DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Και έχει κ άλλα πολλά ενδιαφέροντα θέματα.ίσως γι αυτό άργησε τόσο.Στο οπισθόφυλλο έχει διαφήμιση μια νέα κυκλοφορία στις μεγάλες μορφές,αυτή του Μουσολίνι.
o Humphrey Hauteville που επιασε αιχμαλωτο τον παπα (δε θυμαμε ονομα)
ο αδερφος του, ο Geoffrey Hauteville που ολοκληρωσε την εκστρατεια στη νοτια ιταλια
ο Odo Bayeux, ημιαιμος αδελφος του william I που ειχε βλεψεις να γινει παπας, και ηταν αρχηγος της εξεγερσης κατα του William II, γιου του William I.
ειναι και μερικοι πιο μικροι σε κατορθοματα αλλα αυτοι οι τρεις ειναι οι πρωτοι που μου ερχονται.
αναλογα υποθετω πως εννοεις το τυχοδιωκτης.
το πετυχα?
...για τον Odo αναφέρθηκα στο θέμα του Γουλιέλμου, εννοούσα όμως το Ροβέρτο Γυισκάρδο (πανούργο), που κατέβηκε στην Ιταλία και τα έκανε μπάχαλο...
φλεσ ειμαι σιγουρος οτι οι γνωσεις μου σε εχουν γονατισει!!!!!
Ενα ακόμα σάιτ μοντελιστικό, αλλα και γενικότερου πολεμικού/σταρτιωτικού ενδιαφέροντως
Με έβγαλες νοκ άουτ σήμερα Τζέρεμι, δεν έχω ιδέα... Απο μυθολογία δεν γνωρίζω παρά μονο τα βασικά, απο το δημοτικό...
κατσε ρε να συνελθει το παλικαρι απο την κοτσανα που πεταξες....Ρε απάντησα ρεεεεεεεεεεε.
Το Χάος, η Γαία και ο Έρως,Ο Ερεβος,η Νύχτα,ο Αιθέρας η Ημέρα κ τον Ουρανό θυμάμαι ακόμα και νομίζω κ τον Ωκεανό
Ρε απάντησα ρεεεεεεεεεεε.
Μπραβο ρε geremy που τα θυμάσαι.Αλλά μιας κ πιάσαμε την μυθολογία,ρώτα κάτι πιο δημοφιλές.Παραήταν δύσκολο αυτό.Και με την μυθολογία έχω να ασχοληθώ από το σχολείο.
Πώς λέγανε ορέ την κατσίκα που θήλαζε τον Δία;;;;
ο νικ30 ειναι ...31 τωρα ποια...αλλα πως το αλλαζουνε....κατσε μαλακιες λεω... η αμαλθεια δεν ηταν?
edit: με προλαβεσ nik30
μπουαχαχαχαχαχα κορυφαιοι επιστημονες υποκλινονται στις....γνωσεις μου!!!!!Καλά ρε αγράμματε Νίκο30 ή 31,πώς το θυμάσαι αυτό για την Αμάλθεια;