Νέα

Ιστορίες Απο Kinky Fantasies On Line

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : [URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/[/url]
Ιστορίες BDSM : [URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/p/bdsm_10.html[/url]

Το Ζευγάρι Τον Εκπόρνευσε
[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/2012/01/bdsm_20.html[/url]


Το χοντρό καυλί του άγνωστου άντρα είχε χωθεί βαθιά στο στόμα μου και πίεζε το λαρύγγι μου . Η βαριά μυρωδιά του ιδρώτα απο τα τριχωτά του αρχίδια με κάβλωνε ακόμα περισσότερο και με έκανε να ρουφάω με πάθος το χοντρό του καυλί . Πότε με γαμούσε βαθιά μέχρο το λαρύγγι , πότε τραβιότανε και μου έδινε πουτσοσκάμπηλα βρίζοντάς με στα Βουλγάρικα , που και που μου έδινε και κανένα σκαμπήλι κανονικό και ξανά το καβλί του στο στόμα μου .
Λάτρευα τα πάντα , τον αλμυρή του γεύση , την όλη ξεφτύλα μου που βρισκόμουν εκεί στο WC του μπάρ , να πιπώνω ένα άγνωστο Βούλγαρο που μου την έπεσε πιάνοντας μου το κώλο μπροστά στα μάτια της Λούμι , της Αλβανίδας που με έκανε πουστράκι και “γκόμενα” σε διάφορους γαμιάδες εδώ και πολύ καιρό . Πράγματι ο Βούλγαρος της έδωσε 50 Ευρώ και η Λούμι αφού με κοίταξε αυστηρά με διέταξε να πάω στο WC και να του κάνω πίπα . Δίστασα και έφαγα ένα σκαμπήλι μέσα στο κόσμο . Κάποιες κοπέλες και ζευγάρια το πρόσεξαν και χασκογελούσαν απο μακριά ενώ εγώ έγινα κατακόκκινος απο ντροπή .
Η συνέχεια δόθηκε στο βρώμικο WC όπου βρέθηκα στα γόνατα να ρουφάω το χοντρό καυλί του Βούλγαρου που πολύ σύντομα με πότισε χύσια στο στόμα και το πρόσωπο .
Όταν βγήκα η Λούμι με τράβηξε έξω απο το μπάρ όπου μου άστραψε πολλέ δυνατά χαστούκια για τιμωρία που έφερα αντίρρηση .
Ας πάρω όμως τα πράγματα απο την αρχή . Η Λούμι ήταν η νέα οικιακή βοηθός που είχαμε προσλάβει . Ήταν ψηλή μελαχροινή γύρω στα 40 με φοβερό σώμα , χυμώδης , με υπέροχο στήθος και καλλίγραμμα πόδια που κατέληγαν σε υπέροχες πατούσες με λαχταριστά δακτυλάκια που με είχαν κατακαβλώσει απο τη πρώτη στιγμή που τα είδα . Αυτό όμως που έκανε τη Λούμι ακόμα πιο γοητευτική στα μάτια μου ήταν το αυστηρο της βλέμμα και οι αυταρχικοί της τρόποι που έκαναν την καρδιά μου να σκιρτήσει .
Εγώ τότε ήμουν μόλις 20 χρονών , λεπτοκαμωμένος και δειλός με τις γυναίκες μιας και δεν ήμουν και το πρότυπο άντρα για τις κοπέλες . Αρκετά θυληπρεπής , παθητικός στη ψυχολογία και με ένα σώμα που ειδικά στο κωλαράκι θύμιζε γυναίκα , σίγουρα δεν ήμουν και περιζήτητος στις γυναίκες .
Η Λούμι , η Αλβανίδα γυναικάρα με τους αυταρχικούς τρόπους δεν άργησε καθόλου να κλέψει την καρδιά μου .
Από τη πρώτη μέρα κιόλας η Λούμι έδειξε την αυταρχικότητά της . Με φώναξε μπροστά της λέγοντάς μου σε αυστηρό τονο ότι απο εδώ και πέρα θα έπρεπε να προσέχω να μην λερώνω στο σπίτι και να σέβομαι το κόπο της . Δεν μίλαγα καθόλου παρά μόνο την άκουγα να μου μιλάει με αυστηρό τόνο .
Έτσι ξεκίνησε η ζωή μου με τη Λούμι . Τις περισσότερες φορές μιας και οι δικοί μου έλειπαν λόγω εργασιων απο το σπίτι , είμασταν οι δυό μας . Εκείνη όσο έβλεπε ότι ήμουν βολικός και υποχωρητικός , τόσο κλιμάκωνε την συμπεριφορά της απέναντί μου . Εγώ αντίστοιχα βυθιζόμουν ολοένα και περισσότερο στην κυριαρχία της Λούμι . Πήγαινα στο μπάνιο αφού είχε πάει εκείνη και αφού άνοιγα το καλάθι έβρισκα το τελευταίο χαρτί που είχε χρησιμοποιήσει αφού κατούρησε και το μύριζα ρουφώντας κάθε σταγόνα μυρωδιάς απο τα ούρα της Αλβανίδας , άλλες φορές μύριζα τα παπούτσια της που άφηνε προσωρινά στο μπάνιο . Είχα αρχίσει να ξεφεύγω .
Μια μέρα τα πράγματα άλλαξαν απότομα . Δεν είχα κατεβάσει το βράδυ τα σκουπίδια και η Λούμι με φώναξε στη κουζίνα .Εκεί άρχισε να με λούζει .
Δεν ντρέπεσαι ; παρατάς τα πάντα όπως βρείς ; Δεν σέβεσαι καθόλου το κόπο μου ; έλεγε ξανά και ξανά μέχρι που κάποια στιγμή μου άστραψε ένα χαστούκι τόσο δυνατό που γύρισε το σαγόνι μου . Ακολούθησε και δεύτερο και τρίτο .
Συγνώμη . Είπα σιγανά και κατέβασα το βλέμμα μου μπροστά της .
Αυτό ήταν . Απο εκείνη τη στιγμή ήμουν πια σκλάβος της . Η Λούμι δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη . Έτσι όπως ήμουν κόκκινος απο τα χαστούκια με εβαλε και τακτοποίησα τα σκουπίδια και τη κουζίνα και με προειδοποίησε
Αν θες πες στους δικούς σου ότι σε χαστούκισα . Το πολύ πολύ να με διώξουν αλλά εσύ το θες να σε δέρνω έτσι δεν είναι είπε κοιτώντας με προκλητικά .
Έγνεψα Ναι και δεν πίστευα πως το είχε καταλάβει .
Μην ανησυχείς . Έχω ξαναδεί άντρες να υποτάσσονται σε εμένα , έχω δει πως κοιτάς τα πόδια μου . Και εσύ θες να τα γλείψεις . Ξέρω ακριβώς τι χρειάζεσαι . Ειπε η Λούμι καθώς έφευγε .
Σκέψου τι θές και αν αποφασίσεις ότι θες να σε εξουσιάσω , τα λέμε αύριο .
Δεν χρειάστηκα ούτε ένα λεπτό προκειμένου να αποφασίσω ότι ήθελα να ζήσω την εμπειρία της υποταγής απο τη Λούμι . Πράγματι την επόμενη ημέρα που ήρθε σπίτι εγώ δεν είχα πει τίποτε . Η Λούμι , με κοίταξε πονηρά και παιχνιδιάρικα . Η καρδιά μου σκιρτούσε δυνατά καθώς οι δικοί μου έφυγαν .
Χαίρομαι που διάλεξες έτσι . Αυτό σημαίνει ότι θα είσαι καλός και υπάκουος . Πήγαινε τώρα μέσα στο δωμάτιο σου και γδύσου , διέταξε .
Μάλιστα κυρία είπα και κατευθύνθηκα μέσα στο δωμάτιό μου . Γδύθυκα τελείως εκτός απο το εσώρουχο . Η Λούμι μπήκε μέσα φορώντας μια στενή φούστα που τόνιζε  τις τέλειες αναλογίες της , ένα σκούρο καλσόν με ραφή στις γάμπες και ψηλοτάκουνες δερμάτινες γόβες , σωστή αφέντρα . Με κοίταξε με μάτια που πετούσαν φωτιές ενώ με πλησίασε .
Δεν σου είπα να γδυθείς τελείως ; Ρώτησε
Ντρέπομαι ψέλλισσα και με σκαμπήλισε δυνατά
και ποιός σε ρώτησε αν ντρέπεσαι μωρή , είπε δυνατά και μου έστριψε τη ρώγα τόσο δυνατά που ούρλιαξα απο πόνο .
Έτσι είστε όλα τα πουστράκια . Σας αρέσει ο πόνος και ο εξευτελισμός είπε και συνέχισε να στρίβει δυνατά .
Έλεος κυρία θα κάνω ότι θέλετε . Είπα μέχρι που με άφησε . Μου έδειξε τις γόβες της και διέταξε να τις γλείψω .
Υπάκουα έπεσα στο πάτωμα και άρχισα να φιλώ και να γλείφω τα γοβάκια της
Θα σε κάνω εγώ βρωμότσουλο , πουτανάκι μου έλεγε με τη βαριά της προφορά κοιτώντας ικανοποιημένη το καθρέπτη και την εικόνα με εμένα να της γλείφω τα πόδια .
Σήκω πάνω και στήσου στα 4 στο κρεβάτι είπε . Υπάκουσα και αφού έβγαλα το σλιπάκι πήγα να στηθώ . Η Λούμι με σταμάτησε και αρχισε να γελά με το μικροσκοπικό μου όργανο το οποίο και έπιασε υποτιμητικά με τα δάκτυλά της.
Χα χαχα … έκανε με σαρκαστικό παιχνιδιάρικο τόνο . Τι μικροσκοπικό τσουτσούνι είναι αυτό ; Με αυτό νομίζεις θα γαμήσεις ποτέ ;
Ντράπηκα και έκανα να καλυφθώ αλλά με ξανασκαμπήλισε
Κάτω τα χέρια μωρή , είπε , Με τέτοιο κώλο θα κάνεις θαύματα είπε ενώ με χούφτωσε πρόστυχα στο κωλαράκι . Αν περιμένεις να κάνεις σέξ με γυναίκα με τέτοιο μικρό όργανο  θα περιμένεις πολύ . Ενώ το κωλαράκι σου θα γίνει ανάρπαστο . Αισθάνθηκα το δάκτυλό της να αγγίζει τη τρυπούλα μου και να με τινάζει ηλεκτρικό ρεύμα . Πήγα να τραβηχτώ αλλά η Λούμι εξοργισμένη άρχισε να μου ρίχνει το ένα χαστούκι μετά το άλλο . 
Μου κάνεις τη παρθενα παλιαδερφή , έλεγε και τα σκαμπήλια διαδέχονταν το ένα το άλλο . Έπεσα μπρουμυτα στο κρεβάτι ενώ εκείνη κάθισε στη πλάτη μου ακινητοποιώντας με . Σάλιωσε το δάκτυλό της και αισθάνθηκα να αγγίζει τη ρόζ παρθένα μου τρυπούλα . Σε λίγο μου έμπηξε το δάκτυλό της κάνοντάς με να πεθάνω απο ντροπή . Δεν το πίστευα . Μια αυταρχική γυναίκα μου είχε βάλει κωλοδάκτυλο . Μου το έστριψε καλά καλά μέσα μου διαπιστώνοντας ότι ήταν στενό το κωλαράκι μου .
Παρθένα είσαι έ ; Ρώτησε . Δε στο έχει πηδήξει κανένας ακόμα έτσι ; Μην φοβάσαι πολύ σύντομα θα γίνεις το μεγαλύτερο πουτανάκι .
Σηκώθηκε και πήρε στα χέρια της μια ξύλινη βούρτσα που είχε .
Πρώτα θα μάθεις να φέρεσαι είπε και πήρε θέση πίσω μου . Άρχισε να μου δίνει δυνατές ξυλιές στο κωλαράκι με τη βούρτσα . Άρχισα να κλαίω και να φωνάζω αλλά μάταια η Λούμι συνέχισε να μου τις βρέχει δυνατά μέχρι που το κωλαράκι μου πήρε φωτιά και έγινε κατακόκκινο .
Όταν σταμάτησε έκλαιγα γοερά αλλά εκείνη δεν πτοήθηκε . Μου πέταξε ένα βρακάκι στο κρεβάτι .
Φόρεσε αυτό το κυλοτάκι απο τα εσώρουχα της μάνας σου και σήκω πάνω .
Με λυγμούς το φόρεσα και στάθηκα μπροστά της φορώντας το κυλοτάκι μου ενώ εκείνη είχε μείνει με τα εσώρουχα και τις γόβες . Με κοίταξε και γέλασε.
Έτσι με τα κυλοτάκια , αυτο σου αξίζει είπε . Τώρα θα κάνεις δουλειές εδω μέσα ωραία και υπάκουα .
Φορώντας το κυλοτάκι και μια ποδιά και τιποτε άλλο , με έβαλε να κάνω δουλειές εκείνη τη μέρα . Φυσικά υπό το αγρυπνο βλέμμα της όπου με χαστούκια και μπόλικο εξευτελισμό μου διόρθωνε κάθε λάθος .
Όταν τελείωσαν οι δουλειές , κάθισε στη πολυθρόνα και με διέταξε να γονατίσω μπροστά της . Παραμέρισε το κυλοτάκι της και με διέταξε να τη γλείψω . Βρέθηκα μπροστά στο μυρωδάτο υγρό μουνάκι της που γυάλιζε . Άρχισα δειλά δειλά να γλείφω μέχρι που με ένα ακόμα σκαμπήλι με τράβηξε πάνω της και μου έδειξε έτσι ότι ήθελε δυνατό ρούφηγμα . Πράγματι άρχισα να γλείφω και να ρουφάω με πάθος ενώ τα βογγητά που άκουγα με κάβλωνα ακόμα και περισσότερο . Όταν τελείωσε και έγλειψα όλα τα χύσια της απο το πρόσωπό μου κατάλαβα ότι αυτό ήταν που ήθελα απο τη ζωή μου .
Τα υπόλοιπα απλώς ακολούθησαν . Η Λούμι συνέχισε να με εκπαιδεύει με σκληρότητα , ξύλο , σκαμπήλια , και άφθονο εξευτελισμό. Κάθε μέρα και ένα βήμα .
Μια μέρα με είχε βάλει γονατιστό με ανοικτό στόμα και έφτυνε μέσα μου το σάλιο της και τις στάχτες απο τσιγάρο . Άλλη μέρα με έβαλε στη μπανιέρα και κατούρησε επάνω μου . Νόμιζα ότι αυτό ήταν η ουρολαγνεία μέχρι που μια μέρα κατούρησε μέσα στο ποτήρι σαμπάνιας και μου το έδωσε να το πιώ . Υπάκουα το ήπια μέχρι τελευταία σταγόνα . 
Ακόμα όμως δεν είχα κατέβει όλα τα στάδια του εξευτελισμού . Η Λούμι μια μέρα μου είπε ότι το επόμενο ραντεβού μας θα ήταν πολύ ξεχωριστό . Δεν είχα καταλάβει τι εννοούσε μέχρι που ήρθε σπίτι παρέα με τον Αρτάν , ένα ψηλό ξανθωπό αλβανό με σώμα γυμνασμένο και τραχειά χαρακτηριστικά . Η Λούμι τον φίλησε παθιασμένα στο στόμα και κατάλαβα ότι ήταν ζευγάρι .
Θα μας υπηρετήσεις και τους δύο τσουλάκι . Και ειδικά τον Αρτάν .
Τα μάτια μου έλαμψαν καθώς είδα τον Αρτάν να γδύνεται μπροστά μου . Είχε ένα τεράστιο χοντρό καυλί που παλλόταν απο καύλα .
Γονάτισε πουστράκο είπε κοφτά ενώ η Λούμι με κοίταξε με αυστηρό ύφος . Επρεπε να υπακούσω και έτσι βρέθηκα στα γόνατα . Το χοντρό καυλί του Αρτάν βρέθηκε στο άμαθο στόμα μου . Με τις υποδείξεις της Λούμι άρχισα να παιρνω πίπα απο το αλβανό γαμιά που μου έφερε ενώ η Λούμι ήρθε πίσω μου και άρχισε να αλοίφει με αλοιφή το κωλαράκι μου
Ξέρεις τι θα συμβεί έτσι δεν είναι ; Θα σου ανοίξει ο Αρτάν το κωλαράκι και θα σε κάνει πουτανάκι .
Μάλιστα κυρία είπα υπάκουα και συνέχισα το τσιμπούκι 
Κάποια στιγμή ο Αρταν τραβήχτηκε . Ήταν η ώρα για το γαμήσι μου . Έπεσα στα 4 και ο Αρτάν ήρθε πίσω μου  . Η Λούμι ήρθε μπροστά και μου έφερε το μουνάκι στο στόμα μου . Αισθάνθηκα το πουτσοκέφαλο του Αρτάν να ακουμπάει την σουφρίτσα μου και να πιέζει δυνατα παραβιάζοντάς μου .
Οι κραυγές μου πνίγηκαν καθώς η Λούμι πίεσε το στόμα μου στο μουνάκι της ενώ ο Αρτάν μου έμπηξε το χοντρό του καυλί στο κωλο . Άρχισε ένα γαμήσι άνευ προηγουμένου . Το χοντρόψωλό του μου έσκιζε το κώλο δυνατά ενώ σκαμπήλια έπεφταν πάνω στο κωλαράκι μου . Εγώ έγλειφα παθιασμενα τη Λούμι που έχυσε δυνατά 2 – 3 φορές . Σύντομα ο Αρτάν έχυσε στο κωλαράκι μου το καυτό του σπέρμα .
Με πήδηξαν και οι δύο , η Λούμι με στραπον και ο Αρτάν με τη ψωλάρα του με όλους τους τρόπους μέχρι που το κωλαράκι μου δεν άντεχε άλλο .
Είχα γίνει πια η πουτάνα τους , η αρσενική τους τσούλα και σε σύντομο διάστημα άρχισαν να με δίνουν και σε φίλους τους με αμοιβή . 100 Ευρώ για να με γαμήσουν και 50 για να τους τσιμπουκώσω .
Τους λατρεύω και κάνω ότι θέλουν .
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Ιστορίες BDSM: /p/bdsm_10.html



Ιστορία BDSM : Η Αφέντρα «Κουμπάρα»  -  Μέρος 1ο 
/2012/02/bdsm-1.html


Περίληψη :
Η Αυταρχική Κουμπάρα , υποτάσσει το ζευγάρι της ιστορίας μας και τους οδηγεί σε νέα «σκοτεινά» μονοπάτια της σαδομαζοχιστικής ηδονής υπό τις διαταγές της . 


Οι δυναμικές κυριαρχικές γυναίκες , ανέκαθεν αποτελούσαν την αγαπημένη μου φαντασίωση και μάλιστα σε τόση ένταση και με τόσο διαστροφικές παραστάσεις μου ακόμα και οι πιο τολμηροί παραγωγοί ταινιών σαδομαζοχιστικού περιεχομένου θα ζήλευαν και πιθανόν αν μπορούσαν , θα αντέγραφαν .

Φυσικά , δεν είχα αυταπάτες . Ήξερα ότι αυτές τις φαντασιώσεις μου , μόνο σε επαγγελματία αφέντρα θα μπορούσα να πραγματοποιήσω και σε καμία περίπτωση σε κανονική σχέση .

Πορεύτηκα λοιπόν , επι σειρά ετών απο διάφορες επαγγελματίες Αφέντρες , άλλες πιο ικανές , άλλες λιγότερο ικανές μιας και σε αυτή την διάσταση της σεξουαλικότητας , η κάθε γυναίκα , σίγουρα δεν είναι ότι δηλώσει .

Παράλληλα , η vanilla ζωή μου συνεχιζόταν κανονικά και μάλιστα , γνώρισα την Γιώτα , μια συνάδελφο απο την δουλειά , που σίγουρα , ήταν αυτό που οι μανάδες θα αποκαλούσαν «καλή κοπέλα» για σπίτι και οικογένεια . Ήταν σίγουρα η ώρα για γάμο και αποκατάσταση μιας και υπάρχουν κάποια βήματα στην ζωή , απαραίτητα για να προχωρήσουν τα πράγματα και ένα απο αυτά είναι και ο γάμος .

Στο μυαλό μου λοιπόν , είχα αποφασίσει ότι η «μαύρη μου πλευρά» έπρεπε να καταπιεστεί και να μπει μια και καλή στο χρονοντούλαπο , μιας και η Γιώτα σίγουρα δεν μπορούσε να υιοθετήσει το ρόλο της αφέντρας .

Η σχέση μας προχωρούσε κανονικά και μάλιστα τολμώ να πω ότι είχα μπει για τα καλά στο δρόμο της vanilla ζωής για τα καλά . Που και που κάποια περιήγηση στο διαδίκτυο μου θύμιζε τι είχα αφήσει πίσω μου αλλά παράλληλα σκεπτόμουν ... τι να κάνουμε ! Σε αυτή την ζωή δεν μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε .

Όταν γνώρισα την καλύτερ φίλη της Γιώτας , την Σοφία , ομολογώ ότι κάτι μέσα μου σκίρτησε .

Η Σοφία , ήταν μια εντυπωσιακή γυναίκα , στα 30 , όμορφη , με αναλογίες μοντέλου , υπέροχα πόδια , καλογυμνασμένα και χυτά , όμορφο μπούστο , τέλειο κώλο και ένα σικάτο ντύσιμο που την έκανε να ξεχωρίζει μέσα σε ένα χώρο .

Εκείνο όμως που την έκανε ουσιαστικά να διαφέρει απο την Γιώτα , η οποία ήταν εξίσου όμορφη , ήταν η δυναμική της κυριαρχική συμπεριφορά , ο αυταρχικός επιθετικός χαρακτήρας της και γενικά , μια συμπεριφορά και ένας χαρακτήρας πληθωρικός που την καθιέρωνε ώς ηγετική προσωπικότητα μέσα στην παρέα .

Η Σοφία , ήταν ότι ακριβώς δεν είναι η Γιώτα . Δυναμική , φιλάρεσκη , απαιτητική , κυριαρχική και πληθωρική προσωπικότητα .

Πολλές φορές , το βλέμμα μου έπεφτε επάνω στα καλοσχηματισμένα της πόδια και τα ιλιγγιώδη ψηλοτάκουνα τα οποία φορούσε αλλά πάντα κατέπνιγα μέσα μου τα συναισθήματα υποταγής που γεννιόντουσταν μιας και ήμουν απολύτως σίγουρος , ότι παρόλο που είχε τόσο δυναμικό χαρακτήρα , θα ήταν μια κλασική Ελληνίδα , χωρίς κάτι ιδιαίτερο στο σεξουαλικό τομέα , πόσο μάλλον να ήταν ανοικτή σε κίνκυ παιχνίδια .

Η φυσική εξέλιξη της σχέσης μου με την Γιώτα , ήταν φυσικά , ο γάμος και μάλιστα , ήταν μια επιλογή που αφενός μεν ευχαρίστησε εμένα , αφετέρου δε , ικανοποίησε όλους τους συγγενείς και φίλους . Η «Κουμπάρα» φυσικά θα ήταν η Σοφία .

Ενώ μεχρι τότε , η Σοφία και η Γιώτα , έκαναν παρέα , όχι και τόσο συχνά , απο εκείνη την μέρα και μετά , οι επαφές , έγιναν σχεδόν καθημερινές .

Μαζί με τις καθημερινές επαφές , άρχισαν να δημιουργούνται και καθημερινές φαντασιώσεις με την Σοφία , πάντα σε κυρίαρχο ρόλο . Μια μέρα , στο σπίτι της όπους είχαμε πάει επίσκεψη , δεν κατάφερα και υπέκυψα .

Τι εννοώ ; Ενώ κάποια στιγμή πήγα στην τουαλέτα , κάπου εκεί στην γωνία , ξεχώρισα το καλάθι με τα άπλυτα και δεν άντεξα . Το άνοιξα και βρέθηκα μπροστά σε πολλά άπλυτα κυλοτάκια , φορμάκια γυμναστικής και καλσόν . Κόντεψα να πάθω αμόκ και άρχισα άπληστα να ρουφώ και να μυρίζω τα πάντα σαν λυσσασμένος .

Αυτό ήταν . Απο εκείνη την μέρα , είχα γίνει ο «σκλάβος» της .

Την είχα «γευτεί» , την είχα «μυρίσει» !  Δεν σκεπτόμουν τίποτε άλλο

Έπρεπε να συνέλθω ! Να καταλάβω τι μου γινόταν ! Δεν ήταν δυνατόν να αφεθώ σε τέτοια «σκοτεινά» μονοπάτια που προσπαθούσα να  αντισταθώ . Εξάλλου , το ότι είχε πρόστυχα λερωμένα κυλοτάκια , και προκλητική επιβλητική προσωπικότητα , δεν σήμαινε ότι θα ήταν και Αφέντρα .

Οι σκέψεις και οι φαντασιώσεις με στοιχειώναν για αρκετές ημέρες , μέχρι που τελικά , μια μέρα , έγινε το αναπάντεχο .

Ήμουν μόνος στο σπίτι , όταν ξαφνικά χτύπησε η πόρτα .

Παραξενεύτηκα και πήγα να ανοίξω .

Προς μεγάλη μου έκπληψη , μπροστά μου ήταν η Σοφία . Με κοίταζε γελώντας ενώ φορούσε ενα αποκαλυπτικό μίνι που τόνιζε τα καλίγραμμα πόδια της και φυσικά ψηλοτάκουνα πέδιλα που μπορούσα να δω τα παιχνιδιάρικα δακτυλάκια της .

Γειά σου «Κουμπάρε» μου είπε με ένα περίεργο μίγμα , πονηριάς , προκλητικότητας και αυταρχικότητας στο τόνο της φωνής της .
Καλημέρα της είπα έκπληκτος και εκείνη , χωρίς να ρωτήσει , μπήκε μέσα με έναν αιθέριο , προκλητικό τρόπο .
Θα περιμένω την Γιώτα είπε και κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ .
Τι θα με κεράσεις ; Ρώτησε .
Ότι θές .
Ένα φραπεδάκι είναι ότι πρέπει είπε γελώντας ενώ σταύρωσε τα τέλεια πόδια της στο καναπέ.
Τι ήταν αυτό που με βρήκε τώρα ... ήταν ανάγκη . Σκεπτόμουν μιας και απεγνωσμένα ήθελα να ξεφύγω απο την «μαύρη πλευρά» που άρχισε να με κυριεύει .

Της έφερα το καφέ και κάθισα δίπλα της .

Κουράστηκα με τα ψηλοτάκουνα σήμερα είπε πονηρά και άρχισε να τα τρίβει ενώ την είδα να λύνει το λουράκι απο τα ψηλοτάκουνα πεδιλά της
Κουράστηκαν τα καημένα είπε . Μήπως έχει λοσιόν η Γιώτα .
Βέβαια είπα και κυριολεκτικά τσακίστηκα να πάω στο μπάνιο να την φέρω .
Ευχαριστώ , ότι πρέπει είπε και την πήρε στα χέρια της .
Μπορώ να βοηθήσω ψέλλισα ενώ η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά .
Αλήθεια ; μπορείς ; Είπε και κάθισε αναπαυτικά πίσω .
Ένα καλό μασάζ στα πόδια μου είναι ότι πρέπει . Έμπρός είπε επιτακτικά , γονάτισε.

Βρέθηκα μπροστά στα υπέροχα πατουσάκια της που ήταν ότι πιο απαλό είχα αγγίξει στην ζωή μου . Τα πήρα στα χέρια μου και πραγματικά έκαιγαν . Το βλέμμα μου έπεσε πάνω στα παιχνιδιάρικα δακτυλάκια της που πραγματικά ήταν για ρούφηγμα ενώ φορούσε και ένα δακτυλιδάκι που τα έκανε να φαίνονται ακόμα πιο καυλιάρικα .

Πήρα τη λοσιόν , έβαλα μια γενναία ποσότητα στα χέρια μου και άρχισα να της κάνω ένα απαλό μασάζ . Έβγαλε μια φωνούλα ευχαρίστησης ενώ βυθίστηκε ακόμα περισσότερο στον καναπέ . 

Έχεις ταλέντο να κάνεις μασάζ στα πόδια , αυτή πρέπει να είναι η θέση σου είπε γελώντας ενώ έπαιζε με τα δακτυλάκια της κουνώντας τα όσο τα περιποιόμουν.
Σου αρέσουν τα πόδια μου ; Ρώτησε δήθεν αθώα κάνοντάς με κυριολεκτικά να κοκκινήσω . 
Χαχαχα , το ξέρω , σε έχω δεί να τα κοιτάς .... Βάζω στοίχημα ότι θές να τα γλείψεις κιόλας . Είπε .

Δεν μίλησα καθόλου , αποδεχόμενος σιωπηλά , το κρυφό , «σκοτεινό» μου πάθος .

Τι μαλάκας είπε και μου άστραψε ένα σκαμπήλι αιφνιδιάζοντάς με και κάνοντας το μάγουλό μου να κοκκινήσει .
Συνέχισε το μασάζ ρε άχρηστε διεστραμμένε μαλάκα ! είπε ενώ με κοίταξε με ένα βλέμμα που πετούσε φωτιές
Μην με κοιτάς γιατί θα πώ σε όλους τι ανωμαλάρα είσαι .

Δάκρυα ανέβηκαν στα μάτια μου ενώ έσκυψα το κεφάλι και συνέχισα να κάνω μασάζ στα πόδια της .

Αισθανόμουν  ένα περίεργο ερεθισμό απο όλη την σκηνή ενώ είχα αποκτήσει μια εκρηκτική στύση . Η Σοφία το αντιλήφθηκε και απομάκρυνε το ένα πατουσάκι της απο τα χέρια μου και με πίεσε στο καβάλο . Τα μάτια της έλαμψαν .

Καύλωσες μαλάκα ; Καύλωσες απο τα πόδια μου ; Θέλεις να τα γλείψεις κιόλας ; Τα σκαμπήλια έπεφταν απανωτά , το ένα μετά το άλλο
Μάλιστα θέλω είπα .
Μάλιστα Κυρία είπε και με σκαμπήλισε πιο δυνατά  απο όλες τις προηγούμενες φορές .
Μάλιστα Κυρία είπα με δάκρυα στα μάτια .

Αισθάνθηκα  ταπείνωση , ντροπή , μα και λύτρωση μιας και φάνηκε ότι μια Αφέντρα κρυβόταν μέσα της επαληθεύοντας όλες μου τις φαντασιώσεις .

Για γδύσου ! Διέταξε να δω τι σου βρήκε η μαλακισμένη η  φίλη μου .
Μάλιστα Κυρία είπα και σε λίγα λεπτά , βρέθηκα ολόγυμνος μπροστά της με ένα πέος να πάλλεται .
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ..... η Σοφία ξέσπασε σε δυνατά γέλια ενώ στα χέρια της πήρε το κινητό της και σχημάτισε έναν αριθμό
Έλα τσουλάκι , τσακίσου !

Παραξενεύτηκα . Ποιά ήταν και που μιλούσε έτσι .
Εσύ μαλάκα ξάπλωσε εδώ μπροστά μου ανάσκελα .
Μάλιστα κυρία απάντησα και ξάπλωσα μπροστά της ενώ εκείνη σηκώθηκε .

Με το πατουσάκι της , έτριψε το στήθος μου και κατέβηκε προς το ερεθισμένο πέος μου το οποίο και κλώτσησε δύο τρείς φορές , παιχνιδιάρικα με την πατούσα της ενώ δεν παρέλειψε να πατήσει και τα μπαλάκια μου ελαφρά κάνοντάς με να βογγήξω .

Σκάσε ! Σκάσε μαλάκα ! Είπε και έχωσε την πατούσα της στο στόμα μου .
Βγάλε τη γλώσσα είπε επιτακτικά και άρχισε να καθαρίζει την πατούσα της πάνω μου.

Κάποια στιγμή , χτύπησε το κουδούνι και κόντεψα να λιποθυμίσω .
Μείνε εκεί που είσαι αλλιώς θα σε τσακίσω είπε αυστηρά .

Χωρίς να πεί τίποτε άλλο πήγε και άνοιξε την πόρτα και η έκπληξη κυριολεκτικά με συγκλόνισε .

Άργησες πουτανάκι είπε η Σοφία και άκουσα ένα δυνατό σκαμπήλι .
Συγνώμη Κυρία άκουσα την γνώριμη φωνή της Γιώτας .
Τσακίσου μέσα μωρή γαμιόλα να δείς τον μαλάκα σου είπε και την έπιασε απο το μαλλί σέρνοντάς την μέσα με απανωτά σκαμπήλια .

Δεν το πίστευα . Η Σοφία , είχε μια σχέση εξουσίας με την Γιώτα . Δεν ήταν μια κλασσική φιλία ανάμεσα σε μια μουνάρα και μια συνηθισμένη κοπέλα σαν αρκετές περιπτώσεις που είχα ξαναδεί αλλά προφανώς υπήρχαν βαθύτερα αίτια και σίγουρα πιο διαστροφικά.

Θα είμαι η Αφέντρα - Κουμπάρα σας , θα σας έχω σκλαβάκια μου και τους δύο . είπε γελώντας και ήρθε πάνω μου , πατώντας πάνω μου με όλο της το βάρος .
Γδύσω μωρή καριόλα είπε αυστηρά ενώ με ποδοπατούσε με όλο της το βάρος , πότε στο στήθος , πότε στο πρόσωπο , πότε στα γεννητικά όργανα .
Έλα μωρή καριόλα να μου γλείψεις και εσύ τα πόδια είπε αυστηρά και έφυγε απο πάνω μου .
Εσύ μαλάκα κοίτα την γυναίκα σου να μου γλείφει τα πόδια .

Κάθισε και πάλι αναπαυτικά και η Γιώτα ολόγυμνη , συνεσταλμένη και σιωπηλή , χωρίς καν να μου έχει ρίξει κάποιο βλέμμα , γονάτισε μπροστά της , πήρε τα πόδια της στα χέρια της και άρχισε  να τα γλύφει και να τα φιλά με τόσο πάθος που αισθάνθηκα την καύλα να με κυριεύει . Το χέρι μου ασυναίσθητα κατέβηκε προς τα κάτω αλλά η Σοφία με είδε .

Μην διαννοηθείς και την παίξεις μόνος σου , θα σου τα κόψω τα μπαλάκια . Κατάλαβες μαλάκα ; Και εσύ γλείψε καλύτερα τσουλαριό είπε στην Γιώτα και την σκαμπήλισε .
Θα περάσουμε όμορφα μαζί είπε γελώντας κοιτώντας πότε την Γιώτα που της έγλειφε τα πόδια και πότε εμένα που ήμουν ξαπλωμένος ανάσκελα και φοβισμένος


(.... συνεχίζεται ....... )






Διαβάστε Επίσης Σχετικά Άρθρα

Λεσβιακή Κυριαρχία ! Οι Γυναίκες Το Κάνουν Μεταξύ Τους Καλύτερα
/2011/12/blog-post_17.html
Lesbian Female Domination : Όταν Οι Κυριαρχικές Λεσβίες Αναζητούν Υποτακτικούς Άντρες
/2011/12/lesbian-female-donination.html
Femdom Training – Εκπαίδευση Ζευγαριού Απο Επαγγελματία Αφέντρα
/2012/01/femdom-training.html
Εξευτελισμός Και Υποταγή Μπροστά Στις Φίλες Της Αφέντρας
/2011/11/m.html
Extreme Humiliation - Ακραία Δίψα Για Εξευτελισμό
/2012/01/extreme-humiliation.html
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6

Πηγή : Ιστορίες BDSM: /p/bdsm_10.html



Η Αφέντρα «Κουμπάρα»  -  Μέρος 1ο 
/2012/02/bdsm-1.html


Η Αφέντρα «Κουμπάρα»  - Μέρος 2ο
/2012/02/bdsm-2.html



Περίληψη :
Οι μάσκες έπεσαν . Έγινε κατανοητό ότι η φιλία της Σοφίας και της Γιώτας , ήταν κάτι επιφανειακό και υπέκρυπτε μια σχέση λεσβιακής υποταγής . Τώρα , στην νέα κατάσταση , πρέπει να γίνει κατανοητό και απο τον σύζυγο της Γιώτας ,ποιός κάνει κουμάντο απο εδώ και πέρα .

Το σόκ αλλά ταυτόχρονα και ο ερεθισμός , ήταν πολύ μεγάλος βλέποντας την Γιώτα , ταπεινωμένη , ολόγυμνη , να τρώει δυνατά σκαμπήλια απο την Σοφία και να της καθαρίζει τις πατούσες με την γλώσσα της .

Δεν μπορούσα καλά καλά να το πιστέψω , κάτι τέτοιο μόνο στις ταινίες bdsm θα μπορούσε να συμβεί . Η εικόνα της Αφέντρας Σοφίας ήταν τόσο ισχυρή που είχα αποκτήσει μια μόνιμη στύση , έτσι ξαπλωμένος όπως ήμουν στο πάτωμα και δεν τολμούσα ούτε κάν να κουνηθώ .

Μαλάκα έρχομαι τώρα και σε εσένα είπε απειλητικά η Σοφία με ένα βλέμμα που πετούσε φλόγες .
Έλα μωρή καριόλα στην καρέκλα και κάτσε να δεις τι άχρηστο μαλάκα άντρα έχεις . είπε και την έσυρε απο το μαλλί προς μια πολυθρόνα απέναντι απο το καναπέ. Της έδωσε και δύο κολλητά σκαμπηλια που η Γιώτα δέχτηκε πρόθυμα και ψέλλισε :
Ευχαριστώ Κυρία .
Δεν κάνει τίποτε σκλαβίτσα είπε η Σοφία και της έδωσε άλλα δύο .
Κάτσε εκεί τώρα να δείς τι θα πάθει ο μαλάκας σου.
Έλα δώ πρόσταξε και  σηκώθηκα όσο πιο γρήγορα μπορούσα απο το πάτωμα . Την πλησίασα και μου έδωσε πάλι σκαμπήλι .
Γονάτισε μπροστά μου .

Υπάκουσα και βρέθηκα γονατιστός μπροστά της ενώ η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει απο την αγωνία .
Σου άρεσε να μου γλείφεις τα πόδια ;
Μάλιστα Κυρία . Έπεσε ένα ακόμα σκαμπήλι .
Σου αρέσει να τρώς τα σκαμπήλια σου απο εμένα ;
Μάλιστα κυρία .

Η Σοφία τότε μου έδωσε παραπάνω απο 5 – 6 χαστούκια κάνοντάς με να ζαλιστώ ενώ με διέταξε να ανοίξω και το στόμα , φτύνοντας μέσα μου μια μεγάλη ποσότητα σάλιου .

Γιαυτό είσαι άξιος , να φτύνω μέσα στο στόμα σου .
Μάλιστα Κυρία είπα κατεβάζοντας το κεφάλι ενώ ακόμα απολάμβανα κρυφά την υπέροχη γεύση που είχε το σάλιο της .
Λοιπόν , τα πράγματα είναι απλά . Το τσουλάκι σου απο εδώ το εξουσιάζω και το γαμάω εγώ εδώ και αρκετά χρόνια . Απο όταν ήμασταν στο σχολείο  , ήταν η «υπηρετριούλα» μου .  Έτσι δεν είναι καριολάκι ;
Μάλιστα Κυρία αποκρίθηκε η Γιώτα κόκκινη απο ντροπή όπως καθόταν στην καρέκλα .
Φυσικά , χάρηκα που η «υπηρετριούλα» μου έκανε μια σωστή σχέση στην ζωή της και μάλιστα με έναν υποτακτικό όπως αποδείχτηκε σαν εσένα και θα χαρώ πολύ να εξουσιάσω και εσένα απο εδώ και πέρα .
Θα είστε και οι δύο σκλαβάκια μου .....

Η πρότασή της ήταν κάτι που εμοιαζε να έχει βγεί απο ταινία φετιχιστικού περιεχομένου . Κοιταχτήκαμε με την Γιώτα και επικοινωνήσαμε σιωπηλά με τα μάτια , δεχόμενοι την κίνκυ αυτή πρόταση της Σοφίας .

Χαίρομαι ! Θα σας κάνω τα «τσουλάκια» μου και πρώτα θα ξεκινήσω απο εσένα . Πρέπει να εξευτελιστείς τελείως μπροστά στην Γιώτα είπε η Σοφία και με έπιασε απο το αυτί , σέρνοντάς με στο καναπέ .
Στήσου εδώ στο καναπέ ρε μαλάκα , θα σου «περιποιηθώ» το κώλο  , όπως κάνω στα άτακτα αγοράκια είπε .

Βρέθηκα στημένος στο καναπέ , με τα οπίσθια γυμνά προς τα πίσω ενώ η Σοφία έφυγε προς την κρεβατοκάμαρά της .
Με την Γιώτα , υπήρχε τόσο έντονος εξευτελισμός , που δεν μπορούσαμε να ανταλλάξουμε ούτε κουβέντα .
Η Σοφία επέστρεψε κρατώντας ένα μαστίγιο , ένα καμουτσίκι και ένα μαύρο βαλιτσάκι .

Θα το ευχαριστηθείς σήμερα μαλάκα είπε με ένα σατανικό , σαρδόνιο χαμόγελο καθώς ξέμπλεκε το μαστίγιο .
Και εσύ καριόλα θα βλέπεις την ξεφτύλα του !

Ήρθε πίσω μου και  όπως ήμουν σε αυτή την εξευτελιστική θέση , μου χούφτωσε το κωλαράκι με τον πλέον πρόστυχο τρόπο που θα μπορούσε .

Ωραίο κωλαράκι , «γυναικείο» , αναρωτιέμαι αν είναι παρθένο ή αν στο έχει «γεμίσει» κανένας νταβραντισμένος γαμιάς  είπε γελώντας .
Όχι Κυρία , έκανα με απέχθεια .
Χαχαχαχα .. μην φοβάσαι , θα στο «γεμίσω» εγώ ....

Η απειλή της κυριολεκτικά με συγκλόνισε αλλά ενώ αισθήματα φόβου και απέχθειας με γέμιζαν , παρόλο αυτό , ένοιωθα και έναν ερεθισμό περίεργο απο την όλη αυτή εξευτελιστική κατάσταση.

Η Σοφία , ανέβασε το χέρι της και με δύναμη κατέβασε το μαστίγιο επάνω στα γυμνά μου κωλομέρια κάνοντάς με να βογγήξω απο καύλα και ηδονή . Ακολούθησαν απανωτά  χτυπήματα  που έκαναν το ευαίσθητο δέρμα σε αυτή την περιοχή να κοκκινήσει αλλά παράλληλα ,  σταματούσε για να μου δώσει και κωλοσκάμπηλα με τα χέρια της .

Ο πόνος , διαρκώς κλιμακωνόταν και μαζί και η ταπείνωση που ένοιωθα σε αυτή την στάση που βρισκόμουν μπροστά στην Γιώτα.

Πόνας μαλάκα ; Πονάει ο κωλαράκος σου ;
Μάλιστα Κυρία .
Θες να σταματήσω ; ρώτησε πονηρά ενώ μου έδωσε μια ακόμα δυνατή ξυλιά με το μαστίγιο .
Μάλιστα Κυρία .
Για να σταματήσω , θέλω να ανοίξεις τα κωλομάγουλά σου και να με παρακαλέσεις να «τσεκάρω» το κωλαράκι σου .... Ξέρεις .... να σου βάλω ένα καλό κωλοδάκτυλο.

Δίστασα μιας και με αιφνιδίασε η πρότασή της , οπότε η Σοφία συνέχισε απτόητη το μαστίγωμα .

Εντάξει λοιπόν .... είπε . Θα συνεχίσω να σου μαστιγώνω τον άχρηστο κώλο σου.

Έφαγα ακόμα αρκετές με το μαστίγιο μέχρι που δεν άντεξα άλλο και την παρακάλεσα αυτό που μου απαίτησε λίγη ώρα πρίν.

Σας  παρακαλώ Κυρία ... μπορείτε να μου ... «τσεκάρετε» το κωλαράκι ;
Τι εννοείς ; Ρώτησε με σαδιστική διάθεση μιας και πραγματικά ήθελε να με εξευτελίσει και να με κάνει να το πώ .
Να μου βάλετε κωλοδάκτυλο .
ΧΑΧΑΧΑΧΑ.... ακούστηκε το γάργαρο γέλιο της ενώ γύρισε στην πλευρά της Γιώτας που άκουγε σιωπηλή .
Το ακούς μωρή ; Ο αντρούλης σου θέλει ένα καλό γενναία κωλοδάκτυλο .Τέτοια «πουτάνα» είναι και αυτός σαν εσένα . Τσακίσου έλα εδώ και έλα να του ανοίξεις το κωλαράκι ...

Κόντεψα να πεθάνω απο ντροπή καθώς ευχόμουν να ανοίξει η Γη να με καταπιεί .

Η Γιώτα ήρθε πίσω μου και αισθάνθηκα τα χέρια της επάνω στο κατακόκκινο κωλαράκι μου.

Μην φοβάσαι ! Η Αφέντρα Σοφία ξέρει τι κάνει είπε και μου τα τσίτωσε δεξιά αριστερά , αποκαλύπτωντας την ροδαλή μου τρυπούλα .
Ωραία τρυπούλα ..... είπε η Σοφία , γλείφοντας το δάκτυλό της .
Θα του κάνω πολλά «πράγματα»
Αισθάνθηκα το σαλιωμένο της δάκτυλο να αγγίζει την τρύπα μου και να μπαίνει μέσα μου.
Σφίχτηκα , πόνεσα αλλά το δάκτυλο της Σοφίας μπήκε μέσα μου προκαλώντας περισσότερο εξευτελισμό παρά πόνο .
Στενή τρυπούλα έχεις γαμιόλη . Σαν της Γυναίκας σου όταν πήγαινε στο Λύκειο είπε η Σοφία .
Θυμάσαι πουτανάκι ; Ρώτησε η Σοφία και της άστραψε με το άλλο χέρι ένα σκαμπήλι .
Μάλιστα κυρία .
Πές και στον ξεκωλιάρη άντρα σου τι έπαθες .
Κυρία ντρέπομαι ... είπε η Γιώτα και έφαγε ένα ακόμα δυνατό σκαμπήλι .
Τσουλάκι ... είπε η Σοφία ..... Δεν πειράζει , θα σου τα πω εγώ . Η Γιώτα ήταν το σκλαβάκι μου απο το Λύκειο . Ξεκινήσαμε πρώτα με το να μου κάνει όλες τις εργασίες και συνεχίσαμε με το να την βάζω να μου καθαρίζει το δωμάτιο , να μου ψωνίζει , να της παίρνω το χαρτζηλίκι . Βέβαια αντιδρούσε κάποιες φορές αλλά της έδινα ένα γερό χέρι ξύλο με την ζώνη μου και μετά υπάκουε . Έτσι δεν είναι τσουλάρα ;
Μάλιστα Κυρία ! Είπε η Γιώτα .

Η Σοφία συνέχισε να με κωλοδακτυλιάζει εξευτελίζοντάς τόσο εμένα όσο και την Γιώτα .
Και ξέρεις ποιός «ξεπαρθένιασε» την γυναικούλα σου μαλάκα έτσι ; Είπε χώνοντας και δεύτερο δάκτυλο μέσα μου .
ΕΓΩ !! . Πήρα ένα στραπον και για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο την ξεμούνιασα και την ξεκώλιασα . Στην αρχή έκλαιγε , φώναζε και μετά παρακαλούσε να την σκίζω με το στραπον . Έτσι θα σε κάνω και εσένα ξεκωλιάρα .
Θα σε «ξεπαρθενιάσει» η Αφέντρα Σοφία μου είπε  η Γιώτα γελώντας . Είσαι πολύ τυχερός .

Δεν το πίστευα . Συνωμοτούσαν να με πηδήξουν και δεν ήξερα πόσο καιρό το σχεδίαζαν αυτό.
Φέρε το στραπον να ξεκωλιάσω τον «άντρα» σου .
Μάλιστα Κυρία !
Και εσύ θα του κρατάς το κώλο ανοικτό όσο θα τον γαμάω .
Η Σοφία πήρε το στραπον που της έδωσε η Γιώτα , το έδεσε γύρω απο την μέση της και αφού το λίπανε με λίγο τζέλ , ήρθε πίσω μου.
Η Γιώτα συνέχισε να κρατά τα κωλομάγουλά μου ανοικτά δεξιά και αριστερά δίνοντάς της εύκολη πρόσβαση στην σαλιωμένη μου τρυπούλα .
Έτοιμη είσαι «Υποψήφια Πουτάνα» ... θα σε γαμήσω τώρα και εσένα ! Θα σου ξεχειλώσω την κωλάρα όπως έκανα και κάνω ακόμα στην πουτάνα σου .

Αισθάνθηκα το κρύο σκληρό στραπον να με παραβιάζει ενώ ένας οξύς πόνος διαρκώς αυξανόμενος , καθώς η Σοφία έμπηγε το καυλί μέσα μου .
Πόναγα , προσπαθούσα να ξεφύγω αλλά η Γιώτα είχε πέσει επάνω μου με όλο το βάρος της και δεν μπορούσα να ξεφύγω απο το σκληρό καυλί .
Χιλιοστό , χιλιοστό , με έσκιζε , με άνοιγε στα δύο και εγώ καθόμουν εκεί πειθήνια να με ξεπαρθενεύει η Αφέντρα .
Το πήρες όλο μέσα μωρή γεννημένη ξεκωλιάρα ! Πουτάνα ! Ξεφτυλισμένη Πουτάνα έγινες παλιομαλάκα . Θα σε λέω Γωγώ μωρή γαμιόλα . Γιώτα και Γωγώ , οι δύο πουτάνες που θα κάνουν  ότι τους λέω και θα στήνουν κωλαράκι για μένα όποτε το λεω .
Το είχε χώσει μέσα μου όλο μέχρι το πάτο . Άρχισε με αργές ρυθμικές κινήσεις να μου πηδάει το κωλαράκι . Φαινόταν ότι ήξερε να χειρίζεται πολύ καλά το στραπον καθώς με πηδούσε με έναν ολοένα και αυξανόμενο ρυθμό .
Ο πόνος καθώς με πηδούσε , είχε αντικατασταθεί απο ηδονή ενώ το διαρκές τρίψιμο του δονητή στο προστάτη μου , είχε δημιουργήσει έναν ακατάπαυστο ερεθισμό που ξεκινούσε απο τα σωθικά μου και έφτανε μέχρι την στύση μου .
Σου αρέσει τσουλάκι ; Σου αρέσει γαμιόλικη πούστρα ; Να τρώς το καυλί στο κώλο;
Μάλιστα Κυρία είπα βογγώντας ρυθμικά σε κάθε της διείσδυση .
Γύρνα ανάσκελα μωρή πουτάνα να βλέπω το πρόσωπό σου όσο σε πηδάω.
Βρέθηκα ανάσκελα με τα πόδια στον αέρα ενώ η Σοφία ήρθε και μου το κάρφωσε σε αυτή την θέση ακόμα πιο βαθιά ενώ μου έδωσε και αρκετά σκαμπήλια και δεν παρέλειψε να με φτύσει στο πρόσωπο .
Ξεφτυλισμένη ξεκωλιάρα . Αυτή είναι η θέση σου ! Ανάσκελα να σε γαμάω μπροστά στην πουτάνα σου .
Τσακίσου εσύ μωρή και κάτσε στο πρόσωπό του . Να σου γλείψει το βρωμόμουνό σου γιατί μετά θα πηδήξω εσένα .
Η Γιωτα έφερε το λαχταριστό της μουνάκι στο πρόσωπό μου και άρχισα σαν μανιακός να το γλείφω ενώ η Σοφία με σφυροκοπούσε διαρκώς στο κώλο με το στραπον .
Άρχισε να βογγάει απο το γλειφομούνι που της έκανα ενώ η Σοφία της έδινε σκαμπήλια και την έσφιγγε στο λαιμό .
Βογγάς  πουτανάκι ; χύνεις ; Μην τολμήσεις και χύσεις στο πρόσωπό του . Επάνω στο στραπον μου θα χύσεις τσουλάκι . Στήσου .
Εκεί δίπλα ακριβώς η Γιώτα στήθηκε στα 4 ενώ η Σοφία βγήκε απο μέσα μου . Η κωλοτρυπίδα μου έχασκε απο το σκληρό γαμήσι που της έκανε ενώ εγώ , έτσι ανάσκελα που ήμουν ούτε μπορούσα να προσανατολιστώ που ήμουν απο το ξέσκισμα . Έφαγα ένα δύο σκαμπήλια απο την Σοφία και με επανέφερε .
Κοίτα με που θα γαμάω το πουτανάκι σου τώρα είπε και αφού πέταξε το προφυλακτικό απο το στραπον και φόρεσε ένα καινούριο , πήρε θέση πίσω απο τη Γιώτα .
Μούσκεμα είναι το πουτανάκι ! Της άρεσε που σε γαμούσα μαλάκα , έχει υγρανθεί η πουτάνα σου  όταν σε ξεκώλιαζα .
Φάτο καριόλα στην μουνάρα σου είπε και της το έμπηξε με μανία κάνοντας την Γιώτα να βγάλει μια κραυγή πόνου αλλά και καύλας .
Παλιοτσούλα , θα σου δώσω το μουνί στο χέρι , έδώ μπροστά στον άντρα σου.
Άρχισε να την πηδάει με ξέφρενο ρυθμό και μάλιστα όπως καταλάβαινα απο την γλώσσα του σώματος της , το είχε ξανακάνει πολλές φορές . Ήξερε πως να της καρφώσει το πλαστικό καυλί , την γωνία που της άρεσε , την γωνία που την πόναγε . Προφανώς και το είχε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν .
Σου αρέσει πουτανίτσα ; Θές να χύσεις ; Θές να χύσεις πάνω στο χοντρόψωλο που σου γαμάει το ξεφτυλισμένο μουνί σου ; ε καριόλα ;
Την έβριζε , της σκαμπήλιζε τα κωλομέρια και μάλιστα έτσι όπως την πηδούσε στα 4 , έφερε το πόδι της μπροστά και η Γιώτα της έγλειφε τα δάκτυλα .
Έλα εδώ μαλάκα να δοκιμάσεις το μουνί της είπε και με υποχρέωσε να γονατίσω πίσω σε απόσταση αναπνοής απο το μουνάκι της Γιώτας που φαινόταν τσιτωμένο και γυαλιστερό απο το πήδημα που της έκανε .
Ρούφα το είπε η Σοφία και έβγαλε το στραπον απο μέσα της και το έδωσε στο στόμα μου . Μου το έβαλε βαθιά μέχρι το λαρύγγι . Γεύτηκα τους χυμούς της Γιώτας , το σάλιωσα καλά και στην συνέχεια το ξαναέμπηξε στο κατακόκκινο μουνάκι της .
Η Γιώτα σε λίγα λεπτά έχυσε με έναν έντονο οργασμό , ανάμεσα σε κωλοσκάμπηλα και μπινελίκια απο την Σοφία η οποία στην συνέχεια πέταξε το στραπον , κάθισε στο καναπέ και απαίτησε απο εμένα να της κάνω γλειφομούνι .
Κανόνισε να το κάνεις καλύτερα απο την γυναίκα σου μαλάκα ! Με προειδοποίησε καθώς έσφιξε το κεφάλι μου επάνω στο γυαλιστερό άτριχο μουνάκι της που το στόλιζε ένα ασημένιο  piercing .
Η Γυναίκα αυτή , ήταν πραγματικά βιτσιόζα !
Με είχε σφίξει επάνω της και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα παρά έγλειφα σαν τρελός .
Πρέπει να έκανα καλή δουλειά μιας και ουρλιάζοντας , έχυσε στο στόμα μου σε λίγα λεπτά μια τεράστια ποσότητα υγρών .
Δεν τελειώσαμε γαμημένε !
Με έπιασε απο το αυτί και με έσυρε στο μπάνιο . Με έβαλε να κατσω μέσα στην μπανιέρα και στην συνέχεια , με απανωτά σκαμπήλια έβαλε και την Γιώτα μέσα .
Χαρείτε το νέκταρ μου τώρα είπε και άρχισε να κατουράει πάνω στα κορμιά μας !
Ξεφτυλισμένες πουτάνες και οι δύο !
Η ταπείνωση και ο εξευτελισμός είχε φτάσει στο απώγειό του . Η Αφέντρα μας κατουρούσε και τους δύο αφού μας είχε πηδήξει και φυσικά δεν τελείωσε μόνο εκεί μιας και μας υποχρέωσε να την γλείψουμε στο μουνί της εγώ και στον κώλο της η Γιώτα προκειμένου να την καθαρίσουμε .
Θα το διασκεδάσω πολύ μαζί σας τσουλάκια !!! έχω πολλά σχέδια .....

.... (συνεχίζεται)......

Διαβάστε Επίσης Σχετικά Άρθρα

Λεσβιακή Κυριαρχία ! Οι Γυναίκες Το Κάνουν Μεταξύ Τους Καλύτερα
/2011/12/blog-post_17.html
Lesbian Female Domination : Όταν Οι Κυριαρχικές Λεσβίες Αναζητούν Υποτακτικούς Άντρες
/2011/12/lesbian-female-donination.html
Femdom Training – Εκπαίδευση Ζευγαριού Απο Επαγγελματία Αφέντρα
/2012/01/femdom-training.html
Εξευτελισμός Και Υποταγή Μπροστά Στις Φίλες Της Αφέντρας
/2011/11/m.html
Extreme Humiliation - Ακραία Δίψα Για Εξευτελισμό
/2012/01/extreme-humiliation.html

 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Ιστορίες BDSM: /p/bdsm_10.html



Η Αφέντρα «Κουμπάρα»  -  Μέρος 1ο 
/2012/02/bdsm-1.html
Η Αφέντρα «Κουμπάρα»  - Μέρος 2ο
/2012/02/bdsm-2.html


Ιστορία BDSM : Η Αφέντρα «Κουμπάρα» - Μέρος 3ο
/2012/02/bdsm-3.html



Περίληψη :
Η Σοφία αφού επέβαλλε την Κυριαρχία της στο ζευγάρι της ιστορίας μας , αποφασίζει ότι εκείνη θα προσδιορίζει πλέον και το ρόλο του καθενός . Η απόφαση είναι απόλυτη . Εκπαίδευση «Αρσενικής Τσούλας» για εκείνον και «Εκπόρνευση» για την Γιώτα.

Η Σοφία είχε κυριαρχήσει επάνω σε εμένα και την Γιώτα κατά έναν τρόπο απόλυτο , όσο και φυσικό μιας και ήταν μια πραγματικά Κυριαρχική Δυναμική Γυναίκα που ήξερε πως να απαιτήσει την υποταγή απο τους σκλάβους της .
Απο εκείνη την μέρα και μετά , ουσιαστικά , συζούσαμε και οι τρείς , υπηρετώντας ουσιαστικά εκείνη . Οι κανόνες ήταν σκληροί και απόλυτοι .
Η Αφέντρα Σοφία , ήταν πολύ αυστηρή και τολμώ να πώ πολύ τολμηρή στις φαντασιώσεις της .
Μια μέρα με είχε στα πόδια της και της τα έγλειφα ενώ η ίδια φιλιόταν με την Γιώτα με πάθος .
Που και πού , έριχνα κλεφτές ματιές στο άκρως ερεθιστικό θέαμα που εκτελισσόταν μπροστά στα μάτια μου .
Εγώ ήμουν ολόγυμνος μπροστά στα πόδια της Θεάς και τα πιπίλαγα ενώ εκείνη φιλιόταν με την Γιώτα . Το χέρι της είχε κατέβει , στο ξυρισμένο μουνάκι της Γιώτας και το έτριβε με έμπειρο τρόπο , ενώ το ένα της δάκτυλο είχε μπεί βαθιά μέσα της .
Η Γιώτα είχε γείρει στο καναπέ και απολάμβανε τα χάδια της Σοφίας που είχε ριχτεί επάνω στην σάρκα της σαν ένα «ερωτικό σαρκοβόρο».
Γαμημένε σου αρέσει όπως έχω καυλώσει την πουτάνα σου είπε κοιτώντας με ένα πρόστυχο βλέμμα και πιέζοντας την πατούσα της στο στόμα μου .
Την βλέπεις πως καύλωσε ; Έχει γεμίσει ζουμάκια το χέρι μου αλλά και εσύ βλέπω δεν πάς πίσω .
Πάτησε με την άλλη της πατούσα το σκληρό ερεθισμένο μου πέος .
Μην τολμήσεις και χύσεις ! Εγώ θα σου πώ πότε θα χύσεις . Είπε συνεχίζοντας να φιλιέται με πάθος με την Γιώτα και να της δαχτυλιάζει το υγρό της μουνάκι.
Συνέχισε με το ένα πόδι να πατάει το καυλί μου ενώ εγώ της έγλειφα τα δακτυλάκια στο άλλο . Χωρίς όμως να το μπορώ να ελέγξω τα πάθη μου , η καύλα μου είχε φτάσει σε τέτοιο σημείο που πολύ σύντομα θα έχυνα.
Έτσι και έγινε μιας και σε ένα ακόμα πάτημα απο την απαλή της πατούσα , εκσφενδόνισα το καυτό μου φορτίο επάνω στα δακτυλάκια της .
Η Σοφία , όταν το κατάλαβε , έγινε πύρ και μανία με την έλλειψη αυτοσυγκράτησής μου.
Μαλάκα , ξεσκισμένη αδερφάρα , έχυσες πάνω στα πόδια μου ;
Συγνώμη Κυρία ψέλισσα αλλά ήταν αργά ! Τα σκαμπήλια έπεφταν απανωτά , το ένα μετά το άλλο καθώς είχε πραγματικά εξοργιστεί .
Καθάρισε πρόσταξε και μου έδωσε την πατούσα της με δύναμη στο στόμα , υποχρεώνοντάς με να την γλείψω με την γλώσσα .
Και εσύ πουτανάκι το άλλο πόδι είπε στην Γιώτα , δίνοντάς της ένα χαστούκι .
Για ακόμα μια φορά λοιπόν , βρεθήκαμε και οι δύο , στα γόνατα να της γλείφουμε τα υπέροχα πατουσάκια της .
Μαλάκα , έχω μια ιδέα πως θα σε τιμωρήσω . Θα σου δώσω ένα καλό μάθημα για να καταλάβεις ποιός είναι ο γαμιάς εδω μέσα . Είπε η Σοφία με σατανικό ύφος ενώ εγώ με τα μάτια χαμηλωμένα της έγλειφα τα δακτυλάκια των ποδιών της .
Η ιδέα της ήταν ακραία τολμώ να πώ . Έστειλε την Γιώτα μέσα και έφερε μια πλαστική συσκευή που όπως μου εξήγησε ήταν ζώνη αγνότητας .
Με επιδέξιες κινήσεις , μου φόρεσε ένα κομμάτι πλαστικό το οποίο «κλείδωνε» με ένα άλλο δεύτερο κομμάτι που σχημάτιζαν μια θήκη η οποία δεν επέτρεπε σε καμία περίπτωση να έχω στύση παρά μόνο αν με ξεκλείδωνε η αφέντρα .
Να δώ τώρα γαμημένε πώς θα καυλώνεις είπε η Σοφία γελώντας και βούτηξε στην αγκαλιά της την Γιώτα η οποία παραδόθηκε σε ένα βαθύ , αισθησιακό φιλί ενώ το χέρι της Σοφίας επανήλθε πάνω στο μουνάκι της τρίβοντάς το και οδηγώντας την στην «έκσταση» .
Ήδη απο τα πρώτα λεπτά , διαπίστωσα ότι θα πέρναγα πολύ δύσκολες ώρες έτσι «κλειδωμένος» και το θέαμα των δύο γυναικών που μπροστά στα μάτια μου έκαναν λεσβιακό σέξ , ήταν παραπάνω απο ερεθιστικό αλλά συνάμα και μαρτυρικό . 
Η Σοφία , φόρεσε το στραπον της και έτσι ανάσκελα όπως ήταν η Γιώτα , τύλιξε τα πόδια της γύρω απο την λεκάνη της Σοφίας η οποία και έχωσε το στραπόν μέσα στο γυαλιστερό έτοιμο απο τα χάδια μουνάκι της .
Άρχισε να την πηδάει με ρυθμικές κινήσεις της λεκάνης της ενώ η Γιώτα βόγγαγε απο ηδονή. Η εικόνα ήταν τόσο δυνατή που άρχισα να αισθάνομαι την στύση μου να ζωντανεύει αλλά μάταια , μιας και η πλαστική φυλακή καθιστούσε κάτι τέτοιο αδύνατο .
Η Γιώτα έχυσε με έναν εκρηκτικό οργασμό ενώ η Σοφία της ξέσκιζε το μουνάκι με το στραπον και στην συνέχεια ενώ ακόμα την γαμούσε με τις τελευταίες ψωλιές , γύρισε και με κοίταξε υποτιμητικά .
Εγώ θα σε γαμάω «αγάπη» μου ! Ο αντρούλης σου θα αργήσει να ξαναχύσει .
Το ακούς αδερφάρα;  Έλα γλείψε μου το κώλο όσο πηδάω την ξεκωλιάρα σου και ετοίμασε την ξεχειλωμένη σούφρα σου να σε γαμήσω .
Μάλιστα Κυρία είπα και πήρα θέση πίσω της , χώνοντας το πρόσωπό μου μέσα στον υπέροχο καλίγραμμο κώλο της . Η γλώσσα μου έγγιξε την ροδαλη της τρυπούλα και άρχισα να την γλείφω γύρω γύρω στο δακτύλιο .
Μμμμ τι γλώσσα έχεις καριόλη είπε και συνέχισε να γαμά την Γιώτα η οποία μόλις είχε χύσει .
Κυρία ! δεν αντέχω άλλο γαμήσι είπε εκλιπαρώντας η Γιώτα που ήδη είχε χύσει μια φορά .
Σκάσε ! σκάσε τσουλάρα που θα μου πείς δεν θές άλλο γαμήσι . Τώρα με καύλωσε ο άντρας σου που μου γλείφει το κώλο και θα σε σκίσω και άλλο .
Εσύ μαλάκα , συνέχισε να μου καθαρίζεις την κωλοτρυπίδα !
Η Σοφία καύλωνε που της έγλειφα το κώλο και αφού άστραψε δύο τρία ακόμα σκαμπήλια στην Γιώτα που παρακαλούσε να σταματήσει το γαμήσει , έβγαλε το στραπον απο το μουνάκι της , μου το έδωσε στο στόμα να το σαλιώσω και άρχισε να το πιέζει στην κωλοτρυπίδα της Γιώτας .
Μωρή πουτάνα ! Δεν το θές στο ξεσκισμένο μουνί σου ; Θα το φάς στην κωλοτρυπίδα σου ! Της το κάρφωσε με μια κίνηση και η Γιώτα ούρλιαξε απο το πόνο .
Σκάσε πουτανί! Σκάσε πουτανί και εσύ γαμημένε γλείφε το κώλο .
Ακολούθησε ένα ξέφρενο ξέσκισμα της Γιώτας απο το κώλο , με μόνο λιπαντικό τα υγρά απο το μουνάκι της και το σάλιο μου ! Έκλαιγε , παρακαλούσε για έλεος , αλλά μάταια . Η Σοφία  της ξέσκισε το κωλί με ξέφρενο ρυθμό .
Τέλος το γλείψιμο του κώλου μου , στήσε κωλαράκι παλιοαδερφή να σε σκίσω και εσένα , να ξεκουραστεί ο κώλος της γυναίκας σου .
Μάλιστα Κυρία είπα και στήθηκα στο καναπέ στα 4 . Η Γιώτα δίπλα μου ήταν ανακουφισμένη που βγήκε το καυλί απο μέσα της .
Ετοιμάσου καριόλα!!!! Είπε και μου το έμπηξε βαθιά μέσα μου . Άρχισε και εμένα να με γαμάει ξέφρενα απο το κώλο μου .
Γαμημένε , ξεκωλιάρη άντρα ξεφτυλισμένε ! Τι άλλο να σου κάνω ! Σου γάμησα την γυναίκα , στην έκανα πουτανάκι ! Σου έσκισα το κώλο , κατούρησα στο στόμα σου, σου κλείδωσα το άχρηστο πουλάκι σου ! Τι άλλο να σου κάνω .
Ότι θές Αφέντρα ! Είμαι το σκλαβάκι σου .
Γαμιόλα είπε και άρχισε να με πηδάει πιο βαθιά . Θα σε ντύσω γκόμενα ρε μαλάκα! Θα σου φορέσω κυλοτάκια και θα γίνεις πραγματική πουτάνα ! Θα φέρνω γαμιάδες να σας πηδάνε και τους δύο και θα παίρνω εγώ τα λεφτά ! Πουτανάκια μου θα γίνετε και θα μου τα φέρνετε !
Την στιγμή της υπέρτατης καύλας , δεν κατάλαβα απολύτως την πρόστυχη ιδέα που είπε αλλά όταν τελείωσε το πήδημα και ο εξευτελισμός με το στραπον , καταλάβαμε και οι δύο ότι η διεστραμμένη αυτή  κοπέλα , είχε σκοπό να υλοποιήσει κάθετι που ανέφερε .
Η συνέχεια δόθηκε στην κρεβατοκάμαρα όπου η Σοφία ανάγκασε την Γιώτα να με ντύσει με γυναικεία εσώρουχα μπροστά στο γεμάτο χλευασμό βλέμμα της .
Εκείνη καθόταν με ένα ειρωνικό γελάκι στην γωνία και έβλεπε την Γιώτα να μου φοράει καλσόν και ένα διάφανες baby doll .
Άντρας λογίζεσαι εσύ μωρή πούστρα ; Έφαγες πλαστικό πούτσο στο κώλο και τώρα ντύνεσαι με γόβες και στριγκάκια ; Θα δείς τι θα πάθεις μωρή γαμιόλα .
Ντύθηκα και  μπροστά στα εξευτελιστικά της σχόλια , με ανάγκασε να περπατάω πάνω κάτω κουνώντας την λεκάνη μου και λικνίζοντας το κωλαράκι μου επάνω στα ψηλοτάκουνα πέδιλα .
Ταλέντο έχεις καριόλα . Σειρά της πουτάνας σου τώρα . Είπε με σκληρό τόνο η Σοφία.
Πήρε στα χέρια της το κινητό τηλέφωνο και σχημάτισε έναν αριθμό .
Έλα Στέφανε τι κάνεις μωρό μου ; Είπε γελώντας με τον άγνωστο άντρα στο κινητό τηλέφωνο .
Ξέρεις , έχω μια φίλη που θέλει πάρα πολύ να γαμηθεί μαζί σου ! Σε είδε σε ένα πάρτυ που είχα για τα γενέθλιά μου αν θυμάσαι και με έχει φάει να σε γνωρίσει. Τι θα έλεγες για ένα ραντεβού ;
Ναι ναι έλα απόψε στις 8 το βραδάκι να την πάρεις .
Το ακούς μουνάκι ; Θα δείς χαρά στα σκέλια σου σήμερα .
Εγώ κόκκίνησα , το ίδιο και η Γιώτα . Ήθελα να αντιδράσω αλλά πόσο σοβαρά θα μπορούσαν να πάρουν την γνώμη μου την στιγμή που φορούσα κυλοτάκι και γόβες και λικνιζόμουν μπροστά τους στα τακούνια .
Έτσι αδερφάρα ! Θα το αποδεχτείς ότι η γυναικούλα σου σήμερα θα βγεί και θα κάνει σέξ με τον Στέφανο , έναν πραγματικό παίδαρο με μια τεράστια ψωλή και όχι με έναν ξεφτυλισμένο ξεκωλιάρη σαν εσένα με το πούτσο κλειδωμένο που ντύνεται γυναικεία .
Πλησίασε και παρακάλεσέ την να πάει και να γαμηθεί με τον Στέφανο .
Ένα δάκρυ κύλισε απο τα μάτια μου ενώ η Γιώτα με κοιτούσε αμήχανη , έτσι ολόγυμνη όπως ήταν με το μουνάκι της ανοικτό απο το στραπονάρισμα που της έκανε λίγο πρίν η Σοφία .
Δεν ακούς μωρή αδερφάρα ; Αρσενική τσουλάρα ; Είπε και πήρε στα χέρια της μια ζώνη και την κατέβασε στα μπούτια μου . Ούρλιαξα απο το πόνο .
Μίλησα γαμιόλη , ξεκωλιάρη δεν ακούς ; Γονάτισε και παρακάλεσε την γυναίκα σου να γαμηθεί σήμερα !
Έπεσαν επάνω στο εκτεθειμένο δέρμα μου αρκετά χτυπήματα με την ζώνη μέχρι που στο τέλος , γονάτισα , με δάκρυα στα μάτια και πλησίασα .
Σε παρακαλώ Γιώτα .... ψέλισσα . Ένα σκαμπήλι απο την Σοφία που με είχε πλησιάσει με επανέφερε στην πραγματικότητα
Μίλησα είπε απειλητικά .
Σε παρακαλώ , βγές με τον Στέφανο και κάνε σέξ μαζί του είπα με λυγμούς .
Παρακάλεσέ την να δώσει το 100% των δυνατοτήτων της , να δώσει ακόμα και κωλαράκι για να περάσει καλά ο γαμιάς της . Υπαγόρευσε αυστηρά και με ξαναχαστούκισε .
Εμπρός !!!!
Κάνε το πάν να περάσει καλά ο Στέφανος , ακόμα και κωλαράκι αν χρειαστεί να δώσεις είπα τρέμοντας απο εξευτελισμό .
Εντάξει , θα κάνω ότι πει η Αφέντρα αφού το θές και εσύ είπε η Γιώτα με τα μάγουλα κατακόκκινα απο έξαψη .
Ξεφτύλα ! Γαμιόλα ! Παρακαλάς να πηδηχτεί η γυναίκα σου !
Η Σοφία , υποχρέωσε την Γιώτα να ντυθεί όσο πιο σέξυ γινόταν . Φόρεσε ένα σούπερ μίνι , ένα μικροσκοπικό στριγκάκι κορδόνι , θεόρατες ψηλοτάκουνες γόβες και ένα μπούστο τόσο σφιχτό που όλο το στήθος της ξεχείλιζε .
Έτοιμη για γαμήσι . Θα φάς καλά καριόλα σήμερα είπε η Σοφία και της έδωσε ένα ακόμα χαστούκι .
Δεν θα ευχαριστήσεις την Αφέντρα σου που κανόνισε να βγείς ραντεβουδάκι;
Ευχαριστώ Κυρία . Η Σοφία Γέλασε και μετά στράφηκε προς εμένα
Εσύ Μαλάκα ! Υποψήφιε Κερατά με την ξεχειλωμένη σούφρα ; Δεν θα με ευχαριστήσεις που βρήκα γαμιά για την γυναίκα σου ; Είναι το πρώτο βήμα πριν βγεί στο κλαρί .
Ευχαριστώ Κυρία είπα με το κεφάλι κατεβασμένο .
Το κουδούνι χτύπησε και εγώ ήμουν ντυμένος με τα γυναικεία εσώρουχα .
Μην τολμήσεις και κουνηθείς προειδοποίησε η Σοφία .
Μααα είπα και έφαγα ένα σκαμπήλι .
Είναι ο Στέφανος , θα μπεί , θα γονατίσεις μπροστά του και σαν καλή σκλαβίτσα θα ευχαριστήσεις που θα βγεί με την γυναίκα σου . Κατάλαβες μωρή ;
Μάλιστα Κυρία είπα ντροπιασμένος .
Η πόρτα άνοιξε και μπήκε μέσα ένας άντρακλας , γύρω στα 35 , ψηλός , με πολύ γυμνασμένο κορμί , αρρενωπός , πραγματικός γκόμενος που όταν η Γιώτα τον είδε τα μάτια της έλαμψαν .
Καλώς τον είπε η Σοφία , έλα να δείς την φίλη  μου ....
Πολύ όμορφη είναι είπε ο Στέφανος κοιτάζοντάς την απο την κορυφή μέχρι τα νύχια .
Έλα , δεν θέλω ντροπές μωρή , αφού σου αρέσει  είπε η Σοφία και έσπρωξε την Γιώτα κυριολεκτικά στην αγκαλιά του Στέφανου ο οποίος δεν έχασε ευκαιρία και την φίλησε με πάθος ενώ τα χέρια του την έσφιξαν στην αγκαλιά του .
Δεν το πίστευα , μπροστά στα μάτια μου , ενώ εγώ ήμουν ντυμένος γυναικεία , η Γιώτα φιλιόταν με γλώσσα και πάθος με έναν άγνωστο καλογυμνασμένο γκόμενο ο οποίος της χούφτωνε παθιασμένα το κώλο .
Απο εδώ είναι ο ξεφτύλας ο άντρας της . Είπε η Σοφία παρουσιάζοντας και εμένα στον Στέφανο .
Τι είναι αυτή η αδερφάρα , ο άντρας σου; Είπε γελώντας υποτιμητικά ενώ εκείνη την στιγμή ήθελα να ανοίξει η γή να με καταπιεί .
Χαχαχα , έλα βρε Στέφανε μην είσαι κακός μαζί του είπε περιπαικτικά η Σοφία.
Είναι καλός και υπάκουος ενώ μου έχει δώσει το κωλαράκι του και το έχω ξεσκίσει με το στραπον . Κοίτα κιόλας , είναι κλειδωμένο το πουλάκι του είπε και παραμέρισε το κυλοτάκι μου αποκαλύπτωντας την πλαστική θήκη .
Τι ξεφτύλας είπε και χούφτωσε και άλλο , με πιο προκλητικό τρόπο το κώλο της Γιώτας η οποία όχι απλώς δεν αντιδρούσε αλλά της άρεσε κιόλας .
Πάμε μουνάρα μου , είπε και αφού χαιρετήσαν έφυγαν μαζί με τα γέλια τους να ακούγονται απο το διάδρομο .
Η Σοφία έκλεισε την πόρτα , και στράφηκε προς το μέρος μου.
Αδερφάρα ! Ξεφτύλα Κερατά! Τα δύο μας τώρα είπε γελώντας και πήρε στα χέρια της την ζώνη .
Έλα να μου γλείψεις ρε γαμημένε ξεφτύλα το μουνί , έλα τέτοιος μαλάκας που είσαι , έλα να σου χύσω το στοματάκι .
Υπάκουσα και σύρθηκα μέχρι την καρέκλα που άραξε και με εγκλώβισε ανάμεσα στα πόδια της σε απόσταση αναπνοής απο το καυλωμένο μουνάκι της .
Γλείψε ρε μαλάκα , αποτυχημένε ! Ξεκωλιάρη γλείφε τουλάχιστον να κάνεις αυτό σωστά είπε και άρχισε να απολαμβάνει το γλειφομούνι που της έκανα .
Για αρκετή ώρα την είχα να βογγάει καθώς της έγλειφα τα απαλά μουνόχειλα μέχρι που έχυσε τους χυμούς της στο στόμα μου .
Και το κώλο άχρηστε ! Και την κωλοτρυπίδα θα γλείψεις , έχει ιδρώσει !
Η ξεφτύλα μου δεν τελείωνε με τίποτε . Η Γυναίκα μου είχε βγεί έξω με γκόμενο και μπορεί να γαμιόταν , σίγουρα θα γαμιόταν και εγώ έγλειφα το κώλο της αφέντρας μου .
Οι ώρες περνούσαν και η Σοφία , με είχε βάλει να κάνω δουλειές , να καθαρίζω την λεκάνη και το μπάνιο του σπιτιού ενώ εκείνη απο πίσω μου , δεν παρέλειπε να με εξευτελίζει για την Γιώτα .
Τι λες να κάνει η πουτάνα σου τώρα ; Σίγουρα θα ανεβοκατεβαίνει πάνω κάτω στο καυλί του Στέφανου . Θα έχει φάει και τις σφαλιάρες της ! Μια χαρά θα περάσει έλεγε γελώντας στριφογυρίζοντας το μαχαίρι στις πληγές μου  .
Η Σοφία όταν τελείωσαν οι δουλειές , κάθισε στο καναπέ βλέποντας τηλεόραση ενώ εγώ της έγλειφα τα πόδια .
Η ώρα είχε πάει 2 το βράδυ όταν η Γιώτα επέστρεψε .
Ήταν αναψοκοκκινησμένη , με μια φανερή έξαψη στο πρόσωπό της και ένα γαλήνιο ύφος.
Πουτανάκι , πέρασες καλά ; Σου γάμησε το μουνάκι ;
Μάλιστα Κυρία είπε ντροπιασμένη ενώ με κοίταζε με την άκρη του ματιού της .
Και το κωλαράκι ;
Μάλιστα
Τα ακούς μαλάκα ; Έγινες επισήμως και ΚΕΡΑΤΑΣ εκτός απο ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ
Ντροπή αισθάνθηκα να με γεμίζει καθώς η Γιώτα έκανε μια κίνηση να φύγει .
Που πάς μωρή είπε η Σοφία .
Πρέπει να πάω στο μπάνιο , είμαι βρώμικη κάτω ... είμαι γεμάτη ... δίστασε.
Χαχαχαχα , χυμένη απο το μουνί και το κώλο σε γύρισε ο γαμιάς σου πίσω ; Για να δώ είπε και της ανέβασε το μίνι αποκαλύπτοντας ένα μουνάκι ροδαλό που γυάλιζε μέχρι τα μπούτια της .
Που είναι το βρακί σου μωρή ! Έτσι ξεκωλιάρα τριγυρνάς τους δρόμους ;
Μου το πήρε ο Στέφανος ! Το ήθελε για σουβενίρ .
Πουτάνα , έλα εδώ και κάθισε με τα πόδια ανοικτά.
Στην συνέχεια στράφηκε προς το μέρος μου .
Έλα , έλα να γλείψεις τα χύσια ενός πραγματικού άντρα απο το γαμημένο μουνί της γυναίκας σου . Θέλει καθάρισμα .
Δίστασα καθώς πλησίασα και εντόπισα μια περίεργη βαριά μυρωδιά αλλά η Σοφία με πίεσε πάνω στο ξεσκισμένο μουνί της Γιώτας .
Γλείφε Κερατά ! Γλείφε τα χύσια ... συνήθισε την γεύση .
Γεμάτος αηδία , άρχισα να την γλείφω καθαρίζοντας το μίγμα απο το σπέρμα , τον ιδρώτα και τους χυμούς της . Αηδίαζα αλλά παράλληλα αισθανόμουν την στύση μου να θέλει να θεριέψει μέσα στην πλαστική θήκη . Μου άρεσε , μου άρεσε η γεύση ενός άλλου άντρα στο μουνί της γυναίκας μου . Που είχα φτάσει πλέον .
Γλείφε γαμιόλη , αύριο είναι η σειρά σου ....

.... (συνεχίζεται).............








Διαβάστε Επίσης Σχετικά Άρθρα

Απόλυτη Υποταγή Στην Αφέντρα – Forced Feminization
/2011/11/forced-feminization-sissyfication.html
Εκπαίδευση Αρσενικής Τσούλας - Slut Training
/2012/01/slut-training.html
Υπηρετώντας τον Εραστή Της Αφέντρας – Cuckolding
/2011/11/cuckolding.html
Αλλαγή Ρόλων - Dildo Training / Feminization
/2011/08/strapon-playdildo-trainingtransformatio.html
Λεσβιακή Κυριαρχία ! Οι Γυναίκες Το Κάνουν Μεταξύ Τους Καλύτερα
/2011/12/blog-post_17.html
Lesbian Female Domination : Όταν Οι Κυριαρχικές Λεσβίες Αναζητούν Υποτακτικούς Άντρες
/2011/12/lesbian-female-donination.html
Femdom Training – Εκπαίδευση Ζευγαριού Απο Επαγγελματία Αφέντρα
/2012/01/femdom-training.html
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Ιστορίες BDSM: /p/bdsm_10.html



Η Αφέντρα «Κουμπάρα»  -  Μέρος 1ο 
/2012/02/bdsm-1.html
Η Αφέντρα «Κουμπάρα»  - Μέρος 2ο
/2012/02/bdsm-2.html
Η Αφέντρα «Κουμπάρα»  - Μέρος 3ο
/2012/02/bdsm-3.html

Ιστορία BDSM : Η Αφέντρα «Κουμπάρα» - Μέρος 4ο
/2012/02/bdsm-4.html



Περίληψη :
Η Σοφία επέβαλε την θέλησή της να αποκτήσει εραστή η Γιώτα και σιγά σιγά να αρχίσει να εκπορνεύεται ενώ για τον άντρα αποφάσισε μια τελείως διαφορετική πορεία . Συγκεκριμένα ο ρόλος που του ταιριάζει είναι ένας , της «Αρσενικής Τσούλας» και η εκπαίδευση είναι εντατική προκειμένου και αυτός να αρχίσει να «εξυπηρετεί» άντρες.



Οι ημέρες που πέρασαν , ήταν πάρα πολύ δύσκολες για εμένα μιας και όχι μόνο έπρεπε να συνηθίσω την ιδέα ότι η Γιώτα έβλεπε τακτικά τον Στέφανο και έκαναν σέξ , έπρεπε και να αντιμετωπίσω τον περιορισμό των οργασμών μου που είχε επιβάλλει η Σοφία , αναγκάζοντάς με να φορέσω την πλαστική θήκη .
Οποιαδήποτε αντίρρηση και να είχα , είχε καταπνιγεί με δυνατά σκαμπήλια , μαστίγωμα , αλύπητο πήδημα με το στραπον και φυσικά όλα αυτά γίνονταν παράλληλα με το να βλέπω την Γιώτα , να ετοιμάζεται κάθε βράδυ να πηγαίνει σπίτι του Στέφανου
Εγώ έμενα πίσω με την Σοφία που με εκπαίδευε να ντύνομαι γυναικεία , να βάφομαι και φυσικά δεν παρέλειπε να με εξευτελίζει συνεχώς , υπενθυμίζοντάς μου το κεράτωμα που έτρωγα απο την Γιώτα .
Ήταν αφόρητο ! Κάθε στιγμή αισθανόμουν να βυθίζομαι σε μια απέραντη κυριαρχία . Ήμουν στερημένος σεξουαλικά για πάνω απο 2 εβδομάδες , κάθε μέρα η Σοφία με βίαζε με το στραπον της , κάθε μέρα αναγκαζόμουν να γλείφω την Γιώτα όταν γύριζε ύστερα απο το σέξ που έκανε με τον Στέφανο .
Καθε φορά , όταν ξάπλωνα , στριφογύριζαν στο μυαλό μου εικόνες απο την Σοφία , την Γιώτα και τον Στέφανο και δεν μπορούσα να ησυχάσω .
Ένα λοιπόν απόγευμα , η Σοφία είχε κανονίσει και πάλι ραντεβού της Γιώτας με τον Στέφανο αλλά αυτή την φορά όπως είχε πεί με νόημα , τα πράγματα θα ήταν λίγο διαφορετικά .
- Σήμερα θα έρθει εδώ ο Στέφανος να σε γαμήσει ! Είπε με ενθουσιασμό η Σοφία .
- Μα , δεν μπορώ εδώ ! είπε κατακόκκινη απο ντροπή η Γιώτα , πράγμα που προκάλεσε την οργή της Σοφίας .
- Γιατί δεν μπορείς εδώ ; Ντρέπεσαι μήπως αυτή την αρσενική ξεκωλιάρα που έχεις για άντρα ; Είπε και με έδειξε ενώ ήμουν ντυμένος με γυναικεία εσώρουχα , γόβες και περίμενα γονατιστός να με διατάξει κάτι η Σοφία .
- Εσύ τι λές μωρή ξεκωλιάρα ; Θές να την γαμήσει ο Στέφανος εδώ ; Μπροστά σου ;
- Μάλιστα Κυρία είπα και χαμήλωσα το βλέμμα ενώ αισθανόμουν το ερεθισμό να καίει τα σωθικά μου . Η στέρηση οργασμού , με είχε κάνει πειθήνιο όργανο της Σοφίας που εξουσίαζε , όχι μόνο το κορμί αλλά και το μυαλό μου .
- Ακούς μωρή καριόλα ; Ο ξεφτυλισμένος άντρας σου δεν έχει πρόβλημα να σε πηδάνε εδώ μέσα , ακόμα και μπροστά του .
- Σου έχω και εσένα έκπληξη παλιοπούστη. Είπε με θυμό προς τα εμένα .
- Σήμερα ο Στέφανος θα φέρει και για εσένα γαμιάδες ! Θα έρθει με 3 φίλους τους και θα σας πηδήξουν και τους δύο .
Αισθάνθηκα εξευτελισμό και ντροπή αλλά δεν τόλμησα να πώ τίποτε , ούτε και η Γιώτα που με την σειρά της χαμήλωσε το κεφάλι .
- Θα ετοιμαστούμε για το όμορφο παρτάκι μας σήμερα εδώ .
Δεν τόλμησα , ούτε κάν να κοιταχτώ με την Γιώτα στα μάτια απο την ντροπή που κυρίευε τόσο εμένα , όσο  και εκείνη .
Καθαρίσαμε το σπίτι , η Σοφία με έβαλε να στρώσω το κρεβάτι που θα γαμιόταν η γυναίκα μου ενώ ο ίδιος φορούσα γυναικεία ρούχα , η Γιώτα έπρεπε να κάνει μπάνιο , να αρωματιστεί και να ετοιμαστεί να «εξυπηρετήσει» τους γαμιάδες ενώ και εμένα η Σοφία μου τόνισε ότι έπρεπε να είμαι στην διάθεση όποιου ήθελε οτιδήποτε σαν καλή «υπηρετριούλα» ενώ αν κανείς μου έπιανε το κώλο ή ήθελε κάτι περισσότερο , η Αφέντρα Σοφία απαιτούσε να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό .
Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά . Οι απαιτήσεις της Σοφίας αυτή την φορά είχαν ξεφύγει αλλά ποιός τολμούσε να αντιδράσει , ποιός τολμούσε να πεί κάτι .
Ο Στέφανος ήρθε πρώτος . Χτύπησε το κουδούνι , του άνοξε η Σοφία και τον υποδέχτηκε η Γιώτα , φορώντας ένα προκλητικό , διαφανές baby doll , ανοικτό απο παντού που φανέρωνε κάθε πτυχή του κορμιού της και φυσικά ψηλοτάκουνα πέδιλα που τόνιζαν τα πόδια της , το πεταχτό της κωλαράκι και φώναζαν «Είμαι έτοιμη να γαμηθώ» απο μακριά .
- Καύλα μου είπε ο Στέφανος και την αγκάλιασε φιλώντας την με πάθος ενώ τα χέρια του κατέβηκαν , το ένα στο στήθος της που άρχισε να το μαλάζει και το άλλο στον πισινό της που τον χούφτωσε πρόστυχα μπροστά στα μάτια της Σοφίας και τα δικά μου .
Φιλιόντουσταν με πάθος για αρκετή ώρα , μέχρι που ο Στέφανος μου έριξε μια περιφρονητική ματιά .
- Η αδερφάρα απο εδώ δεν θα δείξει τον σεβασμό της ;  Είπε και γέλασαν και οι τρείς τους .
- Έλα εδώ μωρή καριόλα να γνωρίσεις τον γαμιά της γυναίκας σου καλύτερα είπε η Σοφία .
- Στα γόνατα έλα .... πρόσταξε ο Στέφανος .
Υπάκουσα και πλησίασα ενω έμεινα γονατιστός μπροστά του .
- Η γυναίκα σου είναι και γαμώ τα μουνάκια αλλά βλέπω δεν πάς και εσύ πίσω ! Είπε χλευάζοντάς με που ήμουν ντυμένος σαν πουτανάκι με γυναικεία εσώρουχα .
- Για έλα να δώ το κωλαράκι σου είπε και με ανάγκασε να σηκωθώ και να του γυρίσω τα οπίσθια !
- Ωραίο κωλαράκι ! Του το έχεις περιποιηθεί Σοφία ;  Ρώτησε καθώς με χούφτωσε πρόστυχα κάνοντάς με να κοκκινήσω .
- Χωνί του το έχω κάνει . Κάθε μέρα γαμήσι με το στραπον . Βέβαια θέλει και ζωντανή πούτσα  είπε γελώντας .
- Φρόντισα να ταιστεί ο κωλαράκος του σήμερα είπε ο Στέφανος δίνοντάς μου ένα εξευτελιστικό κωλοσκάμπηλο . Θέλω όμως να δώ τις ικανότητές του πρίν έρθουν οι φίλοι μου .
- Έλα και εσύ μαζί καριόλα ! Θα σας γαμήσω και τους δύο  είπε και στην Γιώτα .
- Αχ καλέ να βλέπω και εγώ είπε η Σοφία
- Θές να δείς να εκπαίδευσες καλά την πουτάνα σου.
- Ναι ναι , έκανε ενθουσιασμένη .
Η εξευτελιστική συνέχεια , δόθηκε μέσα στην κρεβατοκάμαρα όπου ο Στέφανος έμεινε ολόγυμνος αποκαλύπτωντας ένα τεράστιο μισοερεθισμένο όργανο , πολύ μεγαλύτερο απο το στραπον της Σοφίας η οποία , φόρεσε ώς γνήσια Αφέντρα ένα δερμάτινο σετάκι και έπεσε με λαιμαργία πάνω στην Γιώτα φιλώντας την και τρίβωντάς της το μουνάκι .
- Πλησίασε παλιόπουστρα να δώ τι πίπες κάνεις είπε ο Στέφανος και μου έδωσε το μισοερεθισμένο του καυλί στο στόμα .
Το πήρα ευλαβικά σχεδόν στα χείλη μου , άρχισα να το φιλάω , να το γλείφω πάνω κάτω με την γλώσσα όπως μου είχε δείξει η Σοφία να κάνω στο στραπον και απο τις αντιδράσεις του κατάλαβα ότι το έκανα καλά .
- Τι τσιμπούκι παίρνεις ρε ξεκωλιάρη ξεφτιλισμένε έλεγε και κουναγε την λεκάνη του βάζοντας και βγάζοντας το καυλομένο κομμάτι σάρκας  στο στόμα μου .
- Είδες τι πουτάνα είναι και ο άντρας σου μωρή είπε η Σοφία στην Γιώτα ενώ το χέρι της χώθηκε μέσα στο κυλοτάκι της . Δες τον .
Η Γιώτα , με την νιρβάνα στο πρόσωπο της ζωγραφισμένη και ενώ η Σοφία της έτριβε το μουνάκι της , γύρισε και με είδε να παίρνω το τεράστιο καυλί του Στέφανου στο στόμα της .
- Μπράβο αγάπη μου είπε , έτσι ρούφηξέ το να τον καυλώσεις ! Θα σε σκίσει πολύ όμορφα είπε παθιασμένα .
Τα λόγια της τρύπησαν τα αυτιά μου ενώ έπαιρνα σαν υπνωτισμένος τσιμπούκι απο τον γαμιά της γυναίκας μου .
Ήταν δυνατόν , θα με γαμούσε μπροστά σε όλους ο εραστής της ;
Ο Στέφανος , σαν να άκουσε τις σκέψεις μου , τραβήχτηκε και με έπιασε απο το σβέρκο.

- Στήσου στα 4 τώρα ξεκωλιάρη να δείς απο πρώτο χέρι τι πούτσο τρώει η γυναίκα σου . Εϊπε κοιτώντας με μάτια που πετούσαν φλόγες .
Υπάκουα , στήθηκα σαν κοτούλα στα 4 με το κωλαράκι τουρλωμένο και περίμενα την μοίρα μου .
- Και εσύ ξεκωλιάρα , έλα εδώ θα σαλιώσεις την πούτσα μου και θα την οδηγήσεις εσύ μέσα στο κώλο του ξεκωλιάρη κερατά άντρα σου είπε στην Γιώτα .
Η Γιώτα βρέθηκε γονατισμένη απο πίσω μου να σαλιώνει καλά το τεράστιο καυλί του ενώ η Σοφία , τραβούσε φωτογραφίες απο το κινητό της .
- Σάλιωσέ το καλά αλλιώς θα του ξεσκίσω το κωλάντερο ! Θυμάσαι και εσύ την πρώτη φορά που σε πήδηξα απο τον κώλο πως έκλαιγες . Είπε ο Στέφανος ειρωνευτικά .
Η ώρα της αλήθειας είχε φτάσει για εμένα . Ο γαμιάς της γυναίκας μου πήρε θέση πίσω , η Γιώτα άνοιξε τα κωλομάγουλά μου και έφτυσε την τρύπα μου . Αισθάνθηκα το ζεστό πουτσοκέφαλο να ακουμπάει την ροδαλή μου τρυπούλα και να πιέζει ενώ ένα αίσθημα καψίματος , άρχισε να με κυριεύει καθώς άνοιγε και δεχόταν την πούτσα του γαμιά .
Ήταν θεόρατη , έτσουζε ,πόναγα ενώ ο εξευτελισμός ήταν κάτι το οποίο δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια . Η Σοφία με είχε πηδήξει πάρα πολλές φορές με στραπον αλλά τίποτε δεν συγκρινόταν με την αίσθηση ενός ζεστού καυλιού μέσα στην κωλοτρυπίδα μου .
Έμπαινε , με ξέσκιζε και δεν τελείωνε ενώ μια κραυγή πόνου βγήκε απο το στόμα μου .
- Σκάσε ξεκωλιάρα άκουσα την φωνή της Γιώτας αυτή την φορά η οποία μου έδωσε και ένα κωλοσκάμπηλο .
Ήταν ο απόλυτος εξευτελισμός ,να με βρίζει η ίδια μου η γυναίκα ενώ με παραβίαζε ο εραστής της .
Όταν αισθάνθηκα τα αρχίδια του να ακουμπάνε πάνω στα δικά μου , σημάδι ότι έπιασε πάτο η ψωλάρα του , ανακουφίστηκα .
- Τι κωλαράκι γλυκό έχει ο πούστης , το ξεσκισμένο τραβέλι είπε και άρχισε να με γαμάει ρυθμικά και αργά προκειμένου να νιώθω κάθε χιλιοστό του καυλιού του να με ξεσκίζει .
- Σου αρέσει πουτάνα ; Σου αρέσει η ψωλάρα του Γαμιά μου στο κώλο σου ; Ρώτησε η Γιώτα
- Μάλιστα Αγάπη μου , χαίρομαι που σε ξέσκιζε τέτοια ψωλή είπα σαν υπνωτισμένος, αποχαιρετώντας κάθε ίχνος αντρισμού και αξιοπρέπειας .
Εκείνη την στιγμή είχα γίνει η ΠΟΥΤΑΝΑ του γαμιά . Με όλη την σημασία της λέξεως και προσπαθούσα να τον παίρνω όσο πιο γλυκά γινόταν για να του δίνω ευχαρίστηση και καύλα.
Κούναγα το κωλαράκι μου καθώς με ξέσκιζα , έσφιγγα την σούφρα μου πάνω στο καυλί του έκανα το πάν σαν καλό πουτανάκι να περάσει καλά και εκείνος με επιβράβευε με κωλοσκάμπηλα και μπινελίκια .
- Αρκετά σε γάμησα , ώρα να πηδήξω το πουτανί την γυναίκα σου τώρα . Σειρά σου να πάρεις θέση κάτω απο το γαμημένο μουνί της και να σαλιώνεις την πούτσα μου.
Βγήκε απο μέσα μου και αισθάνθηκα το απόλυτο χάσμα το οποιο έσπευσε η Σοφία να μου μπήξει έναν δονητή τάπα .
Η Γιώτα στήθηκε στα 4 ενώ το μουνάκι της γυάλιζε . Εγώ άρχισα να πιπώνω το ερεθισμένο κατακόκκινο καυλί του Στέφανου για να το καθαρίσω και να το λιπανω κιόλας .
Έμεινα εκεί , κάτω απο το μουνί της Γιώτας που έσταζε καθώς είχα μια πολύ καθαρή εικόνα της πούτσας που έμπαινε μέσα της . Η Γιώτα βόγγαγε και μαζί της και εγώ που δεν μπορούσα ούτε να καυλώσω μιας και φόραγα ακόμα την πλαστική μου θήκη .
Ο Στέφανος άρχισε να της γαμάει το μουνάκι της με το τεράστιο καυλί του και άκουγα τις κραυγούλες της σε κάθε ψωλιά του ενώ ταυτόχρονα , προσπαθούσα να βολέψω το δονητή τάπα της Σοφίας μέσα μου .
Που και πού , έβγαζε την ψωλή του , στην έχωνε στο στόμα μου να πάρω μια γεύση απο τους χυμούς του και τους χυμούς της Γιώτας και το ξαναέμπηγε στο άπληστο , υγρο μουνάκι της .
Ξαφνικά έμεινε μέσα της και άρχισε να χύνει . Μπορούσα να δώ πεντακάθαρα το καυλί του και τις φλέβες που πάλλονταν , προφανώς εκσφεδονίζοντας τα χύσια του βαθιά στην μήτρα της γυναίκας μου .
Τραβήχτηκε και ξεχείλισε το σπέρμα απο το μουνάκι της Γιώτας , πάνω στο στόμα μου που περίμενε υπομονετικά ανοικτό . Δοκίμασα τα χύσια του γαμιά μας , τα υγρά της Γιώτας και άρχισε το στόμα μου να δουλεύει υπερωρίες καθαρίζοντας τα πάντα ενώ η Σοφία με τραβούσε φωτογραφίες σε αυτή την εξευτελιστική στάση .
Όταν τελειώσαμε , δεν ήμουν πια άντρας παρά ένα εξευτελισμένο κωλαράκι και στομα .
Ετοιμαστήκαμε και εγώ και η Γιώτα για την συνέχεια της βραδιάς .
Ήρθαν οι φίλοι του Στέφανου και σε λίγα λεπτά είχαν πετάξει τα ρούχα τους και το μόνο που μπορούσα να δώ ήταν ορθωμένες ψωλές και μυώδη σώματα .
Χέρια έπεφταν επάνω μου , δάκτυλα έμπαιναν στην τρύπα μου ενώ με την άκρη του ματιού μου είδα να μετράνε λεφτά στα χέρια του Στέφανου και της Σοφίας προφανώς για τις «υπηρεσίες» που θα προσφέραμε σαν πουτανάκια εγώ και η Γιώτα .
Ήταν η υπέρτατη ξεφτύλα . Η εκπόρνευσή μας για λογαριασμό της Σοφίας .
Ρούφαγα καυλιά απο άγνωστους άντρες ενώ κάποιος άλλος ξεκαύλωνε χύνοντάς μου το κωλαράκι . Δίπλα μου η Γιώτα έπαιρνε και αυτή πίπα ενώ ένας άλλος την γαμούσε απο τον κώλο .
Σκαμπήλια , βρισιές , πόνος και εξευτελισμός . Μας γαμήσαν με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς εκείνο το βράδυ αλλά ο επίλογος ακόμα δεν είχε δοθεί .
Ο Στέφανος , σηκώθηκε  , ντύθηκε και πήρα την Γιώτα που κυριολεκτικά ήταν γεμάτη χύσια με τις τρύπες της χιλιογαμημένες και μας ανακοίνωσε ότι θα την πήγαινε σε έναν οίκο ανοχής να κάνει ώς βοηθητική την νυχτερινή βάρδια .
- Θα σου την επιτρέψω τελείως ξεσκισμένη και χυμένη παντού . Εσύ θα τα γλείψεις καλά είπε κοροϊδευτικά σε εμένα που ακόμα με γαμούσε απο τον κώλο ένα φίλος του .
Μπορούσα να δω την Γιώτα να λάμπει σαν νυμφομανής που θα δεχόταν και άλλο σέξ εκείνο το βράδυ με άγνωστους άντρες . Συνέχισα να γαμιέμαι με τον φίλο του Στέφανου και να γλείφω και το μουνάκι της Σοφίας .
Εγώ και η  Γιώτα είχαμε γίνει πραγματικές ΠΟΥΤΑΝΕΣ
ΤΕΛΟΣ



Απόλυτη Υποταγή Στην Αφέντρα – Forced Feminization
/2011/11/forced-feminization-sissyfication.html
Εκπαίδευση Αρσενικής Τσούλας - Slut Training
/2012/01/slut-training.html
Υπηρετώντας τον Εραστή Της Αφέντρας – Cuckolding
/2011/11/cuckolding.html
Αλλαγή Ρόλων - Dildo Training / Feminization
/2011/08/strapon-playdildo-trainingtransformatio.html
Λεσβιακή Κυριαρχία ! Οι Γυναίκες Το Κάνουν Μεταξύ Τους Καλύτερα
/2011/12/blog-post_17.html
Lesbian Female Domination : Όταν Οι Κυριαρχικές Λεσβίες Αναζητούν Υποτακτικούς Άντρες
/2011/12/lesbian-female-donination.html
Femdom Training – Εκπαίδευση Ζευγαριού Απο Επαγγελματία Αφέντρα
/2012/01/femdom-training.html
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Ιστορίες BDSM : /p/bdsm_10.html
Ιστορίες BDSM : Η Γαλλίδα Καμαριέρα
/2012/03/bdsm_06.html

th_46356_55_maid_123_463lo.jpg

Περίληψη : Η αισθησιακή Γαλλίδα Καμαριέρα , ήταν μια πραγματική αποκάλυψη για τον ήρωά μας ο οποίος ανακάλυψε μέσω εκείνης ,  τα μυστικά της υποταγής στην Γυναικεία Κυριαρχία  .
Δεν ήταν μυστικό ότι η οικογένειά μου ήταν απο τις πολύ ευκατάστατες και μάλιστα τολμώ να πώ πλούσια απο τις εμπορικές δραστηριότητες σε όλη την Ευρώπη .
Βέβαια αυτό υπήρχε με ένα συγκεκριμένο κόστος και μάλιστα εις βάρος των παιδικών μου χρόνων όπου μεγάλωνα μόνος μου με μόνη παρέα τις υπηρέτριες και τις καμαριέρες
Είχα γίνει πλέον 20 χρονών , όταν έφυγα για σπουδές στην Γαλλία όπου θα κατοικούσα σε ένα πολυτελές σπίτι με μόνη παρέα μου την Νικόλ , μια σέξυ Γαλλίδα καμαριέρα που έμοιαζε να έχει βγεί απο σκίτσο του Serpieri. 
Ήταν ψηλή , διέθετε κάτασπρη βελούδινη επιδερμίδα , κόκκινα αισθησιακά χείλη ,  ενώ ώς μελαχροινή με όμορφο πλούσιο στήθος , σέξυ σιλουέττα που η λεπτή της μέση, σε συνδυασμό με τα  προκλητικά της χυμώδη οπίσθια και τα εξαίσια αγαλματένια της πόδια με τις γυμνασμένες γάμπες και τα υπέροχα πατουσάκια της , αποτελούσε μια εικόνα που πραγματικά θα έκανε κάθε άντρα να λιώσει απο πάθος  .
Όταν την άκουγα δε να με καλημερίζει με την υπέροχη , ντελικάτη αισθησιακή της φωνή κάτι πετάριζε μέσα στην καρδιά μου και ξαφνικά δεν με ενοχλούσε 
Bonjour monsieur !  Έλεγε με την αισθησιακή σαν ποίημα φωνή της καλημερίζοντάς με .
Ίσως τελικά ότι θα ζούσα μόνο με την Νικόλ να μην ήταν και κακή ιδέα .
Η Νικόλ , με καύλωνε κάθε φορά που την έβλεπα , ειδικά όταν με την σέξυ στολή της καμαριέρας κινούταν μέσα στο σαλόνι ξεσκονίζοντας και γελώντας μου . Το βλέμμα μου έπεφτε επάνω στην σέξυ στενή της φούστα , το ανοικτό ντεκολτέ που άφηνε ακάλυπτο το κάτασπρο πλούσιο λαχταριστό της στήθος , τα ψηλοτάκουνα γοβάκια της , το καλσόν με την μαύρη ρίγα που διαγραφόταν στις γάμπες της απο πίσω . Η Νικόλ με είχε τρελάνει και κάθε βράδυ αυνανιζόμουν με αυτήν ενώ , όταν ανακάλυψα το καλάθι με τα άπλυτά της , δεν δίστασα να μυρίσω τα βρώμικα άσπρα κυλοτάκια της που είχαν αιχμαλωτίσει όλες τις μυρωδιές και τους χυμούς της .
Είχε περάσει κιόλας ένας μήνας όταν μια μέρα ,συνέβει κάτι αναπάντεχο .
Ήμουν στο ντούς και αμέριμνος πλενόμουν , έχοντας στο μυαλό μου , τι άλλο ; την Νικόλ.
Προσπαθούσα να οργανώσω μια στρατηγική προσέγγισης μιας και θεωρούσα ότι αν και μεγαλύτερή μου ( γύρω στα 30 ) θα τα κατάφερνα μιας και πάντα λόγω της οικονομικής μου κατάστασης , είχα ένα σχετικό πλεονέκτημα απένταντι στις γυναίκες .
Ενώ λοιπόν ήμουν στο ντούς , η Νικόλ μπήκε αμέριμνη μέσα και βρεθήκαμε πρόσωπο με πρόσωπο , εγώ γυμνός μπροστά της και εκείνη ντυμένη .
Το βλέμμα της Νικόλ έπεσε πάνω στο όργανό μου και τότε  ξέσπασε σε ένα νευρικό γέλιο δείχνοντας με ειρωνεία το πέος μου .
Ha ha ha , il est si petit , ha , ha 
Κοκκίνησα απο ντροπή καθώς με κορόιδευε λέγοντας ότι ήταν τόσο μικρό , το πιο μικρό που είχε δεί και δεν σταματούσε να γελάει .
Εκείνη την στιγμή ήθελα να ανοίξει η γή να με καταπιεί . Τέτοιος εξευτελισμός , δεν είχε ξαναγίνει ενώ την άκουγα να γελάει συνεχώς με την αισθησιακή της φωνή .
Πήγα να καλυφθώ αλλα η Νικόλ , εκεί που δεν το περίμενα τράβηξε τα χέρια μου και μου έδωσε ένα δυνατό σκαμπήλι .
vous n'êtes pas un homme , είπε γελώντας , αποκαλύπτωντας ξεκάθαρα την γνώμη της ότι ΔΕΝ ήμουν άντρας .
Στεκόμουν εκεί , κρατούσα το μάγουλό μου απο το σκαμπήλι της ενώ εκείνη διασκέδαζε με το μικρό μου πέος . Με έπιασε απο την μέση και  πήγε να με γυρίσει μιας και ήθελε να δεί με δεί και απο πίσω όπως κατάλαβα . Αντέδρασα και έφαγα ένα εξίσου δυνατό χαστούκι
Montre moi ton cul maintenant  διέταξε ζητώντας μου να της δείξω το κωλαράκι μου.
Υπάκουσα ενώ ένα δάκρυ κύλισε απο τα μάτια μου .
o lala … afin femine !! Είπε γελώντας ενώ χάιδεψε τα εκτεθιμένα κωλομέρια μου. Δεν το πίστευα . Με εξευτελιζε λέγοντας ότι έχω γυναικείο κωλαράκι , με άγγιζε σε τέτοιο ταμπού σημείο και εγώ το ανεχόμουν . Το ανεχόμουν και δεν μιλούσα ενώ έπρεπε να αντιδράσω .
vous êtes ridiculus ! Με έβρισε λέγοντάς με ξεφτίλα και μου έδωσε ένα δυνατό σκαμπήλι στα κωλομέρια .
Μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε , αφήνοντάς με εκεί , μόνο μου με τα μάγουλα κατακόκκινα απο τα σκαμπήλια και το εγώ μου θρυμματισμένο σε χίλια κομμάτια .
Την ξαναείδα στην τραπεζαρία όπου σέρβιρε το φαγητό και δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει .
Vous voilà petite fille είπε γελώντας καθώς κάθισα στο τραπεζι .Με αποκαλούσε μικρό κορίτσι και εγώ ντρεπόμουν όσο δεν φανταζόταν κανείς.
Με σέρβιρε και προς έκπληξή μου , δεν έφυγε παρά κάθισε δίπλα μου . Πήγα να πάρω το πηρούνι και μου χτύπησε το χέρι .
Non, ne l'aime cette miss . Όχι , κάντο έτσι δεσποινίς είπε δίνοντάς μου το πηρούνι στο σωστό χέρι . Με αποκαλούσε δεσποινίς και μου έκανε μαθήματα καλής συμπεριφορας .
Δεν είμαι Δεσποινίς , είμαι άντρας της είπα σε έντονο ύφος ενώ είχα γίνει κατακόκκινος απο ντροπή .
Qu'est-ce ? Είπε θυμωμένη και τότε μου άστραψε ένα σκαμπήλι τόσο δυνατό που ζαλίστηκα .
Πρίν προλάβω να μιλήσω , πριν αντιδράσω , έφαγα και δεύτερο και τρίτο και τέταρτο .
je vais vous faire du mal putain είπε με μάτια που πετούσαν φλόγες . Με απειλούσε ανοικτά ότι θα με τσάκιζε ενώ με χαρακτήρισε πουτάνα .
Τα σκαμπήλια έπεσαν για άλλη μια φορά με δύναμη και απανωτά . Είχα πέσει πια απο την καρέκλα και ήμουν γονατιστός μπροστά της να τρώω το ένα σκαμπήλι μετά το άλλο.
Ασυναίσθητα , στην προσπάθειά μου να σταματήσουν τα χαστούκια , έσκυψα και της φίλησα τις ψηλοτάκουνες γόβες ζητώντας έλεος . Την άκουσα να γελάει .
Alpha
Lick mes talons ! είπε η Νικόλ αυστηρά και πρότεινε και το τακούνι της να το γλείψω . Υπάκουα άρχισα να γλείφω το δέρμα των παπουτσιών σας μέχρι το τακούνι
Salope (ΤΣΟΥΛΑ)! Είπε αυστηρά και με κλώτσησε .
Obtenez nu ! Αιφνιδιάστηκα  που ήθελε να γδυθώ και πάλι με αποτέλεσμα να φάω πάλι δύο σκαμπήλια . Υπάκουσα και έμεινα ολόγυμνος στην τραπεζαρία μπροστά της ενώ με κοιτούσε με αυτό το πρόστυχο προκλητικό βλέμμα .

Έμεινα ολόγυμνος μπροστά της , εκεί , μπροστά στο τραπέζι . Η Νικόλ πλησίασε με ένα σαρδόνιο γέλιο και πήρε την λουρίδα μου απο το παντελόνι , διπλώνοντάς την στα δύο . Με ένα βλέμμα που πέταγε φλόγες μου έδειξε το τραπέζι .
Se pencher sur , salope ! Με είχε διατάξει να σκύψω ακουμπώντας το τραπέζι , χωρίς να παραλείψει φυσικά να με χαρακτηρίσει τσουλάκι για ακόμα μια φορά.
Υπάκουσα και έσκυψα πάνω στο τραπέζι ενώ η Νικόλ ήρθε απο πίσω μου .
Préparez-vous à la peine ! Είπε απειλητικά , κραδαίνοντας την ζώνη και προειδοποιώντας με να ετοιμαστώ για την τιμωρία μου .
Κατέβασε την ζώνη με δύναμη στα κωλομέρια μου κάνοντάς με να ουρλιάξω μέσα στο άδειο σπίτι . Αισθάνθηκα ένα κάψιμο να κατακλύει όλες τις αισθήσεις μου καθώς τα χτυπήματα ,απανωτά  το ένα μετά το άλλο με σημάδευαν στο σώμα μου .
Δεν είχε σημασία ότι έκλαιγα με λυγμούς καθώς τα χτυπήματά της , ήταν με τον ίδιο σταθερό ρυθμό και με ολοένα αυξανόμενη ένταση .
Σε κάθε χτύπημα η Νικόλ δεν παρέλειπε να μετρά γελώντας σαδιστικά
dix, onze, douze μέτραγε καθώς τα χτυπήματα πέρασαν ταν δέκα .
Δεν θυμάμαι πόσα χτυπήματα μου έδωσε . Αυτό που θυμάμαι ήταν ότι όταν σταμάτησε έτρεμα απο τον πόνο και όλο μου το κορμί , η πλάτη , το κωλαράκι μου , τα μπουτάκια μου είχαν κοκκινήσει . Η Νικόλ άλλαξε απότομα και έγινε τρυφερή και γλυκειά μαζί μου .
Μon amour, ma fille douce ! Μου είπε γλυκά στο αυτί  , ενώ το χέρι της κατέβηκε και χάιδεψε το πονεμένο μου κωλαράκι . Με αποκαλούσε ακόμα κοριτσάκι της ενώ με χάιδευε τρυφερά . Το  χέρι της κατέβηκε πολύ χαμηλά στα κωλομέρια μου και αισθάνθηκα τα κωλομέρια μου να ανοίγουν ενώ η Νικόλ με φίλησε στο λαιμό και μου μίλησε σιγανά στα αυτί μου
être salope attention ! ne se déplacent pas . Μιλούσε σοβαρά και απειλητικά να μην κουνηθώ .
Σάλιωσε το δάκτυλό της και το έβαλε πίσω αγγίζοντας την τρυπούλα μου . Αισθάνθηκα να με τινάζει ηλεκτρικό ρεύμα καθώς έτσι σαλιωμένο όπως ήταν άρχισε να με παραβιάζει .
Aimez-vous qu'il salope ? Με ρώτησε καθώς με είχε κωλοδακτυλιάσει .
Μάλιστα Κυριά , μου αρέσει είπα ντροπιασμένος καθώς με είχε κάνει τσουλάκι της και απροκάλυπτα με γαμούσε με το δάκτυλό της ενώ αισθανόμουν τον μεγαλύτερο εξευτελισμό της ζωής μου .
Putain, Salope ! έλεγε ξανά και ξανά σαν να το φύτευε στο μυαλό μου ότι ήμουν τσούλα και πουτανάκι .
Έβγαλε το δάκτυλό της απο μέσα μου και έτσι γυμνός που ήμουν με οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα . Εκεί με άφησε στην μέση του δωματίου , έφυγε και επανήλθε κρατώντας μια τσάντα . Με οδήγησε στο μπάνιο όπου και αυτή άρχισε να βγάζει την στολή της καμαριέρας .
Το βλέμμα μου είχε καρφωθεί στο θεϊκό της κορμί , τα κάτασπρα βελούδινα στήθη της που πάλλονταν σε καθε κίνηση της , τα τουρλωτά της σφιχτά οπίσθια που τονίζονταν απο τα ωραία άσπρα δαντελωτά εσώρουχα που φορούσε ενώ δεν έβγαλε τα ψηλοτάκουνα γοβάκια της .
Το πέος μου είχε σκληρύνει , πράγμα που πρόσεξε η Νικόλ και φυσικά το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο .
Qu'est-ce que c'est?    Qu'est-ce que c'est? Bizarre pervers ! Είπε φωνάζοντας και μου άστραψε ένα δύο δυνατά σκαμπήλια ενώ μου χούφτωσε με δύναμη τα γεννητικά όργανα , μπήγοντας τα κόκκινα νύχια της βαθιά μέσα στο όσχεό μου .
Je vais vous castrer pervers ! Το εννοούσε ότι θα με ευνούχιζε και ο πόνος ήταν αφόρητος .
Σε παρακαλώ Αφέντρα !
Maîtresse Nicole ! Je l'aime . Της άρεσε η ιδέα και με χαστούκισε δυνατά .
Με έβαλε μέσα στο ντούς και άρχισε να με αλοίφει με μια κρέμα που μύριζε βανίλια . Μου έβαλε όπου είχα τρίχες , στο κώλο και στο πέος .
Αισθάνθηκα ένα κάψιμο προφανώς επειδή η αποτριχωτική κρέμα έκανε δουλειά . Στην συνέχεια με ξέβγαλε με καυτό νερό που πόνεσα αλλά έφαγα ένα σκαμπήλι και δεν παραπονέθηκα άλλο .
Είχα γίνει εντελώς άχρηστος ενώ η Νικόλ εξακολουθούσε να με αποκαλεί πουτάνα και τσουλάκι . Τα σκαμπήλια έπεφταν διαρκώς προκειμένου να μην μπορώ να συγκεντρωθώ και να αντιδράσω .
Η συνέχεια δόθηκε μέσα στην κρεβατοκάμαρα όπου η Νικόλ κάθισε αναπαυτικά στο κρεβάτι , άνοιξε τα υπέροχα πόδια της και με διέταξε να την γλείψω απο τα πατουσάκια και τα δακτυλάκια της , μέχρι το υπέροχο άτριχο γυαλιστερό της μουνάκι που το έβλεπα κατακόκκινο και υγρό απο την προσμονή .
Υπάκουα , άρχισα να γλείφω και να φιλώ τα δακτυλάκια των ποδιών της και κατέβηκα αργά αργά μέχρι τα μπουτάκια της όπου όταν έφτασα εκεί , τα έκλεισε αιχμαλωτίζοντας εκεί το κεφάλι μου .
Το μουνάκι της μύριζε υπέροχα , η γεύση του δε ήταν λαχταριστή και φρουτένια
lécher moi ! Salope την άκουσα να λέει καθώς έγειρε πίσω και απολάμβανε το γλείψιμο που της έκανα στο λαχταριστό της μουνάκι .
Μa putain Sexy ! έλεγε βογγώντας αποκαλώντας με πουτάνα της .
Δεν ξέρω γιατί . Είχα περάσει τα πάνδεινα στα χέρια της αλλά αισθανόμουν την ακόρεστη δίψα και επιθυμία να την ικανοποιήσω  . Να κάνω τα πάντα για εκείνη και εκεί στο γλειφομούνι ήταν η μεγάλη ευκαιρία μου . Την είδα να τεντώνεται και να σπαρταράει στα χέρια μου απο την ηδονή ενώ δεν προλάβαινα να καταπίνω τους χυμούς της .
Έχυσε δυνατά με έντονο οργασμό και φωνή και μου χάιδεψε τα μαλλιά .
Vous êtes lèche très bonne ! είπε επιβραβεύοντας το γλείψιμο που της έκανα και την είδα να γυρίζει μπρούμυτα αποκαλύπτοντας μου τον τουρλωτό , προκλητικό της πισινό με τα σφιχτά λαχταριστά κωλομάγουλα .
Lèche mon trou du cul  με διέταξε να της γλείψω το κώλο .
Βύθισα το πρόσωπό μου μέσα στα υπέροχα λαχταριστά της κωλομέρια και άρχισα να γλείφω την κωλοχαράδρα της απο πάνω έως κάτω και φυσικά με την γλώσσα μου επέμεινα στην ροδαλή σουφρίτσα της με την υπέροχη έντονη στιφή γεύση.
Έγλειψα καλά καλά όλο το δακτύλιο και πίεζα την γλώσσα μου μέσα της κάνοντάς την να βγάζει κραυγούλες . Πίεζε το κώλο της πίσω , και βυθιζόμουν μέσα στα κωλομέρια της όλο και πιο πολύ .
Είχε χαλαρώσει και απολάμβανε για μισή ώρα περίπου το γλείψιμο που έκανα στην κωλοτρυπίδα της . Όταν βαρέθηκε σηκώθηκε και κατάλαβα ότι ακολουθούσε κάτι πολύ διαφορετικό απο το βλέμμα της και μόνο .
Έβγαλε απο την βαλίτσα που είχε μεταφέρει , μια στολή καμαριέρας , προφανώς δική της και κατάλαβα ότι ήθελε να με κάνει να την φορέσω .
Μου φόρεσε πρώτα ένα κάτασπρο κυλοτάκι , ζαρτιέρες , καλσόν , μετά την μαύρη στολή της καμαριέρας με την άσπρη ποδίτσα .  Με μακιγιάρισε , μου φόρεσε και το άσπρο καπελάκι και με κοίταξε με ειρωνία δίνοντάς μου τα γοβάκια της .
Τα φόρεσα και περπατώντας υπό την καθοδήγησή της βρέθηκα μπροστά στο καθρέπτη όπου μου έδωσε ένα δυνατό σκαμπήλι
Vous êtes la femme de chambre ! μου ανακοίνωσε ότι εγώ ήμουν πλέον  η καμαριέρα και έπρεπε να κάνω τις δουλειές .
Στην αρχή το πήρα σαν αστείο αλλά δύο τρία σκαμπήλια ακόμα , εξίσου δυνατά , με έπεισαν ότι εννοούσε ότι έλεγε .
Nettoyer la chambre ! είπε αυστηρά δείχνοντάς μου ότι έπρεπε να καθαρίσω το δωμάτιο .
Άρχισα να ξεσκονίζω με το φτερό μέσα στο δωμάτιο , χωρίς να ξέρω απ ακριβώς τι πρέπει να κάνω . Η Νικόλ πίσω μου κρατούσε την γνώριμη πλέον ζώνη και όταν δεν ξεσκόνισα καλά , έπεσε μια δυνατή ξυλιά .
Faites-le bien ! Κάντο καλά ..... une pute stupide ηλίθια πουτάνα .
Δάκρυα κατέβηκαν απο τα μάτια ενώ ξαναέφαγα ξύλο αρκετές φορές , είτε με την ζώνη , είτε με σκαμπήλια , ειδικά όταν κόντεψα να πέσω απο τις γόβες .
Με τρόμο είδα την Νικόλ , ενώ εγώ ξεσκόνιζα , να βγάζει απο την βαλίτσα ένα μαύρο στραπον , τουλάχιστον 22 εκατοστά μήκος και πάρα πολύ χοντρό ενώ με κοίταζε με μάτια που πετούσαν φλόγες .
Ton cul est à moi ,  Putain ! Ο κώλος μου της ανήκε , είχε δίκιο ! Το ήξερε και το ήξερα .
Βρέθηκα , έτσι ντυμένος σαν καμαριέρα να είμαι στημένος στα 4 ενώ η Νικόλ είχε έρθει πίσω μου και μου έβαζε κωλοδάκτυλο με λιπαντικό . Περίμενα καρτερικά την συνέχεια καθώς εκείνη παραμέρισε το κυλοτάκι μου και άγγιξε το πλαστικό στραπον στην κωλοτρυπίδα μου .
Άρχισε να σπρώχνει ανοίγοντας το κωλαράκι μου στα δύο . Έκλαψα , φώναξα αλλά δεν υπήρξε κανένα έλεος παρά μόνο το πλαστικό στραπον που χώθηκε βαθιά στο κωλαράκι μου .
Άρχισε να με γαμάει αργά αργά και αισθησιακά βρίζοντάς με κάθε τόσο , αποκαλώντας με τσούλα , πουτάνα .
Αυτή ήταν η θέση της καμαριέρας που ήθελε να μου δείξει . Στημένος στα 4 να με πηδάει η Αισθησιακή Γαλλίδα Αφέντρα με το τεράστιο στραπον .
Δεν θυμάμαι πόση ώρα με ξεκώλιαζε αλλά αυτό που θυμάμαι ήταν πώς όταν τελείωσε , τα πόδια μου έκαιγαν , το κωλαράκι μου έτσουζε και δεν είχα το θάρρος να την κοιτάξω ούτε στα μάτια .
Était-ce bon pour vous? Σου άρεσε ; με ρώτησε γελώντας και εξευτελίζοντάς με .
Μάλιστα Αφέντρα Νικόλ απάντησα και την είδα να γελάει  με ένα σαδιστικό τρόπο.

Το σίγουρο είναι ότι η παραμονή μου στην Γαλλία θα ήταν πολυ περιπετειώδης .
ΤΕΛΟΣ
 
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Μηνύματα
21
Like
0
Πόντοι
0
Ξεκινώ μια ενότητα εδώ στις Ιστορίες όπου θα αναρτώ σε τακτική βάση ιστορίες απο το
[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com[/url]

Εκεί θα βρείτε μια ενότητα με ιστορίες BDSM περιεχομένου !
Θα ήθελα να ευχαριστήσω προκαταβολικά τους διαχειριστές του Bourdela.com για
την φιλοξενία τους
πολυ ωραιο το λινκ
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6

Υποταγή Στην Κλαίρη 1ο

Ήμουν μόλις 19 χρονών όταν για πρώτη φορά στην ζωή μου ερωτεύτηκα σφόδρα την Κλαίρη , την 40άρα μητέρα του καλύτερού μου φίλου , του Δημήτρη . Ήταν μια πολύ όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα , ψηλή , κοκκινομάλλα με  γυμνασμένο σώμα , όμορφη προκλητική περιφέρεια με εντυπωσιακό και προκλητικό κώλο , βαθύ σέξυ ντεκολτέ , και φυσικά τα πιο καλίγραμμα πόδια που είχα ποτέ δεί στην ζωή μου , τα οποία πάντα φρόντιζε να επιδεικνύει με έναν θυληκό διακριτικό τρόπο μιας και πάντα φορούσε ψηλοτάκουνα γοβάκια και φορέματα με ένα σκίσιμο που άφηναν τα γυμνασμένα της πόδια να διακρίνονται.
Η ύπαρξη δε πάντα κάποιας αλυσιδίτσας ή toe ring , με έκανε να αισθάνομαι πάντα ότι αυτή η γυναίκα ήταν ερωτική , προκλητική και ίσως kinky .
Kinky !  Το μικρό μου μυστικό . Οι φαντασιώσεις που είχα ανέκαθεν μιας και τις σεξουαλικές μου φαντασιώσεις στοίχειωναν δυναμικές κυριαρχικές γυναίκες που επιβάλλονταν στο μυαλό , το κορμί και την ψυχή μου .
Πάντα , έβλεπα μια όμορφη γυναίκα και προσπαθούσα να μαντέψω  αν ήταν κυριαρχική , αν ήταν δυναμική , αν της άρεσε να υποτάσσει άντρες , αν της άρεσε να της λατρεύουν τα πόδια .
Το ίδιο ακριβώς έκανα και με την Κλαίρη . Ήξερα ότι ήταν χωρισμένη και μεγάλωνε ουσιαστικά μόνη της τον φίλο μου . Μπορούσα να καταλάβω ότι ήταν δυναμικός χαρακτήρας , χειραφετημένη ,με έντονη προσωπικότητα που κυριολεκτικά , γέμιζε έναν χώρο με την παρουσία της .
Την είχα ερωτευτεί σφόδρα , με τον τρόπο μου όμως μιας και κάθε βράδυ φανταζόμουν ότι κυριαρχούσε επάνω στο κορμί μου . Ονειρευόμουν ότι γευόμουν τα καλοσχηματισμένα καυλιάρικα δακτυλάκια της που πάντα ήταν περιποιημένα και βαμμένα ενώ η γλώσσα μου πάντα έπαιζε και με το μικρό δακτυλιδάκι που φορούσε .
Δεν περπατούσα στα σύννεφα .
Γνώριζα ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να εξομολογηθώ τις φαντασιώσεις μου αυτές στην μητέρα του καλύτερού μου φίλου . Θα μπορούσα να χάσω τα πάντα . Να γίνω ρεζίλι , να χάσω τον φίλο μου .
Κάθε βράδυ αυνανιζόμουν στην σκέψη των καλίγραμμων ποδιών της και των προκλητικών σέξυ καμπύλων της . Κάθε βράδυ τελειώνα σε έναν εκρηκτικό οργασμό ενώ προσπαθούσα να φανταστώ τι γεύση είχαν τα δακτυλάκια της και το υπέροχο κουτουπιέ της που σχημάτιζε αυτή την ερεθιστική καμάρα που κάρφωνα πάντα με το βλέμμα μου όποτε την έβλεπα να φορά ψηλοτάκουνα πέδιλα .
Όταν ο φίλος μου πέρασε σε Πανεπιστήμιο στην Πάτρα και μετακόμισε , ενώ εγώ είχα περάσει Αθήνα , ομολογώ ότι το χάρηκα .
Βέβαια στεναχωριόμουν που θα έφευγε ο φίλος μου αλλά απο την άλλη , κάτι μέσα μου σκιρτούσε στο ενδεχόμενο ότι η Κλαίρη θα έμενε μόνη της .
Ακόμα θυμαμαι εκείνη την μέρα που την συνάντησα στο ασανσέρ και την ρώτησα πώς είναι.
Καλά είμαι , τώρα πάω να ψωνίσω είπε γελώντας κρατώντας μια λίστα .
Θα μπορούσα να πάω εγώ ! πρότεινα χωρίς να το πιστέψω ότι το είπα ενώ ταυτόχρονα κοκκίνησα απο ντροπή .
Ααα μπράβο , είσαι πολύ καλός είπε και μου έδωσε την λίστα .
Πήγα στο σούπερ μάρκετ και προσεκτικά διάβαζα την λίστα . Δεν έπρεπε να κάνω κανένα λάθος . Ίσως ήταν μια σημαντική ευκαιρία να αρχίσω σιγά σιγά να έρχομαι σε ακτίνα βολής όπως σκεπτόμουν .
Η λίστα με οδήγησε στα γυναικεία είδη όπου μπροστά στο βλέμμα της υπαλλήλου αγόρασα σερβιέτες και υγρό σαπούνι για την «ευαίσθητη» περιοχή , πράγμα που δεν  κρύβω ότι με ερέθιζε λίγο . Σαν γεγονός δηλαδή ότι αγόραζα κάτι τόσο προσωπικό για λογαριασμό της Κλαίρης .
Περιχαρής , σχεδόν τρέχοντας , πήγα στο σπίτι όπου με περίμενε η Κλαίρη , φορώντας πεδιλάκια , και μια ρόμπα με ένα βαθύ σκίσιμο απο το οποίο δραπέτευαν τα καλογυμνασμένα πόδια της .
Σε ευχαριστώ , είσαι πολύ ευγενικός ... είπε και κοίταζε την τσάντα ελέγχοντας τα ψώνια . Έπεσε και το μάτι της στις σερβιέτες και τα σαπούνι για κολπικές πλύσεις και γέλασε .
Χαχαχα , βρήκες και την μάρκα μου αμέσως .
Χαρά μου ήταν , να βοηθάω όπως μπορώ . είπα με την καρδιά μου να χτυπάει δυνατά.
Αλήθεια; Θα σε λιώσω κακομοίρη μου στις δουλειές ! Είμαι πολύ απαιτητική ! είπε γελώντας και τότε πήρα την απόφαση που έμελε να αλλάξει την ζωή μου ολόκληρη.
Δεν με πειράζει , ακόμα καλύτερα να έχω «αυστηρές» οδηγίες .
Μην μου λές τέτοια γιατί θα σε βάλω να καθαρίσεις το μπάνιο .... είπε κοιτώντας με στα μάτια .
Αν μου πείτε θα το κάνω ... είπα ενώ τα μάτια μου έπεσαν στα πεδιλάκια της . Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά .
Εντάξει λοιπον ... έλα μέσα είπε .... και με οδήγησε στο μπάνιο της .
Ορίστε , καθαριστικά ,  θα το τρίψεις να το κάνεις λαμπίκο , αφού το αδειάσεις πρώτα είπε γελώντας και πήγε μέσα .
Βρέθηκα ολομόναχος μέσα στο μπάνιο και άρχισα να καθαρίζω σιγά σιγά τα πλακάκια τρίβωντάς τα ! Η ώρα περνούσε και η δουλειά έμοιαζε να μην τελειώνει . Έτριβα και ξέπλενα με νερό όταν άκουσα τακούνια απο πίσω .
Ήταν η Κλαίρη η οποία ήρθε να επιθεωρήσει .
Μμμμ καλύτερα πρέπει να τρίβεις είπε . Μην είσαι τεμπέλης σαν το φίλο σου . Μετά τα πλακάκια θέλω να τρίψεις καλά και την λεκάνη .
Ο τόνος της φωνής της είχε πλέον αλλάξει και μιλούσε με μια φυσικότητα , σαν να έδινε εντολές σε έναν υπηρέτη .
Έπεσα στα γόνατα και άρχισα να τρίβω την λεκάνη , είχα φτάσει σχεδόν στα μισά , όταν την είδα να έρχεται .
Μπορείς λίγο να βγείς ; Κατουριέμαι ....
Δεν το πίστευα , με έβγαλε έξω να κατουρήσει στην λεκάνη που τόση ώρα έτριβα .
Πρέπει να την ξανακαθαρίσεις είπε με ειρωνικό ύφος καθώς άνοιξε την πόρτα .
Ξανά λοιπόν στα 4 . Ακριβώς δίπλα απο την λεκάνη ήταν το καλάθι με τα άπλυτά της . Ήξερα επακριβώς τι θα βρώ εκεί μέσα και το άνοιξα .
Η οσμή κέντησε τα ρουθούνια μου , καθώς μέσα βρίσκονταν κάθε λογής κυλοτάκια βρώμικα και λερωμένα καλσόν . Δειλά δειλά πήρα ένα κυλοτάκι στα τρεμάμενα χέρια μου . Είδα τον λεκέ στο σημείο που ακούμπαγε το μουνάκι της και χωρίς να το πολυσκεφτώ το μύρισα , δειλά στην ερχή , έντονα μετά .
Ερεθίστηκα στο έπακρο και τρόμαξα . Πέταξα πάλι το κυλοτάκι της στο καλάθι και προσπαθούσα να ηρεμήσω την στύση μου . Οι αισθήσεις μου ήταν στο έπακρο μιας και απο την μια το μυαλό μου ήταν στο καλάθι , απο την άλλη η τουαλέτα μύριζε απο την δική της μυρωδιά που είχε κάτσει λίγα λεπτά πριν .
Με τις σκέψεις αυτές να με βασανίζουν , καθάρισα τα πάντα στο μπάνιο και τελικά ήρθε η Κλαίρη μέσα ενώ εγώ ήμουν ακόμα γονατιστός . Τα μάτια μου καρφώθηκαν στα δακτυλάκια της και αισθάνθηκα και πάλι να ερεθίζομαι.
Μπράβο , είσαι πολύ καλός ! Θα έρθεις και αύριο ; Θα κάνουμε γενική καθαριότητα.
Και βέβαια , είπα με τρεμάμενη φωνή .
Στο σπίτι μου , αυνανίστηκα σαν τρελός . Η όλη φάση που με έβαλε να της κάνω τα ψώνια και να της καθαρίσω το μπάνιο , με είχε καυλώσει σαν τρελός , ενώ το μυαλό μου αναπαρήγαγε ακόμα τις οσμές απο το βρώμικο κυλοτάκι της . Περιττό να αναφέρω ότι εκείνο το βράδυ έλιωσα απο τις σκέψεις και τις φαντασιώσεις μου .
Την επόμενη μέρα που ήταν και Σάββατο , ντυμένος με μια απλή φόρμα για να έχω ελευθερία κινήσεων , πήγα και πάλι σπίτι της .
Η Κλαίρη , περίμενε , φορώντας ένα άλλο πιο προκλητικό μαυρο ρομπάκι , κοντό μέχρι το γόνατο που αναδείκνυε και αυτό τα καλίγραμμα πόδια της ενώ τώρα φορούσε και πάλι ψηλοτάκουνο πασουμάκι .
Καλώς τον , έλα πέρασε .
Καλημέρα ! είπα ενώ το βλέμμα μου ταξίδευε πάνω στο θεσπέσιο επιβλητικό παρουσιαστικό της .
Έλα γιατί «ΕΧΕΙΣ» πολύ δουλειά είπε απαιτητικά .
Αυτή την φορά είχε σειρά η κουζίνα όπου εκείνη έκατσε στην γωνία πινοντας καφέ και με έβαλε να πλύνω μια μεγάλη στίβα πιάτα που είχε μαζευτεί .
Μου αρέσει η ιδέα να έρχεσαι για βοήθεια είπε ρουφώντας το καφέ της και καπνίζοντας τσιγάρο ενώ εγώ έπλενα τα πιάτα .
Και εμένα μου αρέσει να βοηθάω και να «υπηρετώ» ! είπα χωρίς να τολμήσω να την κοιτάξω .
ΑΛΗΘΕΙΑ ; είπε  κοιτώντας με νόημα
Έπλυνα τα πιάτα , καθάρισα τα πλακάκια της κουζίνας , έτριψα το πάτωμα σπιθαμή προς σπιθαμή και επι δύο ώρες , κυριολεκτικά μου βγήκε το λάδι .
Πάμε για το σαλόνι είπε η Κλαίρη .
Πήγαμε μέσα και εκείνη κάθισε αναπαυτικά στο σαλόνι τεντώνοντας τα πόδια της .
Αχ είναι κουρασμένα είπε με νόημα και τότε , χωρίς δεύτερη σκέψη μίλησα.
Θα θέλατε ένα καλό μασάζ ; Ξερω
Και βέβαια είπε και πέταξε τα πασουμάκια της .
Δεν το πίστευα . Γονάτισα μπροστά της , πήρα μια κρεμούλα για τα χέρια και αφού άλειψα τα χέρια μου , πήρα τα λαχταριστά της πατουσάκια στα χέρια μου .
Μμμμμ πολύ καλό μασάζ ! Μπράβο είπε η Κλαίρη και έγειρε στο καναπέ απολαμβάνοντας το μασάζ που της έκανα απο τις γάμπες μέχρι τα πατουσάκια της . Είχαν ένα υπέροχο άρωμα , ένα μίγμα ιδρώτα , δέρματος απο τα γοβάκια και αρώματος απο την κρέμα που μου προκάλεσε έντονη στύση .
Αχχχ είσαι υπέροχος , μακάρι να σε είχα εδώ συνέχεια είπε .
Θα το ήθελα , το ονειρευόμουν κιόλας ψέλισσα δειλά .
Τι ; Ρώτησε αιφνιδιασμένη ενώ η καρδιά μου σκίρτησε μιας και τώρα δεν υπήρχε δρόμος επιστροφής .
Πάντα ήθελα να σας υπηρετήσω , να κάνω όσα κάνω τώρα , δουλειές , μασάζ στα πόδια σας , πάντα ήθελα και ονειρευόμουν να γίνω σκλάβος σας
Τι λές τώρα είπε σοβαρεύοντας ενώ εγώ κοκκίνησα απο ντροπή , σίγουρος ότι πλεόν είχα κάνει την μεγαλύτερη γκάφα της ζωής μου .
Ναι , είναι αλήθεια ! Το φανταζόμουν κάθε βράδυ ότι σας υπηρετούσα είπα .
Και σου άρεσε είπε γελώντας ενώ πήρε το πατουσάκι της απο τα χέρια μου και άγγιξε ελαφρά τον καβάλο μου όπου κατάλαβε ότι είχα μια σκληρή στύση .
Χαχαχα ! Καύλωσες μωρό μου ; Για να δώ είπε και μου τράβηξε την φόρμα αποκαλύπτωντας το όργανό μου που στεκόταν περήφανο μπροστά μου . Πήγα να καλύψω την γύμνια μου αλλά η Κλαίρη με κλώτσησε ελαφρά .
Κάτω τα χέρια .... Είπε αναγκάζοντάς με να τα κατεβάσω

Ααα πουλάκι μου , δεν μας τα είπες αυτά ! Είπε γελώντας ενώ με το πατουσάκι της άγγιξε λίγο το ερεθισμένο πέος μου .

Μου αρέσει που νιώθεις έτσι ; Και έπαιζες κάθε βράδυ με τον εαυτό σου ενώ φανταζόσουν ότι με υπηρετείς ;

Μάλιστα και ότι .... δίστασα ενώ η Κλαίρη πίεσε με την πατούσα της το καυλί μου .

Και τι άλλο ;

Και ότι με τιμωρούσατε ; Είπα .

Για πές μου και άλλα τι έννοείς ; Είπε ενώ με χάιδευε με την πατούσα της στο πέος κάνοντάς με να μην μπορώ να συγκεντρωθώ.

Τα ομολόγησα όλα . Δεν άντεξα . Της είπα για τα συναισθήματα υποταγής που μου γεννούσε η επιβλητικής της παρουσία , της είπα για το κυλοτάκι της που μύρισα , της είπα ότι ήθελα να της λατρέψω το κορμί , τα πόδια , τα πάντα μα πάνω απο όλα της είπα ότι ήθελα να με τιμωρήσει .
Είσαι πολύ «άτακτος» και η ιδέα της τιμωρίας είναι πολύ του γούστου μου είπε και μου πάτησε πιο δυνατά το πέος .
Νομίζω χρειάζεσαι μερικά σκαμπήλια για αρχή . Για πλησίασε .. διέταξε .
Έτσι , με το παντελόνι κατεβασμένο και το πέος μου ερεθισμένο , πλησίασα και στάθηκα μπροστά της .
Η Κλαίρη σήκωσε το χέρι της και μου άστραψε ένα δυνατό σκαμπήλι που ο ήχος του γέμισε το δωμάτιο . Αισθάνθηκα το γλυκό κάψιμο στο μάγουλό μου !
Ακολούθησε και ένα δεύτερο εξίσου δυνατό .
Ευχαριστώ Κυρία Κλαίρη είπα και της φίλησα το χέρι , συνεσταλμένα
Χαχαχα ! μου αρέσει ... έλα να φάς και άλλα χαστούκια είπε γελώντας και άρχισε να μου ρίχνει το ένα σκαμπήλι μετά το άλλο .
Δάκρυα ανέβηκαν στα μάτια μου και όταν τελείωσε ο χείμαρρος των σκαμπηλιών , με δάκρυα στα μάτια της φίλησα και πάλι το χέρι .
Ευχαριστώ Κυρία .
Είσαι πολύ υπάκουος , νομίζω χρειάζεσαι μια μικρή ανταμοιβή είπε γελώντας και έφερε την πατούσα στο πρόσωπό μου .
Όταν άγγιξε το απαλό της πέλμα στο κατακόκκινο απο τα σκαμπήλια πρόσωπό μου , κόντεψα να λιώσω απο ηδονή και καύλα ενώ με το άλλο πόδι χάιδευε όλο και πιο έντονα στο πέος που τώρα έμοιαζε έτοιμο να εκραγεί .
Γλείψε μου το πόδι είπε απαιτητικά βάζοντάς μου τα δάκτυλά της στα χείλη μου . Άρχισα να φιλάω και να γλείφω τα πολυπόθητα δακτυλάκια των ποδιών της σαν λυσσασμένος . Πότε ρούφαγα , πότε έγλειφα ,πότε πιπίλιζα ενώ με το άλλο πόδι η Κλαίρη με έτριβε στο πέος .
Δεν άντεξα και έχυσα επάνω στα δακτυλάκια της , εξασφαλίζοντας δύο τρία ακόμα γερά σκαμπήλια .
Καθάρισέ τα διέταξε και έφερε την πατούσα της στο στόμα μου αναγκάζοντάς με να γλείψω και να καθαρίσω τα χύσια μου απο το πέλμα της .
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι είπε .... θα έχουμε συνέχεια .

....... συνεχίζεται..................
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Υποταγή Στην Κλαίρη 2ο
[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com[/url]



Υπάρχουν στιγμές στην ζωή ενός ανθρώπου , που η ζωή του αλλάζει κυριολεκτικά και οδηγείται σε νέα πρωτόγνωρα μονοπάτια . Για εμένα , η μέρα εκείνη ήταν απο αυτούς τους λιγοστούς σταθμούς στην ζωή ενός ανθρώπου που συνάντησε το «πεπρωμένο» του .
Όταν βγήκα απο το διαμέρισμα της Κλαίρης , τα μάγουλά μου έκαιγαν απο τα σκαμπήλια της αλλά και απο την «έξαψη»  της υποταγής μου , του εξευτελισμού μου σε εκείνη μα πάνω απο όλα , όλες οι σκηνές που είχαν διαδραματιστεί λίγο πρίν , επαναλαμβάνονταν στο μυαλό μου ξανά και ξανά .
Η Κλαίρη , ήταν γεννημένη Αφέντρα . Ίσως να μην το ήξερε , ίσως ούτε καν να το είχε υποψιαστεί ... αλλά πάλι ... πώς έδειξε τέτοιο ταλέντο , πώς υιοθέτησε το ρόλο της τόσο άνετα και με τόση πειστικότητα . Ήταν πραγματικά μυστήριο . Δεν είχε όμως απολύτως καμία σημασία .
Στα αυτιά μου ακούγονταν οι τελευταίες της οδηγίες
Αύριο να έρθεις απο νωρίς ... και ξέρεις  !! Αν είσαι καλό και υπάκουο αγοράκι , ίσως σε αφήσω να γλείψεις τις γόβες μου .
Μάλιστα Κυρία ... αποκρίθηκα και ακόμα θυμάμαι το έντονο ειρωνικό της γέλιο και το σκαμπήλι που μου έδωσε πριν φύγω .
Ήταν λοιπόν πραγματικότητα ή μήπως είχα ονειρευτεί ; Τα κόκκινα μάγουλά μου και τα σημάδια στο σώμα μου απο τα τακούνια της έλεγαν ότι ήταν όλα πραγματικά και ότι επρόκειτο να γίνουν όλα , ακόμα πιο ακραία .
Την επόμενη μέρα , πάλι στάθηκα μπροστά στην πόρτα της . Πήρα μια βαθιά ανάσα και προσπαθούσα να μαντέψω τι με περίμενε . Χτύπησα δειλά το κουδούνι .
Άκουσα τακούνια να πλησιάζουν και η καρδιά μου έμοιαζε να συντονίζεται με το ρυθμό που ακούγονταν στα πλακάκια .  Η πόρτα άνοιξε και είδα μπροστά μου την Κλαίρη , ντυμένη με ένα κομψό συνολάκι , στενή φούστα μέχρι το γόνατο , μαύρο καλσόν με ραφή έντονη στην γάμπα , πουκάμισο με ανοικτό ντεκολτέ και φυσικά ψηλοτάκουνα κλειστά γοβάκια .
Είχε μαζέψει τα μαλλιά της αποκαλύπτωντας τον αισθησιακό της λαιμό ενώ φορούσε και γυαλιά που την έκαναν να μοιάζει πολύ αυστηρή . Η εμφάνισή της , δεν ήταν προκλητική αλλά ήταν προσεγμένη και εκρηκτική , τονίζοντας λεπτομέρειες που έκαναν έναν υποτακτικό να λιώνει .
Άργησες 2 λεπτά είπε κοιτώντας με αυστηρά και μου έδωσε ένα ξαφνικό δυνατό σκαμπήλι με το που έκλεισα την πόρτα .
Συγνώμη Κυρία είπα σιγανά και κατέβασα το κεφάλι μου μπροστά της .
Να μην ξαναγίνει είπε κοφτά .
Μάλιστα Κυρία , είπα και κάτι με οδήγησε να κάνω μια κίνηση που αισθανόμουν ότι θα την εξέπλητε και θα δήλωνε τον σεβασμό μου . Γονάτισα μπροστά της και της πήρα απαλά το χέρι που με χαστούκισε στο δικό μου και απίθωσα ένα φιλί σεβασμού .
Σας ευχαριστώ Κυρία που με τιμωρήσατε !! είπα περιμένοντας να δώ τις αντιδράσεις της .
Μου αρέσει ! Είσαι πολύ ευγενικός και ξέρεις να φέρεσαι . Το χέρι της άγγιξε το κόκκινο μάγουλό μου , αυτή την φορά για να με χαιδέψει έτσι γονατιστός που ήμουν μπροστά της .
Χαίρομαι πολύ που ένα ευγενικό αγόρι ξέρει να υπηρετεί μια γυναίκα . Αισθάνομαι όμως ότι έχουμε δρόμο μπροστά μας . Αν είσαι καλός και υπάκουος , θα πάνε όλα καλά ! αποκρίθηκε κάνοντας την καρδιά μου να σκιρτά .
Έλα στο σαλόνι , έτσι στα γόνατα .... είπε και κάθισε στο καναπέ , σταυρώνοντας τα καλίγραμμα πόδια της ενώ εγώ μπουσούλησα για να σταθώ και πάλι γονατιστός μπροστά της .
Έκανα μια μικρή «έρευνα» στο internet σχετικά με την Γυναικεία Κυριαρχία και όλα αυτά που μου περιέγραψες . Μου αρέσουν πάρα πολύ και θέλω να τα κάνω μαζί σου . Πρέπει όμως να ξέρεις κάτι ....  
Την κοίταξα ενώ η καρδιά μου κόντευε να σπάσει . Στον καβάλο μου αισθάνθηκα το πέος μου να «ζωντανεύει» απο τα λόγια της και μόνο . Ήθελα να το τρίψω , έστω να το αγγίξω αλλά έπρεπε να δείξω αυτοκυριαρχία .
Πρέπει να ξέρεις  ότι είμαι πολύ απαιτητική και επιθυμώ διαρκή αφοσίωση σε ότι λέω . Εσύ θα μπορέσεις να ανταποκριθείς ;
Μάλιστα Κυρία Κλαίρη είπα κοιτώντας την στα μάτια .
Λόγια , λόγια , λόγια .... είπε γελώντας ενώ άλλαξε τα πόδια της σταυρώνοντάς τα και πάλι .
Ο ήχος απο το καλσόν της , έτσι όπως έτριψε τα μπούτια της διαπέρασε τα αυτιά και το μυαλό μου ενώ μια αιθέρια , απόμακρη μυρωδιά έφτασε στα ρουθούνια μου . Ήταν το άρωμά της που προφανώς είχε βάλει πίσω απο τα γόνατά της .
Τα μάτια μου είχαν καρφωθεί στις ψηλοτάκουνες γόβες της και εκείνη το ήξερε .
Είσαι πρόθυμος να  υποταχθείς σε εμένα ; Ρώτησε κοιτώντας με στα μάτια .
Μάλιστα Κυρία , είπα με πόθο
Για να δούμε ... ΓΔΥΣΟΥ ! , είπε και κάθισε πίσω αναπαυτικά , διασκεδάζοντας με την αμηχανία μου .
Υπάκουσα , έβγαλα το μπλουζάκι μου , το παντελόνι και τα παπούτσια μου και έμεινα με το σλιπάκι  , κάτω απο το οποίο διαγραφόταν πλέον καθαρά η στύση μου  , κάνοντάς με να κόκκινήσω απο ντροπή , κάτω απο το επικριτικό βλέμμα της Κλαίρης .
Τί έχουμε εδώ ; Για βγάλε το σλιπάκι σου διέταξε έντονα .
Δεν υπήρχε άλλη επιλογή . Έμεινα ολόγυμνος μπροστά της με το πέος μου ορθωμένο ενώ εκείνη γέλασε ειρωνικά , κοιτάζοντάς με μάτια που έλαμπαν .
Είναι τρόπος αυτός να εμφανίζεσαι μπροστά σε μια Κυρία ; Είπε ειρωνικά , κάνοντάς με να ντραπώ και να καλύψω το πέος μου με τα χέρια .
Πλησίασε και κατέβασε τα χέρια αμέσως ! Διέταξε .
Πλησίασα έτσι γονατιστός όπως ήμουν και αισθάνθηκα και πάλι το άρωμά της να κεντάει τα ρουθούνια μου . Τα χέρια της άγγιξαν το γυμνό μου κορμί απο το στήθος , την κοιλιά μέχρι που η ζεστή της παλάμη έφτασε χαμηλά στα γεννητικά μου όργανα και το ορθωμένο μου πέος .
Με χάιδεψε τρυφερά κοιτώντας τις αντιδράσεις μου . Έπαιξε με το νυχάκι της πάνω στο πουτσοκέφαλό μου , χάιδεψε κατά μήκος μέχρι που έφτασε στα μπαλάκια μου που τα πήρε στα χέρια της .
Τα μάλαξε ελαφρά στην αρχή κάνοντάς με να νιώσω ένα πολύ περίεργο συναίσθημα , κάτι μεταξύ άβολου και ερεθιστικού .
Εντελώς ξαφνικά , τα έσφιξε στις παλάμες της με δύναμη ενώ με το άλλο της χέρι έστριψε δυνατά τις ρώγες μου κάνοντάς με να βογγήξω απο πόνο . Έκανα να τραβηχτώ αλλά μάταια μιας και με είχε γραπώσει πολύ δυνατά .
Χαχαχα ! σου αρέσει ειπε γελώντας ενώ εγώ έκανα ένα μορφασμό πόνου . Τα μπαλάκια μου ήταν εγκλωβισμένα στην δυνατή σφιχτή της λαβή . Ένα δυνατό χαστούκι έπεσε στα μάγουλά μου .
ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ! ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ; είπε αυστηρά . Ήταν τέστ και έπρεπε να φανώ δυνατός .
Μάλιστα Κυρία απάντησα ενώ εκείνη συνέχισε να μαλάζει δυνατά .
Αυτό εδώ , ΜΟΥ  ΑΝΗΚΕΙ !! είπε σφίγγωντάς με δυνατά , προκειμένου να το κάνει πιο σαφές στο μυαλό μου .
Μάλιστα Κυρία Κλαίρη , είπα με κοφτή λαχανιασμένη απο τον πόνο φωνή .
Δεν θα ξανακαυλώσεις μπροστά μου παρά μόνο αν σου δώσω την άδεια ! Κατάλαβες !! είπε και με σκαμπήλισε και πάλι δυνατά.
Μάλιστα Κυρία είπα ενώ κόντευα να λιποθυμίσω .
Και για να βεβαιωθούμε ότι δεν θα ξαναέχουμε καύλες χωρίς άδεια , θα φορέσεις αυτό .
Με άφησε απο την δυνατή της λαβή να πάρω μια ανάσα ενώ το πέος μου είχε κοκκινήσει. Παρόλο όμως τον πόνο , ο ερεθισμός είχε φτάσει στο έπακρο . Πήρα μια δύο βαθιές ανάσες και το βλέμμα μου έπεσε σε αυτό που μου έδειχνε .
Δεν άργησα να καταλάβω τι ήταν . Μια συσκευή περιορισμού οργασμού ( Chastity Device) .
Δεν το πίστευα . Αυτά τα είχα δεί στο internet , είχα διαβάσει και τις ιστορίες απο υποτακτικούς που 1 εβδομάδα μετά είχαν υποδουλωθεί τελείως στην Αφέντρα τους και εκλιπαρούσαν για εκτόνωση , έστω και με εξευτελιστικό ή επώδυνο τρόπο .
Τώρα ήταν η στιγμή που η Κλαίρη , πραγματικά μου έδειχνε το δρόμο της υποταγής . Τώρα ξεφεύγαμε απο το διαδίκτυο και τις ταινίες και περνάγαμε στην πραγματική ζωή .
Είχα την δύναμη να δεχτώ ; Πίστευα πως ΝΑΙ.
Μάλιστα Κυρία ! απάντησα δεχόμενος την απίστευτη αυτή πρόκληση .
Πολύ χαίρομαι που δέχεσαι ! Αυτό θα είναι και το τέστ υπακοής και υποταγής σου σε εμένα είπε η Κλαίρη .
Πρώτα όμως πρέπει να κάνουμε κάτι με αυτό είπε δείχνοντας την στύση μου .
Μου έκανε νόημα να την ακολουθήσω , στα γόνατα πάντα μέχρι το μπάνιο .
Μπές στην ντουζιέρα διέταξε και ξαφνικά άνοιξε το κρύο νερό .
Έσκασε στα γέλια καθώς απομακρύνθηκε για να μην πιτσιλιστεί ενώ εμένα μου κόπηκε η ανάσα απο την ψυχρολουσία .
Έτρεμα απο το κρύο ενώ στα αυτιά μου ηχούσε το γάργαρο γέλιο της . Η στύση μου είχε εξαφανιστεί στο λεπτό και όταν σκουπίστηκα , η Κλάιρη με έπιασε πάλι δυνατά κάνοντάς με να βογγήξω .
Πόσο μικροσκοπικό έγινε ! είπε γελώντας και πέρασε το πρώτο κομμάτι απο την ειδική συσκευή .
Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω τι γινόταν καθώς ήμουν ακόμα επηρεασμένος απο το κρύο νερό . Εκείνο που θυμάμαι ακόμα , ήταν το έντονο συναίσθημα ενόχλησης και τον χαρακτηριστικό ήχο κλειδώματος .
Το πουλάκι μπήκε στο κλουβάκι είπε η Κλάιρη με μια ικανοποίηση στα λόγια της ενώ την είδα να περνάει το κλειδί απο το μικρό λουκετάκι σε μια αλυσιδίτσα στο λαιμό της .
Βγές , έχεις πολλές δουλειές να κάνεις .
Η Κλαίρη , δεν με άφησε να ντυθώ . Με έβαλε να ξεκινήσω να κάνω καθαριότητες στο σπίτι. Το όλο θέαμα που παρουσίαζα , όπως είχα την ευκαιρία να δώ στο καθρέπτη , ήταν άκρως εξευτελιστικό . Ήμουν ολόγυμνος , με το πέος μου κλειδωμένο στην πλαστική θήκη να ξεσκονίζω με το φτερό τα πάντα υπό το άγρυπνο βλέμμα της Κλαίρης .
Ενώ ήμουν στην κρεβατοκάμαρά της και καθάριζα τον μεγάλο καθρέπτη . Άκουσα ήχο απο τακούνια πίσω μου .
Έριξα μια γρήγορα ματιά προκειμένου να μην έχω κάνει κανένα λάθος . Ο καθρέπτης ήταν πεντακάθαρος , είχα ξεσκονίσει , λογικά δεν έπρεπε να με τιμωρήσει με σκαμπήλια .
Η Κλαίρη , μπήκε μέσα με παιχνιδιάρικη διάθεση και έριξε ένα διερευνητικό βλέμμα προσπαθώντας να βρεί ατέλειες .
Εκεί έχει ακόμα σκόνη , δεν καθάρισες ρώτησε , δείχνοντάς μου ένα σημείο που ήταν πεντακάθαρο .
Μααα πήγα να πώ και τότε η Κλαίρη με πλησίασε και μου έδωσε ένα δυνατό σκαμπήλι .
Τολμάς και αντιμιλάς ; Είπε νευριασμένη αλλά με τρόπο που φαινόταν ότι υποκρινόταν . Ήταν ώρα να της δείξω την υποταγή μου και γονάτισα μπροστά της φιλώντας το χέρι της .
Συγνώμη Κυρία !
Δεν μου άρεσε ο τρόπος σου ! Νομίζω πρέπει να σου δώσω ένα καλό μάθημα . Θα σου περιποιηθώ το κωλαράκι με αρκετές ξυλιές για να μάθεις να φέρεσαι άλλη φορά είπε και μου έδειξε το κρεβάτι .
Στα 4 και το κωλαράκι τουρλωμένο στον αέρα !
Μάλιστα Κυρία , απάντησα με φόβο μέσα μου αλλά και πόθο . Αισθάνθηκα το γνωστό ερεθισμό αλλά η πλαστική θήκη πίεσε επώδυνα το πέος μου εμποδίζοντάς το να σκληρύνει . Η αίσθηση ήταν άκρως ενοχλητική αλλά σίγουρα δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς .
Στήθηκα στα 4 ενώ την είδα να με κυκλώνει και να έρχεται πίσω μου . Ο τρόπος που ήταν ντυμένη , με την φούστα , το καλτσόν , το πουκάμισο με το ντεκολτέ και τα μαζεμένα της γυαλιά μου θύμιζε αυστηρή δασκάλα και είχα καταλάβει ότι πλησίαζε ένα έντονο session Spanking   .
Πήρε την ξύλινη πλατιά της βούρτσα απο το κομοδίνο και την δοκίμασε στο χέρι της .
Αυτή κάνει , θα σου κοκκινήσω το κωλαράκι τώρα αγάπη μου είπε και ήρθε πίσω μου .
Το χέρι της χάιδεψε τα εκτεθειμένα κωλομέρια μου , τα αρχίδια μου και το πέος μου μαζί με την θήκη του .
Πόσο απαλό κωλαράκι έχεις  !! και πόσα άσχημα πράγματα θα του κάνω είπε με ένα πρόστυχο ύφος .
Στο χώρο αντήχησε ο ήχος απο την πρώτη ξυλιά που έριξε με την ράχη της βούρτσας πάνω στο κωλαράκι μου . Ένα συναίσθημα πόνου , οξύ , έντονο , με κατέκλυσε . Ακολούθησαν απανωτά ακόμα πιο δυνατά χτυπήματα με έναν αργό ρυθμό απο την Κλαίρη .
Έτσουζε , πόναγε αλλά παράλληλα , ένα κύμα ηδονής με κατέκλυσε καθώς ψυχολογικά αιθανόμουν ότι το ήθελα , το χρειαζόμουν .
Θα δείς τι παθαίνουν τα ανυπάκουα αγοράκια ! έλεγε η Κλαίρη με φανερή έξαψη στο πρόσωπό της καθώς μου έδινε το ένα χτύπημα μετά το άλλο , ξανά και ξανά .
Μπόρεσα , παρόλο που είχα μπήξει τα κλάματα να την δώ ενώ μου έριχνε τις ξυλιές να χαιδεύει ελαφρά το στήθος της κάτω απο το πουκάμισο ενώ κανά δύο φορές την έπιασα να πιέζει και την φούστα της στο επίμαχο σημείο .
Η αποκάλυψη ήταν εκπληκτική . Της άρεσε . Με έδερνε και της άρεσε .
Πρέπει να έφαγα πάνω απο 50 χτυπήματα με την βούρτσα και τα κωλομέρια μου είχαν πλέον γίνει κατακόκκινα . Η Κλαίρη , πήρε λίγη κρέμα απο το κομοδίνο της και άρχισε να με αλείφει .
Το συναίσθημα της δροσιάς πάνω στα αναμμένα μου κωλομέρια , ήταν μια πραγματική απόλαυση  και παρόλο που έκλαιγα , η καρδιά μου σκιρτούσε απο πόθο .
Η εναλλαγή , απο αυστηρή αφέντρα σε τρυφερή νοσοκόμα , δεν είχε δημιουργήσει σύγχυση μέσα μου αλλά αντίθετα , είχε εδραιώσει την Κυριαρχία της στο μυαλό μου . Η Κλαίρη θα ήταν αυστηρή όταν χρειαζόταν αλλά και τρυφερή όταν αποδεχόμουν τις τιμωρίες και τις δοκιμασίες της .
Όταν της φίλησα και πάλι το χέρι που με έδειρε σε ένδειξη σεβασμού , κατάλαβα ότι της άρεσε πάρα πολύ , απο τον τρόπο που με κοίταξε και μόνο .
Πήγαινε στην γωνία και κάτσε κοιτώντας το τοίχο ! Θέλω να αναλογιστείς πόσο ανυπάκουος ήσουν όταν μου αντιμίλησες .
Μάλιστα κυρία είπα και πήγα να σηκωθώ .
Στα γόνατα , με τα 4 θα πάς ! είπε
Έπεσα λοιπόν απο το κρεβάτι που ήμουν στημένος , στο πάτωμα και μπουσούλησα μέχρι το σαλόνι στα 4 ενώ η Κλαίρη πίσω μου γέλαγε βλέποντας τον εξευτελισμό μου αλλά και το κατακόκκινο κωλαράκι μου που γυάλιζε με την κρέμα που μου είχε βάλει .
Έφτασα στο τοίχο και έμεινα όρθιος κοιτάζοντάς τον ενώ η Κλαίρη κάθισε στο σαλόνι και έβαλε τηλεόραση , αδιαφορώντας για εμένα .
Αυτό ήταν το πραγματικό μαρτύριο . η αδιαφορία για εμένα . Σκέψεις άρχισαν να κατακλύζουν το μυαλό μου καθώς ξαναζούσα την τιμωρία και τις ξυλιές μια προς μια . Γιατί είχα αντιμιλήσει , γιατί δεν ήμουν καλύτερος ; Αν με βαριόταν και με έδιωχνε .
Δάκρυα κύλισαν απο τα μάτια μου καθώς ο εξευτελισμός ήταν τόσο έντονος που σε συνδυασμό με την απογοήτευσή μου που είχα αντιμιλήσει με έκαναν να σπάσω . Δεν τόλμησα να μιλήσω , ούτε να αντιδράσω παρά μονάχα έκλαιγα σιωπηλά μέχρι που με αντιλήφθηκε η Κλαίρη .
Τι συμβαίνει ; Έλα εδώ !
Δεν χρειάστηκε να μου πεί κάτι άλλο . Έπεσα και πάλι στα 4 μιας και είχε αποτυπωθεί στο μυαλό μου ότι έτσι έπρεπε να είμαι μπροστά της , ειδικά όταν με τιμωρούσε και την πλησίασα .
Μωρό μου κλαίς ; είπε η Κλαίρη όταν αντίκρυσε το πρόσωπό μου .
Συγνώμη Κυρία που σας απογοήτευσα είπα με πραγματικά δάκρυα μετάνοιας.
Χαίρομαι που αναγνώρισες το λάθος σου και σε συγχωρώ ! Μπράβο σου που είσαι τόσο υπάκουος και ευγενικός .
Θα με συγχωρέσετε Κυρία ; Ρώτησα
Και βέβαια , μάλιστα θα σε επιβραβεύσω κιόλας που μετάνοιωσε ειλικρινά .
Μου πρότεινε το πόδι της .
Βγάλε μου τα γοβάκια . έχουν πάρει φωτιά τα πόδια μου απο το καλσόν και τα κλειστά γοβάκια .
Με προσοχή , πήρα τα υπέροχα πόδια της στα χέρια μου και έβγαλα τα γοβάκια .
Μια έντονη μυρωδιά ιδρώτα , δέρματος , ανακατεμένου με αρώματος κατέκλυσε τα ρουθούνια μου προκαλώντας συναγερμό στις αισθήσεις μου .
Μυρίζουν άσχημα ε ; Ρώτησε δήθεν τυχαία αλλά φυσικά είχα άλλη άποψη .
Μυρίζουν υπέροχα Κυρία !
Χαχαχα , αλήθεια ; Για μύρισε το εσωτερικό απο το γοβάκι !
Μάλιστα Κυρία απάντησα και πλησιάζοντας το γοβάκι της στο πρόσωπό και την μύτη μου , πήρα μια βαθιά ανάσα μέσα σε αυτό . Το επανέλαβα δύο τρείς φορές , κάνοντάς την να γελάσει .
Είσαι πραγματικά φανατικός ποδολάγνος , για μύρισε τα πατουσάκια μου με το καλσόν , σου μυρίζουν άσχημα ;
Με τρεμάμενα χέρια  έπιασα τις καυτές της πατούσες και τις πλησίασα στο πρόσωπό μου . Τις άγγιξα πάνω μου και ένιωσα κάθε σταγόνα ιδρώτα , ρούφηξα άπληστα κάθε μυρωδιά απο τα θεϊκά της πόδια ενώ η πλαστική θήκη άρχισε να εμποδίζει την στύση μου κάνοντάς με να πονέσω .
Η Κλαίρη το κατάλαβε και μου έδωσε ένα ποδοσκάμπηλο
Τι έγινε καυλώσαμε ; Σου αρέσουν τα πόδια μου τόσο πολύ ; Είπε φανερά κολακευμένη
Μάλιστα Κυρία , ειναι θεϊκά
Θα τα έγλειφες έτσι ιδρωμένα που είναι ;  
Μάλιστα Κυρία .
Πάμε μέσα στην κρεβατοκάμαρα τότε να το αποδειξεις είπε γελώντας και σηκώθηκε έτσι ξυπόλυτη με το καλσόν .
Πάρε τα γοβάκια μου με το στόμα σου και έλα στα 4 σαν σκυλάκι ειπε .
Υπάκουσα την εντολή της . Δυσκολεύτηκα λίγο αλλά δάγκωσα στο πλάι τα μυρωδάτα δερμάτινα ψηλοτάκουνα γοβάκια της και έτσι όπως ήμουν , τα πήγα μέσα στην κρεβατοκάμαρα .
Έλα να με βοηθήσεις να ξεντυθώ ... είπε με παιχνιδιάρικη φωνή γελώντας έτσι όπως με είδε .
Έλα , έλα .
Γύρισε τα υπέροχα τουρλωτά της οπίσθια προς το μέρος μου
Κατέβασέ μου το φερμουάρ της φούστας !
Έτρεμαν τα χέρια μου καθώς εκτέλεσα την εντολή της . Στην συνέχεια , με έβαλε να κατεβάσω την φούστα της ενώ ήρθα πρόσωπο με πρόσωπο με τον τουρλωτό της προκλητικό κώλο που τονιζόταν με τα μαύρα δαντελωτά εσώρουχα που φορούσε και δημιουργούσαν την τέλεια αντίθεση με το κατάλευκο δέρμα της .
Εκεί όμως που η καρδιά μου κόντεψε να σπάσει ήταν όταν κατέβασα την φούστα της και διαπίστωσα ότι φορούσε ζαρτιέρες . Ήταν και το τελειωτικό χτύπημα . Το πέος μου αγωνιούσε να ορθωθεί και πόναγα απο την πλαστική θήκη ενώ η Κλαίρη έσκασε στα γέλια .
Τι έγινε ; έχεις κανένα πρόβλημα εδώ ; δεν είσαι άνετα ;  ρώταγε με ειρωνία ενώ με το πόδι της πάτησε ελαφρά την πλαστική θήκη .
Την βοήθησα να βγάλει και το πουκάμισο , δίπλωσα προσεκτικά και εκείνη κάθισε στην πολυθρόνα της προτείνοντάς μου το πόδι της για ακόμα μια φορά . Τα μάτια μου έπεφταν επάνω στο θεικό της κορμί , τα σέξυ μαυρα δαντελωτά εσώρουχα και αυτές τις ζαρτιέρες που έπρεπε να την βοηθήσω να τις βγάλει .
Απαλά , με προσήλωση και σεβασμό , ξεκούμπωσα το κλιπάκι και τράβηξα το καλσόν κάτω ελευθερώνοντας το ένα της πόδι .
Μμμμ δροσιά ! Εϊχαν ιδρώσει τα πόδια μου τόση ώρα .
Η μυρωδιά του ιδρώτα της με τρέλαινε και όταν κατέβασα το καλσόν και απο το δεύτερο πόδι της ήταν εμφανές το έντονο άρωμά της .
Μου αρέσει έτσι που σε βλέπω είπε ενώ το πόδι της πάτησε το στήθος μου , ανέβηκε στον ώμο μου και άγγιξε το μάγουλό μου .
Νομίζω πρέπει να παρακαλέσεις λίγο είπε ενώ με το άλλο πόδι της άγγιξε την πλαστική θήκη στο καβάλο μου .
Σας παρακαλώ κυρία , μπορώ  να γευτώ τις πατούσες σας ;
Μα είναι βρώμικες , ιδρωμένες απο το καλσόν και τις γόβες !
Είναι θεϊκές Κυρία , σας παρακαλώ !
Μα αλήθεια , θές να γευτείς τις «βρωμιές» μου ; είπε με νάζι , κάνοντάς με να τρελαθώ απο καύλα και προσμονή .
Όσο τίποτε Κυρία .
Και θα «καθαρίσεις» τα πάντα ;
Μάλιστα Κυρία !
Και θα είσαι υπάκουος ; Σε εμένα ;
Μάλιστα Κυρία είπα ενώ τώρα είχε πλησιάσει τα δακτυλάκια της σε απόσταση αναπνοής απο τα χείλη μου .
Εντάξει λοιπόν , ευχαρίστησε την Κυρία σου και τα κουρασμένα της πόδια .
Αυτό ήταν ! Έχασα τον έλεγχο . Ρούφηξα τα ιδρωμένα της μυρωδάτα δάκτυλα και άρχισα να τα πιπιλίζω με λύσσα . Η γεύση τους ήταν έντονη , καυλωτική . Βρέθηκα να γλείφω σαν λυσσασμένος την πατούσα της απο την φτέρνα μεχρι τα δάκτυλα και πίσω ενώ σύντομα προστέθηκε και η δεύτερη πατούσα της .
‘Ακουγα τα γέλια της και τα εξευτελιστικά της σχόλια .
Βρωμιάρη , είσαι πολύ «Άτακτος» και θα το πληρώσεις αυτό . Σου το εγγυόμαι Κάθε μέρα το κωλαράκι σου θα είναι κατακόκκινο .
Μάλιστα Κυρία ! Θα κάνω ότι θέλετε είπα τυφλωμένος απο πάθος ενώ έγλειφα σαν λυσσασμένος κάθε χιλιοστό απο τα ιδρωμένα πατουσάκια της .
Γλείφε ! γλείφε σκλαβάκι μου έλεγε και με πάταγε που και που με ένταση στο πρόσωπο .
Το αίσθημα ηδονής που με γέμιζε ήταν ακατανίκητο . Η έλλειψη ερεθισμού λόγω της πλαστικής θήκης , με έκανε να βυθίζομαι ακόμα πιο πολύ στην υποταγή της ενώ για κάποιο λόγο που δεν μπορούσα να κατανοήσω ήθελα να την γλείφω και να την γεύομαι σαν λυσσασμένος .
Ωραία γλώσσα , πρόθυμη και ενεργητική . Σκέφτομαι να την χρησιμοποιήσω και αλλού ! είπε με φανερή έξαψη στο πρόσωπό της . Την κοίταξα με προσμονή .
Θα μου κάνεις ένα πολύ καλό και περιποιημένο γλειφομούνι . Βγάλε μου το κυλοτάκι .... με τα δόντια και πρόσεχε .
Υπάκουα , έσκυψα ανάμεσα στα μυρωδάτα μπουτάκια της και με τα δόντια μου έπιασα το λαστιχάκι . Το τράβηξα απαλά , η Κλαίρη ανασηκώθηκε λίγο να με διευκολύνει και ενώ το κατέβαζα , μια νέα φρέσκια μυρωδιά , έντονη απο το γυαλιστερό της ροδαλό άτριχο μουνάκι που αποκαλύφθηκε μπροστά μου , γέμισε όλο το χώρο .
Το κοιτάς ; Ρωτησε φανερά καυλωμένη η Κλαίρη . Δεν απάντησα μιας και είχα πραγματικά κολλήσει τα μάτια μου εκεί , στο ροδαλό της λουλουδάκι
Δεν μιλάς ; Είπε και με χαστούκισε δυνατά .
Συγνώμη Κυρία , απάντησα είναι θεϊκό , μπορώ να το γλείψω ;
Είσαι άξιος ; Είσαι ικανός να το γλείψεις ; Δεν είμαι σίγουρη ότι το αξίζεις .
Θα κάνω ότι με διατάξετε Κυρία ! ότι πείτε .
Ότι πώ θα κάνεις ;  Ρώτησε αισθησιακά ενώ με το δάκτυλό της πήρε λίγο απο το κολλώδες ζουμί της που είχε κάνει την εμφάνισή του και το έφερε κοντά στο ρουθούνι μου .
Το βλέπεις πως μυρίζει ; Είναι λίγο βρώμικο και το μουνάκι μου , δεν το έπλυνα , φόραγα και αυτό το ναύλον καλσόν και ίδρωσα .
Δεν καταλάβαινα τίποτε , βρισκόμουν σε παροξυσμό . Είχε βουτήξει το δάκτυλό της στο μουνάκι της και το κούναγε μπροστά στα χείλη και την μύτη μου .
Είναι λίγο βρώμικο , δεν είναι έλεγε με νάζι και «πουτανιά» παίζοντας μαζί μου .
Είναι υπέροχο , μυρίζει τέλεια είπα λαχανιασμένος
Θες να το γλείψεις ; καλά καλά ; Είπε παιχνιδιάρικα .
Μάλιστα Κυρία .. θα κάνω ότι πείτε .
Λοιπόν για να το γλείψεις .... θα σου προσθέσω μια εβδομάδα  στην  συσκευή αγνότητας . Είχα σκοπό να σε αφήσω 1 εβδομάδα έτσι χωρίς να εκσπερματώσεις αλλά αν θες να σε αφήσω να με γλείψεις εκεί θα γίνουν 2 οι βδομάδες .
Τα πάντα , τα πάντα θα κάνω Κυρία .
Μην βιάζεσαι ! είπε και με χαστούκισε . Δεν άκουσες τι είπα ; Δύο εβδομάδες χωρίς να εκσπερματίσεις .
Τα πάντα είπα λαχανιασμένος και τότε μου έβαλε το δάκτυλό της με το υγρό απο το μουνάκι της στα χείλη .
Το ρούφηξα , ήταν τέλειο , ήταν νέκταρ . Ήταν αλμυρό και γλυκό μαζί , ήταν πραγματικό ναρκωτικό . Της έγλειφα το δάκτυλο και εκείνη γέλαγε μαζί μου .
Καημενούλη μου .. τι σε περιμένει .. εμπρός τώρα , ΓΛΕΙΦΕ !!
Άρχισα να της γλείφω απο το εσωτερικό στα μπουτάκια της και να κινούμαι με την γλώσσα μου προς τα μέσα . Εκείνη έγειρε και έκλεισε τα μάτια ενώ τα γυμνασμένα της πόδια με εγκλώβισαν επάνω στην υγρή της ροδαλή κλειτορίδα που περίμενε την φροντίδα μου .
Ήταν ένα πραγματικό ποίημα . Ο παράδεισος . Γευόμουν τους χυμούς της , έγλειφα παντού, απο τα μουνόχειλα μέχρι την κλειτορίδα , μετά γύρω γύρω απο αυτή και πάλι στα μουνόχειλα .
Έβγαζε κραυγούλες ενώ το στόμα μου είχε πλυμμηρίσει απο τα υγρά της . Η γεύση της ήταν ασύγκριτη , ρούφαγα σαν τρελός ενώ ήμουν εγκλωβισμένος απο τα πόδια της σε μια σφιχτή λαβή . Η Γυναίκα αυτή δεν επρόκειτο να με αφήσει παρά μόνο αν την οδηγούσα στον οργασμό .
Έτσι και έγινε . Συνέχισα να την γλείφω μέχρι που είδα ότι είχε τους πρώτους σπασμούς .
Ο χείμαρος στο στόμα μου απο τους χυμούς της , μου έδωσε να καταλάβω ότι είχε τελειώσει ενώ η λαβή απο τα πόδια της χαλάρωσε γύρω απο τον λαιμό μου .
Χρειάστηκε και αυτή λίγο χρόνο να πάρει μια – δύο ανάσες και με κοίταξε στα μάτια .
Είσαι πολύ ταλαντούχος με την γλώσσα σου . Θα το κανεις αυτό κάθε μέρα για εμένα και  μάλιστα όσες φορές σου ζητήσω . Δεν έχεις τελειώσει όμως ακόμα .
Σηκώθηκε και έπεσε μπρούμυτα στο κρεβάτι .
Γλείψε με απο τα δάκτυλα των ποδιών μέχρι τα οπίσθια είπε και έκλεισε τα μάτια της για να το απολαύσει .
Ήξερα ότι η γλώσσα μου έπρεπε να δουλέψει υπερωρίες αλλά όχι απλώς δεν είχα πρόβλημα , το ήθελα κιόλας .
Πράγματι , με την γλώσσα της έγλειψα τις πατούσες , τις γάμπες , πίσω απο τα γόνατα , τα μπούτια και έφτασα μέχρι τα υπέροχα τουρλωτά της οπίσθια που άρχισα να φιλάω με πάθος .
Ξέρεις , χρειάζομαι γλείψιμο καλό . Εκεί , το κώλο .
Η πρότασή της για ακόμα μια φορά με συγκλόνισε . Ήθελε να την γλείψω απο πίσω  και μου το ζήτησε τόσο απροκάλυπτα
Έλα , άνοιξε μου τα κωλομάγουλα και θέλω να νοιώσω την γλωσσίτσα σου να καθαρίζει τα πάντα .
Δεν υπήρχε πλέον πίσω  βήμα να κάνω . Η εντολή ήταν σαφής . Έπρεπε να της γλείψω το κώλο και μάλιστα καλά .
Πράγματι , η γλώσσα μου βυθίστηκε στην σχισμή του κώλου της και με ένα δύο περάσματα ήδη είχα γευτεί του χυμούς απο το μουνάκι της , τον ιδρώτα της αλλά και την ιδιαίτερη γεύση της ροδαλής σούφρας της .
Χαχαχαχα την άκουσα να γελάει και πάλι ειρωνικά ενώ συνέχισε να απολαμβάνει μπρούμυτα την γλώσσα μου .
Έχεις το προνόμιο να μου γλείφεις το κώλο . Συγχαρητήρια . Αυτή θα είναι η θέση και ένα απο τα νέα καθήκοντά σου . Κάνε τώρα καλή δουλειά και δούλεψε την γλώσσα σου γιατί θα σε τιμωρήσω .
Το πρόσωπό μου είχε χωθεί βαθιά μέσα στα προκλητικά της λαχταριστά οπίσθια όπου και έγλειφα σαν τρελός την σούφρα της . Την φίλαγα , την έγλειφα και έσπρωχνα βαθιά μεσα κάνοντάς την να βογγάει .
Ζούσα ένα παροξυσμό . Οι γεύσεις της είχαν κυριαρχήσει στο στόμα αλλά και στο μυαλό μου και δεν μπορούσα με τίποτε να σταματήσω .
Με άφησε εκεί , να της γλείφω την κωλοτρυπίδα πάνω απο μισή ώρα και μάλιστα όταν τελείωσε και με απομάκρυνε , ήθελα απεγνωσμένα και άλλο και μου έριξε αρκετά σκαμπήλια για να συνέλθω και να συγκεντρωθώ .
Τέλος προς το παρόν . Όποτε χρειάζομαι την γλώσσα σου θα σε διατάζω και θα τσακίζεσαι . Επίσης μέσα στο σπίτι , όταν σε ζητάω να με πλησιάζεις , θα έρχεσαι πάντα στα γόνατα και το κεφάλι σου δεν θα περνάει το ύψος απο τα οπίσθια μου . Μέχρι εκεί , δεν θα στέκεσαι ποτέ όρθιος παρουσία μου παρά μόνο όταν κάνεις δουλειές .
Μάλιστα Κυρία .
Λοιπόν , έχεις δύο εβδομάδες μέχρι να σου επιτρέψω να εκσπερματίσεις . Αν κάνεις κάποιο λάθος ή δεν με υπακούσεις , θα προσθέτω 1 έξτρα εβδομάδα . Στο χέρι σου λοιπόν είναι όλα .

Το επόμενο διάστημα , σίγουρα θα ΄ήταν πολύ ενδιαφέρον .
............. ( συνεχίζεται ) ................



 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Ιστορίες BDSM : /p/bdsm_10.html

Ιστορία BDSM :  Η Αφέντρα Seline
/2012/04/bdsm-seline.html






Η γνωριμία μου με την Seline , ήταν απο τις στιγμές αυτές που σημαδεύουν την ζωή ενός ανθρώπου για πάντα . Απο εκείνες τις στιγμές που κανείς αισθάνεται ότι όντως ,έφτασε σε ένα σταυροδρόμι της μοίρας του και απο εδώ και πέρα , θα πρέπει να επιλέξει τον δρόμο του μιας και όλα θα αλλάξουν με τον πλέον κατηγορηματικό τροπο .
Την γνώρισα για πρώτη φορά  στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας που εργαζόμουν και θυμάμαι όλοι την θεωρούσαν πραγματικό απόκτημα , ειδικά μέσα σε καιρό οικονομικής κρίσης που  όλες οι αποφάσεις μας , έπρεπε να έχουν υψηλή στρατηγική .
Η Seline είχε άψογο βιογραφικό , με ανώτατες σπουδές στα Οικονομικά , με μεταπτυχιακά και μια λαμπρή επιχειρηματική εμπειρία και η παρουσία της στην εταιρία , σηματοδοτούσε μια νέα στροφή σε νέες έξυπνες στρατηγικές αγορών κλπ.
Ακόμα θυμάμαι όταν την πρωτοαντίκρυσα .
Η ομορφιά της ήταν απαράμιλλη , επιβλητική παρουσία , πλούσια κυματιστά μαλλιά , αγγελικό πρόσωπο με κατακόκκινα χείλη .
Τα μάτια της , ήταν πραγματικά τα πιο όμορφα και λαμπερα που είχα δεί ποτέ. Είχε ένα κρυστάλλινο βλέμμα , όταν με κοίταξε με τα έντονα αυτά μάτια πίσω απο τις περιποιημένες της μακριές βλεφαρίδες που αιχμαλώτισαν την καρδιά μου για πάντα .
Ακόμα θυμάμαι όταν μου πρότεινε το χέρι της . Το πήρα τρυφερά στο δικό μου και της έκανα χειροφίλημα . Είχε λευκή , απαλή επιδερμίδα και ένα διακριτικό άρωμα απο ένα άρωμα που πραγματικά της ταίριαζε τόσο πολύ .
Χρειάστηκα αρκετά λεπτά να συνειδητοποιησω ότι τα χαρίσματά της και η ομορφιά της , δεν τελείωναν εκεί , μιας και η θεά Αφροδίτη ήταν πραγματικά γενναιόδωρη με την Seline .
Το σώμα της ήταν η επιτομή της τελιότητας . Υπέροχες καμπύλες , έτρεχαν το κορμί της απο το μπούστο , την κοιλίτσα της μέχρι τα χυτά καλίγραμμα πόδια της που ήταν ένα πραγματικό έργο τέχνης . Αυτή η Γυναίκα , ήταν ένα έργο τέχνης ενώ ο τρόπος που κινούνταν , κυριαρχούσε στις συζητήσεις , οι εύστοχες παρατηρήσεις της , το πνευματώδες χιούμορ , την έκαναν να διαθέτει μια ξεχωριστή αύρα .
Ήμουν υφιστάμενός της και ήμουν πολύ τυχερός , να εκτελώ εντολές απο μια τόσο καταξιωμένη επαγγελματία αλλά και τόσο θελκτική γυναίκα .
Οι ώρες που περνούσα κοντά της στο γραφείο ήταν πολλές και φυσικά ήμουν μόνιμος εθελοντής για υπερωρίες με το πρόσχημα πάντα ότι δεν είχα οικογένεια .
Βρισκόμουν δίπλα της και πάντα η ματιά μου έπεφτε στο υπέροχο ντεκολτέ της , στα καλίγραμμα πόδια της που πάντα στόλιζαν καλσόν και ψηλοτάκουνες γόβες .
Η Seline είχε πάντα το τρόπο να ντύνεται τόσο επιτηδευμένα που όλες οι γυναίκες στο γραφείο την ζήλευαν και φυσικά δεν μπορούσαν να την φτάσουν , όσο και να προσπαθούσαν να την μιμηθούν .
Στην δουλειά της ήταν πολύ αυστηρή και απαιτητική και μάλιστα είχε το τροπο πάντα να με κάνει να βγάζω τον καλύτερο εαυτό μου .
Προσπαθούσα πάντα να την ικανοποιήσω , πάντα να προλάβω αυτά που πιθανόν θα ζητούσε και θα απαιτούσε αλλά μάταια . Πάντα εκείνη ήταν ένα βήμα πιο μπροστά , πάντα στρεφόταν σε αυτό που είτε δεν είχα σκεφτεί , είτε δεν είχα προβλέψει .
Δεν μπορούσα με τίποτε να φτάσω τις παραμέτρους που λειτουργούσε το δικό της μυαλό .
Μια μέρα λοιπόν , όλα άλλαξαν στην μεταξύ μας σχέση .
Είχε περάσει το μεσημέρι και ενώ όλοι οι υπάλληλοι είχαν φύγει , είχα μείνει μόνο εγώ με την Seline να ετοιμάζουμε οικονομικές αναφορές .
Εκείνη την μέρα , με είχε αποσυντονίσει τελείως μιας και φόραγε ένα πολύ σέξυ πουκάμισο με προκλητικό άνοιγμα στο ντεκολτέ , μια φούστα στενή μέχρι το γόνατο που τόνιζε της σέξυ καμπύλες της και πολύ όμορφα γοβάκια peep toes  ψηλοτάκουνα που κυριολεκτικά με είχαν ξετρελάνει .
Φορούσε δε εκείνο το σέξυ διακριτικό άρωμα που όταν βρισκόταν δίπλα μου , δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτε
Ήταν λοιπόν απολύτως λογικό κάποια στιγμή να με κοιτάξει ενώ κοίταζα τα γοβάκια της και να χαμογελάσει . Ήξερε ; Είχε υποψιαστεί ; Σκέφτηκα πανικοβλημένος .
Πήρε στα χέρια της μια αναφορά και κάθισε αναπαυτικά στον δερμάτινο καναπέ σταυρώνοντας τα σέξυ της πόδια . Σούφρωσε τα κατακόκκινα χειλάκια της και ψέλισε
- Μμμ , για να δούμε ... Θα μου βάλεις ένα καφέ όσο διαβάζω την αναφορά ;
- Μάλιστα της είπα και σχεδόν αστραπιαία , βρέθηκα στην καφετιέρα .
- Είσαι πολύ περιποιητικός , πάντα έτσι είσαι με τις γυναίκες ;
- Μόνο με τις πραγματικά ξεχωριστές είπα ενώ εκείνη χαμογέλασε .
- Ευχαριστω για το καφέ . Σε πειράζει να βγάλω λίγο τα γοβάκια μου ; Κουράστηκα σήμερα , όλη μέρα πάνω κάτω  .
- Μπορώ εγώ ; .... ακολούθησε σιγή . Δεν το πίστευα ότι είχα ξεστομίσει κάτι τέτοιο . Το μετάνοιωσα . Τι σκεφτόμουν .
- Και βέβαια είπε και έγειρε πίσω στο καναπέ .
Γονάτισα μπροστά μου και δεν μπορούσα να πιστέψω ότι θα με άφηνε να βγάλω τα γοβάκια της . Με την καρδιά μου να σπαρταρά , όσο πιο απαλά μπορούσα , έλυσα το ένα λουράκι και της έβγαλα το γοβάκι αποκαλύπτωντας την πιο σέξυ πατούσα που είχα δεί στην ζωή μου . Με όμορφα λαχταριστά δακτυλάκια , βαμμένα κόκκινα που διαγράφονταν κάτω απο το καλσόν ενώ στο σχημα της καμάρας , υπήρχε μια πραγματική αρμονία ,
Της έβγαλα και το άλλο και μια διακριτική μυρωδιά ιδρώτα , δερματος και αρώματος έφτασε στα ρουθούνια μου , κάνοντάς με να τρελαθώ , ενώ αισθάνθηκα και την στυση μου να ζωντανεύει σιγά σιγά .
Άρχισα να της κάνω μασάζ ελαφρά στις πατούσες , προκειμένου να δω και πως αντιδρούσε αλλά είδα ότι της άρεσε
- Μέσα στο μυαλό μου είσαι .. .συνέχισε . Είπε και ξανάρχισε να διαβάζει της αναφορές ενώ βολεύτηκε στο καναπέ και άπλωσε καλύτερα τα πόδια της επάνω στα χέρια μου .
- Μου φαίνεται βρήκες την θέση που σου αρμόζει !
- Μάλιστα Είπα κατακόκκινος απο ντροπή για το σχόλιό της αλλά το μυαλό μου ήταν στα πατουσάκια της και μόνο που τα περιποιούμουν όσο καλύτερα μπορούσα .
- Σου αρέσουν τα πόδια μου ; Ρώτησε και πάλι δήθεν αδιάφορα , συνεχίζοντας να διαβάζει.
- Είναι πολύ όμορφα , είπα δειλά χαμηλώνοντας το βλέμμα μου .
- Πρόσεξα ότι συνέχεια τα κοιτάς , συνέχισε .
- Μάλιστα .... είπα
- Και μου το λές έτσι ανοιχτά ;  Είπε αυστηρά ενώ άφησε τα χαρτιά στην άκρη.
- Δεν πιστεύω να έχουμε κάτι εδώ , είπε και πάτησε ελαφρά τον καβάλο μου όπου και φυσικά κατάλαβε την έντονη στύση μου .
- Ααα , είσαι πολύ άτακτος είπε και μου έδωσε ένα δυνατό σκαμπήλι στα μάγουλα  , κάνοντάς με να κοκκινήσω .
Στην συνέχεια με πάτησε πιο δυνατά στο καβάλο ενώ με έπιασε απο την γραβάτα και με τράβηξε κοντά της .
Μου έδωσε ένα σκαμπήλι , εξίσου δυνατό και τότε , χωρίς καμία προειδοποίηση , κόλλησε τα χείλη της στα δικά μου και η γλώσσα της άγγιξε την δική μου καθώς χώθηκε βαθιά και απαιτητικά στο στόμα μου .
Όλα χάθηκαν απο το μυαλό μου . Η  Seline με φιλούσε τόσο παθιασμένα και οι αισθήσεις μου ήταν παραδομένες σε εκείνη και μόνο ενώ το πόδι της συνέχισε να πατά στον καβάλο μου .
Ξαφνικά με δάγκωσε δυνατά στα χείλη κάνοντάς με να βογγήξω και με έσπρωξε πίσω .
Κόντεψαν να ματωσουν τα χείλη μου απο την δαγκωνιά ενώ εκείνη με κοίταξε με το λαμπερό της βλέμμα που ήταν φωτισμένο τώρα με έναν πολυ περίεργο και μυστηριώδη τρόπο .
- Σου άρεσε ;
- Μάλιστα Κυρία είπα ενώ ακόμα έγλειφα το πονεμένο χείλος μου .
- Έχεις και κάτι άλλο να γλείψεις ... είπε και μου έδωσε βίαια τα πατουσάκια της στο στόμα.
Άρχισα σαν τρελός και μανιασμένο να γλείφω και να ρουφώ τα δακτυλάκια της πάνω απο το καλσόν ενώ γευόμουν κάθε ρανίδα ιδρώτα , σαν το πιο γλυκό νέκταρ .
- Έτσι σκυλάκι , γλείψε τα πόδια της κυρίας σου και θα δείς τι καλή θα είμαι έλεγε και με πάταγε στο πρόσωπο .
- Είναι ωραία ; τα θές στο στόμα σου ; τα θές είπε και τα τράβηξε προς στιγμή στερώντας τα .
Ένοιωσα όπως ο διψασμένος στην έρημο χωρίς τα πατουσάκια της στην γλώσσα μου και τότε κατάλαβα ότι δεν είχα άλλη επιλογή .
- Σας παρακαλω Κυρία  , μπορώ να τα γλείψω ;
- Τα αξίζεις ; έχεις κερδίσει το προνόμιο να μου γλείφεις τα πόδια ;
- Θα κάνω ότι θέλετε Κυρία .
- Μμμ θα δούμε είπε και μου τα ξαναέδωσε στο πρόσωπο πατώντας και πάλι .
Της έγλειφα τα πόδια πολλή ώρα και σταματούσε μόνο για να με σκαμπηλίσει .  Κάποια στιγμή με διέταξε να ξεντυθώ μπροστά της .
Υπάκουσα και στάθηκα στα γόνατα ολόγυμνος μπροστά της με το πέος μου ερεθισμένο .
Αισθάνθηκα τα κατακόκκινα νύχια της να κατεβαίνουν απο το λαιμό μου , στο στέρνο , τις ρόγες που μου τις έστριψε δυνατά ενώ γέλαγε σαδιστικά και συνέχισε προς τα κάτω στην κοιλιά μου .
Φοβόμουν ότι θα με πονέσει και πήγα να βάλω τα χέρια μπροστά στα γεννητικά μου όργανα αλλά μάταια . Έφαγα ένα δυνατό σκαμπήλι ενώ εκείνη σηκώθηκε και άρχισε να ξεντύνεται μπροστά μου.
Με έβαλε να της κατεβάσω το φερμουάρ απο την φουστα , να την κατεβάσω , έφαγα άλλο ένα χαστούκι που δεν την δίπλωσα σωστά να την ακουμπήσω δίπλα .
Φορούσε ένα σετάκι σέξυ μαύρα δαντελωτά εσώρουχα και φυσικά , επιβεβαίωσε τις φαντασιώσεις μου και φορούσε ζαρτιέρες .
Με εξανάγκασε να της βγάλω το καλσόν αποκαλύπτωντας τα υπέροχα μεταξένια της πόδια και τότε προς έκπληξή μου , πήρε ένα καλσόν και με διέταξε να βάλω τα χέρια πισθάγκωνα
- Θα σου δώσω ένα καλό μάθημα που έβαλες τα χέρια σου μπροστά είπε σαδιστικά καθώς με έδενε σφιχτά .
- Τώρα είσαι στη διάθεσή μου είπε γελώντας .
Με το πόδι της χάιδεψε το πέος μου κάνοντάς με να καυλώσω ακόμα παραπάνω . Εκείνη έστριψε δυνατά τις ρόγες μου μπερδεύοντας πόνο και αισθησιασμό , σε ένα μοναδικό μίγμα
Ήξερα τι με περίμενε και δεν διαψεύστηκα .
Τα χέρια της κατέβηκαν χαμηλά όπου με το νύχι της , άγγιξε το ορθωμένο μου πέος κάνοντάς με να ανατριχιάσω .
- Φοβάσαι ; Ρώτησε στο αυτί μου ενώ στην συνέχεια το δάγκωσε δυνατά ενώ με χούφτωσε βάζοντας δυνατά τα νύχια της στα μπαλάκια μου .
Λαχάνιασα απο τον πόνο καθώς έσβηνα στα χέρια της . Τα νύχια της είχαν μπεί στην ευαίσθητα σάρκα μου καθώς μάλαζε με δύναμη τα μπαλάκια μου ενώ μου έδινε δαγκωνιες στο λαιμό .
- Είσαι δικός μου κατάλαβες ; Μόνο δικός μου , μου ανήκεις ... είπε αισθησιακά ενώ η δυνατή της λαβή δεν με άφηνε να σκεφτώ τίποτε άλλο .
- Μάλιστα Κυρία ..
- Έτσι μπράβο σκυλάκι .. Θα κάνεις ότι σου λέω .
Ένα ακόμα δυνατό χαστούκι έπεσε καθώς με άφησε ενώ διπλώθηκα στα δύο να πάρω μια ανάσα .
- Έχεις δουλειά ακόμα μαλάκα είπε πετώντας το κυλοτάκι της και αποκαλύπτωντας ένα όμορφο γυαλιστερό μουνάκι με μια μικρή τουφίτσα .
- Τσακίσου , θέλω ένα οργασμό τώρα είπε
Με δυσκολία καθώς είχα τα χέρια μου δεμένα πίσω με το καλσόν της πλησίασα και με τράβηξε απο το μαλλί κυριολεκτικά , επάνω στο μουνάκι της
Τα αρωματα που με γέμισαν με μέθυσαν και το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι έπεσα επάνω στο ροδαλό της μουνάκι με λαιμαργία και απληστία γλείφοντάς την σαν τρελός .
Κατάλαβα τον τρόπο που ήθελε να την γλείφω γύρω γύρω απο την κλειτορίδα της και που και πού βάζοντας την γλωσσα μου μέσα της .
Βογγούσε και αναστέναζε ενώ το κορμί της είχε αρχίσει να κάνει σπασμούς .
Εγώ εκεί , με αφοσίωση έγλειφα το ροζ της κουμπάκι μέχρι που έχυσε τους χυμούς της επάνω στην γλώσσα μου .
- Δεν τέλειωσες ακόμα σκλάβε , είπε λαχανιασμένη και με τράβηξε κοντά της έτσι όπως ήμουν δεμένος .
- Δεν θα βλέπεις γαμιόλη . ! είπε και με χαστούκισε δυνατά ενώ με το άλλο καλσόν της μου έδεσε τα μάτια .
Δεν ήξερα τι θα επακολουθούσε και η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά . Άκουσα χαρτί να σκίζεται και κατάλαβα ότι μου φορούσε ένα προφυλακτικό .
- Θα σε βιάσω λίγο , θέλω και άλλο οργασμό είπε και με τράβηξε κοντά της .
Εγώ γονατιστός και εκείνη στο καναπέ , οδήγησε το όργανό μου μέσα στην ζεστή της υγρή φωλιά και ξεκινήσαμε νέο γύρο .
Δεν μπορούσα να δω τίποτε αλλά αισθανόμουν το δέρμα της επάνω στο δικό μου , την υπέροχη ζεστασιά μέσα της και φυσικά τις κραυγές της και τα βογγήτά της . Τα νύχια της για ακόμα μια φορά χώθηκαν στην πλάτη μου και με χάραξε δυνατά κάνοντάς με να ουρλιάξω .
Με αυτό τον ιδιόρυθμό τρόπο τελείωσε δύο φορές αλλά εμένα με άφησε γελώντας στα κρύα του λουτρού τραβώντας με μακρυά .
Μάταια εκλιπαρούσα για εκτόνωση .
- Εσύ θα τελειώσεις αλλιώς είπε γελώντας και με έσυρε έτσι με τα χέρια δεμένα στο γραφείο όπου με έβαλε να ακουμπήσω εκεί με το κωλαράκι εκτεθειμένο προς τα έξω
Δεν μου είχε λύσει ακόμα τα μάτια και άκουγα θόρυβο , χωρίς να ξέρω τι με περιμένει .
- Σου έχω μια έκπληξη είπε και όταν μου τράβηξε το καλσόν απο τα μάτια την είδα να κρατάει ένα κερί αναμμένο .
Ήμουν στημενος στο γραφείο και ανυπεράσπιστος στα χέρια της . Η Seline έσταξε λίγο στην σημαδεμένη πλάτη μου  . Λίγο στην αρχή και μετά περισσότερο .
Ο πόνος ήταν αφόρητος καθώς οι πληγές απο της νυχιές της και το κερί με είχαν κάνει να πάρω φωτιά .
Έφτασε και στα κωλομέρια μου που έσταξε και εκεί κάνοντάς με να τιναχτώ .
- Ευχαρίστησε την Κυρία σου σκλαβάκι είπε αυστηρά και μου έδωσε ένα δυνατό κωλοσκάμπηλο
- Ευχαριστώ Κυρία είπα ενώ προσπαθούσα να αντέξω το κάψιμο απο το κερί που έπεφτε επάνω μου .
- Κοίτα και τι άλλο έχω για εσένα γαμιόλη ! Είπε και μου έδειξε ένα τεράστιο στραπον .
- Σας παρακαλώ Κυρία , όχι αυτό είπα έντρομος όταν κατάλαβα ότι ήθελε να με βιάσει με αυτό
- Όχι ! Είπες όχι σκλαβάκι ; Δεν έμαθες ακόμα την θέση σου σου ; Είπε νευριασμένη
- Θα σου την μάθω εγώ , είπε και πήρε ένα πλαστικό χάρακα απο το γραφείο .
Πλησίασε πίσω μου και τον ακούμπησε στην πλάτη μου ενώ άρχισε να φοράει το τεράστιο μαύρο στραπον που όπως το είχα δεί  , ήταν σίγουρα πάνω απο 20 εκατοστά .
- Θα σου δώσω ένα καλό μάθημα υπακοής τώρα και θα σταματήσω μόνο όταν με ικετέψεις να σε πηδήξω . Αυτό θα είναι και το τελευταίο οχυρό σου πριν σε κάνω ολοκληρωτικά σκλάβο μου. Να σου πάρω την παρθενιά είπε γελώντας .
Ήρθε πίσω μου αφού φόρεσε το στραπον και πήρε το χάρακα στα χέρια της . Με τρόμο , ένιωσα ότι μου χούφτωσε δυνατά τα μπαλάκια μου με τα χέρια της , τραβώντας τα πίσω με δύναμη .
- Θα σου  κάνω spanking εδώ είπε γελώντας και με το χάρακα τα χτύπησε ελαφρά . Ο πόνος ήταν αφόρητος αλλά εκείνη απτόητη συνέχισε να μου δίνει χτυπήματα στα μπαλάκια με το χάρακα .
- Ξέρεις πως θα τελειώσει το μαρτύριο σκλαβάκι μου , Με εμένα να σου γαμάω την τρυπούλα , έλα μην το σκέφτεσαι
Τα χτυπήματα έπεφταν το ένα μετά το άλλο . Ο πόνος ήταν αφόρητος και δεν μπορούσα να κουνηθώ όχι μόνο γιατί ήμουν δεμένος αλλά και γιατί είχε χουφτώσει τόσο δυνατά τα μπαλάκια μου που τα έδερνε με το χάρακα που δεν υπήρχε κανενα περιθώριο κίνησης .
- Έλεος , δεν αντέχω , θα κάτσω είπα με πόνο καθώς τα χτυπήματα με το χάρακα έσπασαν κάθε άμυνά μου .
- Τι ; Θές η Κυρία να σε πηδήξει ; Πές το καθαρά είπε σαδιστικά η Seline συνεχίζοντας με το χάρακα .
- Ναι Κυρία , σας παρακαλώ , πηδήξτε με !
Τα πάντα για να σταματήσει η τιμωρία . Η Seline τότε γλύκανε και με πλησίασε φιλώντας με στο λαιμό .
- Η Κυρία θα σε περιποιηθεί τώρα με το στραπον . Θα σε κάνω σκλαβάκι μου . Δεν θα έχεις καμία αξία παρά μόνο να με υπηρετείς . Η σημερινή μέρα θα σου μείνει αξέχαστη είπε με δάγκωσε και πάλι στο αυτί .
Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά καθώς αισθάνθηκα πίσω μου ένα δάκτυλο με γάντι λάτεξ να με αγγίζει απλώνοντας το κρύο λιπαντικό , Το κωλοδάκτυλο που έβαλε με ανατρίχιασε αλλά εκείνη συνέχισε απτόητη να με εξευτελίζει
- Το νιώθεις ; Σου αρέσει ; Σε λίγο θα φας και το στραπον , θα σε ανοίξει στα δύο
Φοβόμουν αλλά η στύση μου ήταν εντονότερη απο ποτέ . Ποτέ άλλοτε δεν είχα ξανανοιώσει τόσο μεγάλο ερεθισμό .
- Ακίνητος τωρα και πάρε βαθιές ανάσες είπε ακουμπώντας το καλολιπασμένο πουτσοκέφαλο στην τρυπούλα μου .
Άρχισε να πιέζει ,  πόναγα αλλά δεν υπήρχε διαφυγή μέχρι που το κάρφωσε όλο μέσα μου .
- Το ρούφηξε η κωλάρα σου ; Πάει η παρθενιά σου σκλαβάκι , σε έκανα πουτανάκι μου είπε και άρχισε να με πηδάει .
Οι κινήσεις της γινόντουσταν ολοένα και πιο γρήγορες καθώς με ξέσκιζε . Δεν υπήρχε έλεος , υπήρχε μόνο η Αφέντρα  Seline και το στραπον της .
Το πήδημά της έγινε όλο και πιο έντονο και το χέρι της κατέβηκε στο ορθωμένο μου καυλί . Δεν χρειαστηκε παρά μια δύο φορές να το παίξει για να εκσπερματώσω σε έναν έντονο οργασμό μια τεράστια ποσότητα σπέρματος στο πάτωμα και το γραφείο .
Η Seline έσκασε στα γέλια καθώς συνέχισε το παιχνίδι με το στραπον .
Όταν τελείωσε και με έλυσε σωριάστηκα στο πάτωμα ενώ το κορμί μου πονούσε παντού .
Ήμουν παραβιασμένος και σημαδεμένος μα πάνω απο όλα αισθανόμουν την απόλυτη υποταγή στην Κυριαρχική αυτή απόλυτη Γυναίκα που εισέβαλλε τόσο βίαια στην ζωή μου .
Σύρθηκα στα πόδια της και της τα φίλησα .
- Ευχαριστώ Κυρία ! Είπα
- Ξέρεις να φέρεσαι σκλαβάκι μου αλλα ακόμα δεν είμαστε ούτε στην αρχή είπε .
Απο το τσαντάκι της έβγαλε μια περίεργη πλαστική θήκη . Ήταν μια απο τις συσκευές αγνότητας που πουλούσαν στο ίντερνετ για παιχνίδια BDSM .
- Σε πήδηξα , για να ξέρεις ποιός είναι το αφεντικό εδώ μέσα . Αν θές όμως να γίνεις ο μόνιμος σκλάβος μου , έχεις ακόμα πολύ δρόμο να περπατήσεις .
- Θα μείνεις σε στέρηση οργασμού και θα σε περνάω δοκιμασίες κάθε μέρα . Θα γίνεις το σκυλάκι μου , η πουτάνα μου , ο σκλάβος μου , ότι σου λέω . Θα τρως χαστούκια και θα ζητάς και άλλα , θα σε πηδάω και θα ζητάς πιο πολύ . Κατάλαβες .
- Μάλιστα Κυρία είπα ενώ είδα ότι τα μάτια της έλαμψαν .
Φόρεσα την πλαστική θήκη και η Seline την κλείδωσε . Το κλειδάκι θα το κρατούσε εκείνη . Ποιός ξέρει για πόσο καιρό . Η καρδιά μου ανήκε μόνο σε εκείνη .
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Ιστορίες BDSM : /p/bdsm_10.html

Μέρος 1ο: /2012/03/bdsm-1.html
Μέρος 2ο : /2012/03/bdsm-2.html

Ιστορία BDSM : Υποταγή Στην Κλαίρη  - 3ο
/2012/04/bdsm-3.html




Απο  εκείνη την μέρα που με εξευτέλισε τόσο έντονα , η ζωή μου άλλαξε στην κυριολεξία . Ένα απο τα πράγματα που είχα πάθει ήταν ότι δεν μπορούσα να ταξινομήσω  τις σκέψεις μου , με δεδομένο ότι βίωνα πράγματα που δεν πίστευα ποτέ ότι θα βιώσω στην Ελλάδα , ξεκινώντας απο στέρηση οργασμού και  φτάνοντας  σε εξευτελισμό  ,  spanking  χωρίς έλεος  και ακόμα και ποδολαγνεία , εξαναγκαστικό στοματικό σέξ μπροστά και πίσω .
Μέσα σε λίγες μέρες τα είχα ζήσει όλα και μάλιστα με ένταση απο την Κλαίρη .
Η καθημερινότητά μου άλλαξε , απο την ίδια κιόλας ημέρα αφού , παρόλο που έληξε το μαρτύριο που με είχε υποβάλλει , έμεινα με την ζώνη αγνότητας κλειδωμένη και πριν με πετάξει  έξω απο το σπίτι της , με υποχρέωσε να της φιλήσω και πάλι τα γοβάκια της ενώ με αποχαιρέτησε με 2 – 3 ακόμα κολλητά σκαμπήλια  .
Ήταν κάτι παραπάνω απο σίγουρο ότι η Κλαίρη , πραγματικά είχε μπεί στο ρόλο της Αφέντρας και το γεγονός ότι είχε ψάξει και είχε ανακαλύψει τις συσκευές αγνότητας μιας και με είχε παγιδεύσει μέσα σε μια τέτοια .
Το πραγματικό μαρτύριο , ξεκίνησε όταν έμεινα σπίτι μόνος μου με τις σκέψεις μου . Εκεί , κατάλαβα ότι όλες αυτές οι στιγμές που έζησα με την Κλαίρη , με είχαν σημαδέψει  βαθιά μέσα μου και μου είχαν δημιουργήσει ένα περίεργο και  ανάμεικτο συναίσθημα , εξευτελισμού , πόνου αλλά και ηδονής .
Πόναγε όλο το κορμί μου αλλά παρόλο αυτά αισθανόμουν τον ερεθισμό και την ηδονή.  Το πέος μου πήγαινε να σκληρύνει αλλά μάταια μιας και η ζώνη αγνότητας , εμπόδιζε κάθε περαιτέρω κίνηση με αποτέλεσμα , να γεμίζω απο μια αίσθηση απελπισίας .
Απο το ίδιο εκείνο βράδυ κατάλαβα ότι είχα πολύ μακρύ δρόμο για να επιτύχω μια εκτόνωση .
Την επόμενη ημέρα , η Κλαίρη , με περίμενε με την γνωστή της σέξυ περιβολή , κατά το απόγευμα για να κάνουμε δουλειές ή  μάλλον να κάνω εγώ δουλειές .
Πως πέρασε η νύχτα ; Είπε γελώντας ,
Έμεινε το πουλάκι στο κλουβάκι ;
Το ειρωνικό της γέλιο αντήχησε σε όλο το χωρο ενώ εγώ κατέβασα το κεφάλι .
Γδύσου , και σήμερα θα κάνεις τις δουλειές γυμνός , να βλέπω την θήκη σου και το κωλαράκι σου .
Υπάκουσα και για ακόμα μια φορά , έμεινα ολόγυμνος μπροστά της .
Εκείνη , με διερευνητικό βλέμμα με πλησίασε και κοιτώντας με στα μάτια , με φίλησε παθιασμένα και άρχισε να με χαιδεύει σε  όλο μου το κορμί , κάνοντάς με να ριγήσω .
Για ακόμα μια φορά , η στύση μου εμποδίστηκε , πράγμα που κατάλαβε και ξέσπασε σε δυνατά γέλια μιας και αυτός ήταν ο σκοπός της εξ αρχής .
Εμπρός , σκλαβάκι , ξεκίνα να καθαρίζεις τη λεκάνη μου , νομίζω το πρωί που κατούρησα δεν τράβηξα καζανάκι και έχει κιτρινήσει παντού .
Ο εξευτελισμός μου ήταν τόσο μα τόσο έντονος που κοκκίνησαν τα μάγουλά μου με την μία.
Μέσα στο σπίτι της , όλα έπρεπε να είναι πεντακάθαρα και η Κλαίρη , πίσω μου , με τον χαρακτηριστικό ήχο που έκαναν τα τακούνια της , με πλησίαζε και επιθεωρούσε με προσοχή αν τα είχα κάνει όλα καλά .
Είχα περάσει πάνω απο μια ώρα καθαρίζοντας , όταν ξαφνικά την άκουσα να με φωνάζει απο την κρεβατοκάμαρα .
Άχρηστε μαλάκα , έλα μέσα , ακούστηκε η γλυκειά της φωνή .
Μπήκα μέσα και την είδα να κρατάει μια βίτσα στα χέρια της και ένα ποτήρι κρασί που της είχα σερβίρει πιο πριν το οποίο και το έπινε αργά αργά .
Έχω νεύρα σήμερα και πρέπει να εκτονωθώ . Το κωλαράκι σου θα την πληρώσει . Στήσου στο καναπέ . 
Αιφνιδιάστηκα απο την πρότασή της .
ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΣΤΑ 4 !!!! φώναξε  κάνοντάς με να βιαστώ .
Θα σου βουλώσω το στόμα να μην σε ακούω είπε και την είδα να κατεβάζει το κυλοτάκι της και να το μπουκώνει στο στόμα μου .
Θα σε σκίσω , θα κλάψεις σήμερα σκλάβε είπε και πήρε θέση πίσω μου .
Μου κατέβασε την βίτσα με όλη της την δύναμη επάνω στο πονεμένο μου απο τις άλλες φορές κωλαράκι .
Δεν υπήρχε έλεος παρά μόνο δυνατά απανωτά χτυπήματα τα οποία το ένα μετά το άλλο έπεφταν αλύπητα επάνω μου .
Δεν είχα κάνει κανένα λάθος στις δουλειές , δεν είχα δείξει καμία ανυπακοή στην Αφέντρα . Απλώς έπρεπε η Αφέντρα να ξεθυμάνει απο τα νεύρα που είχε και εγώ ήμουν εκεί για να υποστώ την σκληρή αυτή τιμωρία .
Είχα ξεσπάσει σε γοερά κλάματα καθώς τα δάκρυά μου και οι ικεσίες μου έτρεχαν βροχή . Η Κλαίρη , όχι απλώς δεν πτοήθηκε , αλλά τα χτυπήματά της έγιναν τόσο δυνατά που έτρεχε ήδη αίμα απο 4 – 5 σημεία στο κωλαράκι μου που είχαν χαραχθεί βαθιά απο την βίτσα
Μην κλαίς  σκλάβε ! Ευχαρίστησε την Κυρία σου για την τιμωρία έλεγε και με έδερνε ακόμα πιο δυνατά .
Ευχαριστώ Κυρία ! είπα ψελίζοντας ανάμεσα σε λυγμούς .
Όταν επιτέλους τελείωσε , το κωλαράκι μου είχε ματώσει στο έπακρο και εγώ είχα πέσει στο πάτωμα και έκλαιγα με λυγμούς .
Η Κλαίρη με πλησίασε με πρότεινε την γόβα της στο πρόσωπό μου .
Φϊλα μου τα παπούτσια σκλάβε ! Ευχαρίστησέ με που έδειρα τον άχρηστο κώλο σου.
Σας ευχαριστώ Κυρία ! Είπα και φίλησα τα γοβάκια της .
Σήκω και πήγαινε να πλυθείς , σε 15 λεπτά σε θέλω πάλι εδώ , είπε αυστηρα και μου έδειξε το δρόμο για το μπάνιο .
Με δυσκολία , σηκώθηκα και πήγα προς το μπάνιο . Κλαίγοντας , μπήκα κάτω απο το καυτό νερό και ξεπλύθηκα . Η ένταση , ο εξευτελισμός , όλα μαζί με έκαναν να ξεσπάσω σε νευρικό κλάμα .
Όταν συνήλθα κάπως , πήγα και πάλι μπροστά της .
Να ξέρεις ότι κάποιες φορές , ίσως τις περισσότερες , θα τρώς τα σκαμπήλια σου και τις ξυλιές στο κώλο , έτσι γιατί μου αρέσει ή γιατί να ξεσπάσω . Αν δεν σου αρέσει μπορείς να πάρεις δρόμο . Αν ομως μείνεις , να ξέρεις ότι έτσι θα είναι τα πράγματα .
Ευχαριστώ Κυρία , θα μείνω ότι και να μου κάνετε είπα ενώ γονάτισα μπροστά της και της φίλησα τα πόδια .
Είσαι πολύ υπάκουος , μπράβο . Αυτό είναι υπέρ σου .
Έχω όμως άλλη μια δοκιμασία για εσένα .
Θα κάνω ότι θέλετε Κυρία .
Μην βιάζεσαι . Θέλω να το σκεφτείς πολύ καλά .
Τι  πρέπει να κάνω Κυρία ;
Πρέπει ο πωπουδάκος σου να πάρει ένα ακόμα καλό μάθημα .
Τι εννοείτε Κυρία ;
Θα φορέσω αυτό εδώ το στραπον και αφού με παρακαλέσεις  θα στηθείς στα 4 να σε πηδήξω . Όταν τελείωσε την φράση της , έβγαλε ένα τεράστιο στραπον μαύρο , 20 εκατοστών και αρκετά χοντρό που σίγουρα θα με ξέσκιζε.
Μααα ... πήγα να πώ .
Βγάλε το σκασμό όταν μιλάω  ! Γονάτισε και παρακάλεσέ με να σε πηδήξω .
Ο κατήφορος δεν είχε σταματημό . Έπρεπε να περάσω και αυτό το μαρτύριο .
Κάτι μέσα μου ήθελε να επαναστατήσει . Δεν άντεχε άλλο ούτε την στέρηση απο την πλαστική θήκη , ούτε την υποταγή .
Ο πόθος μου όμως για την Κλαίρη , και μια βαθύτερη δίψα για υποταγή και εξευτελισμό που γεννιόταν μέσα μου , φάνηκαν πολύ δυνατότερα . Δεν άργησα να πέσω στα 4 και να συρθώ στα πόδια της .
Κυρία Κλαίρη , σας παρακαλώ ! Μπορείτε να με πάρετε με το στραπον σας ; Να με κάνετε ένα υπάκουο πουτανάκι σας .
Τελείωσα την φράση μου με πολλά φιλιά στα γοβάκια της .
Εντάξει «ΜΩΡΗ» , στήσε κωλαράκι και θα σου το περιποιηθώ καταλλήλως .
Οι  σκηνές , μέχρι που σύρθηκα στο κρεβάτι και στήθηκα στα 4 με το κωλαράκι εκτεθειμένο στον αέρα , έως και σήμερα , είναι συγκεκχυμένες στο μυαλό μου .
Αυτό που θυμάμαι πεντακάθαρα όμως , είναι το υγρό λιπασμένο δάκτυλο της Κλαίρης , να παραβιάζει την τρύπα μου και να με αλοίφει εσωτερικά .
Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά . Είχα συνειδητοποιήσει τι με περιμένει .
Το σκληρό πουτσοκέφαλο απο το στραπον , πίεσε σταδιακά , ολένα και περισσότερο την τρυπούλα μου παραβιάζοντάς την .
Ο πόνος , ήταν αφόρητος .
Μην σφίγγεσαι , ανέπνεε να μην σε πονέσει  και μη φοβάσει να ουρλιάξεις , θα μου αρέσει πολύ είπε σαδιστικά η Κλαίρη , καθώς έμπηγε το τεράστιο καυλί στο κώλο μου.
Αρχισε να με πηδάει βίαια και χωρίς κανένα έλεος ή περίσκεψη με το τεραστιο στραπον της . Δεν λύγιζε απο τα πνιχτά αγκομαχητά μου και το κλάμα μου στα μαξιλάρια .
Σκάσε μωρή πουτάνα και ρούφα το στραπον , γκόμενα σε έκανα πια , θα γίνουμε η καλύτερες φίλες τώρα έλεγε σαρκάζοντάς με ενώ δεν έχανε την ευκαιρία να μου ρίχνει και δυνατά κωλοσκάμπηλα .
Ο βιασμός μου συνέχισε για αρκετή ώρα και όταν τελικά αποφάσισε να βγάλει το στραπον απο μέσα μου , ο κωλος μου είχε κυριολεκτικά πάρει φωτιά .
Απο σήμερα θα είσαι μια γαμιόλα ! Κάθισες και σε γάμησε απο το κώλο η Αφέντρα σου ! Δεν πρέπει να υπολογίζεις τον εαυτό σου σαν άντρα. Σαν ξεκωλιάρα πουτάνα να τον υπολογίζεις . Σήκω και συνέχισε τις δουλειές . Η εκπαίδευσή σου μόλις έχει αρχίσει .
( συνεχίζεται )
 

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Μηνύματα
1.547
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
ρε tsouli εχεις ανοιξει ενα θρεντ για παρτυ σου... μονος σου γραφεις μονος σου σχολιαζεις σου μονος σου τα λες...
 

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Μηνύματα
4.025
Like
4
Πόντοι
16
Α δεν είσαι δίκαιος ...................................................................





Αφού έχυσε μια φορά και ο λαγουδάκης   και πέταξε και την καμακιά του!


:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Ιστορίες BDSM : /p/bdsm_10.html
Η Αφέντρα Seline 1ο : /2012/04/bdsm-seline.html

Ιστορία BDSM : Η Αφέντρα Seline 2ο
/2012/04/bdsm-seline-2.html



Η ζωή μου άλλαξε κυριολεκτικά απο εκείνη την μέρα που η Seline επέβαλλε την Κυριαρχία της επάνω στο κορμί μου .
Δεν είναι μόνο η  συσκευή αγνότητας που με υποχρέωσε να φοράω επί μονίμου βάσεως , αυτό ίσως και να είχε αγγίξει την kinky πλευρά μου και να μου άρεσε . Ούτε και το σέξ με εμένα σε παθητικό ρόλο που με ανάγκασε να υποστώ απο το τεράστιο strapon της .  Και αυτό θα μπορούσα να το δεχτώ απο μια τόσο σεξουαλική Αφέντρα .
Αυτό το οποίο είχε αλλάξει με τρόπο μόνιμο και είχε σκαλιστεί μέσα στην καρδιά , την ψυχή και το μυαλό μου , ήταν το γεγονός ότι της «ανήκα» με έναν τρόπο μοναδικό που δεν μπορούσε με τίποτε να τροποποιηθεί.
Κάθε μέρα κάτω απο την κυριαρχία της  αισθανόμουν ότι απομακρυνόμουν απο αυτό που κάποτε αναγνώριζα ώς ζωή .
Τώρα είχα μάθει να την κοιτάω με λαχτάρα , εκεί «ψηλά» που την έβλεπα και την είχα τοποθετήσει . Είχα μάθει να ακούω τα τακούνια της να με πλησιάζουν απο πίσω και να αισθάνομαι ένα σκίρτημα μέσα στην καρδιά μου και μια γλυκειά αναστάτωση και ερεθισμό που ομως η πλαστική θήκη αγνότητας δεν άφηνε να εκδηλωθεί , μετατρέποντας την καύλα μου σε μαρτύριο και το ανάποδο  .
Κάθε μέρα βυθιζόμουν ολοένα και περισσότερο στην υποταγή μου .
H Seline όχι απλώς ήξερε την επιρροή και την Κυριαρχία που ασκούσε επάνω μου αλλά την καθοδηγούσε κιόλας .
Μέσα σε μια εβδομάδα είχα γίνει το απόλυτο υποχείριό της .
Πότε με φώναζε μέσα στο γραφείο της , έκλεινε την πόρτα και μου άστραφτε τόσα πολλά και δυνατά σκαμπήλια  που ακόμα και σήμερα αναρωτιέμαι πως και δεν μας πήρε κανένας χαμπάρι .
Άλλη φορά , ειδικά όταν είμασταν μόνοι , ερχόταν και μου φερόταν γλυκά ,  αισθησιακά , με φιλούσε παθιασμένα στο δωμάτιο του φωτοτυπικού και φυσικά διασκέδαζε με την απόγνωσή μου καθώς ερεθιζόμουν και πονούσα αφόρητα απο την πλαστική θήκη που είχε κλειδώσει το πέος μου .
Κάθε μέρα ήταν μια πρόκληση και κάθε βράδυ που τα σκεπτόμουν όλα αυτά στο κρεβάτι μου , ζούσα ένα μαρτύριο καθώς δεν μπορούσα ούτε να αυνανιστώ , να ξαλαφρώσω απο τα κύματα αισθησιασμού , πόνου και ηδονής .
Η Seline κάθε μέρα κλιμάκωνε τα μαρτύρια που μου έκανε .  Είχαν περάσει ήδη τέσσερις μέρες όταν χτύπησε το τηλέφωνό μου . Ήταν εκείνη .
- Τσακίσου με τις αναφορές στο γραφείο μου ! Έκανες λάθος στην 4η σελίδα .
Πανικοβλήθηκα . Ήταν φανερό ότι η στέρηση οργασμού με είχε επηρεάσει έντονα στην δουλειά μου .
Πήγα και χτύπησα την πόρτα της με την καρδιά μου να χτυπάει δυνατά .
- Πέρνα μέσα άκουσα την φωνή μέσα .
- Είσαι τελείως μαλάκας ; Τελείως άχρηστος ;  Άρχισε να φωνάζει τόσο δυνατά που αισθάνθηκα τον εξευτελισμό να με κυριεύει μιας και μπορεί κάποιος απο έξω να μας άκουγε .
- Έλα εδώ μαλάκα , ξεσκισμένη αδερφούλα ! Εϊπε και με βούτηξε απο το μαλί , σέρνοντάς με στο καναπέ και βάζοντάς με να στηθώ στα 4 .
- Ξέρω τι χρειάζεσαι ! Λίγο γαμήσι απο το κώλο σου για να πάρει μπροστά το άχρηστο μυαλό σου .
Με ένταση μου κατέβασε το παντελόνι , σχεδόν κοντεύοντας να το σκίσει και στην συνέχεια το εσώρουχο που και αυτό με βιαιότητα το κατέβασε στα γόνατά μου .
- Θα σου δώσω ένα καλό μάθημα τώρα γαμημένε για να μάθεις να κάνεις λάθη .
Πήρε απο το ντουλάπι της το στραπον το οποιο δεν μπορούσε να το φορέσει με την φούστα που φορούσε αλλά απο ότι κατάλαβα θα με γαμούσε έτσι κρατώντας το στα χέρια .
- Δεν είσαι παρθενάκι πια . Η Κυρία σου έχει ξεχειλώσει το κωλαράκι ήδη μια φορά. Θα κάτσεις τώρα σκυλάκι μου στα 4 να σε γαμήσω και δεν θα κάνεις κίχ . Δεν θες να έρθει κανείς και να σε βρεί με ένα καυλί στο κώλο . Έτσι δεν είναι ;
Ένα δάκρυ κύλισε απο τα μάτια μου καθώς την άκουσα να φτύνει το στραπον που κρατούσε στα χέρια και να το πιέζει στην παραβιασμένη μου τρυπούλα .
Δεν είχε υποχωρήσει ο πόνος απο την προηγούμενη φορά καθώς η Seline μου το έμπηξε με μια κίνηση βαθιά μέσα μου .
Μούγκρισα απο πόνο καθώς άρχισε με το χέρι της να σπρώχνει το δονητή μέσα έξω . Με ξέσκιζε μιας και ώς λιπαντικό είχε ελάχιστο σάλιο απο πριν .
Πόναγα και δάκρυα έτρεχαν απο τα μάτια μου καθώς το  ξερό αυτό γαμήσι συνεχίστηκε ενώ η Seline συνέχισε να με εξευτελίζει μιλώντας μου στο αυτί .
- Σε ξεκώλιασε η Κυρία σου ; Σου αρέσει ; Δεν θα τελειώσει ποτέ . Εκεί θα είμαι παντα να σου γαμάω το μυαλό αλλά και το κωλαράκι . Ακούς σκλαβάκι ;
- Μάλιστα Κυρία είπα αγκομαχώντας προσπαθώντας να υποστώ το καυλί όσο πιο αθόρυβα μπορούσα .
Όταν τελείωσε , ντύθηκα βιαστικά ενώ ακόμα τα μάτια μου ήταν κόκκινα απο το κλάμα . Η Seline γελούσε ειρωνικά που περπατούσα περίεργα .
- Πήγαινε στο wc  και πλύσου . Δεν είσαι και η πρώτη ξεκωλιάρα που την πηδάει το αφεντικό της .
Την υπόλοιπη μέρα καθόμουν και πονούσα στην καρέκλα ενώ εκείνη γελούσε κάθε φορά που με έβλεπε .
Όταν ξαναχτύπησε το τηλέφωνο , κόντεψα να λιποθυμίσω , καθώς δεν μπορούσα να μαντέψω  τι άλλο μπορεί να με ήθελε .
- Θα μείνουμε μαζί παραπάνω ... έχουμε να «μιλήσουμε» είπε γελώντας με σαδιστικό νόημα στα λόγια της .
Έζησα ένα πραγματικό μαρτύριο καθως το απόγευμα , ένας ένας οι εργαζόμενοι  έφευγαν .
Κατά τις 6 είχαμε μείνει μονοι μας στον όροφο μόνο εγώ και εκείνη ,
Το τηλέφωνο χτύπησε και πάλι .
- Μέσα ! Τωρα !
Στο γραφείο της με υποδέχτηκε με τα μαύρα της εσώρουχα και τα ψηλοτάκουνα γοβάκια της .
- Στα 4 σκυλάκι ... πλησίασε .
Υπάκουσα και έπεσα στα 4 πλησιάζοντάς την με την καρδιά μου να χτυπάει δυνατά .
- Έλα σκυλάκι , γλείψε τα γοβάκια της κυρίας είπε γελώντας και πρότεινε το ένα της γοβάκι .
Υπάκουσα και άρχισα να της φιλάω την μύτη της γόβας . Την είδα νακρατάει ένα λουρί σκύλου στα χέρια που έσκυψε και το φόρεσε στο λαιμό μου .
- Τώρα σου ταιριάζει πιο πολύ . Εμπρός έλα βόλτα διάταξε και άρχισε να με περιφέρει μέσα στο γραφείο .
- Δεν μου αρέσει έτσι , γδύσου .
Σε λίγα λεπτά , ήμουν και πάλι στα 4 με το λουρί να με τραβάει η Seline  απο την μια άκρη του γραφείου μέχρι την άλλη .
- Μπράβο ! έτσι με την  συσκευή αγνότητας που δεν μπορείς να καυλώσεις , είσαι σαν στειρωμένη σκυλίτσα .  Έσκασε στα γέλια ενώ εγώ είχα ντροπιαστεί .
- Δεν γελάς σκυλίτσα , θα σε δείρω με το λουρί ειπε απειλητικά και άρχισε να μου τις βρέχει στην πλάτη με το λουρί σημαδεύοντάς με
- Σκάσε ! Σκάσε ! Μην γρυλίζεις και δέξου την τιμωρία σου είπε .
Έμεινα εκεί , σκυμμένος  να δέχομαι υπομονετικά τις ξυλιες με το λουρί του σκύλου .
- Κακή σκυλίτσα είπε γελώντας και πήρε πάλι το στραπον .
- Τούρλωσε το κωλαράκι  !
Πιστεύω κανένας  δεν άκουσε τα ουρλιαχτά και τις ικεσίες μου καθώς μου το έμπηξε πάλι βαθιά μέσα μου .
Δεν άντεχα άλλο το σοδομισμό . Ήταν τόσο εντονος εκείνη την μέρα και ο πόνος τόσο οξύς !
Δεν είπα τίποτε ... το δέχτηκα με υπομονή .
Η  Seline με ύποπτο τρόπο και με ένα σαδιστικό γέλιο πήγε στο μπαρ που είχε στο γραφείο της και πήρε ένα ποτήρι κρασιού απο το σερβίτσιο που υπήρχε για τους καλεσμένους της .
- Μην βγάλεις το στραπον , άστο μέσα σου και έλα εδώ έτσι όπως είσαι . Στα 4 με το δονητή στο κώλο .
Την είδα να παραμερίζει το κυλοτάκι της , να τοποθετεί το ποτήρι απο κάτω της και άρχισε να ουρεί με ελαφριά πίεση μέσα στο ποτήρι .
Το γέμισε μέχρι την μέση και σταμάτησε . Το ποτήρι είχε θολώσει απο την ζέστη των ούρων της και  το ακούμπησε στο γραφείο ενώ εκείνη σκουπίστηκε με ένα μωρομάντηλο .
- Έλα εδω σκυλίτσα ..... σου έχω το «νεράκι» σου .
- Αυτό δεν μπορώ να το κάνω ... είπα δειλά ενώ η Seline με κοίταξε με έντονο βλέμμα.
- Αντιμίλησες ; Είπα κάτι και αντιμίλησες ;
- Όχι Κυρία είπα , κατανοώντας ότι έκανα λάθος .
Μάταια όμως . Τα σκαμπήλια έπεσαν βροχή και απανωτά ενώ το αποτέλεσμα ήταν γνωστό.
- Συγνώμη Κυρία !  Θα μπορούσα να πιω το «νέκταρ» σας ;
Μόνο έτσι σταμάτησε και μου έδωσε το ποτήρι με τα ζεστά της ούρα .
- Πιές ... την επόμενη φορά θα στα δώσω κατευθείαν απο την «πηγή» αν αποδείξεις ότι είσαι άξιος .
Έφερα το ποτήρι στα χείλη μου και ήπια , δοκιμάζοντας τα ούρα της για πρώτη φορά
Ήταν ζεστά , με φρουτώδη γεύση και υφάλμυρα ενώ αίσθημα εξευτελισμού άρχισε να με κατακλύζει καθως την κοιτούσα στα μάτια να γελάει ενώ επινα .
- Τωρα σκλαβακι μου ξέρω ότι θα κάνεις τα πάντα για εμένα .
(συνεχίζεται )
 

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Μηνύματα
2.087
Like
798
Πόντοι
96
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Ιστορίες BDSM : /p/bdsm_10.html
Αφέντρα Seline 1o : /2012/04/bdsm-seline.html
Αφέντρα Seline 2o : /2012/04/bdsm-seline-2.html

Ιστορία BDSM :  Αφέντρα Seline 3o

/2012/04/bdsm-seline-3o.html





Εκείνη την Παρασκευή  , στο γραφείο γινόταν κυριολεκτικά χαμός . Έμοιαζε να είναι σαν πολύβουο μελίσσι . Κόσμος έμπαινε ,έβγαινε , ζήταγε στοιχεία  , υπήρχαν ένταση , νεύρα , ενεργητικότητα .

Για εμένα όμως όλα έμοιαζαν ακίνητα . Το μυαλό , η καρδιά , η ψυχή μου , ακόμα και το σώμα μου είχε αιχμαλωτιστεί στην Seline .  Την Αφέντρα Seline !

Την έβλεπα να περπατάει με χάρη στους διαδρόμους και στα γραφεία , να χαμογελάει με τους υπόλοιπους συναδέλφους . Ήταν λαμπερή , πρόσχαρη ! Πραγματικά μια οπτασία , ειδικά όταν περπατούσε δίπλα απο τα τεράστια τζάμια και το φώς του ήλιου την έλουζε , μεταμορφώνοντάς την σε θεά , σε αναγεννησιακό πίνακα .

Μόνο εγώ όμως ήξερα την ακόμα πιο θελκτική της μαύρη πλευρά . Όλοι έβλεπαν τον άγγελο , την οπτασία . Εγώ όμως και μόνο εγώ ήξερα , είχα ζήσει την Seline και την πραγματική της φύση. Την Κυριαρχική , την Απόλυτη .

Όλες τις φορές που τα βλέμματά μας διασταυρώνονταν , εγώ , σαν πειθήνιο σκυλάκι χαμήλωνα το δικό μου και ήξερα ότι εκείνη γελούσε με την υποταγή μου . Εξάλλου το κορμί μου ήταν δικό της . Είχε κυριαρχήσεις επάνω του ! Πως θα μπορούσα να την δώ στα μάτια σαν να ήμουν όμοιος .

Κάποια στιγμή έγειρε πάνω στο γραφείο μου και πλησίασε στο αυτί μου . Η ανάσα της καυτή έπεσε στο λαιμό μου ενώ το γλυκό , διακριτικό της άρωμα με μέθυσε , προκαλώντας σπασμούς στο πέος μου  , μέσα στην πλαστική του θήκη όπου βίωνα στέρηση οργασμού πάνω απο 1 εβδομάδα .

Σήμερα θα φύγουμε μαζί ! Θα πάμε σπίτι μου ! Κατάλαβες ;
Μάλιστα Κυρία ... είπα γεμάτος χαρά
Μην ενθουσιάζεσαι .. δεν ξέρεις τι σε περιμένει είπε με ένα σαρδόνιο γέλιο.
Πάω τουαλέτα , μήπως θές να έρθεις ; Θα χρειαστώ το στόμα και την γλώσσα σου είπε γελώντας καθώς απομακρυνόταν .

Κοκκίνησα ολόκληρος καθώς την έβλεπα να απομακρύνεται και να λικνίζεται με χάρη επάνω στις γόβες της .

Οι ώρες δεν περνούσαν . Η  Seline δεν μου έριχνε ούτε ματιά μετά απο εκείνον τον διάλογο και πραγματικά , αυτό ήταν πολύ χειρότερο μαρτύριο . Η αδιαφορία της .  Χρειαζόμουν την προσοχή της . Χρειαζόμουν απελπισμένα την «τιμωρία» της !
Αργά το απόγευμα , κλείσαμε το γραφείο και κατεβήκαμε με το ασανσέρ προς το υπόγειο πάρκινγκ . Εκεί ,μέσα στον ανελκυστήρα και ενώ ήμασταν μόνοι μας η Seline με κοίταξε και εντελώς ξαφνικά μου άστραψε ένα δυνατό σκαμπήλι .

Μου έλειψε το μαγουλάκι σου ... πρέπει να «ζεσταθεί» κιόλας .
Σας ευχαριστώ Αφέντρα είπα και γονάτισα φιλώντας της το χέρι .
Καλό σκυλάκι ... υπάκουο είπε χαιδεύοντάς με ελαφριά στο κεφάλι .

Με γοργό βήμα , περπατώντας μπροστά μου , και επιτρέποντάς μου να χαζεύω τα προκλητικά της τουρλωτά σέξυ οπίσθια και τις καλίγραμμες γάμπες της , φτάσαμε στο πολυτελές αυτοκίνητό της . Εκεί μου πέταξε τα κλειδιά .

Θα είσαι ο σωφέρ μου είπε γελώντας και εκείνη κάθισε στο πίσω κάθισμα σαν μια γνήσια  vip
Κανόνισε να το χτυπήσεις πουθενά ! σε έλιωσα κακομοίρη μου είπε αυστηρά .

Ξεχυθήκαμε λοιπόν στο δρόμο , για μια διαδρομή προς το πεπρωμένο όπως αισθανόμουν . Ήξερα ότι για να με καλούσε στο σπίτι της , θα περνούσαμε μια πολύ ιδιαίτερη βραδιά και ούτε κάν μπορούσα να φανταστώ τι με περίμενε .

Είσαι πολύ καλός οδηγός , μου αρέσεις ! Μπορεί να σε απολύσω και να σε προσλάβω για «υπηρέτη» μου . Θα το ήθελες ;

Δίστασα να απαντήσω μιας και μου άρεσε πολύ η δουλειά μου αλλά στο τέλος , κατάλαβα ότι το τι άρεσε σε εμένα , δεν μέτραγε καθόλου . Εκείνο που μέτραγε ήταν καθαρά το τι ήθελε εκείνη .

Μάλιστα Κυρία . Θα ήθελα πολύ να σας υπηρετώ μονίμως ειπα , χωρίς να τολμώ να την κοιτάξω απο τον καθρέπτη
Θα δούμε σκλάβε . Είπε κοφτά .
Ακόμα δεν έχεις φανεί άξιος , ούτε για το «νέκταρ» μου που σε πότισα . Έχεις πολύ εκπαίδευση ακόμα να περάσεις .

Η Seline έμενε σε μια πολυτελή μεζονέτα με ψηλό φράκτη στην Γλυφάδα , σε μια απομονωμένη περιοχή , χωρίς κίνηση στους δρόμους . Περνώντας μέσα απο την αυτόματη πόρτα που έκλεισε πίσω μου , η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει δυνατά .

Καλως ήλθες στο σπίτι μου σκλάβε . Εδώ θα περάσεις πολύ «ξεχωριστές» στιγμές είπε γελώντας .

Σαν καλός «σωφέρ» , όταν πάρκαρα , τσακίστηκα να της ανοίξω την πόρτα όπου και βγήκε έξω με πραγματικά αριστοκρατικό αέρα .

Μπήκαμε μέσα όπου εκεί στο χώλ με κοίταξε με έντονα αυταρχικό ύφος .

Εδώ μέσα είναι η οικία μου . Εσύ είσαι ένας ξεφτυλισμένος «υποψήφιος»  σκλάβος και σε κάθε περίπτωση θα είσαι είτε γονατιστός , είτε στα 4 σαν σκυλάκι . Πάντα το κεφάλι σου θα είναι στο ύψος των οπισθίων μου . Κατάλαβες ; Ρώτησε με έντονη φωνή
Μάλιστα Κυρία ! Είπα δειλά .
Τότε γδύσου και φόρα αυτό είπε πετώντας μου ένα λουράκι σκύλου . ΤΣΑΚΙΣΟΥ.

Αφού την βοήθησα να βγάλει το παλτό της , εκεί στο προθάλαμο-χώλ , έβγαλα τα ρούχα μου , τακτοποιώντας τα σε ένα μικρό πάγκο και έμεινα μπροστά της ολόγυμνος με την πλαστική συσκευή αγνότητας μόνο , να κρύβει κάπως την γύμνια μου .

Φοβόμουν , μιας και ο χώρος ήταν άγνωστος και δεν ήξερα ποιός άλλος μπορεί να ήταν εκεί αν και όλα έδειχναν ότι έμενε μόνη της . Φόρεσα το περιλαίμιο με το λουράκι και έπεσα στα 4 φιλώντας τις γόβες της .

Έλα εδώ σκυλάκι είπε γελώντας .

Πλησίασα και την είδα να βγάζει απο ένα συρτάρι ένα μικρό δονητή τάπα που η άλλη του άκρη είχε μια ψεύτικη ουρά .

Σαν καλό σκυλάκι , χρειαζεσαι μια ουρίτσα να την κουνάς όποτε σε διατάζω , φέρε εδώ το κωλαράκι σου είπε και αφού ήρθε πίσω μου , έμπηξε με λίγο σάλιο μόνο το δονητή – ουρά μέσα στην πονεμένη τρυπούλα μου κάνοντάς με να βογγήξω 
Καργιολάκι ... σου αρέσει ε ; Κούνα λίγο τον κώλο σου να δω την ουρίτσα σου.

Ντροπιασμένος και με έναν διαρκώς διογκούμενο εξευτελισμό να με κυριεύει , άρχισα να κουνάω το κώλο μου προκαλώντας και την κίνηση της ουράς . Η Αφέντρα Seline ξεκαρδίστηκε απο τα γέλια .

Χαχαχαχα , τι σέξυ σκυλάκι , είπε και πάτησε με το τακούνι της τα κωλομέρια μου κάνοντάς με να πονέσω .
Έλα σκυλάκι , περπάτα στα 4 προς τα μέσα ....

Έτσι , πεσμένος στα 4 , με ένα δονητή στο κώλο με περιέφερε μέσα στο υπερπολυτελές της σαλόνι με το λουρί σαν να ήμουν σκύλος .

Η Seline κάθισε στο καναπέ της αναπαυτικά και εγώ στα 4 μπροστά της . Έτεινε τα πόδια της  και χωρίς να πεί τίποτε , με τις πιο απαλές κινήσεις , τις αφαίρεσα τις γόβες και άρχισα ένα απαλό μασάζ στα ζεστά ιδρωμένα πατουσάκια της .

Μμμμμ , είσαι πολύ υπάκουος και εξυπηρετικός , όταν θές . Συνέχισε και φίλησέ μου τα πόδια . Δεν πιστεύω να σιχαίνεσαι που είναι ιδρωμένα .
Όχι Κυρία , τα πόδια σας έχουν θεική γεύση και χωρίς δεύτερη σκέψη άρχισα να τα γλείφω έτσι , πάνω απο το ιδρωμένο καλσόν της  .

Αισθανόμουν και πάλι πόνο μιας και η στύση μου εμποδιζόταν απο το σκληρό πλαστικό . Η Seline σαν να διάβασε την σκέψη μου , έδωσε ένα δυνατό χαστούκι .

Δεν ντρέπεσαι παλιόσκυλο ; Να καυλώνεις με την Κυρία σου ; Άδεια ζήτησες ;
Όχι Κυρία . Ένα ακόμα δυνατό σκαμπήλι αντήχησε στο σαλόνι .
Λοιπόν ! Θα σε λύσω αλλά μην τολμήσεις και ερεθιστείς ! θα σε κάνω κομμάτια. Κατάλαβες ; Θα δείξεις σεβασμό .

Τρομοκρατήθηκα . Δεν υπήρχε περίπτωση με τόσο μεγάλη στέρηση οργασμού να μην καύλωνα με την μία , το ήξερα αλλά ήξερα ότι και οι συνέπειες θα ήταν τρομερές .

Η  Seline πήρε το τσαντάκι της και απο μέσα έβγαλε ένα κλειδάκι .
Έλα εδώ !

Μετά απο τόσο καιρό , αισθάνθηκα τα ζεστά της χέρια να με αγγίζουν και να ξεκλειδώνουν την φυλακή μου . Βγήκε το πρώτο κομμάτι , έπεσε κάτω και το δεύτερο .

Μην τολμήσεις και καυλώσεις .....

Μάταια όμως . Οι ιδρωμένες πατούσες της που μύριζαν δέρμα και ιδρώτα , ο έντονος εξευτελισμός , ο δονητής μέσα μου , τα μάγουλά μου που έκαιγαν απο τα σκαμπήλια που είχα φάει , όλα μαζί συνέτειναν σε μια ακαριαία έντονη στύση σε κλάσματα του δευτερολέπτου 

Τι είναι αυτά ρε βρωμόσκυλο ; Ε ; Ξεκωλιάρη γαμημένε ! Καύλωσες ;

Τα σκαμπήλια άρχισαν να πέφτουν βροχή , το ίδιο και τα βρισίδια ενώ με κλώτσησε δυνατά με τα πόδια της .

Τολμάς και παρουσιάζεσαι έτσι σαν καυλωμένος κοπρίτης μπροστά στην Κυρία σου; Καυλώνεις με το δονητή στο κώλο ε ; Καυλώνεις που σε ξεφτυλίζω ! Τόση αξία έχεις γαμημένη ξεκωλιάρα !  Καργιόλα ;

Άρχισε να μου δίνει το ένα σκαμπήλι μετά το άλλο ενώ εγώ έπεσα στο πάτωμα και δεχόμουν τα χτυπήματα κλαίγοντας με λυγμούς . Το περίεργο δε είναι ότι η στύση μου , παρόλο το πόνο δεν έπεφτε με τίποτε .

Θα σου δώσω ένα μάθημα στην κρεβατοκάμαρά μου γαμιόλη είπε και με τράβηξε απο το λουρί τόσο δυνατά που κόντεψε να με πνίξει .

Έλεος Κυρία , θα κάνω ότι θέλετε είπα και εκείνη εξαγριώθηκε ακόμα πιο πολύ .
Κεριά και λιβάνια γαμιόλη ! Θα δείς τι θα πάθεις .

Με κλωτσιές ενώ εγώ ήμουν στα 4 με οδήγησε στην  πολυτελή της κρεβατοκάμαρα όπου με την άκρη του ματιού μου και ανάμεσα σε χτυπήματα , βρισιές και σκαμπήλια μπόρεσα να δώ ένα εξαιρετικό γούστο που είχε σε επιπλα και διακόσμηση .

Έλα εδώ γαμιόλη είπε και με τράβηξε .

Στο ταβάνι , υπήρχε ένας κρίκος , κρυμένος διακριτικά όπου κατέβαινε με ένα μηχανισμό . Εκεί μου έδεσε τα χέρια με χειροπέδες , μετά επάνω στο κρίκο και ξαναπάτησε το μηχανισμό προς τα πάνω .

Βρέθηκα με τα χέρια στον αέρα δεμένα και ανυπεράσπιστος να κουνηθώ ενώ εκείνη άρχισε να γδύνεται μπροστά μου . Ο ερεθισμός μου είχε φτάσει στο έπακρο και λογικό ήταν μιας και το κολασμένο της σώμα ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση που είχα ποτέ δεί στην ζωή μου.

Καυλώνεις ε ; Σε καυλώνει  η Κυρία σου ; Θέλεις να χώσεις το μουσούδι σου και να μου γλείψεις το κώλο σαν καλό σκυλάκι ;
Μάλιστα Κυρία ! Είπα παθιασμένος .
Όχι ! έχει άλλα σχέδια η Κυρία σου σήμερα . Θα σου δώσω ένα καλό μάθημα άλλη φορά να προσέχεις τις ορμές σου .

Άνοιξε ένα ντουλάπι και με έκπληξή μου είδα κάθε λογής μαστίγια και καμουτσίκια να κρέμονται . Η Seline ήταν φανερό ότι στην προσωπική της ζωή ήταν domina και δεν επρόκειτο για κάποιο καπρίτσιο ή πειραματισμό της στιγμής όπως νόμιζα .

Πήρε στα χέρια της το κλασικό μαστίγιο με τις δερμάτινες άκρες .

Όταν την είδα να τινάζει τον κατακόκκινο χείμμαρο των μαλλιών της πίσω και να με κοιτάζει με μάτια που έλαμπαν , κατάλαβα ότι το μαστίγιο ήταν το συμπλήρωμά της . Τώρα η εικόνα ήταν ολοκληρωμένη .  Με σέξυ εσώρουχα και μαστίγιο στα χέρια .

Την είδα να κατεβάζει το κυλοτάκι της και είδα ότι ήταν μούσκεμα . Με πλησίασε και μου το έχωσε στο στόμα μπουκώνοντάς με .

Για να βγάλεις το σκασμό είπε . Ξαναπήγε σε απόσταση . Ξετύλιξε το μαστίγιο ενώ εγώ απο τον καθρέπτη μπροστά μου μπορούσα να βλέπω τα πάντα .

Με μαεστρία και τέχνη έδωσε το πρώτο χτύπημα στην πλάτη μου . Το δερμάτινο λουρί απο το μαστίγιο τύλιξε τα πλευρά μου και έσκασε στο δέρμα μου προκαλώντας μου έναν οξύ πόνο .

Μούγκρισα αλλά το μυρωδάτο κυλοτάκι της στο στόμα μου , έπνιξε κάθε αντίδραση .

Ακολούθησε και δεύτερο χτύπημα , και τρίτο ενώ ο ήχος απο το μαστίγιο ήταν πραγματικά εφιαλτικός .

Το δέρμα μου άρχισε να χαράσσεται και να αποκτά πληγές σαν γραμμές απο τα δυνατά χτυπήματα .

Χειριζόταν με τόση τέχνη το μαστίγιο που πότε η άκρη έσκαγε κατευθείαν στο κωλαράκι μου προκαλώντας ένα κάψιμο πότε αγκάλιαζε τα πλευρά μου για να σκάσει στην πλάτη . H Seline  είχε τέλεια γνώση του τι έκανε .

Δεν υπήρχε διαφυγή . Δεμένος απο τον κρίκο στο ταβάνι ήμουν απολύτως εκτεθειμένος στο μαστίγιό της .

Πρέπει να μου έδωσε πάνω απο 20 χτυπήματα και έτρεμα απο τον πόνο . Άλλαξε μαστίγιο και πήρε ένα με 9 ουρές . Το ήξερα αυτό το μαστίγιο .  Ήταν ακόμα πιο επώδυνο απο το κλασικό .

Άρχισε να μου ρίχνει πάνω στο κωλαράκι και την πλάτη . Ο πόνος ήταν αφόρητος ενώ σε αρκετά σημεία είχα ματώσει . Την έβλεπα να με δέρνει και να λάμπει το πρόσωπό της . Ήταν πραγματικό φαινόμενο .

Αρκετά τιμωρήθηκες . Έλα να σε λύσω είπε με πιο μαλακή φωνή ενώ εγώ έκλαιγα με λυγμούς .

Με έλυσε και τότε άρχισα να της φιλώ με ευγνωμοσύνη τα χέρια . Αυτά τα χέρια που με τιμώρησαν τόσο αυστηρά . Έκλαιγα όχι απο πόνο αλλά απο πάθος και λατρεία σε ένα κοκτέηλ που κανένας λογοτέχνης ή ποιητής δεν θα μπορούσε να περιγράψει .

Η Seline με οδήγησε στο μπάνιο της .

Έλα σκυλάκι μου , θα σε δροσίσω .. είπε με σαδιστικό τρόπο και πήρε στα χέρια της ένα μπουκάλι .
Δώσε μου την πλατούλα σου  . Έλα είπε και εγώ υπακούοντας γύρισα την πλάτη μου προς το μέρος της

Άρχισε τότε να μου αδειάζει το περιεχόμενο απο το μπουκάλι που φυσικά δεν ήταν νερό αλλά οινόπνευμα επάνω στο πληγιασμένο μου κορμί .

Ούρλιαξα απο τον πόνο

Νόμισες τελείωσα την τιμωρία ; Γελάστηκες γαμιόλη είπε καθώς με έραινε οινόπνευμα .

Ο πόνος είχε τρυπήσει το μυαλό μου . έκλαιγα με αναφυλλητά και λυγμούς . Έτρεμε το κορμί μου . Δεν είχα ξαναέρθει σε αυτή την κατάσταση ποτέ .

Μπες στην μπανιέρα , στα 4 σκυλάκι . είπε και πήρε στα χέρια της το τηλέφωνο του ντούς .
Θες νεράκι ; Να σου ρίξω λίγο νεράκι στην πονεμένη πλατούλα ; Είπε παίζοντας μαζί μου .
Μάλιστα Κυρία , Λίγο νερό , Σας παρακαλώ .
Θες και να πιείς ;
Σας ευχαριστώ Κυρία είστε πολύ ευγενική .
Η Seline τότε ακούμπησε την γυμνή της πατούσα στην μπανιέρα .
Θα σου δώσω νεράκι αλλά προηγούνται τα πόδια μου . Θα πλύνω τις πατούσες μου και εσύ θα γλείφεις τα νερά που πέφτουν απο τα πόδια μου .

Πράγματι , έτσι και έγινε . Άνοιξε το νερό και άρχισε να το ρίχνει στα ιδρωμένα της πόδια ενώ εγώ έγλειφα απο κάτω το νερό που έπεφτε γευόμενος και τον ιδρώτα της . Έπινα σαν το άπληστο σκυλι μιας και είχε κολλήσει το στόμα μου απο το μαστίγωμα και το κλάμα .

Μπράβο σκύλε ! Γλείψε . έλεγε γελώντας και στην συνέχεια μου έριξε στην πλάτη το κρύο νερό , προκαλώντας μου μια ανακούφιση απο το κάψιμο 

Τι άγγελος , τι ανακούφιση ! Τι Εξουσία επάνω στο κορμί μου που γενναιόδωρα χάριζε πόνο και ανακούφιση μαζί .

Ευχαριστώ Κυρία , ειπα με ανακούφιση απολαμβάνοντας την δροσιά .
Σαν να πλένω σκύλο είπε γελώντας .
Εδώ πως τα πάμε ; Πονάει το κωλαράκι είπε χαιδεύοντάς με εκεί που με είχε δείρει ενώ έπαιξε και λίγο με τον δονητή – ουρά .
Έλα έξω . Δεν τελειώσαμε .

Βγήκα απο την μπανιέρα , με σκούπισε σαν το σκυλί με μια πετσέτα και στην συνέχεια , τραβώντας με απο το λουρί με οδήγησε πάλι πίσω στο δωμάτιο .

Ξάπλωσε στο κρεβάτι ανάσκελα διέταξε .

Η αίσθηση των κρύων σεντονιών επάνω στην πληγιασμένη πλάτη μου ήταν πραγματικά ένα υπέροχο συναίσθημα χαράς και ανακούφισης .

Σου αρέσει ε ; Έλεγε καθώς έδενε τα χέρια και τα πόδια μου στα άκρα του κρεβατιού .
Μάλιστα Κυρία , είστε πολύ ευγενική με τον σκλάβο σας .
Σκάσε είπε και με σκαμπήλισε .

Τελείωσε και ήμουν πλέον ακινητοποιημένος ανάσκελα δεμένος χειροπόδαρα . Έσκυψε και με δάγκωσε δυνατά στις ρόγες κάνοντάς με να βογγήξω .

Σου έχω πολλές εκπλήξεις είπε και άπλωσε στο κρεβάτι ένα σέτ απο μετάλλικά κλιπάκια .
Ένα μανταλάκι εδώ είπε και έπιασε την μια ρόγα μου με ένα κλιπάκι κάνοντάς με να βογγήξω  .
Άλλο ένα εδώ είπε επαναλαμβάνοντάς το στη άλλη ρόγα .

Με φίλησε και πάλι δαγκωτά στα χείλη κάνοντάς με να βογγήξω ενώ με δάγκωσε λυσσασμένα στο λαιμό και το αυτι .

Το πέος μου ορθώθηκε και πάλι κάνοντάς την να γελάσει .

Το λατρεύεις ;  Το λατρεύεις να σε πονάω , να σε γαμάω και να σε ξεφτυλίζω . Γαμιόλη ! Καργιολάκι ειπε και με σκαμπήλισε .
Θα σου αρέσει και αυτό ; είπε εκδικητικά και έβαλε ένα κλιπάκι και στο δέρμα του πέους μου κάνοντάς με να ουρλιάξω .
Θα σου δώσω τώρα ευχαρίστηση ! Πόνο αλλά και ευχαρίστηση

Πήρε το πέος και τους όρχεις μου στα χέρια της και άρχισε να τα μαλάζει δυνατά . Έλιωσα απο τον πόνο ενώ μου έβαζε και άλλα κλιπάκια δεξιά και αριστερά .

Βαρέθηκα να σε ακούω είπε και κάθισε στο πρόσωπό μου φέρνοντάς μου την ροδαλή της κωλοτρυπίδα στο στόμα .
Γλείψε μου το κώλο και καλά καλά ! Κατάλαβες .

Άρχισα να της γλείφω παθιασμένα την ροδαλή της σουφρίτσα γύρω γύρω στο δακτύλιο ενώ που και πού έχωνα και την γλώσσα μέσα μου κάνοντάς την να βογγάει και να γελάει ενώ εκείνη βασάνιζε το πέος , σφίγγοντας , μαλάζοντας και προσθέτωντας κλιπάκια που πόναγαν.

Ήταν ο πιο επώδυνος αυνανισμός της  ζωής μου αλλά ήταν υπέροχος .

Ήμουν κάτω απο τα οπίσθια της Αφέντρας μου , την έγλειφα απο πίσω και εκείνη με βασάνιζε τόσο μα τόσο γλυκά .

Θυμάμαι τον εκρηκτικό συναίσθημα που ένιωσα καθώς έπαιξε και λίγο με τον δονητή ουρά που μου είχε σφηνώσει ενώ με το άλλο χέρι είχε χώσει τα νύχια της βαθιά μέσα στους όρχεις μου ενώ εγώ πλέον ανάσαινα μέσα στα οπίσθιά της .

Τελείωσα εκτοξεύοντας ένα πίδακα απο σπέρμα ενώ εκείνη ξεκαρδίστηκε απο τα γέλια .

Δεν άντεξα και λιποθύμισα .

Δεν ξέρω μετά απο πόση ώρα συνήλθα . Εκείνη ήταν γερμένη πάνω μου και εγώ ήμουν λυτός πλέον στην αγκαλιά της .
Σκυλάκι μου μπράβο , πέρασες τη δοκιμασία της πρώτης νύχτας . Θα έχουμε βέβαια και συνέχεια αλλά σήμερα ήσουν υπέροχος .

Με φιλησε .  Τι άλλο θα ακολουθούσε άραγε ;    ( συνεχίζεται )

 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Ιστορίες BDSM : Υποταγή Στην Seline  4ο



Όταν ξύπνησα την επόμενη μέρα , ήμουν κουλουριασμένος στα πόδια της Seline. Κυριολεκτικά το πρόσωπό μου ήταν χωμένο μέσα στις πατούσες της και έπαιρνα όλη την νύχτα βαθιές εισπνοές . Ήταν ένα απο αυτά τα μικρά «παιχνίδια» που επινοούσε κάθε τόσο να με έχει σε μια διαρκή υπερ – διέγερση .
Κάποιες φορές με στρίμωχνε στο γραφείο και μου άστραφτε δυνατά σκαμπήλια , άλλες πάλι φορές με μπούκωνε με το κυλοτάκι της και με άφηνε να δακτυλογραφώ έτσι αναφορές , ειδικά όταν μέναμε μόνοι μας στο γραφείο .
Κάποιες πάλι φορές με πήδαγε με το στραπον της βίαια και σιωπηλά στο γραφείο της ενώ έξω υπήρχαν υπάλληλοι που πηγαινοέρχονταν και δουλεύανε .
Με είχε κάνει τσουλάκι της , με εξευτελιζε κάθε φορά , όλο και πιο πολύ . Δεν μπορούσα να πιστέψω την αστείρευτη φαντασία της όταν επρόκειτο να με υποτάξει .
Μετά την εκρηκτική βραδιά που είχαμε περάσει , μετά από όλα όσα μου έκανε , με υποχρέωσε να κοιμηθώ κουλουριασμένος στα πόδια της , να τα φιλάω μέχρι να κοιμηθεί .
Ήταν υπέροχη , μέσα στα μεταξωτά της σεντόνια , έμοιαζε με άγγελο ενώ το θέαμα των κόκκινων μαλλιών της που έτρεχαν ανέμελα στην πλάτη της , την έκαναν να μοιάζει με αναγεννησιακό πίνακα .
Το πρόσωπό μου δεν είχε ξεκολλήσει απο τα πέλματά της αλλά παρόλο αυτά , όχι μόνο δεν είχα  κουραστεί αλλά λάτρευα κάθε δευτερόλεπτο εκεί .
Μμμ , την άκουσα να χουζουρεύει , σημάδι ότι είχε ξυπνήσει . Τεντώθηκε και με πάτησε στο πρόσωπο με την πατούσα της .
Εκεί έμεινες «χαλάκι» είπε γελώντας και με πάτησε πιο έντονα .
Τσακίσου φτιάξε μου αφρόλουτρο διέταξε .
Όταν σηκώθηκα , κατάλαβα τον πόνο σε όλη του την έκταση καθώς τα σημάδια και οι κοκκινήλες στην πλάτη μου , στο κωλαράκι μου , τα κατακόκκινα μάγουλά μου απο τα σκαμπήλια !
Πόναγα σε κάθε βήμα μέχρι το μπάνιο .
Άνοιξα την βρύση και άρχισα να γεμίζω την μπανιέρα ενώ εντόπισα και αφρόλουτρα , αιθέρια έλαια προκειμένου να της κάνω μια ωραία , χαλαρωτική σαπουνάδα .
Κανόνισε να καω τσουλάκι είπε αυστηρά καθώς μπήκε μέσα στο μπάνιο και την είδα ολόγυμνη να κατευθύνεται στην τουαλέτα και να κάθεται .
Η προσοχή μου στράφηκε προς το νερό που διαρκώς το δοκίμαζα με το χέρι μου προκειμένου να μην γίνει παραπάνω καυτό απο όσο έπρεπε .
Άκουσα το ρυάκι της να πέφτει στην τουαλέττα και στο μυαλό μου ήρθαν όλες εκείνες οι σκηνές απο την Seline όταν ουρούσε στο στόμα μου ή στο πρόσωπό μου .
Έλα εδώ , σε προτιμώ απο κωλόχαρτο είπε αυστηρά και την είδα να ανοίγει τα πόδια ενώ γυάλιζε το μουνάκι της απο τα ούρα .
Έλα στα 4 σκύλε . Έλα στην Κυρία σου να την καθαρίσεις ....
Ο εξευτελισμός με κυρίευσε απο την κορυφή έως τα νύχια ενώ πλησίασα σε απόσταση αναπνοής στο ροδαλό της μουνάκι και άρχισα να την γλείφω και να ρουφάω τις σταγονίτσες απο το πρωϊνό της νέκταρ .
Χαχαχα ... για κωλόχαρτο και σερβιέτα κάνεις μωρή καργιόλα είπε .
Βρήκες την θέση που είσαι άξιος .
Την έγλειφα με αφοσίωση γύρω γύρω στο μουνάκι της ρουφώντας τα πάντα ενώ η  Seline με είχε εγκλωβίσει ανάμεσα στα γυμνασμένα της πόδια . Είχα καταπιεί τα ούρα και τώρα είχε υγρανθεί απο τον ερεθισμό .
Αναστέναζε και με έσφιγγε πάνω στο λαχταριστό της μουνάκι που καταβρόχθιζα με λύσσα
Γλύψε με γαμιόλη ... έτσι φάτα όλα ....
Τελείωσε με μια θάλασσα υγρών πάνω στην γλώσσα μου .
Μμμ , μπράβο σκλαβάκι . Ώρα για το μπάνιο μου είπε και με κλώτσησε ελαφρά παρα πέρα .
Μπήκε μέσα στο πλούσιο αφρό και ευχαριστημένη απο την θερμοκρασία , κάθισε αναπαυτικά στην μπανιέρα ενώ έβγαλε το πατουσάκι της απο τον αφρό
Μασάζ ΤΩΡΑ ! διέταξε .
Υπάκουα , άρχισα να της κάνω μασάζ στα πατουσάκια , στο κουτουπιέ , στα δακτυλάκια .
Σου αρέσει μαλάκα ε ; Σου αρέσει να γλείφεις μουνάκια , κωλαράκια , να σε γαμάνε! Παραδέξου το ....
Μάλιστα Κυρία , απο εσάς δέχομαι τα πάντα είπα αφοσιωμένος χωρίς να σταματώ το μασάζ .
Κεριά και λιβάνια γαμιόλη . Μια άχρηστη πουτάνα που εκτελεί χρέη σερβιέτας και με τον κώλο ξεπατωμένο είσαι . Το έχεις καταλάβει ; Δες πόσο ανωμαλάρα είσαι !
Μου έγλειψες το κατουρημένο μουνί και έχεις κατακαυλώσει σαν σκύλος .
Πράγματι είχε δίκιο καθώς το βράδυ δεν μου είχε ξαναβάλει πίσω την πλαστική θήκη και τώρα , ήμουν μπροστά σε μια στύση .
Καύλωσες βρωμόσκυλο ε ; Θέλεις ένα γερό χέρι ξύλο μου φαίνεται ! Σου έδωσα άδεια να χαιδευτείς και να καυλώσεις ;
Όχι Αφέντρα ! Είπα και κατέβασα το κεφάλι .
Λοιπόν γαμιόλη . Έχεις ένα λεπτό να εξαφανιστεί η στύση απο το μικροσκοπικό σου καυλάκι αλλιώς όταν βγω απο την μπανιέρα την έβαψες !
Πανικοβλήθηκα . Αισθανόμουν ότι δεν την υπακούω . Ότι δεν εκτελώ τις εντολές της . Προσπαθούσα να κάνω πολλαπλασιασμούς στο μυαλό μου , να σκέφτομαι άσχετα πράγματα , οτιδήποτε για να μου πέσει η στύση αλλά μάταια .
Απο την μια η αίσθηση της πατούσας της που της έκανα μασάζ , απο την άλλη οι ματιές μου που έπεφταν στο στήθος της που εξείχε απο τον πλούσιο αφρό , δεν με άφηναν να ηρεμήσω.
Προσπαθείς γαμημένη ; Σκέπτεσαι άλλα πράγματα ;
Διασκέδαζε με την προσπάθεια που έκανα αλλά όσο με εξευτέλιζε , τόσο δεν μπορούσα να ηρεμήσω .
Θα σε κάνω τουαλέτα μου μωρή χυμένη , ξεπατωμένη . θα τα πινεις όλα ! κατάλαβες ΟΛΑ!!!
Όσο βρώμικα μου μίλαγε , όσο με εξευτελιζε τόσο πιο πολύ καύλωνε . Το ήξερε και το χρησιμοποιούσε .
Τελείωσε το λεπτό καριόλα . Μην προσπαθείς άλλο . Θα σου σκίσω το κωλάκι να μάθεις άλλη φορά να είσαι εγκρατής και υπάκουος .
Ένα δάκρυ κύλισε απο τα μάτια μου καθώς της προσέφερα την πετσέτα να σκουπιστεί βγαίνοντας απο το μπάνιο . Πόναγα αφόρητα και δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο ξέσκισμα με δονητή .
Η Seline στέγνωσε και μου έδωσε ένα σκαμπήλι .
Πουτανάκι , στα 4 και πήγαινε στο δωμάτιο . Θέλω το κωλαράκι σου στον αέρα .
Έφαγα και μια κλωτσιά και υπάκουα βρέθηκα μέσα στο κρεβάτι , στημένος στα 4 .
Εκείνη αγέρωχω , μπήκε μέσα κοιτώντας με ένα πολύ πρόστυχο βλέμμα . Πήρε το στραπον και με επιδέξιες κινήσεις , σε λίγα  δευτερόλεπτα το φόρεσε .
Αυτό είναι καυλί μωρή ψώλα και τώρα θα στο χώσω ασάλιωτο ...
Ήρθε πίσω μου , έφαγα δύο τρία κωλοσκάμπηλα και με πανικό είδα ότι ούτε λιπαντικό έβαλε , ούτε κάν σάλιο . Θα με πηδούσε ασάλιωτα . Το εννοούσε .
Ακίνητη μωρή ξεκωλιάρα είπε αυστηρά και αισθάνθηκα το ξερό πλαστικό καυλί να ακουμπά την ξεσκισμένη τρυπούλα μου .
Χαχαχα θα μας ακούσει το τετράγωνο είπε και με μια κίνηση με κάρφωσε κάνοντάς με να σφαδάξω απο τον πόνο .
Αισθάνθηκα σαν να έμπαινε γυαλόχαρτο στο κωλαράκι μου ενώ εκείνη , χωρίς κανένα έλεος άρχισε ένα ξέφρενο πήδημα με το στραπον .
Ο πόνος ήταν αφόρητος και φυσικά , σε δευτερόλεπτα έβαλα τα κλάματα .
Σκάσε ! ΣΚΑΣΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ! έλεγε και με πηδούσε ξέφρενα
Με πήδηξε έτσι βίαια και στεγνά για αρκετά λεπτά ενώ όταν βγήκε απο μέσα μου αισθάνθηκα αίμα ενώ εκείνη με κλώτσησε βίαια .
Πάρε και το σάλιο σου πουτάνα , ξεφτυλισμένη ξεκωλιάρα καργιόλα είπε και με έφτυσε στο κλαμμένο μου πρόσωπο.
Τσακίσου , πλύσου και ντύσου ΤΩΡΑ !
Πήγα τρεμοντας στο μπάνιο , καθαρίστηκα και έριχνα κρύο νερο στο κωλαράκι μου που είχε πλέον ματώσει απο το στεγνό ασάλιωτο γαμήσι .
Ντύθηκα και με το βλέμμα χαμηλά πήγα μπροστά της .
Δεν έχω καμία χρήση για εσένα ξεκωλιάρα . Σε γάμησα , σε εξευτέλισα , κατούρησα στο στόμα σου και εσύ πως αντιδράς ; Ούτε εγκράτεια δεν δείχνεις . Έπρεπε να με ακούς όχι να σε κλειδώνω κάθε τόσο μήπως καυλώσεις και αυνανιστείς σαν το βρωμόσκυλο .
Την κοίταξα με τα μάτια κλαμμένα .  Ηταν δυνατόν ; Με έδιωχνε ;
Ναι , τσακίσου φύγε απο το σπίτι μου . Δεν έχω όρεξη να γαμάω τον άχρηστο κώλο σου . Είσαι μια καριόλα και ανυπάκουη τσούλα . Κατάλαβες μωρή ; Έφαγα ένα ακόμα δυνατό σκαμπήλι .
Με έδιωξε και βγήκα στο δρόμο με θλίψη ζωγραφισμένη στο πρόσωπό μου . Ήταν πραγματικό μαρτύριο . Η Αφέντρα των ονείρων μου , βαρέθηκε την έλλειψη αυτοσυγκράτησής μου και με έστειλε στον αγύριστο .
Τι θα έκανα ; Πως θα την αντίκρυζα στο γραφείο ; Πως θα την έπειθα να με πάρει πίσω ;
( συνεχίζεται ) 
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Ιστορίες BDSM : /p/bdsm_10.html
Seline 1o : /2012/04/bdsm-seline.html
Seline 2o : /2012/04/bdsm-seline-2.html
Seline 3o : /2012/04/bdsm-seline-3o.html
Seline 4o : /2012/04/bdsm-seline-4.html
Ιστορίες BDSM :  Υποταγή Στην Seline 5o
/2012/04/bdsm-seline-5o.html



Οι μέρες που ακολούθησαν ήταν πάρα πολύ δύσκολες για μένα . Τα σημάδια της Κυριαρχίας της υπήρχαν ακόμα πάνω στο κορμί μου αλλά είχαν αρχίσει να ξεθωριάζουν καθώς οι μέρες κυλούσαν και εγώ ήμουν μακρυά της .
Έβλεπα κάθε μέρα την Seline στο γραφείο , με χαιρετούσε , συνεργαζόμασταν σαν να μην τρέχει τίποτε αλλά έλειπε κάτι βασικό για να πώ ότι ήμουν ευτυχής . Έλειπε το άγγιγμά της , η προσοχή της , η τιμωρία της .
Άκουγα τα γοβάκια της να πατάνε με χαρακτηριστικό ήχο στο πάτωμα καθώς με πλησίαζε, με το γνωστό και γεμάτο αυτοπεποίηθηση λίκνισμα των γοφών της που αιχμαλώτιζε σαν μαγνήτης όλα τα αρσενικά βλέμματα στο γραφείο και αισθανόμουν την καρδιά μου να πεταρίζει γεμάτη λαχτάρα και πόθο για εκείνη .
Ήξερα την υφή απο τα τακούνια της . Πόσες και πόσες φορές με είχε χαράξει με αυτά στην πλάτη . Ήξερα την αίσθηση που είχε το λεπτεπίλεπτο χεράκι της όταν μου έδινε μια λογιστική αναφορά , πάνω στα μάγουλα μου απο τα έντονα κολλητά σκαμπήλια που μου έριχνε .
Αυτό ήταν που περισσότερο απο όλα με πέθαινε , ήταν η αδιαφορία της , η απόσταση που έμπαινε ανάμεσά μας .
Ήταν πολύ ευγενική μαζί μου , ευχάριστη , με χιούμορ , στην δουλειά συνεργαζόμασταν πάρα πολύ καλά και μάλιστα με αξιοθαύμαστα αποτελέσματα για το Τμήμα μας . Τίποτε δεν θύμιζε τις έντονες αυταρχικές στιγμές που είχαμε ζήσει μαζί .
Έλιωνα κάθε μέρα απο πόθο και ηδονή . Μπορεί να μην με είχε πια κλειδωμένο στην ζώνη αγνότητας , μπορεί κάθε βράδυ να αυνανιζόμουν φέρνοντας στο μυαλό μου όσα μου έκανε αλλά κάτι έλειπε . Δεν ήταν το ίδιο . Μπορεί το σώμα μου να είχε ελευθερωθεί απο τα γλυκά της δεσμά αλλά το μυαλό , η καρδιά και η ψυχή μου ήταν εγκλωβισμένες σε εκείνη .
Την είδα στον ύπνο μου!
Ήταν ολόγυμνη και φορούσε μόνο το καλσόν με τις ζαρτιέρες της και τις ψηλοτάκουνες γόβες ενώ τα λυτά της κόκκινα μαλλιά , σαν πύρινος χείμμαρος έπεφταν επάνω στο κατάλευκο στήθος της ενώ με κοιτούσε με τα λαμπερά της μάτια .
Μου έδωσε ένα δυνατό χαστούκι και με οδήγησε σε μια απο τις περιστρεφόμενες καρέκλες του γραφείου . Με έβαλε με την βία να καθίσω και μου άστραψε ακόμα δύο τρία δυνατά σκαμπήλια .
Ήταν όνειρο , ήμουν σε μια ενδιάμεση κατάσταση μεταξύ ύπνου και ξύπνιου αλλά το μυαλό μου αναπαρήγαγε κάθε εικόνα και κάθε αίσθηση , κάνοντας όλη την εμπειρία μου πραγματική .
Άνοιξε το στόμα σου γαμιόλα ! Διέταξε και υπάκουσα .
Με έφτυσε δύο φορές μέσα στο στόμα ποτίζοντάς με το σάλιο της τον ουρανίσκο μου . Αισθάνθηκα την γεύση του τσιγάρου της και αισθάνθηκα την διέγερση να με κυριεύει καθώς άρχισε να ζωντανεύει η στύση μου 
Καύλωσες μαλάκα ; Κάυλωσες ρε ξεφτυλισμένε ξεκωλιάρη ; Είπε και ανέβασε το πόδι της πατώντας με το τακούνι και την γόβα της το παντελόνι μου στο καβάλο πιέζοντας το πέος μου .
Σηκώθηκε το δείγμα που έχεις για πουλάκι ; Ξεκωλιάρα ; σου αρέσει ξεφτυλισμένη τσούλα να σου το ποδοπατάω με το γοβάκι ; Ανωμαλάρα ;
Συνόδευε τα πρόστυχα λόγια της με ολοένα και αυξανόμενη πίεση επάνω στο καβάλο μου ενώ εγώ βογγούσα παθιασμένος . Η διέγερσή μου  ήταν στο κόκκινο . Ακόμα τρία συνεχόμενα σκαμπήλια έπεσαν επάνω στα ήδη πονεμένα μου μάγουλα .
Πουτάνα ! Θες να σε γαμήσω ; Θες να σε στήσω εδώ στην καρέκλα και να σου ανοίξω το σουφράκι όπως έχω κάνει τόσες και τόσες φορές ;
ΜΙΛΑ ΜΩΡΗ ΧΥΜΕΝΗ !!!! φώναξε και με ξανασκαμπήλησε .
Μάλιστα Αφέντρα , Σας παρακαλώ , το κωλαράκι μου διψάει για το στραπον σας.
Καργιόλα ! Γδύσου ΤΣΑΚΙΣΟΥ .
Βρέθηκα ολόγυμνος με το πέος ορθωμένο να είμαι στημένος στην καρέκλα με το κωλαράκι στραμένο προς το μέρος της .
Θα σε ξεκωλιάσω ξεφτυλισμένη ! Η Seline φορούσε ένα τεράστιο στραπόν , και το λίπαινε κοιτώντας με πρόστυχα .
Με μια αέρινη κίνηση έριξε το κόκκινο χείμμαρο των μαλλιών της πίσω και ήρθε πίσω μου γελώντας .
Στήσου ξεκωλιάρα και παρε ανάσες .
Το όνειρο ήταν πολύ ζωντανό καθώς αισθανόμουν το κωλαράκι μου να ανοίγει καθώς το στραπον άνοιγε το δρόμο μέσα στα σωθικά μου .
Με είχε ξεκωλιάσει τόσες πολλές φορές που τώρα πια δεν υπήρχε πόνος παρά ένα έντονο συναίσθημα που  ισορροπούσε ανάμεσα σε ντροπή  ,πόνο και ερεθισμό καθώς το στραπόν έσκαβε με βία το κωλαράκι μου .
Το ρούφηξε η μουνάρα σου καργιόλα ! Έτσι ΜΟΥΝΑΡΑ έκανα την κωλοτρυπίδα σου και τώρα θέλει μεγάλα καυλιά .
Σκαμπήλια έπεφταν βροχή επάνω στο ανυπεράσπιστο κωλαράκι μου καθώς η Seline με σοδόμιζε λεκτικά και με πράξη .
ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΚΑΡΓΙΟΛΑ , διέταξε και με έριξε ανάσκελα με τα πόδια ψηλά πάνω στο γραφείο .
Να σε βλέπω πουτάνα ενώ σε γαμάω είπε και μου ξανακάρφωσε το καυλί στο κώλο
Άρχισε να με πηδάει και με αυτό τον βίαιο τρόπο σε αυτή την εξευτελιστική θέση ενώ μπορούσε να με χαστουκίζει κάθε τόσο εκτός απο το έντονο πήδημα που μου έκανε .
Θες να χύσεις καργιόλα ; Το πουλάκι σου δεν έχει πέσει ! Σου αρέσει να σου γαμάνε την κωλάρα .
Έχωσε τα νύχια της μέσα στο πέος και τα μπαλάκια μου , κάνοντάς με να ουρλιάξω ενώ άρχισε ένας επώδυνος αυνανισμός με την Seline να με αυνανίζει ενώ με πηδούσε με το στραπον .
Πότε έσφιγγε , πότε έγδερνε , πότε σκαμπήλιζε . Η λύτρωση δεν άργησε να έρθει .
Ξύπνησα ιδρωμένος , λαχανιασμένος ενώ το χέρι μου πήγε ασυναίσθητα στα μάγουλά μου, σαν να είχα φάει κανονικά σκαμπήλια .
Διαπίστωσα ότι είχα μια ονείρωξη και το σεντόνι μου είχε ένα λεκέ απο σπέρμα προφανώς απο την υπερδιέγερση του ονείρου .
Θα έχανα σύντομα τα λογικά μου !
Το ήξερα και το περίμενα . Δεν μπορούσα να ζήσω μακριά της .
Έπρεπε να είμαι εκεί στα πόδια της ,  να με τιμωρεί και να με λυτρώνει , να βιώνω τον πόνο, το μαρτύριο και την αναγέννηση απο την ίδια Αφέντρα .
Ξανακοιμήθηκα και αυτή την φορά το όνειρο ήταν ακόμα πιο γλυκό και βασανιστικό . Την ονειρεύτηκα , σαν φυσική συνέχεια του προηγούμενου ονείρου , να είναι ξαπλωμένη δίπλα μου .
Εγώ της έκανα απαλό μασάζ ενώ την άκουγα να κάνει γουργουρίσματα ευχαρίστησης ερεθίζοντάς με .
Το κορμί μου ήταν γεμάτο σημάδια αλλά εγώ με πίστη και αφοσίωση , της είχα βαλει το αγαπημένο της μουσικό κομμάτι και της έκανα μασάζ με αρωματικά λάδια , ξεκινώντας απο την πλατούλα της και κατεβαίνοντας με επιδέξιες κινήσεις , μέχρι τα πόδια της .
Όλα μου τα όνειρα , όλοι μου οι πόθοι , ήταν προσηλώμένοι εκεί . σε εκείνη .
Ονειρευόμουν και αισθανόμουν παράλληλα τα πάντα , σαν η Seline να ήταν μια θεική οντότητα που είχε εισβάλλει στο κορμί μου και το μυαλό μου και κινούσε τα πάντα . 
Το πρωί ήμουν στο μπάνιο και έριξα μια ματιά στο καθρέπτη .
Είχε περάσει πάνω απο 1 μήνας απο την τελευταία φορά που η Seline με υπέταξε και τα σημάδια απο το δέρμα μου είχαν αρχίσει πια να εξαφανίζονται . Ακόμα και απο τις ρώγες μου , που η Αφέντρα φρόντιζε ιδιαίτερα να βασανίζει και να πονά κάθε φορά , είχαν αρχίσει να φαίνονται χωρίς σημάδια .
Ένα δάκρυ κύλισε απο τα μάτια μου καθώς στο μυαλό μου ήρθε και πάλι η εικόνα απο την μέρα που με έδιωξε σαν το σκυλί .
Δεν άντεχα άλλο . Έπρεπε να την ικετέψω , να την παρακαλέσω με κάθε τρόπο να με δεχτεί πίσω . Έπρεπε να παραδώσω γη και ύδωρ . Απλώς να είμαι δίπλα της ακόμα και για να της καθαρίζω με την γλώσσα μου το κώλο . Ακόμα και για να την γλείφω αφού κατουράει όπως τόσες και τόσες φορές με είχε εξαναγκάσει να κάνω .
Ακόμα και αυτές οι άκρως εξευτελιστικές πράξεις , ήταν  ένα προνόμιο που έπρεπε να κερδίσω με πολύ κόπο . Έπρεπε να αποδείξω ότι ήμουν άξιος ακόμα και να είμαι ο σκλάβος τουαλέττας της .
Έκανα πρόβα . Έπρεπε να της μιλήσω . Να την ικετέψω .
Θα τα κατάφερνα ; Η γλώσσα μου κόλλαγε και μόνο που το σκεπτόμουν .
( συνεχίζεται )
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Ιστορίες BDSM : /p/bdsm_10.html

Ιστορίες BDSM : Υποταγή στην Seline 6o
/2012/04/bdsm-seline-6o.html



Ακόμα θυμάμαι εκείνη την ηλιόλουστη ημέρα που χάζευα έξω απο το παράθυρο του γραφείου  και οι σκέψεις μου ήταν μονίμως στην Seline . Την άκουσα να περπατάει με τον χαρακτηριστικό ήχου των τακουνιών της στο διάδρομο και η καρδιά μου σπαρτάρησε . Αυτομάτως , εικόνες απο τις γόβες της με τα τακούνια στιλέτο που χάραζαν την πλάτη μου κατέκλυσαν το μυαλό μου ενώ θα ορκιζόμουν ότι αισθάνθηκα φευγαλέα ακόμα και τον πόνο , την γλυκειά ανατριχίλα που αναπαρήγαγε για κλάσματα του δευτερολέπτου το μυαλό μου .
Το πήρα απόφαση ! Δεν υπήρχε λόγος να αποφεύγω την ενδύμυχη σκέψη που είχε τρυπώσει στο μυαλό μου , μέρες τώρα .
Θα της μιλούσα ! Θα την ικέτευα να με δεχτεί πίσω , θα παρακαλούσα , θα εκβίαζα , θα έκανα τα πάντα για να νοιώσω το σκαμπήλι της , να ακούσω τις χυδαίες βρισιές που με στόλιζε , να αισθανθώ την τιμωρία της . Εξάλλου , αν την θύμωνα αρκετά , μπορεί να με τιμωρούσε ούτως ή αλλιώς .
Με το θάρρος που μου είχε απομείνει , σηκώθηκα και με δειλά βήματα κατευθύνθηκα προς το γραφείο της . Χτύπησα δειλά την πόρτα και την άκουσα απο μέσα να λέει  «Εμπρός».
Καλώς τον , πώς μπορώ να σε βοηθήσω είπε ενώ γελούσε και τα μάτια της έλαμπάν.
Θα μπορούσα να σας μιλήσω προσωπικά ; Ρώτησα
Και βέβαια κλείσε τη πόρτα .
Ήλπιζα ότι με το που θα έκλεινε πίσω η πόρτα μου θα ξεκινούσε να μου φέρεται σαν Αφέντρα αλλά έκανα λάθος . Με έβαλε να καθίσω στην καρέκλα , μου προσέφερε καφέ και γενικά , η συμπεριφορά της ήταν κάτι το διαφορετικό απο ότι ήξερα . Με ξένιζε !  Ήθελα την προσοχή της , ήθελα να ασχοληθεί μαζί μου .
Ξέρετε , τόσος καιρός πέρασε ... ψέλλισα
Και λοιπόν ; ρώτησε συνεχίζοντας να γελάει
Μου έχετε λείψει ... μου έχετε λείψει Αφέντρα . Είπα
Χαζέ ... τι σου έχει λείψει ; Ρώτησε ενώ κάθισε αναπαυτικά στην καρέκλα της προκειμένου να απολαύσει το «θύμα» της .
Η τιμωρία σας , τα χαστούκια σας , όλα τα γλυκά μαρτύρια που με υποβάλλατε , δεν μπορώ χωρίς την Κυριαρχία σας ! Συγχωρείστε με σας παρακαλώ !
Και τα λές όλα αυτά καθισμένος ; Γελοίε ;  Είπε και άρχισε να γελάει .
Είχε δίκιο ! Έπρεπε να είχα ήδη πέσει στα γόνατά ! Ήμουν ανάξιος να της μιλάω απο το ίδιο επίπεδο . Όπως εύστοχα είχε πει σε ένα παιχνίδι μας , το κεφάλι πρέπει να είναι πάντα στο επίπεδο των οπισθίων της γιατί μέχρι εκεί είχα αξία .
Σηκώθηκα απο την καρέκλα και γονάτισα μπροστά στο γραφείο . Η κίνηση και μόνο αυτή που βρέθηκα γονατιστός μπροστά της , ξύπνησε την στύση μου .
Σας παρακαλώ Κυρία ! Σας εκλιπαρώ ! Είμαι χαμένος χωρίς εσάς ! Δεν έχω σκοπό ύπαρξης παρά μόνο να σας υπηρετώ ! Να σας φιλάω τα πόδια και να δέχομαι την τιμωρία σας .
Μαλάκα ! Άχρηστε ! Άθλιο δείγμα «άντρα» ! Νομίζεις είσαι άξιος να δεχτείς την προσοχή μου ; Να σου επιτρέψω να μου ικανοποιήσεις τις ανάγκες μου ; έστω και για να μου καθαρίσεις το κώλο απο την τουαλέτα ; Άχρηστε . Ένα σκαμπήλι έπεσε δυνατά επάνω στο μάγουλό μου και η γνωστή του θέρμη με κυρίευσε !
Γαμημένε ! Ξεφτυλισμένη αρσενική πουτάνα με τον ξεσκισμένο κώλο ! Αποφάσισες ότι έχεις και απαιτήσεις ; Ακολούθησε και δεύτερο σκαμπήλι και τρίτο ! Ήμουν και πάλι χαρούμενος ! Έτρωγα τα χαστούκια μου απο το αγαπημένο λεπτεπίλεπτο χέρι της Αφέντρας μου .
Τι έχεις να πεις μωρή ξεφτυλισμένη κωλοτρυπίδα για αυτό ; Είπε θυμωμένη και με το γοβάκι της κλώτσησε ελαφρά το καυλωμένο μου πέος κάτω απο το παντελόνι .
Καύλωσες ! Καύλωσες γαμιόλη σαν λυσασμένο αδέσποτο κοπρόσκυλο ; Τα χαστούκια έπεσαν και πάλι συνεχόμενα 
Νομίζεις έχω την όρεξή σου ; Όταν σε είχα κλειδωμένο γκρίνιαζες και έκανες νάζια να χύσεις ! Όταν σε αφήνω ελεύθερο τρελαίνεσαι στην μαλακία ! Αυτό νόμιζες ότι είναι η Γυναικεία Κυριαρχία ; Να αυνανίζεσαι και εγώ να ικανοποιώ τα βίτσια σου;
Είχε απόλυτο δίκιο ! Έπεσα κλαίγοντας στο πάτωμα και άρχισα να της φιλώ  τα γοβάκια εκλιπαρώντας να με συγχωρέσει . Πως μπορούσα να είμαι τόσο εγωιστής ; Πώς μπορούσα να κοιτάζω μόνο τις δικές μου ανάγκες και όχι τις δικές της .
Μιας και είσαι στο πάτωμα ξεφτίλα , έλα , έχω μια δουλειά για εσένα , θέλω έναν οργασμό είπε και με τράβηξε απο τα μαλλιά κατευθείαν ανάμεσα στα πόδια της αφού πρώτα ανασήκωσε την φούστα της και κατέβασε το κυλοτάκι της .
Έλα να με γλείψεις «τσούλα του γραφειου» είπε και με πίεσε πάνω της ενώ τα πόδια της κλείδωσαν επάνω μου .
Βρέθηκα και πάλι σε απόσταση αναπνοής απο το λαχταριστό της μουνάκι το οποίο και άρχισα να περιποιούμαι , όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούσα . Αισθανόμουν ότι ήταν ένα είδος τέστ το οποίο έπρεπε να περάσω . Ήξερα , με το πλεόν κατηγορηματικό τρόπο ότι είχα μόνο μια και μοναδική ευκαιρία να δείξω ότι μπορούσα να την φροντίζω .
Έγλειφα απλά , δεξιά , αριστερά τα υπέροχα ροδαλά της μουνόχειλα και δεν παρέλειπα , πότε  να γλείφω με την άκρη της γλώσσας  την κλειτορίδα της και πότε να την ρουφάω με τον γνωστό αργό και μακρόσυρτο τρόπο που της άρεσε .
Μμμμ , έτσι , βελτιώθηκες βλέπω  ! Είπε με αναστεναγμούς ενώ με έσφιγγε πάνω της .
Όταν ξεκίνησαν οι κυκλικές κινήσεις της λεκάνης της ,  κατάλαβα ότι έκανα καλή δουλειά ενώ οι χυμοί της έρρεαν άφθονοι στο στόμα μου .
Τελείωσε με έντονους σπασμούς ενώ κόντεψε να με πνίξει καθώς με είχε σφίξει πάνω στο μουσκεμένο μουνάκι της χωρίς να μπορώ να πάρω αέρα .
Ήταν θεσπέσια η ζέστη , η μυρωδιά και η γεύση της ενώ είχα καυλώσει τόσο μα τόσο πολύ .
Καύλωσες γαμημένε είπε και με κλώτσησε εκεί που δεν το περίμενα δυνατά στα γεννητικά όργανα .
Δίπλωσα και έπεσα στο πάτωμα ενώ προσπαθούσα να πνίξω την φωνή μου για να μην καταλάβει κάποιος κάτι απο το γραφείο . Σφάδαζα απο τον πόνο  αλλά δεν μίλαγα . Ήμουν ευτυχισμένος που μου είχε επιτρέψει να της κάνω γλειφομούνι .
Σήκω μαλάκα και κάτσε στην καρέκλα ! ΤΣΑΚΙΣΟΥ ! είπε αναψοκοκκινησμένη καθώς έφτιαχνε τα ρούχα της .
Πήγα για λίγο στο WC του γραφείου της για να φτιαχτεί ενώ εγώ με δυσκολία απο την κλωτσιά στα γεννητικά όργανα , σηκώθηκα και κάθισα στην καρέκλα . Η στύση μου παρόλο το πόνο είχε διατηρηθεί ενώ μου άρεσε πάρα πολύ που με είχε κλωτσήσει τόσο δυνατά.
Τώρα ξεφτυλισμένη τσούλα θα μιλήσουμε είπε αυστηρά και ήρθε μπροστά μου .
Σήκωσε το χέρι της και μου άστραψε ένα χαστούκι , ακολούθησε και άλλο και τρίτο και τέταρτο .
Γαμιόλη ! Καυλώνεις με τα χαστούκια ε ; Σου αρέσει ; Σου αρέσει μωρή ξεφτυλισμένη ! έλεγε και διαρκώς με χαστούκιζε δυνατά ξανά και ξανά .
Είσαι ένα τσουλάκι ! Ένας  άχρηστος μαλάκας ! Σκεπτόμουν να σε απολύσω αλλά όχι δεν θα το κάνω ! Θέλω να σε έχω εδώ κάθε μέρα να εκλιπαρείς για την προσοχή μου . Θα σε φωνάζω εδώ θα τρώς τις σφαλιάρες σου θα μου κάνεις στοματικό σέξ σαν πουτανάκι του γραφείου και θα τσακίζεσαι πίσω στη γωνιά σου . Κατάλαβες γαμημένη ;
Μάλιστα Κυρία  ! Απάντησα με δάκρυα στα μάτια .
Αυτό θα είσαι εδώ ! Ένα πρόθυμο στόμα να ξεκαυλώνω και αυτό όταν γουστάρω εγώ κατάλαβες ! Μην διανοηθείς και σύρεις τον άχρηστο κώλο σου εδω μέσα όπως έκανες τώρα ! Όταν θα θέλω εγώ θα σε φωνάζω να έρθεις να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου !
Τα σκαμπήλια έπεσαν απανωτά
Και μην ξεχνάς ! Θα δουλεύεις τρείς φορές πιο καλά απο όσο πριν . Κακομοίρη μου πρόσεχε την απόδοσή σου ! Σε έσκισα αν τα πας χάλια ! Μαλάκα . Άχρηστε που δεν μπορείς να συγκρατηθείς ! Ακούς εκεί να μιλάω και εσύ να είσαι καυλωμένος .
Κάπως έτσι με πέταξε έξω απο το γραφείο της αφού όμως με άφησε να χρησιμοποιήσω το WC να ξεπλυθώ μιας και το πρόσωπό μου ήταν γεμάτο απο τους χυμούς της και κατακόκκινο απο τα χαστούκια της .
Κάθισα στο γραφείο μου  πάρα πολύ προβληματισμένος . Την ήθελα και την ποθούσα αλλά εκείνη μου είχε προδιαγράψει το ρόλο μου . Θα ήμουν μια πρόθυμη γλώσσα όταν ήθελε να ξεκαυλώσει και τίποτε άλλο .  Μέχρι εκεί .
Ήμουν γεμάτος αντιφατικά συναισθήματα !
Απο την μια η πλούσια γεύση απο το μουνάκι της κυριαρχούσε στις αισθήσεις μου , απο την άλλη δεν μου έφτανε το «κόκκαλο» που μου πέταξε μιας και εγώ ήθελα αποκλειστικότητα .
Οι ώρες μέχρι το lunch break περάσαν χωρίς να το καταλάβω . Το μυαλό μου ταξίδεψε και πάλι μιας και σκεπτόμουν πόσες φορές μέναμε μόνοι μιας και όλοι πήγαιναν για φαγητό και με τιμωρούσε στο γραφείο της .
Ασυναίσθητα , έπιασα το σαγόνι μου που πάλι ήταν μουδιασμένο και πονεμένο απο τα χαστούκια . Το γνώριμο κάψιμο είχε επιτέλους επιστρέψει .
Είδα την Seline να παίρνει την τσάντα και το παλτό της και να φεύγει χωρίς να ρίξει ούτε μια ματιά !
Σίγουρα δεν με ήθελε να περάσουμε και άλλη ώρα μαζί . Της είχα προσφέρει τον οργασμό που ήθελε , είχε ξεσπάσει και τα νεύρα της πάνω μου με τόσα και τόσα σκαμπήλια και τώρα ήθελε να πάει για φαγητό .
Μετά απο 15 λεπτά αποφάσισα να βγω και εγώ να πάω να φάω κάτι .
Ο κρύος αέρας , δρόσισε ευεργετικά τα μάγουλά μου που ακόμα έκαιγαν απο τα σκαμπήλια της . Γέλασα καθώς τα έπιασα να τα ανακουφίσω .
Συνέχισα να περπατάω μέχρι που αντίκρυσα ένα θέαμα που έμελλε να με σημαδέψει βαθιά . Κοίταξα μήπως έκανα λάθος αλλά δεν έκανα .
Πίσω απο το τζάμι είδα την Seline να κάθεται μαζί με έναν άλλο άντρα . Διασκέδαζαν και γέλαγαν ενώ μπόρεσα να καταλάβω όπως τους είδα ότι ήταν κάτι παραπάνω απο φίλοι .
Εκείνος ήταν γοητευτικός , αρρενωπός και απο τα ρούχα του και τον δερμάτινο χαρτοφύλακα που είδα δίπλα τους , προφανώς είχε πολλά χρήματα . Η Seline τον κοιτούσε με λαχτάρα στα μάτια . Γέλαγε με τα όσα της έλεγε και έδειχναν μια ασυνήθιστη οικειότητα μεταξύ τους .
Κρύφτηκα πίσω απο την στάση του λεωφορείου και έμεινα εκεί στο κρύο . Περίμενα , κάτι! Ένα σημάδι ! Να καταλάβω .
Βγήκαν και προς μεγάλη μου έκπληξη , τον είδα να την κλείνει στην στιβαρή του αγκαλιά και να σφραγίζουν την στιγμή με ένα παθιασμένο γαλλικό φιλί . Τα κατακόκκινα μαλλιά της έπεσαν επάνω του ενώ είδα το πάθος και τον ερωτισμό που απέπνεε η «Αγριόγατά» μου !
Ήταν λογικό ! Μια τόσο θελκτική Γυναίκα  , τόσο όμορφη , τόσο έξυπνη και χαρισματική σίγουρα θα είχε θαυμαστές και μάλιστα ανώτερους και καλύτερους απο εμένα . Εγώ ήμουν τυχερός που αφιέρωνε έστω και λίγη ώρα να με ξεφτυλίζει ! Είπαμε ! το κεφάλι μου μέχρι τα οπίσθιά της ! Αυτή ήταν η αξία μου .
Ένα δάκρυ κύλισε απο τα μάτια μου καθώς τους είδα να περπατάνε αγκαλιασμένοι επιστρέφοντας πίσω .
Την κρατούσε απο την μέση και εκείνη είχε γείρει επάνω του αισθησιακά .
Δεν με είδαν ! Δεν με πρόσεξαν ! Ήμουν ασήμαντος και αμελητέος !
Μα πάνω από όλα ήμουν τρελός που πίστευα ότι  άξιζα να υπηρετώ μια τέτοια γυναίκα .
Ίσως ακόμα και αυτή η εξευτελιστική της πρόταση  , να με φωνάζει όποτε θέλει εκτόνωση, να είναι μεγάλο δώρο για έναν ανάξιο σαν εμένα ! Για έναν σκλάβο που ακόμα και τον ανδρισμό μου της είχα χαρίσει όταν δέχτηκα χωρίς διαμαρτυρία το στραπον της .
Ξαφνικά ήλπιζα , να με κρατήσει έστω και έτσι ! Θα το έκανε ; Θα με ξέχναγε μήπως σε λίγο καιρό ;
Η Γυναίκα αυτή ήταν το πάν για εμένα ! Πανικός με κυρίευσε έστω και στην ιδέα ότι θα με έδιωχνε για να βιώσει τον έρωτα και την σχέση με εκείνον τον σαφώς ανώτερο άντρα απο εμένα .
(συνεχίζεται )

Διαβάστε Τα Προηγούμενα Κεφάλαια
Υποταγή στην Seline 1o
/2012/04/bdsm-seline.html
Υποταγή στην Seline 2o
/2012/04/bdsm-seline-2.html
Υποταγή στην Seline 3o
/2012/04/bdsm-seline-3o.html
Υποταγή στην Seline 4o
/2012/04/bdsm-seline-4.html
Υποταγή στην Seline 5o
/2012/04/bdsm-seline-5o.html
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom