Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Μια και σήμερα είναι 12 Δεκέμβρη, Ποιός ήταν ο "Βασιλικός Αγριόχοιρος";
Το παρατσούκλι κάποιου ισως?
Ποιο κομμάτι της ταινίας "enemy at gates" ειναι αληθινό? Έγινε μονομαχία μεταξύ ελεύθερων σκοπευτών και πως τελείωσε?
Ποιο κομμάτι της ταινίας "enemy at gates" ειναι αληθινό? Έγινε μονομαχία μεταξύ ελεύθερων σκοπευτών και πως τελείωσε?
Σωστότατος. Ο ταγματάρχης ηταν εκπαιδευτής στη σχολή ελεύθερων σκοπευτων. Η τελική μονομαχία έγινε νύχταΕριξε εναντίων του Ζάιτσεφ, αστόχησε, ομως οι Ρώσσοι ειδαν τη λάμψη απο την κάνη και ο Ζάιτσεφ έριξε 1 βολή στο περίπου εκει που ειδε τη λάμψη. Περίμεναν μέχρι να ξημερώσει, χωρις να ξέρουν τι εγινε. Το πρωι πήγαν εκει που ηταν ο Γερμανος και τον βρήκαν νεκρο. Η βολίδα είχε περάσει μέσα απο τη διόπτρα και τον ειχε βρει στο μάτι!!Εγινε μονομαχία μεταξύ τους,αλλά όχι όπως το έδειξε στην ταινία.Ο Ζάιτσεφ έψαχνε καιρό τον Γερμανό ταγματάρχη -ελεύθερο σκοπευτή.Μάλιστα είχε βοηθό που κοίταζε για να δει αν έβγαινε καπνός από τίποτα χαλάσματα που θα συνοδευόταν από σφαίρα.Πράγματι τον βρήκαν κ τον σκότωσε ο Ζάιτσεφ με μια σφαίρα ανάμεσα στα μάτια.Ο Ζάιτσεφ ήταν ελεύθερος σκοπευτής αλλά δεν είχε τις τόσες επιτυχίας που διαλαλούσαν.Ήταν περισσότερο προϊόν του κομμουνιστικού καθεστώτος,που έψαχνε να βρει ηρωες στα χαλάσματα του Στάλινγκρντ προκειμένου να εξυψωσει το καταρρακωμένο ηθικό του Σοβιετικού λαού.
Το παρατσούκλι κάποιου ισως?
Πώς πέθανε ο Ριχάρδος ο Λεοντόκαρδος μιας κ είναι δω ο μεσαιωνιτζής flesh;
Γιατί πολιόρκησε την εν λόγω πόλη ο Ριχάρδος;;;;
Βασικά 12/12/627 ο Ηράκλειος νίκησε τους Πέρσες στη μάχη της Νινευή. Τωρα για αγριοχοιρο..
Εγώ ξέρω άλλη εκδοχή:
Ο Ριχάρδος ήταν πολύ χοντρός.Ο Φίλιππος-ο βασιλιάς της Γαλλίας τον πρόσβαλε λέγοντας του ,ότι έμοιαζε με ΄΄έγκυο γυναίκα΄΄.
Ο Ριχάρδος τσαντίστηκε και αποφάσισε να κάνει την Γαλλία κεραμιδαριό-άλλωστε ποτέ δεν συμπαθούσε τους Γάλλους.
Σκοτώθηκε έτσι όπως ακριβώς είπες.
όσον αφορά την εκδοχή που έκανε την εκστρατεία ο Ριχάρδος,σφάλλω;;;
Σωστότατος. Ο ταγματάρχης ηταν εκπαιδευτής στη σχολή ελεύθερων σκοπευτων. Η τελική μονομαχία έγινε νύχταΕριξε εναντίων του Ζάιτσεφ, αστόχησε, ομως οι Ρώσσοι ειδαν τη λάμψη απο την κάνη και ο Ζάιτσεφ έριξε 1 βολή στο περίπου εκει που ειδε τη λάμψη. Περίμεναν μέχρι να ξημερώσει, χωρις να ξέρουν τι εγινε. Το πρωι πήγαν εκει που ηταν ο Γερμανος και τον βρήκαν νεκρο. Η βολίδα είχε περάσει μέσα απο τη διόπτρα και τον ειχε βρει στο μάτι!!
λεγετε οτι ητανε ελληνικης καταγωγης!!!!!Καλημέρες σε ολους!
Ευχαριστούμε προκαταβολικά γκαμπαντου, και βέβαια θα κοσμήσει το θρέντ μας, περιμένουμε!!
Συμμετείχε κάποιος Έλληνας στην ανακάλυψη της Αμερικής?
Ποια η σχέση του Χριστόφορου Κολόμβου με την Ελλάδα?
Λοιπον τωρα που εχω μια ψιλοαδειουλα απο την δουλεια και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ βρηκα και ενα φιλαρακι να με βοηθησει με το φοτοσοπ....θα ψηφιοποιησω ολες τις προσωπικες φωτογραφιες που εχω στο αρχειο μου απο τα φιλμ και θα τις ανεβασω στο rapidshare...Οι πρωτες ηδη προχωρανε και αφορουν στην μαχη στα Λευκτρα...Περιλαμβανουν και φωτο απο το σημειο που οι Σπαρτιατες διαπεραιωθηκαν στην Σ.Ελλαδα (λιμανι αρχαιων Τιφαιων..) την πορεια που ακολουθησε στην Φωκιδα και την πορεια (διαβασεις ορεινες..κ.α) μεχρι το πεδιο της Μαχης...εαν τα καταφερω τεχνικως θα παραθεσω και χαρτες απο την ευρυτερη περιοχη και τα σχεδιαγραμματα της μαχης....Ελπιζω μεσα στις γιορτες να ειμαστε ετοιμοι...Σιγα -σιγα με την ιδια μεθοδο θα επεξεργαστω και μετα θα ανεβασω και το υπολοιπο αρχειο....Δεν ειναι κατι που δεν γνωριζετε(εκτος απο τις προσωπικες φωτο..)αλλα 1ον το υποσχεθηκα και 2ον πιστευω οτι θα κοσμησει το θρεντ "μας"....
Φιλε Dark δεν ξεχναω...