρηματικότητα ;

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
υπαρχει κι η λυση να τους πληρωνει με καλο μισθο κ να βγαζει κι αυτος...
λεγεται σκανδιναυικο μοντελο

Εκεί έχουν όμως και σκανδιναβικές τιμές οι υπηρεσίες.
Τα περιθώρια κέρδους στην Ελλάδα εχουν μειωθεί και οι περισσοτερες επιχειρησεις πανε για φουντο αφηνοντας ανεργους

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Πώ ρε τύπε, κάτι παρέες που πας και κάνεις κι εσύ...

Αν μας έλεγες ότι είχε ρόλεξ, τζιπάκι Λέξους, και έκανε κλώνους στο μπου κομ θα γνωρίζαμε και για ποιον λες...

Μακριά από την συμμορία με τα άσπρα, αλλά και από αυτήν με τα μαύρα ράσα... Αυτό μόνο.

Αν είναι καλός στην δουλειά του και ο κόσμος κάνει ουρά για να χρυσοπληρώσει την επίσκεψη στο ιατρείο του, μαγκιά του.
Ας έχει και business jet.
To παπαδαριό άλλη περίπτωση αφου επιδοτείται από τους φόρους μας. Αναγκαστικά πληρώνουμε τους παπαδες, δεν αντλούν τη δύναμη τους από τις ικανότητες τους αλλά από τους φόρους μας

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Εκεί έχουν όμως και σκανδιναβικές τιμές οι υπηρεσίες.
Τα περιθώρια κέρδους στην Ελλάδα εχουν μειωθεί και οι περισσοτερες επιχειρησεις πανε για φουντο αφηνοντας ανεργους
σωστο,αλλα δεν ισχυει για ιατρικες υπηρεσιες διαγνωστικα κεντρα κλπ,οπου πωλειται αερας,επιστημονικος αλλα αερας,δεν εχουν προβλημα αυτες οι επιχηρησεις.εκτος αν ανοιξαν προ 2ετιας ,αλλα κ παλι δυσκολο κι ετσι..
αρα κακοπληρωτης εργοδοτης σημερα δικαιολογειται,αλλα οχι στον ιατρικο χωρο  ναχουν προβλημα  :hi:
υγ,βαλανε βομβα στο ΣΕΒ?να και κατι ευχαριστο

υγ2 το θεμα ειναι η μαλ,,ια της αργεντινης κ το ζοφερο της μελλον πλεον.. :helpplea:
απ οτι διαβασα ειναι σαν ναβγαλε η ελλαδα προςδρο τον τζιγκερ  :helpplea:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
σωστο,αλλα δεν ισχυει για ιατρικες υπηρεσιες διαγνωστικα κεντρα κλπ,οπου πωλειται αερας,επιστημονικος αλλα αερας,δεν εχουν προβλημα αυτες οι επιχηρησεις.εκτος αν ανοιξαν προ 2ετιας ,αλλα κ παλι δυσκολο κι ετσι..
αρα κακοπληρωτης εργοδοτης σημερα δικαιολογειται,αλλα οχι στον ιατρικο χωρο  ναχουν προβλημα  :hi:
υγ,βαλανε βομβα στο ΣΕΒ?να και κατι ευχαριστο

υγ2 το θεμα ειναι η μαλ,,ια της αργεντινης κ το ζοφερο της μελλον πλεον.. :helpplea:
απ οτι διαβασα ειναι σαν ναβγαλε η ελλαδα προςδρο τον τζιγκερ  :helpplea:

Σχετικό το κακοπληρωτής.
Ακόμα δεν μας είπε ο συναγωνιστής πόσα ευρώ είναι το τζάμπα.
Ενας γιατρός για να φτάσει σε επίπεδο που τον χρυσοπληρώνεις και του λες και ευχαριστώ, πιθανότατα θα έχει μοχθήσει πολύ για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Οπότε αέρα κοπανιστό δεν το λες...

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
οπωσδηποτε ειναι μεγαλη αλλαγη συμβολικα.
Ο κολλεκτιβιστικος λαικισμος ομως στην λατινικη αμερικη οπως και στα βαλκανια
ειναι πολυ βαθια ριζωμενος και η οποιαδηποτε φιλελευθερη αλλαγη καταληγει
τελικα σε ενα μικρο διαλλεμμα.
Ο Μπορχες ειχε πει οτι η Αργεντινη κυβερνιεται απο δικτατορες οταν δε γινονται
εκλογες ο κοσμος ψηφιζει και παλι δικτατορες περονιστες. 

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Σχετικό το κακοπληρωτής.
Ακόμα δεν μας είπε ο συναγωνιστής πόσα ευρώ είναι το τζάμπα.
Ενας γιατρός για να φτάσει σε επίπεδο που τον χρυσοπληρώνεις και του λες και ευχαριστώ, πιθανότατα θα έχει μοχθήσει πολύ για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Οπότε αέρα κοπανιστό δεν το λες...
αερα κοπανιστο με την εννοια οτι μια διαγνωση δεν εχει εργατικο  κοστος η υλικα κατεργασιες κλπ
θεωρω απαραδεκτο σε τετοιες επιχηρησεις να μην πληρωνετε εστω ενα μεσο μισθο ο εργαζομενος
αντιθετα σε μικροβιοτεχνιες κλπ,με περιθωριο 10% κ επιταγες εξαμηνου,εκει δεν μπορει ναχεις απαιτησεις,,οτι πιασεις

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
οπωσδηποτε ειναι μεγαλη αλλαγη συμβολικα.
Ο κολλεκτιβιστικος λαικισμος ομως στην λατινικη αμερικη οπως και στα βαλκανια
ειναι πολυ βαθια ριζωμενος και η οποιαδηποτε φιλελευθερη αλλαγη καταληγει
τελικα σε ενα μικρο διαλλεμμα.
Ο Μπορχες ειχε πει οτι η Αργεντινη κυβερνιεται απο δικτατορες οταν δε γινονται
εκλογες ο κοσμος ψηφιζει και παλι δικτατορες περονιστες. 
το χαζος με ομικρον γραφεται μαστορα? :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom